Дам чакат те два края-тоя на О.Т.Х и краят на мен като техен зрител

И са какво-на тъпото промо пише "след две седмици",а сега какво ще напишат-"след 2 месеца''.Много се дразня що не вземат верно да излъчат епизодите и да се свърша,само ни мъчат с тъпотийте си...
girl_from_hell
Mar 22 2007, 17:05
хаха браво бе ние вече забрвих ме за какво ставша ена въпрос сериала докато го пуснат
абе тия не са нормални,толкожа много зритали има а тия се е*ават с нас
`BruKas`
Mar 22 2007, 17:57
~●R@Li●~
Mar 22 2007, 17:58

О, Боже тия хора осъзнават ли какво вършат..ццц...Е нали промото на новата серия беше за 28 ми
ха..ще ми изличват те повторение на някакво риалити шоу

...не ги ли е срам?!?
julia1990
Mar 22 2007, 19:14
Каквооо?

?Абе тия в ред ли са беее

Лелее тва вече беше върхаа

Много съм разочарована,как може така да ни заблуждават сумати време и сега изведнъж ни казват няква дата след още месец и нещоо!!!Писна ми вече от тия идиотщини
porcheto
Mar 22 2007, 19:16
Басииии, тамън на рождения ми ден! Тъкмо като подарък, само дето ще забравя за какво ставаше въпрос дотогава!!! Искам ОТХ сегааааа!!!!!!!!
FaLLOuTbOy
Mar 22 2007, 20:00
Цитат(Sway @ Mar 22 2007, 10:56)

Kато се замислих е логично... ако времето за излъчване се припокрива с някакви мачове или нещо от сорта в САЩ, хората просто не искат да губят вниманието на зрителите... което си напълно нормално според мен. Може да чакат края на някакъ шампионат или нещо такова...
Не, заменят ОТХ с повторения на реалити шоуто Pussycat Dolls:The Search for the next Pussycat Doll. Немога да повярвам, че заместват едно 4 годишно шоу с някакви ку*ви

Петицийте за спасяването на ОТХ започнаха!
Jolly_GirL
Mar 22 2007, 21:28
Тези хора вече се излагат

Как ще дочакаме до 2ри май..та аз ще забравя за какво е ставало на въпрос
solenka
Mar 22 2007, 21:57
Лелееееее, 2 май!

Аз как ще чакам до 2 май? Наистина сценаристите не са наред.
ava_89
Mar 22 2007, 21:59
напрао съм Ноууууу Коменттттттттттт
ALeX4e7y^
Mar 22 2007, 22:01
Цитат(Jolly_GirL @ Mar 22 2007, 21:28)

Тези хора вече се излагат

Как ще дочакаме до 2ри май..та аз ще забравя за какво е ставало на въпрос

И аз тейй...Напрауу няам Думииии....
gmecho
Mar 22 2007, 22:51
2ри маййй
![1iangr[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1iangr[1].gif)
Тъкмо потривах доволно ръце, че идната седмица ще мога да гледам отново любимия си сериал, когато видях поста тук! Не мога да повярвам, че така ни изиграха! И както е тръгнало с ГДБОП и техните простотии не се знае дали ще има от каде да го гледаме до тогава!
pinkovsjason
Mar 23 2007, 00:35
slunceto_89
Mar 23 2007, 09:59
леле нямам думи

не стига 4е 4акахме месец за следва6тия еп а сега о6те 1 даже месец и половина

тия уникално мн се изложиха тоя път
Честно казано нямам обяснение за тази промяна. Може би се опитват да избегнат конкуренцията на american idol, но пък неговият финал ще е чак на 23 май, така че пак не се връзват нещата. Доста рискован ход от тяхна страна. Юни месец на хората само им е до сериали.
Точно пък и заради този финал ще правят още една пауза май.
Wednesday, May 2, 2007 4.16. "You Call It Madness; I Call It Love"
Wednesday, May 9, 2007 4.17. "It Gets Worse at Night" /Тук са дали грешно заглавие -Не би трябвало да е това./
Wednesday, May 16, 2007 4.18. "The Runaway Found"
Wednesday, May 23, 2007 return (TBA) Няма нов епизод
Колкото за 5-ти сезон, найстина пак започват кампании за спасяване, но този път мотивацията на феновете не е такава, каквато беше миналата година. Защото след този сезон разочерованието им е пълно.
За популярността на ОТН....за нас тук може да е сред най-добрите, но при тях е друго нещо.
Въпреки това, доста хора казват, че дори и без тези спасителни кампании позициите са добри и ще има нов сезон. Ще видим...със сигурност ще се разбере съвсем скоро.
qwe123
Mar 23 2007, 13:42
Божеее,и аз да кажа,че съм ужасно разочарована

