Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Neighbours From Hell
GGbit.info > Развлечение > Игри
^EmPiRe^GiRl^
Айде някой да ми каже от къде мога да я сваля,пробвах от bt.wrzru.com ама като е инсталирах ми иска някъв диск за да е пусна.И от никъде другаде не става,и преди съм пробвала,помагайте плс rolleyes.gif worthy.gif blush.gif
PIPO
За единицата ли става въпрос ?Ако става въпрос за нея- 1-вата причина която се сещам е ,че може да не си я кракнала: това става като влезнеш в My Computer после даваш на диска десен бутон и цъкаш Open или Explore
после намираш папката Crack или Jowoods нещо такова беше абе вътре трябва да има иконата на играта.Копираш я и после я поставяш там където си инсталирала играта.Трябва да ти задъде въпроса от сорта: Искате ли да замените стария файл с новия ? и ти даваш Да!Това е ако имаш проблеми ще потърся на други места smile.gif
^EmPiRe^GiRl^
ем пробвах ся така да направя,обаче кат натисна Open или Explore и ми изписва Please insert disk into the drive D и не става нищо
PIPO
Нещо с дайман тулса става беля wink.gifНали с дайман тулса я моунтваш и после инсталираш,кракваш и той диска трябва да си стои в даймана не го махай.Въпреки че играта е кракната остави диска да стои в дайман тулса и не го махай от там ! за друго не се сещам... rolleyes.gif
^EmPiRe^GiRl^
ми ся ше вида каде е то4но и ше пробвам пак,тнх

ем нещо не мога да се оправя с тая игра
CheerFuL-F
аз имам и 1 и 2 дръпнах ги от Zamunda.net тръгва ми играта без проблем
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.