Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Интервю с Кейн
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
sonofsparda
Кейн отдавна се е доказал, че е много повече от "малкото" братче на Гробаря и постиженията му в WWE говорят сами за себе си. Напоследък Кейн решава да се пробва и като филмов актьор и приема главната роля на маниакален убиец в See No Evil(продукция на WWE Films). Наскоро бива поканен за участие в сериала за младия Кларк Кент/Супермен - Смолвил и решава да сподели с нас това-онова.

Interviewer- Как се свързаха с вас относно Смолвил?

Kane- WWE ме информираха, че от Смолвил са се свързали с тях, за да разберат дали бих проявил интерес към ролята. Описаха ми героя, който играя - Титан и ми хареса, защото има много общо с мен. Батиста също участваше в минал епизод, затова WWE имат взаимоотношения с екипа на Смолвил.

I.- Кой всъщност е Титан?

K.- Той е от Зоната Фантом. Всъщност е интергалактичен "гладиатор" и има шип, който излиза от ръката му.

I.- С кои от актьорите имахте възможност да работите?

K.- Работих с Том Уелинг и Ерика Дюранс.

I.- Какво е да се работи с тях?

K.- И двамата искаха да направят много от екшън-сцените. Този, който ще видите по време на бойните сцени, е не някой друг, а точно Том Уелинг. Да - поработи малко и с дубльор, но много неща направи сам. Имах малко екшън-сцени и с Ерика, и тя също изпълни всичко сама. Хареса ми, че бяха съгласни да ги разхвърлям наоколо(смее се). Направиха повече, от колкото им беше позволено.

I.- Как се справя Титан срещу Кларк Кент?

K.- Титан докарва Кларк Кент до абсолютния лимит. Никой никога досега не е пребивал така Кларк Кент. Бих казал, че Титан определено знае как да се изрази.

I.- Как, мислите, Том Уелинг примерно би се представил в WWE?

K.- Ами ще ви споделя. През една от бойните сцени, Том без да иска ме удари право в лицето. След това ми се извини, но му казах да не се притеснява, защото са ме удряли доста по-силно. Мисля, че беше забавно, защото всъщност ми нанесе доста добър удар. Но не мисля, че рингът на WWE е за него.(смее се )

I.- Бихте ли приели и друга покана за участие в Смолвил?

K.- Беше страхотно и ако ме помолят отново,бих приел със сигурност.

I.- Смятате ли да оставите кеча и да станете постоянен актьор, както направи Скалата?

K.- Не, засега нямам подобни намерения.

П.П. Току-що разбрах нещо любопитно - преди да стане кечист, Кейн е завършил филология и е смятал да стане учител. Явно все пак не всички кечисти са идиоти, както повечето хора смятат. wink.gif
ZanGaDor
интервюто беше страхотно благодаря worthy.gif
vikihill96
Аааа,много яко е интервюто.Мерси,мерси отново.Интересни факти ,спор няма.И все пак накрая щях да падна от стола-Кейн- с диплома по фиология.Кейн-евентуален учител.... spell.gif spell.gif . Адмирирам и аз факта да ни показват, че кечистите не са никак глупави.И все пак, ако такъв като Кейн ми беше учител-щях да избягам с писъци 5.gif .
sonofsparda
Цитат(ZanGaDor @ Mar 21 2007, 10:42) *
интервюто беше страхотно благодаря Емо worthy.gif

Ъммм, Емо ли? Нищо - ще му предам и на него. biggrin.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 21 2007, 14:22) *
Цитат(ZanGaDor @ Mar 21 2007, 10:42) *
интервюто беше страхотно благодаря Емо worthy.gif

Ъммм, Емо ли? Нищо - ще му предам и на него. biggrin.gif

Еми ето го резултата от един навик.Хората като свикнат известно време някой да им пуска повечето от информацийката и така се получава.Сега нали няма да вземеш на човека да му приложиш едно "задушаващо тръшване", или специалитета на "брата" на Кейн-легендарния Undertaker-"последно причастие" или "надгробен камък" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
krisku
Ъ, извинете, но може ли да ми дадете снимка на Кейн в филма. Каквото и да е било, просто искам да видя как изглежда героя му. Сори за офтопика, но не следя сериала о.О
sonofsparda
Виж тук

П.П.: vikihill96, Tombstone Piledriver ми е любимата хватка, но този път ще се въздържа. smile.gif
smallville_f
biggrin2.gif Мерси за интервюто ... worthy.gif доста интересно ... честно и аз не мога да си представя Том в WWE blink.gif
sydney
определено и аз не мога да си представя Том в WWE blink.gif blink.gif много благодаря за интервюто rolleyes.gif rolleyes.gif
MaLkIq_MuKi
1 мерси за интервюто worthy.gif Тъй като Кейн е любимия кечист на брат ми, няма да ви казвам как реагира shocking.gif И аз точно онзи ден му разправях как ако му бях жена щеше да ме е страх да спя в едно легло с него shocking.gif Представете си както си спите и се сабуждате и Кейн до вас се "надигне", като на ринга shocking.gif shocking.gif shocking.gif unsure.gif
tzvetka
Много готино интервю!Кейн не бил там някакъв а явно си е печен човека!Мен въпреки че има малко слава на гадняр Кейн ме кефи!Не знам може би песента на Кей щото тя е много яка по нататъка та може би тя ми въздейства!
sonofsparda
Цвети, не забравяй, че все пак кечистите са само актьори. Поведението им на ринга няма нищо общо с това, което са в действителност. Нищо не пречи примерно кечистът с най-гадна роля да е в действителност някой супер-печен човек. И при Кейн се вижда, че е така, както и ти го забеляза. Гледал съм и с Гробаря интервюта, където излиза, че няма нищо общо с неговия "Rest In Peace"-образ - много готин и забавен човек е. smile.gif
tzvetka
Е знам че е така а и Кейн по принцип за някой неща се разярява дори и нали като си играе ролята на ринга се разярява много лошо когато има причина1А и човека просто си е печен!
П.П.Абе форума много замря!Къде отидоха всички бе?!
sonofsparda
Е, нормално е - форумът не може винаги да е активен. wink.gif
3pacalypse Now
Аз за форума незнам ама за феновете помагам smile.gif В последно време бая хора зарибих д апочнат да гледат серияла а те ми вярват щото щом сам им казал значи е хубав все пак съм следял 19 серияла вече biggrin.gif
vikihill96
Цитат(tzvetka @ Mar 22 2007, 01:24) *
П.П.Абе форума много замря!Къде отидоха всички бе?!

Ами къде ,къде-"Почиват в мир"-явно и оттук е минал Гробаря mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Поне да отбележа,че аз съм тук,няма да изчезна, ще живея вечно 18.gif 18.gif .Споко няма да замрем.Хубавите неща не "гушват букетчето" 18.gif 18.gif .То може ли и иначе- при участието на Ашли и Кейн утре.....Smallville never die!!!
tzvetka
Ааа!Аз забравих че утре има серияяяяяяяяяяяяяяяяяяя!Ураааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Отново ше вида Кларки в коженото якенце! rolleyes.gif blush.gif
ZanGaDor
еми много сори че те обърках Ванко
sonofsparda
Не се притеснявай за нищо, Красио. We all make mistakes. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 22 2007, 14:56) *
Не се притеснявай за нищо, Красио. We all make mistakes. smile.gif

"Няма от какво да се притеснявате.В нашата компания и на моя кораб никога не стават грешки", каза капитан Смит на пасажерите на борда на Титаник. 18.gif 18.gif 18.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.