Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "You Call It Madness, But I Call It Love"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
lms_X
Тоя Дерек егати и жилавото копеле shocking.gif тва нормален човек ако го преживее 4 пъти ще умре,само това не ми хареса,иначе всичко друго от епизода е доста добре направено отново mrgreen[1].gif

чакаме следващия
Zenityyy
Серийката беше супер спoред мен smile.gif На мен наи - мнoгo ми хареса Брук- oсобенo в мoмента кoгатo влиза в мазетo и казва " Криеш се в мазето си, защото знаеш, че го мразя.Това е подло, но така или иначе слизам." rolleyes.gif
qwe123
Ееее,най-накрая го изгледах tongue.gif Добър беше епизода общо взето.Не ми хареса много частта с мелето...Малко нереалистично...Ама пък Пейтън много готино изигра Дерек smile.gif Тъпо беше,че с Брук решиха да отидат без даже да си измият лицата mrgreen[1].gif Това с Аби не можеше да не се появи...Все пак някой трябва да го разкрие Дан mrgreen[1].gif За следващия епиозд не знам...Дано да си струва bounce.gif
vasinka_{P}
Преди малко гледах серията, и съм разочарована. Може би защото чакахме серията много време и очакванията са ми били големи. Надявам се следващата да е по добра.
^BeLieVe`iN`Me^
Епизода оправда очакванията ми, може би, защото от много време го чалах и бях зажаднял за нов епизод...
Радвах се като дете, когато я гледах..
Харесаха ми сцените в мазето, Нейтън и Хейли отново ни заредиха с доза романтика и любов.
Очаквам новия епизод с още по-голяма жажда за мойте любимци smile.gif
vivata123
На мен ми хареса...Вчера го изгледах със сестра ми и тя не беше особено очарована,но както и да е-различни хора,различни мнения mrgreen[1].gif Най ме израдва,че Брук и Пейтън най-накрая се сдобриха,най-накрая..Иначе тоя Дерек беше егати неумиращия-с нож го сръгаха в гърдите,с брадва в гърба и не умира ве,мама му стара,не умира..Чак сестра ми почна да се хили rolleyes.gif Иначе епизодчето ставаше,но определено са имали и по-добри попадения.
milen4eto
Тоз Дерек е много жилав бре хора... От къде ли не пада, колко пъти го удряха, ръгаха и тем подобни и той не ще и не ще да умира... Егати човека!! 20.gif
storm
Жилав, ама му трябваха две гимназистки, за да го пребият. Едър военен тип съвместно с русалката (Лукас) и квичащата Пейтън не успяха да се справят с него първия път, обаче сега, когато дойде Брук, с всички си 40 кг (уау) и Дерек е на земята пребит. Евала worthy.gif .
TraumTanzerin
И аз ще оставя своя коментар...какво мога да кажа. Много я чаках тази серия, но пък след като я гледах не мисля, че се случи нещо особено и аз съм на мнението, че предишните си бяха много по интресени, но както и да е все пак трява да си проличи, че е 4ти сезон. За пейтан и брук и аз много се радвам, че се сдобриха. Ситуациите, когато се бореха с този дерек ми бяха много смешни rolleyes.gif
А това с боксовите ръкавици беше много оригинално и готино 4.gif А за момичето, което е било в онази стая по време на момента, в който Кийт е убит си се случва както на сериал разбира се трябва да дойде момента, в който да разкрият и Дан.
Ще чакам следващата серия мисля, че ще е много по интересна и весела и ще има по happy моменти rolleyes.gif rolleyes.gif
Estell
Само не мога да си обясня, защо Аби не е отишла веднага в полицията, ами е решила да се занимава с Дан на своя глава. То кво ли не беше - убиец на стената, части от Библията, странни SMS-и... Според мен, ако беше казала тогава, нещата щяха по-лесно да се докажат, въпреки че е нейната дума срещу думата на кмета де, ама все пак. dry.gif
winona
Аз тъй като имам хроничен проблем с чакането .. и прочетох спойлерите за епизода още много отдавна...
(за първи път чета спойлери .. ама нямаше как да издържа иначе)
Та епизода не ми се стори интересен, но то си е логично.

