Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "You Call It Madness, But I Call It Love"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
sulu
Дам чакат те два края-тоя на О.Т.Х и краят на мен като техен зрител 2.gif И са какво-на тъпото промо пише "след две седмици",а сега какво ще напишат-"след 2 месеца''.Много се дразня що не вземат верно да излъчат епизодите и да се свърша,само ни мъчат с тъпотийте си... 36_6_1[1].gif
girl_from_hell
хаха браво бе ние вече забрвих ме за какво ставша ена въпрос сериала докато го пуснат
oxev
абе тия не са нормални,толкожа много зритали има а тия се е*ават с нас 0039[1].gif
`BruKas`
cry.gif ей тва беше ....не мога да повярвам...2 май??!Но какво да се прави ще чакаме щото едва ли някой ще ни чуе... mellow.gif huh.gif ohmy.gif dry.gif
~●R@Li●~
ohmy.gif О, Боже тия хора осъзнават ли какво вършат..ццц...Е нали промото на новата серия беше за 28 ми huh.gif
ха..ще ми изличват те повторение на някакво риалити шоу 19.gif ...не ги ли е срам?!?
julia1990
Каквооо?confused.gif?Абе тия в ред ли са беее 19.gif Лелее тва вече беше върхаа mad.gif Много съм разочарована,как може така да ни заблуждават сумати време и сега изведнъж ни казват няква дата след още месец и нещоо!!!Писна ми вече от тия идиотщини cry.gif
porcheto
Басииии, тамън на рождения ми ден! Тъкмо като подарък, само дето ще забравя за какво ставаше въпрос дотогава!!! Искам ОТХ сегааааа!!!!!!!!
FaLLOuTbOy
Цитат(Sway @ Mar 22 2007, 10:56) *
Kато се замислих е логично... ако времето за излъчване се припокрива с някакви мачове или нещо от сорта в САЩ, хората просто не искат да губят вниманието на зрителите... което си напълно нормално според мен. Може да чакат края на някакъ шампионат или нещо такова...

Не, заменят ОТХ с повторения на реалити шоуто Pussycat Dolls:The Search for the next Pussycat Doll. Немога да повярвам, че заместват едно 4 годишно шоу с някакви ку*ви wacko.gif mad.gif

Петицийте за спасяването на ОТХ започнаха!
Jolly_GirL
Тези хора вече се излагат wacko.gif Как ще дочакаме до 2ри май..та аз ще забравя за какво е ставало на въпрос blink.gif
solenka
Лелееееее, 2 май! 16.gif Аз как ще чакам до 2 май? Наистина сценаристите не са наред.
ava_89
напрао съм Ноууууу Коменттттттттттт 1iangr[1].gif
ALeX4e7y^
Цитат(Jolly_GirL @ Mar 22 2007, 21:28) *
Тези хора вече се излагат wacko.gif Как ще дочакаме до 2ри май..та аз ще забравя за какво е ставало на въпрос blink.gif

И аз тейй...Напрауу няам Думииии.... mad.gif
Menna
Насе,благодаря ти за програмната схема. smile.gif Коментарът е излишен.....

Цитат(solenka @ Mar 22 2007, 21:57) *
Не пипай тук!

Късно ме предупреди 18.gif 18.gif 18.gif
gmecho
2ри маййй 1iangr[1].gif Тъкмо потривах доволно ръце, че идната седмица ще мога да гледам отново любимия си сериал, когато видях поста тук! Не мога да повярвам, че така ни изиграха! И както е тръгнало с ГДБОП и техните простотии не се знае дали ще има от каде да го гледаме до тогава!
pinkovsjason
0039[1].gif 0041[1].gif uhhh.gif uhhh.gif 2 май confused.gif Много лошо ни ппецакаха 7beshake[1].gif 7beshake[1].gif
slunceto_89
леле нямам думи sick1.gif не стига 4е 4акахме месец за следва6тия еп а сега о6те 1 даже месец и половина 9.gif тия уникално мн се изложиха тоя път 9.gif sad.gif
Nasi
Честно казано нямам обяснение за тази промяна. Може би се опитват да избегнат конкуренцията на american idol, но пък неговият финал ще е чак на 23 май, така че пак не се връзват нещата. Доста рискован ход от тяхна страна. Юни месец на хората само им е до сериали.

