Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Недостатъци и положителни качества на любимия герой
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Buffy_Naley
4.gif Тук може да споделете какво ви харесва във вашите любими герои и какво не ви допада 3.gif
sladuranka
Бъфи е готина, но ме дразни в нея това, че често забравя, че не всеки може да бъде спасен и не може да бъде навсякъде по всяко време за да е там и да го спаси. Също така Зандър малко ме дразни, най-вече неговото държание понякога. Аня ме кефи също, но това че е един вид "древен" демон...това не би ли трябвало да означава че трябва да е малко по умна и интелигентна, все пак тя не е проспала целият си живот. Уилоу ми е любимка също, но най-много ми харесваше в компанията на Оз, жалко че се разделиха mad.gif ...
А, положителните...На Бъфи те са много: добра, всеотдайна, винаги се бори в името на доброто; Фейт: по-положително от нейните отрицателни качества накъде biggrin2.gif . Уилоу също: винаги е готова да помогне на приятелите си независимо от цената и от това което трябва да даде от себе си smile.gif .
haley16
за мен Бъфи е супер и няма недостатъци 4.gif
naleyforevar
Цитат(haley16 @ Apr 11 2007, 13:58) *
за мен Бъфи е супер и няма недостатъци 4.gif

да така си е,аз съм на същото мнение!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Gossip Girl
На мен Ейнджъл ми е любим, но той има много недостатъци като например вампирството..и други..
koti987
На мен Уилоу и Донун ми харесват,но Уилоу има проблем с магийте а пък Доун има доста пипливи ръчички!!! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif 18.gif
ladysunshine
Ейнджъл ми е любимец. Първото му лошо качество е, че е вампир 18.gif Когато му отнеха душата беше отвратителен. Издразни ме това, че се отказа от Бъфи.
Бъфи на моменти изпада в някакви кризи на самосъжаление, които страшно много ме дразнят. Мисли си, че тя трябва да спаси всички и не осъзнава, че няма как да помогне на всички. Когато Ейнджъл дойде за нея, тя реши да остане с Райли mad.gif
Спайк Той има повече лоши черти отколкото добри 18.gif Доста е нахален, а и това, че е вампир не му печели много положителни точки.

А сега малко положителни качества 10.gif
Ейнджъл Преди да му отнемат душата си беше просто душичка. Във всяка ситуация Ейнджъл беше зад Бъфи, беше готов на всичко за нея дори и да се откаже от нея
Бъфи тя си е много добричка и винаги гледа да помогне на всички и с всичко
Спайк това, което ми харесва в него е, че е супер забавен. Винаги ме радва с шеговитите си реплики
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.