Не беше логично обаче развитието на действието и аз лично се чувствах все едно гледам Supernatural,
а за ОТХ трябва да чакам още една седмица.. blink.gif blink.gif

.. коментарите преди моя всичките са много забавни 4.gif
Алекс
Епизода не ми хареса.
`BruKas`
спорет мен епизода си беше мн добър...най накрая п.с и б.д се сдобриха....най накрая историята с дан започна да се разкрива...абее биваше си го епизода blush.gif rolleyes.gif
julia1990
Да и аз съм съгласна,че беше хубаво тва че най-сетне има някво развитие по случая с Дан и Кийт,но все пак и на мен ми е много странно тая Аби кво е правила толкова време?!Защо нищо не е казала wacko.gif Е поне се надявам това да се разбере в следващите епизоди и да продължава развитието..
А иначе сцените с психара Дерек ми се сториха леко преиграни на моменти,но все пак ме изкефи как групово го довършиха Бруки и Пейт 18.gif и дано тоя път наистина да е така,а не пак да се появи изведнъж,защото вечее ще е мн смешно biggrin.gif Имаше и някои хубави Нейли моментчета blush.gif
Маут се държа доста странно.. blink.gif Първо искал Шели да се върне пък след 20 мин решава,че ще замине с Рейчъл... wacko.gif
[dEs]
Ами на мен серията ми хареса. Поне разбрах, че има и по - болни мозъци от моя. Боже какви гласове извадиха тия двечките. Много се радвам, че се сдобиха. Само дето малко пресилено беше това с Дерек то не бяха ножове, ритници, юмруци и какво ли още не. Много издръжлив бе. И само какви погледи хвърляше на Брук през прозореца(знаех си, че не трябваше да гледам серията сама 18.gif 18.gif 18.gif ). И историята с Дан най - сетне си дойде на мястото. Само не ми стана ясно, защо Аби толкова много време е мълчала и ще продължава да мълчи?
Да беше казала още от самото начало. И ми е малко странно защо избраха само кралица на бала,
а не и крал.
Nasi
Цитат(desitoo_91 @ May 5 2007, 01:22) *
И ми е малко странно защо шзбшраха само кралица на бала,
а не и крал.

Нямаше време от епизода, за да покажат всичко, което бяха снимали, след като Брук и Пейтън се появявиха на бала, трябваше Маут да застане до Брук, защото в момента на връчванвето на короната всички присъстващи щяха да започнат да се оплакват защо Брук е кралица, след цялата история с касетата отношението към нея щеше да бъде лошо, тогава Пейтън и Маут щяха даса до нея и д ая подкрепят, Лукас също трябваше да е при тях. Съобщава се, че кралят е бил Нейтън, но не присъства на награждаването.|Има и още липсващи сцени.

Това е защото Даниел Харис не етрябвало да се появява в епизод, но след няколко седмици, след като са разбра з адългата почивка, са решили да заснемат няколко сцени с нея, за д аможе да направят връзката с изчезването на Маут в следващата серия. Дори е трябвало да поставят наново декорите в сцената с Директора, който гони Рейчъл от бала. Така, че 5-те минути на Рейчъл и Маут от епизода оригинално щяха да се разпределят между останалите главни герои.
~●R@Li●~
Цитат(Nasi @ May 5 2007, 11:20) *
Това е защото Даниел Харис не етрябвало да се появява в епизод, но след няколко седмици, след като са разбра з адългата почивка, са решили да заснемат няколко сцени с нея, за д аможе да направят връзката с изчезването на Маут в следващата серия. Дори е трябвало да поставят наново декорите в сцената с Директора, който гони Рейчъл от бала. Така, че 5-те минути на Рейчъл и Маут от епизода оригинално щяха да се разпределят между останалите главни герои.
[/b]