Точно пък и заради този финал ще правят още една пауза май.

Wednesday, May 2, 2007 4.16. "You Call It Madness; I Call It Love"

Wednesday, May 9, 2007 4.17. "It Gets Worse at Night" /Тук са дали грешно заглавие -Не би трябвало да е това./

Wednesday, May 16, 2007 4.18. "The Runaway Found"

Wednesday, May 23, 2007 return (TBA) Няма нов епизод

Колкото за 5-ти сезон, найстина пак започват кампании за спасяване, но този път мотивацията на феновете не е такава, каквато беше миналата година. Защото след този сезон разочерованието им е пълно.

За популярността на ОТН....за нас тук може да е сред най-добрите, но при тях е друго нещо.

Въпреки това, доста хора казват, че дори и без тези спасителни кампании позициите са добри и ще има нов сезон. Ще видим...със сигурност ще се разбере съвсем скоро.
qwe123
Божеее,и аз да кажа,че съм ужасно разочарована sad.gif Тея CW определено не си уважават сериала...Глупаци....Аз до 2.май ще изгледам всички сезни по няколко пъти...Баси и шматките са американците.Няколко свястни сериала имат и не си ги уважават!!!Аз за тоя месец забравих какво се случи в последния епизод,апък да не говорим за още 1 и половина...
На някой сигурно ще му се стори странно,ама аз съм против 5 сезон sad.gif Ако продължават така с "развитието" на действието ще стигнат до кривата круша.Ако има следващ сезон,сигурно ще е два пъти по-тъп от четвърти...Какво да говорим sad.gif(( Единстеното,което може би им крепи рейтинга още са готините актьори,ама както почнаха да се появяват слухове,че ще се махат...А и Джеймс и Чад с тея прически mrgreen[1].gif
Айде ще се наложи да чакаме до май,какво да се прави... sad.gif
ПС:За втората пауза: Нямам думи...
Nasi
qwe123 съгласна съм с теб.

Само че рейтингите не са добри, а Чад може да се каже е най-малко харесвания от всички.

А за слуховете, найстина има такива....дори да има 5ти сезон има вероятност София да не участва, или да се появава епизодично.
girl_from_hell
не съм вярвала, че ще го кажа но и аз неискам да има 5 сезон съвсем ще развалят всикчите ни хубави спомнеи от сериала, а с паузите нз една сседмица ай де 2 ама това вече какво искат да забравим всичко е няма смисъл просто, и с вероника марс също прекалиха
Baba_Qga^
WTF!?!?!!? 2 майconfused.gif 0041[1].gif 0041[1].gif тия нормални ли са!??! Да земат да пускат епизод на година...то както е тръгнало и до там може да се стигне...0027[1].gif 0027[1].gif 0027[1].gif Просто нямам думи баси то разбирам 2-3 седмици ама 2 месеца е прекалено... 1iangr[1].gif 1iangr[1].gif направо... ***** *** ****** *** ****** **** *** *****
sulu
Така след като се поуспокоих след вчерашния си шок мога да кажа само едно-определно прекалиха с тази пауза,но щом се налага ще изчакаме още един месец,точно както изчакахме предишния с толкова мъки(поне аз де) sleep.gif dry.gif
А колкото до 5-ти сезон аз лично искам да има,защото знам че сценаристите могат да измислят нещо хубаво,съдейки по 1,2,3-ти сезон. cool.gif
mclaren_fen
Хора направо не знам ще се побъркам от тази новина :7hit[1].gif: 2май ужас 2 месеца ще се забрави целия сериял
`BruKas`
Цитат(Nasi @ Mar 23 2007, 13:50) *
qwe123 съгласна съм с теб.

