Цитат(Peyton Sawyer @ May 5 2007, 17:34)

Липсва ми стария ОТХ, но да си призная лека полека започнах да свиквам с новото му лице, където всичко е нереалистично, отегчително, изкуствено и ужасно ТЪПО!
Дам, така е, трудно се свиква.
Изобщо не си залужаваше толкова чакане, епизода никак не беше интересен. Не знам, може да не ми е било интересно, защото съм чела спойлерите, но пък и преди така се е случвайло и детайлите са ми били интересни.
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
Почти вече изгубих интерес към сериала и случващото се.
Единственото хубаво в този епизод беше това ,че
Лукас НЕ спаси този път Пейтън.

И без това за три сезона вече му се е случвало прекалено много пъти. Обаче му личеше, че му е скучно, добре, че беше Гледна, че всички го зарязаха.

Както каза Ели, малко странно беше, че не позна, че смс-а не е от Пейтън.
Пфф, а изказването му, отново престрелката:
"She told me she loved me. I just figured it was because she lost a lot of blood, but on some level I knew it was true. I was just too afraid to admit it because it would hurt Brooke." много ме издразни. С всеки изминал епизод от 4-ти сезон Марк Швоун иска да заличи връзката м/у Брук и Лукас. А точно с тази връзка си запълваше два сезона и половина (все пак и в 1-ви сезон имаха връзка). А целта му е да направи толкова романтични отношенията на Лейтън, че 'заличава' Брукас, не стига, че вече почти нямат сцени заедно. През втори и трети сезон Лукас нито веднъж не е помислил за Пейтън по друг начин освен като приятел, а направи толкова неща за да докаже любовта си към Брук. Дразнещо е (поне за мен) това рязко променяне.
За сцените между
Брук/Дерек/Пейтън няма какво да кажа, освен: смешни. През цялото време докато ги гледах ми беше смешно, нищо друго и само се надявах да свършат по-бързо. Странно беше как на Дерек нищо не му ставаше, а толкова бой падна.

Силно се надявам повече да не гледаме психо-Дерек, стига ми толкова.
Рейчъл и Маут - през цялото време Маут 'ревеше' за Шели и изведнъж решава да тръгне с Рейчъл ... преди завършването. Тъпо беше да гледаме как иска да се прави на 'лошо' момче.
Джордж незнайно защо, но не ми беше смешен.

Мисля, че негово място трябваше да бъде заменено с Тим.
Грешка, не само това за Лукас беше хубаво, а и появяването на
Аби 
, но защо бяха онези епизоди с духовете, надписите (ако въобще са нейни)? Все пак никой освен Лукас вече не проявява интерес към убийството на Кийт. Щеше да по-добре още когато се случи да се приключи всичко, омръзна ми да гледам Лукас как се чуди какво се е случило - дано само накрая да не се досети ... без да е бил там.

Тези 'следи' които оставя Аби за мен за безинтересни и глупави, да се свършва вече с това. Но признавам добре са го измислили.
И защо беше този край? В смисъл
Пейтън и Брук ей така решиха да отидат на бала си - за да видят всички, че са станали герой..?!

Супер глупаво, поне за мен.
Не бях и особено впечатлена от сдобряването на Брук/Пейтън - "You saved me." ... "You saved me too." ... да, дотук добре, само се надавам в следващите епизоди да не се забрави току-така факта, че си казаха толкова обидни думи.

Макар да бяха толкова добри приятелки, не може просто с едно 'спасяване' да се забрави всичко.

Супер отрицателно мнение написах, но пък това мисля. Даже някой може да се зачуди защо още гледам този сериал /след като имам такова мнение/, но пък искам да видя какво ще стана, все пак това си е ОТХ.

Цитат
Моята оценка за епизода : 2/10

... надявам се следващата серия (и Крис

) да ми върнат ентусиазма и желанието да гледам ОТХ. Иначе предпочитам да си запазя хубавите спомени, от времето когато сериала наистина струваше!
Аз също мисля, че тази оценка е подходяща за епизода. Но пък за Крис имам големи надежди.

И за това последното, Ели, отново си права.