Ето аз като запален фен на аниме шоутата ще ви дам няколко линка , кои смятам че са полезни , както за тези които следят сериала , както и за тези които не , така ще могат да се запознаят с основните персонажи във филма ( КЛИК ВЪРХУ ИМЕТО ЗА ПРОФИЛА НА CHARACTER-A:
Югио - всъщност това е второто аз на Юги и е духът на фараона затворен в хилядолетния ребус на Юги Май Валънтайн - чаровна , арогантна блондинка , финалистка в шампионата о дуели , първо съперничка , после съюзничка на Юги и Компания Ishizu Ishtar - тя ми е любимка , има един от елементите , който й позволява да вижда в бъдещето ,сестра на Мерик
Мерик Ищар - брат на Ишизу , обладан е от дух в хилядолетния си елемент
Yugi Muto световен шампион по дуели победил изобретателя на играта с картиМаксимилиан Пегасъс - измислил играта на карти и посветил жиевота си на мисията да събере , всички хилядолетни елементи за да съживи любимата си Сесилия , има хилядолетното око , което може да улавя душите на хората
Сесилия Пегасъс - любимата на Пегасъс , за съжаление е мъртва
Джоуи Уилъp - най-добрия приятел на Юги , сребърен медалист по дуели , спечеил наградата за да плато операцията на сестра си Серенити Серенити Уилър - сестра на Джоуи
Тристан Тейлър - приятел на Джоуи и Юги и Теа , аматьор в дуелите
Теа Гарднър - най-добрата приятелка на компанията , готова винаги да възроди приятелския дух на взаимопомощ сред тях , аматьорка в дуелите
Сето Кайба - най-големия съперник на Юги в дуелите , собственик на Кайба Корп , брат на Мокуба . притежател на Божествените карти (докато Юги не му ги взима)Мокуба Кайба - слаботелесния нисък брат на Сето , добро момче , прителски настоено към Юги И останалите
Соломон Муто - дядото на Юги , бивш пленник на Пегасъс , от него Юги е наследил тестето и уменията си
Бакура - приятел на Юги , обладан от духа в своя хилядолетен елемент Шади - пазител на хилядолетните елементи