Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Yo-Gi-Oh
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
4i4iba
Yo-Gi-Oh
ENJOY banana.gif

П.С. Имаше някъде и някъв нулев сезон.Ама не мога да го намеря sad.gif .Ще го потърся.
Freaky
QUOTE(4i4iba @ Sep 8 2005, 09:25 AM)
Yo-Gi-Oh
ENJOY banana.gif

П.С. Имаше някъде и някъв нулев сезон.Ама не мога да го намеря sad.gif .Ще го потърся.
*

Абе ти нещо много си се запалил по анимации ... blink.gif Не че те опреквам (няма нищо лошо в това) , просто забелязах . Иначе смяташ ли , че анимация със субтитри ще е забавна ? Защото аз не обичам когато гледам анимация да е със субтитри . Дори като сваля от интернет някоя анимация , не пускам субтитрите ... mellow.gif
4i4iba
Еееееее дее.Че те да не са задължителни бе?Някъде да съм писал задължително пускайте субтитри защото сте тъпи и не знаете Англииски huh.gif
Jonny
Ето още един сайт с всички серий YuGiOh.Headoff.com
WarezRu
ЕТО и от мен,ама с горните ша видя зор докато ги свалям
4i4iba
QUOTE(warezru @ Sep 8 2005, 10:48 AM)
ЕТО и от мен,ама с горните ша видя зор докато  ги свалям
*

Ахахахахах а това как ще свалиш?Има само 1 серия.За кво ти е 1?
WarezRu
Ъ blink.gif една серия само ли има? wacko.gif ми за кво са качили само една бати тъпотията
storm
Ето аз като запален фен на аниме шоутата ще ви дам няколко линка , кои смятам че са полезни , както за тези които следят сериала , както и за тези които не , така ще могат да се запознаят с основните персонажи във филма ( КЛИК ВЪРХУ ИМЕТО ЗА ПРОФИЛА НА CHARACTER-A:

Югио - всъщност това е второто аз на Юги и е духът на фараона затворен в хилядолетния ребус на Юги

Май Валънтайн - чаровна , арогантна блондинка , финалистка в шампионата о дуели , първо съперничка , после съюзничка на Юги и Компания

Ishizu Ishtar - тя ми е любимка , има един от елементите , който й позволява да вижда в бъдещето ,сестра на Мерик

Мерик Ищар - брат на Ишизу , обладан е от дух в хилядолетния си елемент

Yugi Muto световен шампион по дуели победил изобретателя на играта с карти

Максимилиан Пегасъс - измислил играта на карти и посветил жиевота си на мисията да събере , всички хилядолетни елементи за да съживи любимата си Сесилия , има хилядолетното око , което може да улавя душите на хората

Сесилия Пегасъс - любимата на Пегасъс , за съжаление е мъртва

Джоуи Уилъp - най-добрия приятел на Юги , сребърен медалист по дуели , спечеил наградата за да плато операцията на сестра си Серенити

Серенити Уилър - сестра на Джоуи

Тристан Тейлър - приятел на Джоуи и Юги и Теа , аматьор в дуелите

Теа Гарднър - най-добрата приятелка на компанията , готова винаги да възроди приятелския дух на взаимопомощ сред тях , аматьорка в дуелите

Сето Кайба - най-големия съперник на Юги в дуелите , собственик на Кайба Корп , брат на Мокуба . притежател на Божествените карти (докато Юги не му ги взима)

Мокуба Кайба - слаботелесния нисък брат на Сето , добро момче , прителски настоено към Юги И останалите

Соломон Муто - дядото на Юги , бивш пленник на Пегасъс , от него Юги е наследил тестето и уменията си

Бакура - приятел на Юги , обладан от духа в своя хилядолетен елемент

Шади - пазител на хилядолетните елементи
4i4iba
Полезно.
storm
Сетих се , че са героите много писах ,ама за най-важното - картите , нишо за това сега малко инфо + снимки за картите за дуели

Картите се разделят по няколко признака:
1.Елемент : вода , възадух , огън
2.Тип : фея , зомби , магьосник , войн , fiend ,дракон , звяр , звяр-войн, риба , камък , динозавър , насекоми и др.
3.level (ниво) колкото по-висок левел има една карта , толкова повече звезди и атакуващи и защитни точки има , картите с над 4 звезди изискават жертвоприношение , с над 7 две жертви , с над 10 ритуална карта
4.Вид - карта чудовище които могат да с ефект или без , магическа карта , трап карта , ритуални карти , fusion (когато две карти се слеят в една) и Божествени карти