Вместо да ни занимават с тая Рейчъл,можеше да дадат повече сцени с главните dry.gif Ама тоя Марк ,така си я е харесал тая Даниел,че не може без нея!
Аз съм на мнението на Хейли- No Rachel...Good Prom biggrin2.gif (или както е написала Наси: No Rachel...good OTH wink.gif 4.gif )
**Sophia**
Цитат(qwe123 @ May 3 2007, 23:19) *
Тъпо беше,че с Брук решиха да отидат без даже да си измият лицата mrgreen[1].gif

Абсолютно! 4.gif И на мене ми беше тъпо,все едно отиват като някакви "героини" 16.gif ...но вичко друго мисля че си беше добре! happy.gif
lovely
Е, незнам..дали защото след тоолкова голяма пауза тотално отвикнах да ги гледам тия физиономии, но на мен серията ми се видя страшно плоска!!! Тъпа направо, все едно не са правили почивка 3 месеца и не са имали достатъчно време да я заснемат като хората...една такава набързо скалъпена, на два на три...
И така...ако не измислят някъв нормален завършек на сезона, ще бъдат забравени бързо и без особен спомен за готините серии от предните сезони !!
Единственото , което ми хареса беше накрая, когато Маут отиде с Рейчъл и когато Лукас най -сетне му светна кой знае истината....
Matanai
Мдам .. и аз не се очаровах особено! Очаквах най малкото ПОВЕЧЕ , след тази огромна пауза.Даже ако не се лъжа след още 3-4 епизода ще има пак пауза ... Заеби !
eL
И аз да напиша нещичко че тъкмо прикючих с гледането.( biggrin2.gif) Липсва ми стария ОТХ, но да си призная лека полека започнах да свиквам с новото му лице, където всичко е нереалистично, отегчително, изкуствено и ужасно ТЪПО! dry.gif

Изобщо не ми се коментират Б/Д/П...защотото всичко беше толкова абсурдно, нелепо и смешно, че на повечето "страшни" моменти с Дерек едва се сдържах да не избухна в истеричен смях...Ужасно подобие на психо-трилър! emoticon1 (112).gif
Тия не могат ли да пишат за неща, в които наистина ги бива?! Нормалните човешки взаимоотношения например ...
Кажете ми в такава критична ситуация, в която всеки се стахува за живота си, кой нормален ще се опита да прелъсти нападателя си ? Koй глупак го измисли т'ва? emoticon1 (64).gif Иначе, както обикновено - страхотна игра на Хилари и София 8.gif, но сценария им е за кофата! Супер глупава история ... emoticon1 (33).gif На 'боя' в края просто не можах да се сдържа и започнах да се хиля...Цялата тая работа с неумиращия психо-Дерек, започна леко да ми лази по нервите. Прозорец? Нож? Стълби? Ааааа не - няма умиране пича! Ама ся мъртав ли е последно ? dunno[2].gif Или ще го гледаме и в следващите епизоди, че му беше малко т'ва... Писна oт този некачествено направен, нискобюджетен ОТХ хорър! emoticon1 (96).gif Единственото нещо, което ми хареса беше "Микса" на Дерек - eто на това вече му викам : "CrEePy"! emoticon1 (107).gif
Цитат(seduction_55 @ May 3 2007, 15:09) *
В началото епизода ми беше много,ама много скучен и безинтересен.Постоянно преверявах колко минути са минали и колко остават.

