Цитат(FaLLOuTbOy @ May 3 2007, 09:58)

На мене пък много ми хареса епизодът! От 1 до 10, му давам 8
Сериозно
Друго нещо, те отрязаха половина серия...бяха снимали двойно повече неща.
и защо беше цялата шумутевица за избирането на група, като
Within Reason не ги показаха повече от 2 минутки.
Музиката обаче беше на ниво.
slon4ik при мен линка от датата работи, ако някой има същия проблем да каже.
Adorkable
May 3 2007, 09:10
Епизода беше тъп
.Само краят и още няколко сцени ми харесаха ^^.Любим момент ми е този с Брук и Пейтън пред къщата на Пейтън
.
LoveOneBoy
May 3 2007, 09:34
Епизодът беше много як!Не знам какво толкова не ви харесва...
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 10:18
Цитат(Nasi @ May 3 2007, 05:06)

Цитат(FaLLOuTbOy @ May 3 2007, 09:58)

На мене пък много ми хареса епизодът! От 1 до 10, му давам 8
Сериозно
Друго нещо, те отрязаха половина серия...бяха снимали двойно повече неща.
и защо беше цялата шумутевица за избирането на група, като
Within Reason не ги показаха повече от 2 минутки.
Музиката обаче беше на ниво.
Еми оправда очакванията ми! Даже много повече. Ще разберем тази вечер дали се е харесал на американците.
Within Reason ROCKS!!!!!
Музиката беше много добре подбрана. И ми харесаха особено много сцените на Рейчъл и Маут.

Също така и сцената когато Пейтън фрасна Брук, за да спечели доверието на Дерек.
Историята между Аби и Дан е много добра! Дано да я развият още по-хубаво!
milen4eto
May 3 2007, 10:23
На мен пък Рейчъл и Маут ми бяха най-досадни. Супер много се радвам, че се качи на самолета и няма да я гледам дълго дълго време.
No Rachel .... Good OTH.
Обаче Абито беше супер, много много интересно ще е с Дан.
Ама и Лукас не беше досаден както обикновенно, като цяло добър смях ми даде епизода, така че си заслужават добри думи сценаристите.
Morska~Vu6ka
May 3 2007, 10:26
Аре някой да го разкаже най - накрая че умрях от нетърпение вече, а сега докато се свали ехе... само ни дразните тука с отделни моменти, смилете се
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 10:26
By the way, има някакъв проблем с линка на песента на Whitin Reason. Когато щракна на него ми се появява песента Please Resolve this. Само при мене ли е така?
П.С. - И да ! Слава на бога, че Лукас не сапси Пейтън!
Случайно някой да знае субовете кога ще излезнат
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 10:35
Цитат(lms_X @ May 3 2007, 06:34)

Случайно някой да знае субовете кога ще излезнат
Чакай! Те сигурно още не са почнали да ги правят. Иначе някъде към 23:00. Обикновено тогава излизаха.
milen4eto всеки има право да си казва мнението.
FaLLOuTbOy найстина има проблем с линка....ето я песента, качих я наново:
Within Reason - Favorite SinСубтитрите като са готови ще се сложи линк, оставете ги хората да ги правят на спокойствие.
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 10:56
Съжелявам за спама, но в 22 мин 41 сек , коя е песента? Тази на Within Reason ли, не ми прилича на нея.
Нямам представа. Интересното е, че първоначално бяха обявили другата песен "Hold", но не я използваха.
За да не става спам.....Яд ме е че са махнали сцената с коронясването на Брук.
OK that was the FUNNIEST thing I've ever seen. I laughed so hard at the Derek scenes. All of them. I was laughing and laughing and just laughing. I couldn't help it. It was so bad I was in hysterics.

едит: още едно мнение от чужд форум:
I just don't care anymore. I'm not even angry that this was such a lame episode or that this show is just lame in general these days. I. just. don't. care. I feel so apathetic about this show. I miss season 1 when I cared about almost all the characters and couldn't wait for the show to come back from hiatus. Now I barely even remembered that it was on. Too much PSA, too much focus on everyone but the main five, too many over-dramatic and unrealistic storylines.като цяло положителните коментари ги няма. поне хората са се смяли.
FrAgMaKeR
May 3 2007, 11:44
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 12:20
Цитат(Nasi @ May 3 2007, 07:11)

като цяло положителните коментари ги няма. поне хората са се смяли.
http://lounge.cwtv.com/showthread.php?t=107731
Айде аз тръгвам, училището зове!
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 3 2007, 13:20)

