Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "You Call It Madness, But I Call It Love"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
"You Call It Madness, But I Call It Love"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
02 май 2007 година

ЛУКАС ЩЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е УБИЛ КИЙТ. Ще видим един незабравим бал за гимназия Три Хил, Лукас най-после ще открие кой е бил в коридора на училището, кагато Кийт е умрял. Междувременно решението на Пейтън да пропусне бала ще има последици. Нейтън и Хейли ще си обещаят да забравят проблемите си. Дан ще се опитва да спечели Карън, но престъплението му постепенно започва да се разкрива.

ПРОМО

Промо снимки

Официални снимки

4.16 Episode -Music:
Alphaville - "Forever Young"
Within Reason - "Let It Out"
Derek's Podcast Mix
Within Reason - "Favorite Sin"
Altarmotive - "Please Resolve This"
The Veils - "Nux Vomica"
Maria Taylor - "No Stars"
Youth Group - "Daisychains" (CODA)

Дата.Бг

Altarmotive - "Please Resolve This"
Within Reason - "Favorite Sin"
The Veils - "Nux Vomica"
Alphaville - "Forever Young"
Maria Taylor - "No Stars"
Youth Group - "Daisychains" (CODA)

4.16 Download:
One Tree Hill s04e16 @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.avi@DataBg
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.@BT.WRZRU
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.@ArenaBg
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.@Mininova

4.16 Субтитри:

http://subs.unacs.bg/get.php?id=33077

Постовете, които не са отнасят по темата ще се трият. Постове съдържащи спам ще се трият също!!!
Menna
Уникален писък
18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
Нещо не ме впечатли това промо... huh.gif
Jordan
тъкмо си мислех, че започвам да забравям за съществуването на сериала...
мен пък ми хареса промото, ще има съспенс, екшън, това-онова. очаквам яка серия rolleyes.gif
Сериала е Уникален! biggrin2.gif
Bloody_Tears
Интересно промо,нямам търпение smile.gif
acm_pippo
Ето същото промо с много по-добро качество(за разлика от предишното това не е снимано с телефон от телевизора) dry.gif sleep.gif
http://www.youtube.com/watch?v=SNbnQm1F7JU...ted&search=
А колкото до епизода - ще бъде супер интересен и интригуващ. Нямам търпение да излезе smile.gif
DaniEl
Имах чувството ,че гледах промо на някакъв хорар,а не на One Tree Hill.С този писък ... rolleyes.gif Промото не показва много от това което ще се случи в епизода ,но ми хареса.
~●R@Li●~
Леле...тоя писък направо ме срази...прото нямам думи

Предпочитам да гледам епизодчето на светло biggrin2.gif
sulu
Дано излезе и второ промо,че това не показва нищо по-същесвено.Колкото до епизода-голям екшън,голям хорър и наистина ше бъде трудно да се чака 2 седмици 12.gif .Но аз лично чакам следващите серии,защото според мен ще бъдат по-интересни,но спирам че навлизам в спойлерите... rolleyes.gif
*AdDiCTeD*
Хаха, серията очевАдно ще е много интересна. Нямам търпение... smile.gif)
Промото няма да го гледам.. не си падам по промота. laugh.gif
SeMiNi
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 15 2007, 13:49) *

хм..и мен така.. rolleyes.gif Но епизода сигурно ще бъде интересен.Наистина-жесток писък happy.gif
girl_from_hell
хахахахах трилърче стата сериала уфф явно няма да гледаме свестен бал...и аз се израдвах на няколко епизода и те почнаха пак с глупостите
Nathan
I want this episode sooooooooooo badly sad.gif
Иначе промото леелеееееееее :roll:
Sway
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 15 2007, 13:49) *

И мен. И ще кажа защо. Защото за мен не е нормално 4 сезона да въртят всички интриги, всички съспенси, всичкия екшън, драма и т.н. около един-единствен човек, който винаги е жертвата, винаги е ощетен, винаги е самотен, винаги е в центъра на нещо интересно. Пейтън.