Ах какво съвпадение! И аз като Танчето започвам да губя интерес. Да им бяха услужили от Supernatural с някой от братята ... щом ще ни е тъпо, поне очите си да изплакнем по хубави мъже. wub.gif
И от цялата тая простотия, започвам все повече да се замислям за първите епизоди, където всичко имаше много повече смисъл, без да се намесват излишните психо-драми. hmm.gif

Лукас милия беше безбожно глупав - как можа да НЕ разбере, че онзи хахо не е Пейтън? От колко време я познава? 55.gif Хареса ми само сцената в библиотеката с Гленда, когато й обесняваше къде са седяли с Пейтън по време на стрелбата.
Цитат(Nasi @ May 5 2007, 11:20) *

Насе, просто не мога да повярвам че са отрязали сцените с коронясването на Брук. Пффф...Само аз ли си мисля, че историята е за 5те главни тинейджъри? Да го прекръстят на "Уан Маут Хил", щом г-н Макфедън им е толкова важен! И тези сцени ги няма, защо ? За да гледам как Маут плаче за Шели и след 5мин решава да замине с Рейчъл, точно преди завършването ... Тъпооооо! emoticon1 (103).gif

Аби - убийството на Кийт вече не ме вълнува! Въпреки че ми хареса как го измислиха. Ама не може ли т'ва нещо просто да приключи?? По възможност по-бързо, че скоро ще заспа на монитора... 3prozqvka[1].gif

Моята оценка за епизода : 2/10 dry.gif ... надявам се следващата серия (и Крис biggrin2.gif ) да ми върнат ентусиазма и желанието да гледам ОТХ. Иначе предпочитам да си запазя хубавите спомени, от времето когато сериала наистина струваше!
slaitime
Абсолютно съм съгласен с Peyton Sawyer. Не случайно ОТХ беше единствения сериал който гледах(аз ще продължа да го гледам) просто липсваха отегчителните и банални сцени повтарящи се във всеки един сериал. Този епизод беше най-слабия от всички, може би останах с такова впечатление и заради дългото чакане(2 месеца - луди хора),което беше и чисто убийство на сериала
HPHBP
Леле... Т'ва беше *бахти якия епизод. ohmy.gif
^Mim0zKa^
мИ.. освен да подкреПя елиту.. друго не мога да направя... unsure.gif
Menna
Цитат(Peyton Sawyer @ May 5 2007, 18:34) *
Моята оценка за епизода : 2/10 dry.gif
И това е много. 18.gif
bo7evka
хах мен ми хареса верно можеше и по добре ама и тва става давам му 8 wink.gif
lyubenski
Епизода беше добър, но не си заслужаваше чакането. Не ми се повтарят коментарите относно екшън сцените. Силно се надявам това да е последният сезон на сериала, защото просто още един би прецакало всичко .
DesiTo
Цитат(Peyton Sawyer @ May 5 2007, 17:34) *
Липсва ми стария ОТХ, но да си призная лека полека започнах да свиквам с новото му лице, където всичко е нереалистично, отегчително, изкуствено и ужасно ТЪПО!
Дам, така е, трудно се свиква. dry.gif

Изобщо не си залужаваше толкова чакане, епизода никак не беше интересен. Не знам, може да не ми е било интересно, защото съм чела спойлерите, но пък и преди така се е случвайло и детайлите са ми били интересни. dunno[2].gif Почти вече изгубих интерес към сериала и случващото се.

Единственото хубаво в този епизод беше това ,че Лукас НЕ спаси този път Пейтън. biggrin2.gif И без това за три сезона вече му се е случвало прекалено много пъти. Обаче му личеше, че му е скучно, добре, че беше Гледна, че всички го зарязаха. 16.gif Както каза Ели, малко странно беше, че не позна, че смс-а не е от Пейтън.
Пфф, а изказването му, отново престрелката: "She told me she loved me. I just figured it was because she lost a lot of blood, but on some level I knew it was true. I was just too afraid to admit it because it would hurt Brooke." много ме издразни. С всеки изминал епизод от 4-ти сезон Марк Швоун иска да заличи връзката м/у Брук и Лукас. А точно с тази връзка си запълваше два сезона и половина (все пак и в 1-ви сезон имаха връзка). А целта му е да направи толкова романтични отношенията на Лейтън, че 'заличава' Брукас, не стига, че вече почти нямат сцени заедно. През втори и трети сезон Лукас нито веднъж не е помислил за Пейтън по друг начин освен като приятел, а направи толкова неща за да докаже любовта си към Брук. Дразнещо е (поне за мен) това рязко променяне. wacko.gif

