Interviewer- Как се свързаха с вас относно Смолвил?
Kane- WWE ме информираха, че от Смолвил са се свързали с тях, за да разберат дали бих проявил интерес към ролята. Описаха ми героя, който играя - Титан и ми хареса, защото има много общо с мен. Батиста също участваше в минал епизод, затова WWE имат взаимоотношения с екипа на Смолвил.
I.- Кой всъщност е Титан?
K.- Той е от Зоната Фантом. Всъщност е интергалактичен "гладиатор" и има шип, който излиза от ръката му.
I.- С кои от актьорите имахте възможност да работите?
K.- Работих с Том Уелинг и Ерика Дюранс.
I.- Какво е да се работи с тях?
K.- И двамата искаха да направят много от екшън-сцените. Този, който ще видите по време на бойните сцени, е не някой друг, а точно Том Уелинг. Да - поработи малко и с дубльор, но много неща направи сам. Имах малко екшън-сцени и с Ерика, и тя също изпълни всичко сама. Хареса ми, че бяха съгласни да ги разхвърлям наоколо(смее се). Направиха повече, от колкото им беше позволено.
I.- Как се справя Титан срещу Кларк Кент?
K.- Титан докарва Кларк Кент до абсолютния лимит. Никой никога досега не е пребивал така Кларк Кент. Бих казал, че Титан определено знае как да се изрази.
I.- Как, мислите, Том Уелинг примерно би се представил в WWE?
K.- Ами ще ви споделя. През една от бойните сцени, Том без да иска ме удари право в лицето. След това ми се извини, но му казах да не се притеснява, защото са ме удряли доста по-силно. Мисля, че беше забавно, защото всъщност ми нанесе доста добър удар. Но не мисля, че рингът на WWE е за него.(смее се )
I.- Бихте ли приели и друга покана за участие в Смолвил?
K.- Беше страхотно и ако ме помолят отново,бих приел със сигурност.
I.- Смятате ли да оставите кеча и да станете постоянен актьор, както направи Скалата?
K.- Не, засега нямам подобни намерения.
П.П. Току-що разбрах нещо любопитно - преди да стане кечист, Кейн е завършил филология и е смятал да стане учител. Явно все пак не всички кечисти са идиоти, както повечето хора смятат.