Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Peter Petrelli
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
valenceto
Видях че няма темичка за Питър и сътворих wink.gif
Айде тук да си приказваме за него...Според мен е чаровник и заслужава вниманието ни.
Вие какво ще кажете?
f0rgy
Еми в началото на серияла не ме кеифше,но сега ми става любимец mrgreen[1].gif
Ето малко пикс smile.gif

Cartman
любимец ми е от началото на сериала.. Радва ме като цяло неговия ентусиазъм да сапси света - точно като Хиро smile.gif
А след като стана яснокаква точно способност притежава ми стана още по-голям фаворит wink.gif
sulu
От самото начало на сериала ми е любимец!!! Той е най-интересния и заплетен персонж от сериала! Дано да го оставят във ъвтори сезон!!! smile.gif
pretty_girl
Питър е много готин прави сте че е доста сложен персонаж,но определено е много интересен пък и интригата до голяма степен се върти около неговото семейство!
Aurora
Ммм, любимец ми е от епизод 1.Обожавам хора като него-мечтатели, които са различни без да се стремят към това.Много ми хареса вярата му, че е необикновен, после като разбрах, че брат му е този, който лети ми стана много кофти, защото си помислих, че Питър няма специални сили...Ама се оказа, че силите на Питър са по-готини и от тези на брат му(юпии). biggrin.gif
CheerFuL-F
И на мен ми е любимиец както и Клеър. Питър мисля че играе главната роля в сериала и неговата сила(да приема другите сили) е най-добра smile.gif
lady_iz
Хич не го харесвам , не , че нещо но просто не е мой тип.Аз си падам по- скоро по такива като Сайлър- и като външност и като персонаж .
За филма де, ако имаше някъде някой истински Сайлър щях да бягам надалеч smile.gif
DesiTo
Milo Ventimiglia is Fergalicious

Milo Ventimiglia участва в новия клип на Fergie "Big Girls Don’t Cry".
Behind the scenes

The Academy of Television Arts & Sciences Presents an Evening with "Heroes"

Още снимки ТУК!

Milo Ventimiglia on Jimmy Kimmel Live!
born_4_you
Мен лично Питър много ме радва...има нещо много симпатично и чаровно във външния му вид..Има и невероятно излъчване. Освен това като герой също много ми допада, не се спира пред нищо, дава всичко от себе си и е готов да се жертва за да спаси света biggrin.gif rolleyes.gif ..абе още един супер герой...Много е готин.. :] Двамата с Клер са ми любимци...няма ли да вземат да измислят нещо за тях biggrin.gif (нищо, че се водят роднини...)
divata_airis
И аз подобно някой от вас си го харесах още в началото - просто тоя акцент ме уби, откъде го вади бе. Иначе като мъж ми е адски сески и един такъв малко като шемет е, ама в т`ва му е чара. Що се отнася до способността му-тя е супер, почти като на Сайлър, но без редовния шлейф от трупове.
DesiTo
Клипа на Fergie "Big Girls Don’t Cry" с участието на Майло Вентимиглия може да гледате тук.
Refuse
Във началото на сериала не ми правеше особено впечатление, сега ми е любимец! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ani4ka_89
В момента ми е един от любимите герои, макар че в началото хич не ми допадаше...
DesiTo
Party To Celebrate Laura Day At One Sunset

Още снимки тук.
ludoto_mimi
Milo on Men's Fitness

Майло на корицата на списание Men's Fitness.
Също и статия за останалите от Heroes.
kremitoo91
Ооо, Майло е баси и парчето! Страхотен е <333 Играе си перфектно ролята! worthy.gif Любимец ми е още от първите 2 минути на първа серия biggrin.gif ОБОЖАВАМ образа му! Особено любими са ми двата му сблъсъка със Сайлър. Дано вбъдеще има подобни сцени, защото се изпъплних на макс, когато ги гледах. Особено частта със счупено стъкло, когато Питър умира, и сцената от бъдещето в 20та серия, когато вадят от ръцете си огън и лед. shocking.gif Беше жестоко!
ludoto_mimi
Best Life Magazine Scans