Ето няколко от най-често срещаните карти:

В тестето на Юги:

Кривия череп

Тъмния Магьосник

Мечовете на ярката светлина

Възроди чудовището

Уабоку

Мистичния Елф

The curse of the dragon

Gaia the fierce knight

Chnage of heart

Celtic Guardian (Japanese)

Celtic guardian (Usa)

В ТЕСТЕТО НА СЕТО КАЙБА

Blue Eyes White Dragon

Witch of the black forest

Mistycal clown

Dark Hole

Blue eyes ultimate dragon

В Тестето на Джоуи

Червеноокия черен дракон

Бебе дракон

Harpie`s brother

Time Magician

Thousand Dragon

Polymerisation

Shield and Sword

В Тестето на Макс Пегасъс

Red Archey Girl

Relinquished

ToonWorld

Blue eyes toon dragon

Toon Summoned skull

manga ryu ran

Toon Mermaid
4i4iba
Пич тая информация е ценна. biggrin2.gif
БРАВО
theivo
Само да вмъкна 2 въпроса ...
Това филмче е онова , което дават рано сутрин по БТВ нали ?
И на по колко години сте всъщност ?

...просто за мое инфо.
4i4iba
QUOTE(theivo @ Sep 11 2005, 03:34 PM)
Само да вмъкна 2 въпроса ...
Това филмче е онова , което дават рано сутрин по БТВ нали ?
И на по колко години сте всъщност ?

...просто за мое инфо.
*

Ами незнам какво дават по BTV ама аз съм на 17 и ми харесва анимацията biggrin.gif .Такаче не ми изнасяй лекции като майка ми че съм голям.Хората са се постарали да направят сериал,ся кво да направя че някви си комплексари които много обичат анимация но не искат да си го признаят ми правят забележки 9.gif !!!(theivo не говоря за теб а по принцип)
storm
Вижте , откъдето и да се погледне е много по-трудно да се направи един анимационен филм , изискват се не само обикновените режисьори , сценаристи - проуценти , а и много повече компютърни специалистти ,графични дизайнери , сложна компютърна анимация , специално озвучаване и дублаж , обръща се внимание на всеки детайл като улица , дърво , камък .... не се разчита на актьотрско майсторство , трябва да се придадат емоции чуства , за да се постигне ефект за зрителя , трябва един и същи екип да направи уникален всеки герой , всяко движение , всеки разговор , да им придаде собствен стил , докато в един игрален филм , артистите вече си го имат , нужно е само да бъдат заснети .
Така че, изобщо не съжалявам ,че ценя такова изкуство и съм горд с това.Даже бих искал да се науча да правя качествена компютърна анимация , защото това си е цяло предизвикателство .Сега отделен е въпроса ,че някои заблудени индивиди изобщо не подозират колко трудно е да се направи такова нещо и не го оценяват....въпрос на манталитет....
theivo
smile.gif Не , наистина ми идва малко инфантилен сюжета, поне на мен - на 26 съм smile.gif
...и тогава като видях тази тема ми стана любопитно , 'щото написано някфо зарибено с героите , магиите ... и си се зачудих на каква възраст сте , защото съм виждал само хлапета в предучилищна възраст да се разхождат с едни картички...

jorro : Повярвай ми , знам как се прави анимация. Няма нужда да ме наричаш "заблуден индивид" . Би могъл да внасяш малко повече толеранс в изказванията си. Пак повтарям , че говорих за сюжета.
storm
Няма нужда да ме наричаш "заблуден индивид" . Би могъл да внасяш малко повече толеранс в изказванията си.

Ами виж , аз никъде не споменал твоето име или дори не съм намекнал за теб , това, че ти откриваш себе си в това определение - не съм аз виновен , моля те не ме обвинявай в нетолерантност , аз го говорих в принципния случай, от там нататък всеки си прави заключенията.

