Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гадни Момичета
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
Gossip Girl

Режисьор
: Марк Уотърс
Каст: Линдзи Лоън, Рейчъл МакАдамс, Лейси Чабърт, Даниел Францезе, Аманда Сейфрайд.
Година: 2004
Резюме:
Отгледана в африканския пущинак от родители зоолози, Кейди (Линдзи Лоън) мисли, че знае всичко за ”оцеляването на най-силните”. Но законът на джунглата се проявява в най-неочакваната за нея форма, когато 15-годишното момиче, досега обучавано единствено в къщи, е записано в нормална американска гимназия.
Тя трябва да намери мястото си сред разнообразните гимназиални касти на спортисти, зубрачи, клакьорки и какви ли още не, но най-вече трябва да се справи с най-опасния вид – Пчелата Майка, т.е. красивата и пресметлива Реджина (Рейчъл МакАдамс), лидер на най-модерната и популярна клика на ”Пластичните”.
Адаптацията сякаш не би могла да бъде по-трудна, но когато Кейди се влюбва в бившото гадже на Реджина, единствената и най-важна мисия на ”Пластичните” става да унищожат социалния й живот. Налага се и Кейди да покаже ноктите си и скоро тя и Реджина се оказват в центъра на най-гадната и... забавна момичешка война, която сте виждали.

Лично Мнение:
Хубав и забавен филм. Залях се от смях! И все пак е с любимката ми Рейчъл МакАдамс. Няма мърдане.
Jolly_GirL
Филмчето е готино,става за гледане.Любимото ми с Линдзи след ''Капан за родители'' smile.gif
Bloody_Tears
Страхотен филм.Гледала съм го повече от 10 пъти сиурно... smile.gif
ALeX4e7y^
Тва е любимия ми филм!!!Върховен е!Гледала съм го над 20 пъти и още не ми е омръзнал!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
qwe123
Много сладко филмче happy.gif Гледала съм го няколко пъти,ама лошото му е,че е много тийнейджърски biggrin.gif точно по мой вкус mrgreen[1].gif Един от любимите ми е tongue.gif
DaniEl
Този филм ми беше малко скучен докато го гледах и не ми хареса.Може би трябва да седна да го гледам пак някой ден.Ако не заради филма то поне заради Rachel McAdams rolleyes.gif
Gossip Girl
Хахах на мен всички освен Линдзи във филма много ми харесват
ALeX4e7y^
Цитат(DaniEl @ Mar 17 2007, 13:36) *
Този филм ми беше малко скучен докато го гледах и не ми хареса.Може би трябва да седна да го гледам пак някой ден.Ако не заради филма то поне заради Rachel McAdams rolleyes.gif

О да определено тя е мн хубава,а за филма тоя проблем, така да се каже ,се среща повече при момичетата и сигорво зарат тва не ти е интересен
**Sophia**
Този филм съм го гледал много пъти.Не е лош. blush.gif Хубав е и интересен.Много хубав филм. biggrin2.gif ..
girl_from_hell
хубаво беше филмчето, но съм гледала и по хубави от този тип
Snejito
Много хубав филм. Линдзи е невероятна smile.gif
`BruKas`
филм4ето е много хубаво може би най хубавото с линдзи
::Brooke::Davis::
Цитат(Prinston Girl @ Mar 17 2007, 14:46) *
Хахах на мен всички освен Линдзи във филма много ми харесват

Хаха и на мен така. Филма е хубав , обаче Линдзи не я понасям dry.gif
~Chεεry~
Филмът е много як! Гледала съм го толкова много пъти, че им губя бройката и все още ме кефи. А иначе относно участието на Линдзи - еми ролята много й подхожда, особено след като става част от подлата групичка.
filmarkata
Цитат(girl_from_hell @ Apr 1 2007, 14:16) *
хубаво беше филмчето, но съм гледала и по хубави от този тип

дам и аз съм на същато мнение...по едно времe ми беше скучно и знаех какво ще се случи по нататък ...

HiLaRy`DuFf{}
Много як филм .. smile.gif .. да си призная Линдзи тук ме кефи .. Филама е добър .. заслужава си smile.gif smile.gif
Refuse
Филма е доста забавен, ако няма какво да се прави, става за отбиване на времето smile.gif
*BringMeToLife*
Цитат(**Sophia** @ Mar 22 2007, 21:04) *
Този филм съм го гледал много пъти.Не е лош. blush.gif Хубав е и интересен.Много хубав филм. biggrin2.gif ..