А за слуховете, найстина има такива....дори да има 5ти сезон има вероятност София да не участва, или да се появава епизодично.

Ако това е вярно съвсем няма да има за кво да гледам серияла....простоо нестигат техните тапотии ами и ако тва стане вече ..напраоо зарязвам отх dry.gif
Vaninka87
Ми какво да кажа ? То.... първо се ядосах много, ама сега съм във фаза "непокист " huh.gif БОЖЕ !!!! Какви ги дрънкам ?!!! БЯСНА СЪМ!!!! Може ли такова нещо?! Явно може де !!!! 0039[1].gif Те защо така се подиграват с нас ?! Това е някакъв план да унищожат рейтинга на Нашия сериал cry.gif Как ще изчакаме до 2ри май ?! НЕЗНАМ!!! Ами ще си се подкрепяме и ще си даваме сили wink.gif пък каквото стане едва ли може да променим нещо
N@det0
Точно си мислех,че скоро ще гледам нов епизод,а то какво се оказа,че изобщо няма да е скоро sad.gifОтносно 5 сезон и аз като че ли не искам мнго да има,ако някой от главните актьори няма да участва.
sofi7o
Вероника Марс ми изместиха на 1май поне бях спокойна че ОТХ ще почне този месец пак а то неее чак 2 май mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif да им е** и в телевизията за по 1 месец и нещо спират сериалите кво е тва нещо mad.gif
**Sophia**
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАТ.дА МУ СЕ НЕ ВИДИ НА ТЪПИТЕ ШОУТА mad.gif ,ЗАРАДИ КОИТО НЯМА ДА ДАВАТ ФИЛМА shocking.gif .нЯМАХ ТЪРПЕНИЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НОВАТА СЕРИЯ,О ТО 2 МАЙ..тЕЗИ ЛУДИ ЛИ СА?НЕ МОГА ДА ЧАКАМ ТОЛКОВА? sad.gif huh.gif sad.gif
DeSeRt^RoSe
2май wacko.gif 14.gif 19.gif е тея луди ли са кви са как пък го измислиха това лелееее ужас ми това е цял месец егати angry.gif ооо направо ще ги намразя тея още не може да ми го побере ума аааа не това направо не е истина с кои акъл го измислиха cry.gif
Bloody_Tears
Абе тъпаци...просто нямам думи...Толкова време очаквам новият епизод, а те........ 1iangr[1].gif
azsamivan
маийтап няма верно ли ше е на 2 май!? shocking.gif shocking.gif shocking.gif
тия хора вред ли са точно се радвах че скоро отново ше мога да гледам новия епизод и сега кво...
подиграват ли ни се не знам
а...за новата почивка да попитам кога ше е и колко време ше трае
ani4ka_89
Вече ще откача с това чакане. Чудех се как ще издържа до 28-ми, а те го отложиха до 2 май. Аз до тогава не само какво е станало ами и героите ще забравя mad.gif dry.gif
LoveOneBoy
Баси тъпите хора mad.gif
Nasi
Остава една седмица до епизода и темата вече ще бъде отворена, но моля да се спазват правилата:
* Без постове от рода "нямам търпение да дойде епизода" и т.н.
* Без спойлери!

излезнало е кратко промо за музикалната група, но все още не се е появило в ютуби. sad.gif
girl_from_hell
е ай де се спрете малко naleyforevar можеше да погледнеш с един пост по нагоре " Без постове от рода "нямам търпение да дойде епизода" и т.н.
толкова време сме чакали ше изчкаме още малко ай де недейте да пишете безмислени постове, аз примено поглеждам тука да видя някакво инфо ново и пак едно и също ...
sulu
Знам,че трябва да се пише само за епизода,но тъй като от известно не четаспойлерите не знам дали сте кзали нещо за 5-ти сезон,така че ако може да кажете,ако знаете нещо?
Devil^Rose^^
Цитат(sulu @ Apr 29 2007, 15:13) *
Знам,че трябва да се пише само за епизода,но тъй като от известно не четаспойлерите не знам дали сте кзали нещо за 5-ти сезон,така че ако може да кажете,ако знаете нещо?