Фенка съм й! Голяма при това! Но прекалиха вече. Писна ми.
julia1990
Уау! shocking.gif Аз също разбира се имах чувството че гледам откъс от някакъв хорор филм,но все пак ми хареса промото!Тия текстовете м/у кадрите обаче винаги ги правят много интригуващи..В случая въпроса "Will the time of their lives be the end of hers?" поставен на фона на тези кадри направоо е уникален biggrin.gif Просто ме побиват тръпки..Признавам ги CW за промотата,много добре ги измислят biggrin2.gif
oxev
nqmam turpenie da izleze toq epizod,promoto e malko psiho,oba4e se nadqvam da e gotina i seriqta

Добре дошъл във форума.
Писането на кирилица е задължително!!! Запознай се с правилата!
Алекс
Тоя психото вече почва да ме дразни... тъпа серия ще е.
[dEs]
Да не са сбъркали сценария и да са заснели друг филмconfused.gif Защото доста психясало ми изглежда...
siska
Наистина не е много в стила на ОТХ ..но все пак с нетърпение очаквам серията smile.gif
milen4eto
Цитат(desitoo_91 @ Mar 19 2007, 03:01) *
Да не са сбъркали сценария и да са заснели друг филм??? Защото доста психясало ми изглежда...

Хах ми нищо чудно... biggrin2.gif серийката ми изглежда яка обаче на мен!! rolleyes.gif
[dEs]
Е поне едно е ясно "царицата на драмата" ще е във вихара си
porcheto
Цитат(desitoo_91 @ Mar 19 2007, 21:12) *

Немога да разбера защо толкова не ви харесва Пейтън да изпада в тия ситуации? Според мен тя най-добре ги пресъздава, самото изражение на лицето, писъците и т.н., най-подходяща е за такива неща. Не мога си представя Брук да пищи срещу някакъв психар - тя най-вероятно ще го ступа и ще си тръгне...
Morska~Vu6ka
Абе да се опраат всички, важното е че ще има епизоооод biggrin2.gif worthy.gif Чакам с нетърпение вече ^^
[dEs]
Цитат(porcheto @ Mar 20 2007, 01:37) *
Цитат(desitoo_91 @ Mar 19 2007, 21:12) *

Немога да разбера защо толкова не ви харесва Пейтън да изпада в тия ситуации? Според мен тя най-добре ги пресъздава, самото изражение на лицето, писъците и т.н., най-подходяща е за такива неща. Не мога си представя Брук да пищи срещу някакъв психар - тя най-вероятно ще го ступа и ще си тръгне...

Не на мен Пейтан ми харесва даже много и съм и голяма фенка ама само така и викам.
**Sophia**
Аз пък мисля че серията няма да бъде толкова безинтерестна,но този Дерек много го мразя bann.gif .Само ако направи нещо на Пейтън.Точно сега ли трябваше да се появи..тъкмо всичко си беше наред emoticon1 (17).gif .Много ме е яд.

а за промото нз dunno[2].gif ..Не беше много добро качеството,ама все пак ще бъде малко гадна серия,щото пак ще има някой пострадал.В случая-Пейтън... sad.gif
devon
Леле очаква се епизода да е много интересен..Само едно нещу не ми допадна и тва е писака на Пейтън...Можеше да го вкара и по страховит...Но както и да е определено има какво да видим в тоя епизод
WorZy
Според мен ще е много,много готина серия.Вече направо нямам търпение wink.gif
MrBombastic
вече няма особено голямо значение колко ще е силна серията при положение че я чакахме толкова време... smile.gif Вече наистина нямам търпение... Хайде да идва 28 зашото направо не се търпи вече...
cheerleader
а сега като затвориха замундата и арената и датата къде ще бъде качен епизода...?
qwe123
Абе защо съм толкова бавна?!!?!Чак сега видях,че е излязло промото mrgreen[1].gif Сигурно скоро щер излезе и второто.Ама иначе и това не ме впечатли много...Май пак трябва да гледам 15 епизод,че забравих за ОХТ mrgreen[1].gif
iovanka
Цитат(cheerleader @ Mar 21 2007, 18:51) *
а сега като затвориха замундата и арената и датата къде ще бъде качен епизода...?