А така ! ;]
divata_airis
Цитат(Refuse @ Jun 30 2007, 17:39) *
Филма е доста забавен, ако няма какво да се прави, става за отбиване на времето smile.gif

Определено и аз съм на това мнение, просто нищо друго не мога да кажа. Хич не ме трогна, ама ако няа какво да се прави - става, макар да бих си пуснала по-скоро друг вместо него.
vivata123
Бррр... Май аз ще съм единствената да кажа, че не ми хареса..
Не знам, тъп ми беше един. Да оставим настрана, че Линдзи не я понасям, ами и тва, дето накрая я блъснаха онази-"царицата" на пластмасите.. 18.gif
Единствено бих хо гледала още един път заради Рейчъл МакАдамс!! Мн е яка и като актриса и като визия..
Miss_Duff
Еми определено си заслужава филма.. Смешен е,готин е.На мен ми хареса.Страшно много пъти съм го гледала и не ми омръзва.. smile.gif
dEniChka
Кефи тоя филм .. заслужава си 10.gif
vasinka_{P}
Гледала съм го няколко пъти, готино е филмчето, много ме кефи в тоя филм Рейчъл МакАдамс mrgreen[1].gif
ladysunshine
Аааа ето това е филма. Жесток е , мн мн мн ме кефи. Тва е любимия ми филм с Линдзи. Интересен сюжет, и героите бяха доста добре подбрани и наистина еше много забавен
PoLiTy'
Гледала съм го преди доста време и не беше лош smile.gif
Катeто
Гледадала съм го доста пъти,не е лош,заслужава си smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Гледала съм го няколко пъти и много ми харесва .. smile.gif историята е интересна и Линдзи е сладка
VeRonICa^^
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 28 2007, 12:33) *
Гледала съм го няколко пъти и много ми харесва .. smile.gif историята е интересна и Линдзи е сладка

Съгласна съм !!! blush.gif
Mai4et0
Аз преди години съм го гледала с една приятелка... и мн ме изкефи... worthy.gif Мисля скоро пак да си го дръпна biggrin2.gif
sanuvam
Тооорент?
krisku
В zamunda, arenabg го има.
Ето линк към по-качествения релийз - http://zamunda.net/details.php?id=68486
angel_girl
Аааа, тва ми е един от любимите филми! Адски много ми харесва! worthy.gif
Много ми е забавен. А актьорският състав е страхотен... Скоро пак трябва да го гледам. rolleyes.gif biggrin2.gif
jivitu
Готино е филмчето,на моменти се заливах от смях,свежо и подходящо да разпуснеш wink.gif
aria
Цитат(jivitu @ Sep 25 2007, 19:08) *
Готино е филмчето,на моменти се заливах от смях,свежо и подходящо да разпуснеш wink.gif

Подкрепям biggrin2.gif
an4ito
Биваше си го wink.gif
pinksuede
Любия ми филм с Линдзи : biggrin2.gif
nelito0o0
Гледах го за първи път преди няколко години... 4.gif Та.. по едно време го даваха супер начесто по HBO и аз като го хвана си викам само ще погледам за малко докато намеря кво друго да гледам... и така всеки път и всеки път го гледам целия happy.gif blush.gif biggrin2.gif Супер як си е филма.. 10.gif 10.gif
[dEs]
Филма много ми хареса. Гледала съм го многооооооо пъти smile.gif и винаги съм се смяла... Най - вече на приятелката на Реджина дето щеше да си слага юмрука в устата
rali4kata
ОоО,Лоши момичета е един от любимите ми филмчета.Показва как едно добро момиче се превръща в клюкарка и една мн "важна "госпожица.Харесва ми.Линдзи и този път си игаре много добре ролята,а за рейчъл МакАдамс няма какво да говорим! wub.gif Мн е готин филма.
tedi27
Става за губене на време.
djesito
Филмчето е много сладичко!На мен лично много ми хареса...,разпускащото,забавно,интересно.Кефи ме...заслужава си!!!!
nelito_91
Много готино филмче smile.gif
dragon_girl
Не е нищо кой знае какво,пак тийн романтика,но става за разпускане
mR.DiSCo
Много добре замислен,все пак е с Линдзи и Рейчъл , няма какво да се съмняваме.Обожавам го и съм го гледал над 20 пъти.
ZuZka yeah
Еее, класика! worthy.gif 4.gif
lori9bonboni
Много готин филм.. гледах го преди мноого време и малко съм го позабравила.
fenkanabrooke
Снощи го изгледах това филмче и много ми хареса, интересно, забавно и разпускащо. Заслужаваше си гледането.smile.gif
moni_hs
Отдавна съм го гледала, но имам само хубави впечатления! Много готино филмче! rolleyes.gif
naley_
не е лош smile.gif няма да съжелявате ако го гледате ((:
traiana
Аха,хубаво си беше biggrin.gif ..Заслужава си да го гледате! wink.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.