Моля да не разводняаваме излишно темата повче , ако накой има нещо да каже , което не е по нея има ЛС
4i4iba
Аз не се разхождам с карти yu-gi-oh.А и аз искам да се науча как се прави анимация biggrin2.gif .
DonTsetsi
Между другото има цели турнири с такива карти в някои държави. Божествените карти струват няколкостотин долара! 18.gif
Ако имаш 2000-3000 долара може да си направиш професионално тесте 16.gif
4i4iba
Смейте се вие смейте се купи карти
Snow
QUOTE(4i4iba @ Sep 8 2005, 10:41 AM)
Еееееее дее.Че те да не са задължителни бе?Някъде да съм писал задължително пускайте субтитри защото сте тъпи и не знаете Англииски huh.gif
*

Ами тъпи сме, защото не знаем японски.

Само за информация японската анимация се гледа на японски, защото обикновенно английските дублажи са по-гадни и от тези по BTV.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Snow @ Oct 17 2005, 07:35 PM)
QUOTE(4i4iba @ Sep 8 2005, 10:41 AM)
*

Ами тъпи сме, защото не знаем японски.

Само за информация японската анимация се гледа на японски, защото обикновенно английските дублажи са по-гадни и от тези по BTV.
*

Това между другото ми е много познато като се пробвах да преведа едно нещо от англииски даже на смолвила са гадни някои и все пак зависи и кои ги е писал wink.gif
Agnes
Ами например при нас вече излъчват японската версия на сериала , която значително се различава от американската и е със субтитри , а не с дублаж , лично на мен ми харесва повече американската заради сюжетийността и докато в японската се разправя как Юги раздава правосъдие посредтвом Тъмни Игри , има много брутални сцени и накрая Юги вкарва героите в Болница . а Кайба е зъл сноб , Мокуба и Май ги няма , а има едно друго момиче Михо-Чан , пълна лигла. Но много харесвам сериала.
4i4iba
QUOTE(Agnes @ Nov 1 2005, 07:19 PM) *

Ами например при нас вече излъчват японската версия на сериала , която значително се различава от американската и е със субтитри , а не с дублаж , лично на мен ми харесва повече американската заради сюжетийността и докато в японската се разправя как Юги раздава правосъдие посредтвом Тъмни Игри , има много брутални сцени и накрая Юги вкарва героите в Болница . а Кайба е зъл сноб , Мокуба и Май ги няма , а има едно друго момиче Михо-Чан , пълна лигла. Но много харесвам сериала.

ЕВАЛА biggrin.gif.
Graphics
Абе филмчето си е доста сносно.Аз съм на 21 и не смятах,че отново някога ще гледам анимация wink.gif
Относно сюжета...мисля,че е доста по-сносен от 92% от американските shit fims с които сме заляти.А относно копуването на кари...я поразгелдайте google...Продават се дори дуелни дискове,срещнах и сайтове,който продават карти за по 60-70 евро...нямам думи sick1.gif
vIkToRsHeFa
По едно време беше голям хит тази игра за която даже нямаше правила де но както и да е това е друга тема. Сериала наистина си го бива макар по принцип да не си падам по анимацията...
Жалко че няма субтитри навсякъде за тези които не знаят езика но и така не е зле...
FreeWilly
След толкова мооого време........още ли няма confused.gif
Крадец на рози
Серийте на покомон имате ли ги ?
niki_terminatora1989
Кажете от къде да изтегля епизодите на Yugi Oh
tsvetan93
QUOTE(4i4iba @ Sep 8 2005, 10:24) *

Има част от него в локалните.

Кажете от къде да изтегля епизодите на Yugi Oh

И тях ги има в локалните.Както и филма.

Ето и няколко сайтчета за сериала
http://info.datacom.bg/ygo/yu-gi-oh/nachalo.htm
http://ygioh.hit.bg/
http://yugioh.headoff.com/
ladysunshine
Цялата тая мания около Yugi Oh ми се струва абсурдна. Говоря за тея карти които се купуваха и още куп други глупости. Мен ме кефеше анимацийката и дори си спомням че ставах рано сутринта преди даскало да го гледам
brooke_scott
хаххаха тва филм4е го гледа брат ми
Mr. Winchester
Всъщност се пише Yu-Gi-Oh.
K_f_R
добре някой да го премести у аниме/манга раздела вече ;/
f0rgy
да и някой да даде работещ линк към всички епизоди че и 2та дето са дадени не бачка(единия баца ама са до 40 серия)
aria
Точно така.Аз много искам да ги гледам.След като тия тъпаци от БТВ го спряха на никъде и аз сума ти време се ядосвах,накрая го забравих,а сега с тази тема пак ми се пригледа.Много готино аниме biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Mr. Winchester
аре местете другия раздел
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.