За сцените между Брук/Дерек/Пейтън няма какво да кажа, освен: смешни. През цялото време докато ги гледах ми беше смешно, нищо друго и само се надявах да свършат по-бързо. Странно беше как на Дерек нищо не му ставаше, а толкова бой падна. huh.gif Силно се надявам повече да не гледаме психо-Дерек, стига ми толкова. shocking.gif emoticon1 (2).gif

Рейчъл и Маут - през цялото време Маут 'ревеше' за Шели и изведнъж решава да тръгне с Рейчъл ... преди завършването. Тъпо беше да гледаме как иска да се прави на 'лошо' момче. emoticon1 (24).gif

Джордж незнайно защо, но не ми беше смешен. unsure.gif Мисля, че негово място трябваше да бъде заменено с Тим. 14.gif

Грешка, не само това за Лукас беше хубаво, а и появяването на Аби 4.gif , но защо бяха онези епизоди с духовете, надписите (ако въобще са нейни)? Все пак никой освен Лукас вече не проявява интерес към убийството на Кийт. Щеше да по-добре още когато се случи да се приключи всичко, омръзна ми да гледам Лукас как се чуди какво се е случило - дано само накрая да не се досети ... без да е бил там. 16.gif Тези 'следи' които оставя Аби за мен за безинтересни и глупави, да се свършва вече с това. Но признавам добре са го измислили.

И защо беше този край? В смисъл Пейтън и Брук ей така решиха да отидат на бала си - за да видят всички, че са станали герой..?! huh.gif Супер глупаво, поне за мен.
Не бях и особено впечатлена от сдобряването на Брук/Пейтън - "You saved me." ... "You saved me too." ... да, дотук добре, само се надавам в следващите епизоди да не се забрави току-така факта, че си казаха толкова обидни думи. 9.gif Макар да бяха толкова добри приятелки, не може просто с едно 'спасяване' да се забрави всичко.

blush.gif Супер отрицателно мнение написах, но пък това мисля. Даже някой може да се зачуди защо още гледам този сериал /след като имам такова мнение/, но пък искам да видя какво ще стана, все пак това си е ОТХ. biggrin2.gif

Цитат
Моята оценка за епизода : 2/10 dry.gif ... надявам се следващата серия (и Крис biggrin2.gif ) да ми върнат ентусиазма и желанието да гледам ОТХ. Иначе предпочитам да си запазя хубавите спомени, от времето когато сериала наистина струваше!

Аз също мисля, че тази оценка е подходяща за епизода. Но пък за Крис имам големи надежди. 15.gif 10.gif И за това последното, Ели, отново си права. happy.gif bigarmhug.gif
FiGhT4iT
Ммм в някой от предишните епизоди Лукас и истинския брат на Пейтан(който е морски пехотинец) едвам успяха да се справят с Дерек,но за сметка на това сега 2 моми4ета му сритаха задника мнн здраво.
HooRiyA
~Не ми хареса епизода.Не си струваше чакането.Развалиха го и тоя сериал.. Тва си е. dry.gif
Егати локумите разтягат.. Кийт се гътна преди 1 сезон - верно,нали кофти... ама аре сега няма да си режем вените..
Сега пък имало и свидетел..
Ама съвсем случайно и Дерек се завръща \гхъ гхъ гхъ\

...

Много е смела Пейтън,когато оня мухъл е на земята в безсъзнание.. "Дай ми 5 минути!" - Аз да си го поритам едно такова,после като се събуди може и да го боли.

И какъв е тоя Дерек,така и не се разбра..От къде тва животно.. ?! Ритат го,ръгат го,бутат го през прозорци... Нема умиране.. Падна по едни стълби и айде.. Замина.. Някой беше споменал по-горе - Истинския брат на Пейтън + Лукас - не можаха да го повалят,а сега 2 пищялки му видяха сметката.. хх.. лол... Лошо няма.Който иска да си вярва в глупости - да го прави. huh.gif

Пейтън да вземе да си купи един пистолет,да не занимава хората да я спасяват dry.gif
Писна ми да я гледам като жертвааа .... wacko.gif mad.gif wacko.gif

...............