Моля ви, ако някои има информация за това откъде ще можем да сваляме новите епизоди, нека да я сподели, защото изпадам вече в ужас,че няма да мога да видя последните епизоди на любимото ми сериалче!!! Благодаря предварително![poklon2]
Nasi
Ако има епизоди все ще се намерят от къде да се теглят, друг е въпроса ще има ли такива.

Следващият епизод на ОТН няма да е другата седмица, няма да е по-другата седмица, дори няма да е следващият месец.

Вече ми става смешно....преди 1 час излезна променената програма на CW, според която 16 епизод ще се излъчи на 2 май 2007г. 18.gif Като си помисля миналата година финала(22 епизод) беше на 3 май. 18.gif 18.gif 18.gif От което следва, че финала на този сезон, ако въобще го видим, ще бъде излъчен на 13 юни.

the finale:
Wednesday, June 13th One Tree Hill (9:00-10:00pm)

Причината за промяната е - излъчване на Повторенията на реалити шоуто The Search For The Next Doll. Това още веднъж показва отношението на телевизията към ОТН, и 90% убива възможността за нов сезон.

Чакаме следващата промяна
Vaninka87
Цитат(iovanka @ Mar 21 2007, 19:45) *
Цитат(cheerleader @ Mar 21 2007, 18:51) *

Моля ви, ако някои има информация за това откъде ще можем да сваляме новите епизоди, нека да я сподели, защото изпадам вече в ужас,че няма да мога да видя последните епизоди на любимото ми сериалче!!! Благодаря предварително![poklon2]

Ами... sad.gif да ви кажа и мен това силно ме тревожи 1sad[1].gif и колкото повече наближава 28 толкова повече се притеснявам. Ние ще сме най-нещастните ако неможем да видим възможно най-барзо тази дългоооооооооооооо очаквана серия cry.gif
Estell
Цитат(Nasi @ Mar 21 2007, 20:23) *
Вече ми става смешно....преди 1 час излезна променената програма на CW, според която 16 епизод ще се излъчи на 2 май 2007г. 18.gif Като си помисля миналата година финала(22 епизод) беше на 3 май. 18.gif 18.gif 18.gif От което следва, че финала на този сезон, ако въобще го видим, ще бъде излъчен на 13 юни.

Боже тея хора съвсем си загубиха ума!! Аз дотогава съвсем ще забравя какво беше ставало 16.gif 19.gif
nadezhda_had
писна ми вече сега пък на 2 май
sa6enka
ОООООООоо писна ми вече ако верно не излезе на 28 май ще се побъркам mad.gif mad.gif mad.gif ......аз съвсем ще забрава какво е станало........а и това че спряха замунда и арена още повече ме ядосва и се чудя от каде ли ще ги сваляме оставащите епизоди confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif
Dead_man
Арена съществува biggrin2.gif а пък замунда до тогава може и да я върнат.А по темата
ОХо супер са си свършили работата сценаристите само дето 4ак 28 май ще е следващата серия пФФФФФФфФФФФ blink.gif wacko.gif blink.gif dry.gif
Sway
2ри май ?! Тия имат ли акъл?! То на повечето ще им се изчака чаканката и директно ще загубят интерес да го гледат. Май и аз ще съм сред тях..
Jordan
абе 2ри май, къде видяхте тоя 28ми blink.gif
аз наистина ще забравя какво се е случило до тогава...колко ще е тая пауза- 3 месеца?! shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Правят си ебати гаврата с нас, честно. Не може да правят паузи между епизодите от по толкова време. Да свършва като ще свършва и толкова, какъв е смисъла да го разтягат така гадно.
То се е видяло, че следващ сезон няма да има ами поне да си изгледаме тоя кат хората... dry.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ Mar 21 2007, 16:23) *
Ако има епизоди все ще се намерят от къде да се теглят, друг е въпроса ще има ли такива.