Аз лично знам че си има тема, в която се дискутира 5 сезон -> http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16345&st=40

Сори за офтопика..
lovely
хахаха, е няма такава излагация просто! Тия си отрязаха клона отвсякъде, незнам колко са им били феновете преди да почнат с паузите, ама сега 100% са значително по-малко! Вече май никой не знае за какво става дума и какъв е тоя сериал изобщо, но след като са решили да се подложат на бавно и мъчително изчезване от екрана ок...само дето аз лично правя евала на други сериали като the o.c. , които бяха супер зле през последните сезони, ама поне си отидоха с достойнство, без да се мотаят много!! Ако бяха малко по-умни и ОТХ трябваше да направи така, но както и да е...!
Еми кво да кажа, айде ще видим дали от 2 май няма да стане 2 юни...щото тогава е сигурно 4е няма да се сетя даже да си изтегля серията! Дано не стане така...не 4е всъщност има кой знае какво зна4ение ...
Да..излагация си е това просто, няма друга дума за мен !!!!!!
WorZy
Имам въпрос,защото нещо не мога да схвана... В сайта с отброяването пише, че остават 2 часа 55 минути, но до кое? Ако е до излизането на епизода, това значи че у нас ще го има утре, но серията е обявена за 2 май, което не е днес, а утре. unsure.gif Таа някой ще обясни ли на заблуденото момиче до какво остават 2 часа и 55 минути blush.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(WorZy @ May 1 2007, 16:07) *
Имам въпрос,защото нещо не мога да схвана... В сайта с отброяването пише, че остават 2 часа 55 минути, но до кое? Ако е до излизането на епизода, това значи че у нас ще го има утре, но серията е обявена за 2 май, което не е днес, а утре. unsure.gif Таа някой ще обясни ли на заблуденото момиче до какво остават 2 часа и 55 минути blush.gif

Аз мисля. че отброяват часовете до самия ден. Тоест остават 2 часа и 55 мин до завършека на Вторник и началото на сряда smile.gif
Nasi
OTH-RockThePromo.avi - Within Reason

acm_pippo
Епизода ще бъде излъчен в Сащ довечера, а при нас ще дойде утре сутринта.
panterata15
Току що гледах епизода по телевизиата тук в Америка и ви казвам УНИКАЛЕН Е!!!Много е готин и много ще ви хареса. 13.gif 13.gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
Sniper
shocking.gif Айдее излезна епизодът!! biggrin2.gif
One Tree Hill s04e16 @ Zamunda.NET
Cek0Ff
А така деееееееее smile.gif а са и субс да излезат smile.gif още 1 2 дни хаха... Заеби.. ЗЛАТЕН !!!
h0ney
на мен замундата не ми се отваря, не знам защо sad.gif
дано скоро някой да го качи в арена
Menna
Смях се със сърце. По-голяма простотия е, отколкото си представях.... 18.gif 18.gif 18.gif
Nasi
Ето го епизода в Дата.Бг

One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.avi@DataBg

Специално Благодарности на Борко 4.gif

Eдит:

Цитат
Смях се със сърце. По-голяма простотия е, отколкото си представях.... 18.gif 18.gif 18.gif

Хахахахаха, те казаха, че ще е смешно, ама чак пък толкова 18.gif 18.gif 18.gif .

Дан е №1. Поне видях кой е Джордж, не беше този който исках ама карай. 18.gif 18.gif 18.gif

И

"Open Your Eyes" made a comeback biggrin2.gif Дано не провалят историята с момичето и Дан, това беше единственото интересно нещо в епизода.
FaLLOuTbOy
На мене пък много ми хареса епизодът! От 1 до 10, му давам 8
slon4ik
One.Tree.Hill.S04E16.HDTV.XviD-NoTV.avi@DataBg това не го отваря!Има го и в avatarbg
http://avatarbg.info/details.php?id=4590
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.