И да,Дерек е подготвил мазето в къщата й,без тя да го усети ?! ohmy.gif Ае ве ! Верно ли ?!

ПФф...
Глупаво.
Абсурдно.
Изтъркано.

Ще почвам да гледам първите 3 сезона отначало... -.-
С тоя се гръмнаха сами отзад.
dry.gif dry.gif dry.gif

Оценка 1\10 -.-

Мнението си е мое.Не задължавам никой да мисли като мен,нито опитвам да обидя някого.
Поздрави.

sulu
Да но забравяте,че те успяха да го победят едва след като Пейтън го наръга на 2 см от сърцето с некъв кухнески нож,после м пусна 2000 волта и чак тогава той започна "да омеква" и успяха да го бутнат по стълбите.А верно от къде е тоя Психо така и не се разбра?!?А не ви ли стана смешно оправданието му как бил се обадил с преправен глас на Пейтън.Първо как точно е знаел гласа на инспектора по точно този случай и как подяволите изведнъж цялото разследване е спряло.Нали уж там след първата атака на Дерек разправяха,че незнам си колко полицая го търсят.Е пак по-добре-можеше да каже,че е избягал от затвора или нещо умопомрачително от този род. 18.gif
Маут и Рейчъл бяха адски дразнещи,да не говорим за Лукас Гленда,които просто бяха скучни.Нейли за пръв път не ми бяха на сърцето unsure.gif sad.gif blink.gif ,което е адски странно,защото са ми любимци.От целия епизод най-ми хареса накрая погледа на Аби,но от друга страна цялата й простотия с тва криене и надписи по стените дразни доста smile.gif
Adorkable
sulu съгласна съм за Нейли...Бяха адски досадни huh.gif .Нещо тоя сезон ще скапе най-хубавата двойка в сериала.Бтв Гленда изглеждаше страхотно на бала happy.gif 4.gif .И на Бевин и се зарададвах,беше мн сладка в минутката ,която и бяха отделили.
FaLLOuTbOy
Аве вие какво очаквахте? Сериозно? Щом Психото е тука занчи ще има екшън и може би малко хорор.

Цитат(FiGhT4iT @ May 7 2007, 19:46) *
Ммм в някой от предишните епизоди Лукас и истинския брат на Пейтан(който е морски пехотинец) едвам успяха да се справят с Дерек,но за сметка на това сега 2 моми4ета му сритаха задника мнн здраво.

Еми извинявай ти какво искаш? Марк да ги остави да умрат ли? Първо искате да не я спаси Лукас, после пък недоволствате защо две "пищялки" са го пребили.

Цитат(HooRiyA @ May 7 2007, 19:46) *
И да,Дерек е подготвил мазето в къщата й,без тя да го усети ?!

Видя ли в първите минути на епизода как Дерек упои Пейтън? Да ти е хрумнало, че може би докато тя е била под въздействието на успокоителното, той да е приготвил мазето?

P.S. Аз пък лично се зарадвах на 5те минути отредени на Рейчъл! Да краля и карлицата на бала са важни, няма спор, но аз нямаше как да не се изкефя на моята любимка! Дай боже да се появи за Season Finale
Nasi
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 8 2007, 22:43) *
Цитат(HooRiyA @ May 7 2007, 19:46) *
И да,Дерек е подготвил мазето в къщата й,без тя да го усети ?!

Видя ли в първите минути на епизода как Дерек упои Пейтън? Да ти е хрумнало, че може би докато тя е била под въздействието на успокоителното, той да е приготвил мазето?

Това значи, че щяло да мине доста време, след което нямаше да могат да се върнат на бала и никой да не усети липсата им. Все пак баловете не продължават до късно, купона става след това.