Следващият епизод на ОТН няма да е другата седмица, няма да е по-другата седмица, дори няма да е следващият месец.

the finale:
Wednesday, June 13th One Tree Hill (9:00-10:00pm)

Причината за промяната е - излъчване на Повторенията на реалити шоуто The Search For The Next Doll. Това още веднъж показва отношението на телевизията към ОТН, и 90% убива възможността за нов сезон.

Чакаме следващата промяна

може ли да покажеш линк от където си взела информацията blink.gif
Nasi
Цитат(FaLLOuTbOy @ Mar 21 2007, 23:37) *
може ли да покажеш линк от където си взела информацията blink.gif

Не лъжа, казвам това което съм прочела, информацията не е пусната в сайт все още, а е разпространена чрез CW Newsletters
Цитат

Please note encore episodes of “Pussycat Dolls Present: The Search For The Next Doll” will continue to air in the 9:00-10:00pm time period from Wednesday, March 28th until Wednesday, April 25th.

Please note beginning Sunday, April 1st, encore episodes of “One Tree Hill” will air in the 7:00-8:00pm time period until further notice.

Please note beginning Wednesday, May 2nd, “One Tree Hill” will air in the 9:00-10:00pm time period until further notice.

CW Primetime – Wednesday, March 28th through Wednesday, April 25th
All Times Eastern
8:00P America’s Next Top Model 8
9:00 Pussycat Dolls Present: The Search For The Next Doll (encore)

CW Primetime – Sunday, April 1st
All Times Eastern
5:00P All of Us
5:30 Girlfriends
6:00 The Game
6:30 Everybody Hates Chris
7:00 One Tree Hill (encore)
8:00 7th Heaven
9:00 America’s Next Top Model (encore)

CW Primetime – Tuesday, May 1st
All Times Eastern
8:00P Gilmore Girls
9:00 Veronica Mars

CW Primetime – Wednesday, May 2nd
All Times Eastern
8:00P America’s Next Top Model
9:00 One Tree Hill (originals return)

CW Primetime – Tuesday, May 22nd
All Times Eastern
8:00P Veronica Mars (2 hours, season finale)

CW Primetime – Wednesday, May 23rd
All Times Eastern
8:00P TBA
9:00 One Tree Hill

CW Primetime – Sunday, May 27th
All Times Eastern
5:00P All of Us
5:30 Girlfriends
6:00 The Game
6:30 Everybody Hates Chris
7:00 One Tree Hill
8:00 7th Heaven
9:00 TBA

От всичко това се разбира, че ще пускат стари епизоди в неделя, но това нас не ни вълнува.

За сега е потвърдено официално, че новият епизод на ОТН ще се излъчи на 02 май 2007.
FaLLOuTbOy
оутова е ужасно mad.gif
но още не е официално което е добре rolleyes.gif

не ме интересува ама аз ще си гледам нова серийка на ОТХ другата седмица 10.gif happy.gif

Едит: Исках линк за да попитам в един друг форум, трябва да кажа откъде съм го прочел smile.gif
acm_pippo
2ри май?confused.gif?? Ненене до тогава ще забравя кои са актьорите biggrin.gif Добре че поне ги имам написани на чина biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[dEs]
Абе тез хора добрели са??? Това е много гадно...на тях чавка им е изпила акъла.... опредерено не са добре. Чак до 2ри май 14.gif
LoveOneBoy
Тез луди ли са?2май...Е*аси работата..
PiToMeN
Още месец ?! За това време могат още един сезон да заснемат smile.gif
PETIO
Абе тея добре ли са е как може само да го отменят тоя сериал защо с другите не правят така,тея американци са бахти кухите парчета !!!
FaLLOuTbOy
Излезе офциална информация.

http://www.cwtv.com/thecw/rocktheprom

sad.gif sad.gif blink.gif
fresh_girl
оффф теяя хораа сарцаа нямат ли,колкоо ощее трябваа да чакамее ;[[[[
Sway
Kато се замислих е логично... ако времето за излъчване се припокрива с някакви мачове или нещо от сорта в САЩ, хората просто не искат да губят вниманието на зрителите... което си напълно нормално според мен. Може да чакат края на някакъ шампионат или нещо такова...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.