Alanna
ух колко е готин!! blush.gif
angel_girl
Абе наистина е сладур. И с къса коса май повече ме кефи. smile.gif
ludoto_mimi
Prestige Scans

Фотосесията за списание "Престиж" от октомври месец.
ladysunshine
Питър наред с Клеър ми е любимец. Преди този сериал не бях гледала нищо с Майло, но ми беше много симпатичен. В сериала играе много добре. Харесва ми ролята му. Той вярва в силите си и не изглежда неуверен или объркан от тях.
A_l_e_x
Цитат(ladysunshine @ Nov 20 2007, 17:07) *
Питър наред с Клеър ми е любимец. Преди този сериал не бях гледала нищо с Майло, но ми беше много симпатичен. В сериала играе много добре. Харесва ми ролята му. Той вярва в силите си и не изглежда неуверен или объркан от тях.

Съгласна съм. Питър е много,много положителен персонаж,исключително чист и същевременно силен. Малко хора биха тръгнали да спасяват мажоретки,ако видят пророчество със собствената си смърт. worthy.gif А Майло е страхотен актьор. Не съм го гледала другаде,но и от този сериал разбирам това-все пак имаше епизод ,в който беше зъл и начумерн и беше иключтелно въздействащ worthy.gif
elly
Гледала съм Мило още в Gilmore girls и още тогава излючително много ми хареса. Той беше и май причината да почна да гледам Heros, та благодарение на него си открих още един готин сериал за гледане. В него пак играе супер добре и ми харесва още от пилотния епизод, а на всичкото отгоре има най-готината сила smile.gif rolleyes.gif
Mr. Winchester
този е един от любимите ми разбира се след Клеър
pinko_z
От мъжете той и Хиро най - много ме кефят! biggrin2.gif
Phobia
Цитат(pinko_z @ Jan 30 2008, 00:40) *
От мъжете той и Хиро най - много ме кефят! biggrin2.gif

Даа и аз така biggrin2.gif

Всъщност Майло по принцип ми и от любимите актьори blush.gif Даже сайтче му сътворих - http://miloventimiglia.hit.bg 10.gif
dudenceto
Много е добро сайтчето smile.gif Аз пък направих за Хейдън tongue.gif
Accepted
Ъм аз много харесвам Мило,но в сериала отначало не ми допадна изобщо,към края вече започна да ми харесва неговия геройhappy.gif
S_fiona2
Bloody_Tears
Хохохох wub.gif Ако ми паднеее.... mrgreen[1].gif Ще го поздравя, нищо друго biggrin.gif
ViruZzZ
пххахаха баш само ш го поздравиш ... 18.gif Иначе на Питър способността е най-добра от всичките worthy.gif
ПП.само ме е яд, че Сайлър не го доуби, но всичко с времето си 15.gif
ladysunshine
Цитат(ViruZzZ @ Mar 10 2008, 22:00) *
ПП.само ме е яд, че Сайлър не го доуби, но всичко с времето си 15.gif

Да, да 9.gif По-вероятно да стане обратното и Питър да убие Сайлър. Не 4е Сайлър не ме кефи, ама ако убият Питър, а оставят примерно Хиро аз спирам да го гледам тоя сериал...
Bloody_Tears
Цитат(ViruZzZ @ Mar 10 2008, 22:00) *
пххахаха баш само ш го поздравиш ... 18.gif

Шшшшшшшт 3shut[1].gif mrgreen[1].gif не заслужава ли човека да го.... поздравя едно хубаво, за работата която прави mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
mimsity666
Питур ли...оооо о6те от мига в които го идях ми стана лубимец...перфекната визия...стра6ния характея mrgreen[1].gif искам един такъв и аз... 10.gif biggrin.gif biggrin.gif
Хейли
Ооо Питър е страхотен той е любимият ми актъор от Heroes много е хубав blush.gif
krisence13
Питер мие любимец от начало и много се радвам че сте направили темичка и за него. 4.gif
ioanka_vt
Като го гледам направо се разтапям, неска като се събудих леко имах махмурлук от снощи и си пуснах city и даваха на fergie-big girls dont cry и като го видях веднаха ми светна wub.gif wub.gif wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.