Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: WORLD GAME RECORDS
GGbit.info > Развлечение > Игри
3pacalypse Now
WORLD VIDEO GAME RECORDS

Та в тази темичка смятам да постна по-късно малко инфо за всички рекорди на компютърни и конзолни игри ...Бях намерил един сайт в който хората получаваха награди и такива неща ако подобрят рекорд...Имаше кандидати от различни страни smile.gif Та идеята ми е следната да почнем и ние от форума да се опитаме да подобрм някой рекорд независимо колко трудно изглежда и да представим името на форума пред света :)Ако успеем да направим само един рекорд ще се популяризираме много повече може би smile.gif

Ето класиранията и рекордите на Сайбър Скор

Ето на Видео Гейм рекърдс Списък

Рекорди на игри от едно време biggrin.gif Списък

Рекорди на Туин Галаксийс Списък

Та нека използваме след никовете си едно GGBIT INFO smile.gif

А иначе четох в различните сайтове как ще докажеш рекорда си и засега навсякъде почти пише със запис на видео клипче през CamStudio или Fraps

Бтв ако си мислите , че да подобриш рекорд не си струва занимавката ето сега намерих една статия в сайта за компютърни игри ГеймГийк показваща , че си струва усилията името ти остава завинаги в историята smile.gif Да знаеш че си бил номер 1 в нещо smile.gif

18-year-old video game record broken

For the first time in the history of the known world, a Maine man set a video game world record, and of course the game geeks at Twin Galaxies have the video to prove it. Shawn Cram, of South Lebanon, Maine, broke the 18-year-old Zookeeper record of 20,063,920 points in Weirs Beach, New Hampshire on May 31, 2003. The new record stands at 21,849,650. For those of you who don't remember Zookeeper, you basically had to run around jumping animals until a net appeared which you could use to capture the animals running amok on the screen until the net vanished. It's one of those games that is really, really hard to be any good at. Apparently Cram played for more than half an hour to break the record--that was worth the quarter. The good folks of Twin Galaxies have video of some of the gameplay as well as a very, very lengthy play-by-play of how Cram did it. It amazes me that people still devote so much time to mastering--I hate to say it--obsolete video games. Don't get me wrong; I love Mr. Dos Castle as much as the next guy, but I don't want to give up time with one of my consoles or PC to play it
K_f_R
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 21 2007, 19:24) *
Та в тази темичка смятам да постна по-късно малко инфо за всички рекорди на компютърни и конзолни игри ...Бях намерил един сайт в който хората получаваха награди и такива неща ако подобрят рекорд...Имаше кандидати от различни страни smile.gif Та идеята ми е следната да почнем и ние от форума да се опитаме да подобрм някой рекорд независимо колко трудно изглежда и да представим името на форума пред света :)Ако успеем да направим само един рекорд ще се популяризираме много повече може би smile.gif

хахаха навит съм Аз!
ogata
Колко е рекорда за киснене пред пс-то ? Щото от мен ако кисне някой повече ... та на . Относно игрите ... дайте диабло 2 насам smile.gif
3pacalypse Now
Ъпдейт в първия пост smile.gif Бтв на мен ми дайте само Сървайвъл Хорър игрите и ги взимам перфект smile.gif

Не иначе като цяло идейката е яка biggrin.gif Представете се сте се нагласили пред ТВ или ПС превъртайки любимата си Игра за време ... Изпълнени сте с напрежение ... Някой френд ви придържа цигарата да не ви падне от устата или ви дава да пийнете малко бира , защото не можете да пуснете джойстика всяка секунда е ценна и тогава от нищото изкача едно чудовище пука ви камбаната GAME OVER и ви пуска от последния чекпойнт mrgreen[1].gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ето за тва напрежение говорим smile.gif В гейм индустрията нещата станаха много спокойни заради многобройните чийтове и гайдове ... И човек вече е спокоен , че макар да не успее да мине нещо сам в нет-а има кой да му помогне biggrin.gif Та нека всички заедно си върнем филмът и напрежението biggrin.gif Какво по-хубаво от това да си най-добрият в света на любимата ти игра примерно smile.gif

ТАКИВА ПРЕЖИВЯВАНИЯ ОСТАВЯТ СПОМЕНИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.