Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Колко е часа?
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
iliony
Нещо часовника Ви е за сверка-писах отговор в 08:06, ами показва 04:06 wacko.gif
The Shaman
Не разбирам за какво става въпрос ?? Ако е за часовника на форума...При мен си е добре...Провери си настройките на форума...Отиваш в Контрол панел -> Настройки: Форум -> и там в списъка намираш София...
ZzoOoMeR
При мен е друг проблема ... Всеки път си правя от настройките на вярния час - всичко е точно докато не излезна от форума и пак влезна - настройките пак са се прецакали и ми показва +1 час
unvisioble
Цитат(ZzoOoMeR @ Mar 20 2007, 09:19) *
При мен е друг проблема ... Всеки път си правя от настройките на вярния час - всичко е точно докато не излезна от форума и пак влезна - настройките пак са се прецакали и ми показва +1 час

Да не е от настройките зимно/лятно време?
vIkToRsHeFa
Няма проблеми със зимното и лятното време относно проблема на iliony вероятно се държи на временен проблем или неправилна настройка на зоните както каза Жоро (при регистрацията може де селектната друга и т.н.)
Контрол панел -> Опции -> Настройки: Форум
Където трябва да е избрана часова зона +2 часа ( (GMT + 2:00 часа) България, Калининград, Южна Африка, Варшава )

ПП. Часовниците и на сървъра и на форума са сверени и винаги са си работили безпроблемно по този начин.
ZzoOoMeR
ммм На мен ми се оправи часа ... ВЕЧЕ НЕ СЕ СМЕНЯ smile.gif
Просто махнах тикчето на "Автоматична смяна DST?" И сега всичко е наред smile.gif
iliony
Цитат(The Shaman @ Mar 20 2007, 09:00) *
Не разбирам за какво става въпрос ?? Ако е за часовника на форума...При мен си е добре...Провери си настройките на форума...Отиваш в Контрол панел -> Настройки: Форум -> и там в списъка намираш София...

Оказа се прав-наистина настройките на форума не бяха в час-карал съм на GMT-2 часа(Среден Атлантик,св.Елена) biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.