Тея CW определено не си уважават сериала...Глупаци....Аз до 2.май ще изгледам всички сезни по няколко пъти...Баси и шматките са американците.Няколко свястни сериала имат и не си ги уважават!!!Аз за тоя месец забравих какво се случи в последния епизод,апък да не говорим за още 1 и половина...
На някой сигурно ще му се стори странно,ама аз съм против 5 сезон

Ако продължават така с "развитието" на действието ще стигнат до кривата круша.Ако има следващ сезон,сигурно ще е два пъти по-тъп от четвърти...Какво да говорим

(( Единстеното,което може би им крепи рейтинга още са готините актьори,ама както почнаха да се появяват слухове,че ще се махат...А и Джеймс и Чад с тея прически
Айде ще се наложи да чакаме до май,какво да се прави...

ПС:За втората пауза: Нямам думи...
qwe123 съгласна съм с теб.
Само че рейтингите не са добри, а Чад може да се каже е най-малко харесвания от всички.
А за слуховете, найстина има такива....дори да има 5ти сезон има вероятност София да не участва, или да се появава епизодично.
girl_from_hell
Mar 23 2007, 15:05
не съм вярвала, че ще го кажа но и аз неискам да има 5 сезон съвсем ще развалят всикчите ни хубави спомнеи от сериала, а с паузите нз една сседмица ай де 2 ама това вече какво искат да забравим всичко е няма смисъл просто, и с вероника марс също прекалиха
Baba_Qga^
Mar 23 2007, 17:30
Така след като се поуспокоих след вчерашния си шок мога да кажа само едно-определно прекалиха с тази пауза,но щом се налага ще изчакаме още един месец,точно както изчакахме предишния с толкова мъки(поне аз де)

А колкото до 5-ти сезон аз лично искам да има,защото знам че сценаристите могат да измислят нещо хубаво,съдейки по 1,2,3-ти сезон.
mclaren_fen
Mar 23 2007, 17:47
Хора направо не знам ще се побъркам от тази новина :
![7hit[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/7hit[1].gif)
: 2май ужас 2 месеца ще се забрави целия сериял
`BruKas`
Mar 23 2007, 17:51
Цитат(Nasi @ Mar 23 2007, 13:50)

qwe123 съгласна съм с теб.
А за слуховете, найстина има такива....дори да има 5ти сезон има вероятност София да не участва, или да се появава епизодично.
Ако това е вярно съвсем няма да има за кво да гледам серияла....простоо нестигат техните тапотии ами и ако тва стане вече ..напраоо зарязвам отх
Vaninka87
Mar 23 2007, 19:36
Ми какво да кажа ? То.... първо се ядосах много, ама сега съм във фаза "непокист "

БОЖЕ !!!! Какви ги дрънкам ?!!! БЯСНА СЪМ!!!! Може ли такова нещо?! Явно може де !!!!
![0039[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0039[1].gif)
Те защо така се подиграват с нас ?! Това е някакъв план да унищожат рейтинга на Нашия сериал

Как ще изчакаме до 2ри май ?! НЕЗНАМ!!! Ами ще си се подкрепяме и ще си даваме сили