Съгласна съм с мнението, че Нейтън и Хейли бяха скучни в тоя епизод. В някакво интервю преди серията Марк уж обясняваше ролята им, но май никой не можа да му види идеята. Но и те получиха 5 минути време, което не е првилно.

Целия епизод беше някаква пародия. Опитваха се да редуват "Страшното" на Дарек/Пейтън/Брук с "комедията" на Нейтън/Хейли/Джордж. И тук там малко Лукас и Дан за цвят.
DesiTo
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 8 2007, 21:43) *
Сериозно? Щом Психото е тука занчи ще има екшън и може би малко хорор.

Еми извинявай ти какво искаш? Марк да ги остави да умрат ли? Първо искате да не я спаси Лукас, после пък недоволствате защо две "пищялки" са го пребили.

Нищо не съм очаквала лично аз. biggrin2.gif То нека да има екшън, ама да е направен както трябва, защото крайния резултат беше псевдохорър. Пфф, ами като иска разнообразие можеше Марк да остави поне едната да умре. 15.gif 18.gif
Да, наистина хубаво беше ,че Лукас този път не я спаси, но пък и малко нереално се получи, че две момичета успяха да го убият (ако е мъртав де), а преди това Лукас и брата на Пейтън не успяха, не стига, че и през прозорец 'летеше' тогава. Просто разнообразието е хубаво нещо, но пък трябва да е направено както трябва. smile.gif

Защо на бала (важно събитие за всеки) сценаристите не обърнаха внимание на взаимоотношенията между главните персонажи? Какъв беше този бал? Пейтън и Брук раздават шамари (след което решават просто ей така да отидат на бала), Нейтън и Хейли през целия епизод се разкарваха с няколко коли, Маут реши да замине, а Лукас отново разказваше за книгата си. 16.gifНе трябваше ли да се съберат всички заедно ,да си прекарат добре, а пък после да раздават бой и т.н.
И за какво въобще беше появяването на психо-Дерек, за да може след това Брук и Пейтън да се сдобрят, но да не е както преди? huh.gif

Цитат
Целия епизод беше някаква пародия. Опитваха се да редуват "Страшното" на Дарек/Пейтън/Брук с "комедията" на Нейтън/Хейли/Джордж. И тук там малко Лукас и Дан за цвят.

Абсолютно така се получи. Само да добавим и 'трогателната' сцена м/у Рейчъл и Маут, където той отново реши да е 'лошо момче'.

А за Нейтън/Хейли също съм съгласна, аз по принцип ги харесвам като двойка, имаха много хубави моменти заедно, но пък в този епизод бяха скучни. dunno[2].gif
Nasi
Ей, в тоя епизод завързаха отново Триъгълника, обаче много скришно, обаче Брукас феновете го разгодираха.

В предсказанията на Хейли най-отгоре пишеше, че "Лукас няма да се откаже от Брук"

"Lucas will not give up on Brooke"

а в оригинала от трети сезон беше само:

ето го и целият списък:

Lucas will not give up on Brooke.

Nathan and I will be together again.

Dan will be an ass.

.....

Nathan and Lucas will get basketball scholarships

I'll learn how to juggle

My parents will buy another house somewhere

Everything will be OK

Did I mention Nathan and I will be together again?

Nathan's: Haley and I will be together by graduation.
Mai4et0
Епизода абсолютно не си струваше чакането (според мен) ! Беше ми ужасно скучно всичко.... Цялата излагация с Дерек/Пейтън/Брук ми беше безкрайно смешна 18.gif И не ме изкефи особенно ролята на Рейчъл в този епизод ! С Маут са ми скучни 9.gif Дано следващия епизод е по-добър huh.gif
Tedds
Естествено че Лукчо няма да се откаже от Брук че те са един за друг smile.gif
peyton_lucas_brooke
Това ми е любимата серия.. много е добра! Особено с Брук и Пейтън как пребиват Иън.. rolleyes.gif
mR.DiSCo
Чакахме и ни се изчака чакалото за тая серия :Д Но си струваше.МН ме изкефи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.