пък каквото стане едва ли може да променим нещо
N@det0
Mar 23 2007, 19:49
Точно си мислех,че скоро ще гледам нов епизод,а то какво се оказа,че изобщо няма да е скоро
Относно 5 сезон и аз като че ли не искам мнго да има,ако някой от главните актьори няма да участва.
sofi7o
Mar 23 2007, 20:04
DeSeRt^RoSe
Mar 23 2007, 21:16
Bloody_Tears
Mar 23 2007, 21:18
Абе тъпаци...просто нямам думи...Толкова време очаквам новият епизод, а те........
azsamivan
Mar 23 2007, 21:57
маийтап няма верно ли ше е на 2 май!?
тия хора вред ли са точно се радвах че скоро отново ше мога да гледам новия епизод и сега кво...
подиграват ли ни се не знам
а...за новата почивка да попитам кога ше е и колко време ше трае
ani4ka_89
Mar 24 2007, 21:50
Вече ще откача с това чакане. Чудех се как ще издържа до 28-ми, а те го отложиха до 2 май. Аз до тогава не само какво е станало ами и героите ще забравя
LoveOneBoy
Mar 25 2007, 07:53
Баси тъпите хора
Остава една седмица до епизода и темата вече ще бъде отворена, но моля да се спазват правилата:
* Без постове от рода "нямам търпение да дойде епизода" и т.н.
* Без спойлери!излезнало е кратко промо за музикалната група, но все още не се е появило в ютуби.
girl_from_hell
Apr 27 2007, 15:12
е ай де се спрете малко naleyforevar можеше да погледнеш с един пост по нагоре " Без постове от рода "нямам търпение да дойде епизода" и т.н.
толкова време сме чакали ше изчкаме още малко ай де недейте да пишете безмислени постове, аз примено поглеждам тука да видя някакво инфо ново и пак едно и също ...
Знам,че трябва да се пише само за епизода,но тъй като от известно не четаспойлерите не знам дали сте кзали нещо за 5-ти сезон,така че ако може да кажете,ако знаете нещо?
Devil^Rose^^
Apr 29 2007, 22:07
Цитат(sulu @ Apr 29 2007, 15:13)

Знам,че трябва да се пише само за епизода,но тъй като от известно не четаспойлерите не знам дали сте кзали нещо за 5-ти сезон,така че ако може да кажете,ако знаете нещо?
Аз лично знам че си има тема, в която се дискутира 5 сезон ->
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16345&st=40Сори за офтопика..
lovely
Apr 30 2007, 13:45
хахаха, е няма такава излагация просто! Тия си отрязаха клона отвсякъде, незнам колко са им били феновете преди да почнат с паузите, ама сега 100% са значително по-малко! Вече май никой не знае за какво става дума и какъв е тоя сериал изобщо, но след като са решили да се подложат на бавно и мъчително изчезване от екрана ок...само дето аз лично правя евала на други сериали като the o.c. , които бяха супер зле през последните сезони, ама поне си отидоха с достойнство, без да се мотаят много!! Ако бяха малко по-умни и ОТХ трябваше да направи така, но както и да е...!
Еми кво да кажа, айде ще видим дали от 2 май няма да стане 2 юни...щото тогава е сигурно 4е няма да се сетя даже да си изтегля серията! Дано не стане така...не 4е всъщност има кой знае какво зна4ение ...
Да..излагация си е това просто, няма друга дума за мен !!!!!!
Имам въпрос,защото нещо не мога да схвана... В сайта с отброяването пише, че остават 2 часа 55 минути, но до кое? Ако е до излизането на епизода, това значи че у нас ще го има утре, но серията е обявена за 2 май, което не е днес, а утре.
Таа някой ще обясни ли на заблуденото момиче до какво остават 2 часа и 55 минути
FaLLOuTbOy
May 1 2007, 21:37
acm_pippo
May 2 2007, 10:47
Епизода ще бъде излъчен в Сащ довечера, а при нас ще дойде утре сутринта.
panterata15
May 3 2007, 04:01
А така деееееееее

а са и субс да излезат

още 1 2 дни хаха... Заеби.. ЗЛАТЕН !!!
на мен замундата не ми се отваря, не знам защо
дано скоро някой да го качи в арена
Смях се със сърце. По-голяма простотия е, отколкото си представях....
Ето го епизода в Дата.Бг
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.avi@DataBgСпециално Благодарности на Борко
Eдит:
Цитат
Смях се със сърце. По-голяма простотия е, отколкото си представях....

Хахахахаха, те казаха, че ще е смешно, ама чак пък толкова

.
Дан е №1. Поне видях кой е Джордж, не беше този който исках ама карай.
И
"Open Your Eyes" made a comeback

Дано не провалят историята с момичето и Дан, това беше единственото интересно нещо в епизода.
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 08:58
На мене пък много ми хареса епизодът! От 1 до 10, му давам 8
slon4ik
May 3 2007, 09:01
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.avi@DataBg това не го отваря!Има го и в avatarbg
http://avatarbg.info/details.php?id=4590
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.