Eee детската градина от тея бордове не се чете, аз там никога не влизам
приятен ден всички, и дано на повече хора да им хареса епизодчето.
На мен ми хареса, определено чакането си заслужаваше
Imm0rta[L]ovE
May 3 2007, 13:59
Omg серията беше много яка. В смисъл такъв.. че през цялото време бях настръхнала особено накрая с Аби.. много беше яко.. дано да разберат скоро за Дан и Керън да спре да се занимава с него.. Сладко беше и тва че Брук спаси Пейтън а не Лукас примерно.. абе добро беше епизодчето с нетърпение очаквам следващия
seduction_55
May 3 2007, 14:09
Леко прекалено много насилие за моя вкус (за такъв тип филм имам предвид!) , но да, хареса ми как го бяха замислили... Когато Аби се размина с Дан, погледа който му хвърли... брррр настръхнах цялата, и това беше може би най-силният момент за мен във тази серия. Но като цяло... нищо особено...
ludoto_mimi
May 3 2007, 14:57
В първия пост са добавени линкове към песните от епизода.
girl_from_hell
May 3 2007, 15:25
само мога да кажа не си струваше чакането..
Bloody_Tears
May 3 2007, 15:34
Олеее, епизода беше ВЕЛИК! Според мен определено си струваше чакането. Малеее, определено ми е един от любимите епизоди. Най-ми хареса частта, в която Брук и Пейт трепят Дерек. Така се изкефих...

И, когато Лукас си спомни, че видя Аби там. И когато Аби погледна Дан, ауу какъв убийстве поглед му хвърли... Обичам я

Охх, толкова ми липсваше стария ОТХ, добре, че се завърна

Сега отново си припомних какво е вълнението. И както винаги, ОТХ доказа, че няма равен и ВИНАГИ ще бъде най-добрия! Този филм никога няма да го забравя, а незнам за вас.
Markov123
May 3 2007, 15:51
от каде може да си истегля субтитри ?
seduction_55
May 3 2007, 15:54
епизода ще е як, чакам с нетърпение да си ги изгледкам, че вече бях забравил за тоя филм
~●R@Li●~
May 3 2007, 16:01
Ами то се очакваше,че ще има екшън-щом е намесен психопата "Дерек"! Изкефи ме как го пребиха двечките...А просто на края беше тъпо да идат с кървавите и раздрани рокли,можеше поне да се преоблечат
!Явно искаха да привлекат внимание!
Колкото до другите просто ми идеше да прескоча сцените с Маут и Рейчъл!
Знаех си ,че тази Аби е свидетел на всичко,щом взе и на Лукасчо да му пресветва за нея,значи скоро всичко ще се разбере!
А пък сцените на Нейли супер сладки 
ОТХ се завърна(след толкова чакане) и сега чакам The next episode !
cveteto_pm
May 3 2007, 16:09
Ами немога да си кривя душата-не беше като обикновено-става малко банално,но това си е любимият ми сериал и ще го догледам,защото го обожавам.Не може всички сезони или всички серий да са страхотни.Хареса ми и с нетърпение очаквам следващата серия.
Цитат(girl_from_hell @ May 3 2007, 16:25)

не си струваше чакането..
Съгласна съм...
Не очаквах много, но това, което видях, беше дори по-зле и от предвижданията ми..
Хареса ми само сцената на Брук и Пейтън пред вратата... бяха страшно сладки..
Ааа да.. и Нейли не ми бяха скучни (което рядко се случва)... Хейли с т`ва краче, миличката..
Fight сцените бяха супер смешни...
Брук и Пейт само падаха и ставаха такива.. едната му скача на врата на психото и го бие, той я бута и почва да я удря, след т`ва другата му скача, той и нея бута.. и така само тва се повтаряше общо взето...сменяха си ролите
Не спряха да се търкалят тея хора...
Ама т`ва с електрошока или квото е там, ме разби..
хаха Върна му го..
Много ме изкефи обаче точно като щяха да излизат вече - "Give me five minutes" и като взе да го рита... а и преди т`ва с боксовите ръкавици.. яко беше..
Лукас е още по-смешен, грозен и най-вече тъп.. пфф чукна два пъти и си тръгна такъв..
Ама, то всъщност по-добре, че така стана де.. нямаше да е реално и този път да я спаси...
Маут и Рейчъл..
Ми не ми бяха особено интересни... по-яко щеше да е, ако не беше тръгнал с нея или ако нещо там се бяха прегърнали за "сбогом".. някво трогателно щеше да е такова..
Абито рулз!
К`ъв поглед му изпраска на Дан(който става все по-сладък с всяка изминала серия..
за разлика от Азис и Кошницата
).. смрази ме..
Време беше да разкрият кой е мистериозният свидетел на убийството. макар че се очакваше да е тя..
Обаче ми е мн кофти за Карън.. съсипаха я тая женица.. ся не ми се мисли, като разбере истината какво ще стане...
Та това е..може и да съм изпуснала нещо.. както и да е... не е голяма загуба.. За мен епизодът като цяло беше слаб!
Дано следващите да са по-добри, макар че ме съмнява..
Baba_Qga^
May 3 2007, 16:46
Цитат(*PeyT* @ May 3 2007, 15:11)

К`ъв поглед му изпраска на Дан(който става все по-сладък с всяка изминала серия..

за разлика от Азис и Кошницата

)

хахахахахаха тва ме разби просто
Епизода не беше мн зле. Хареса ми общо взето, особено бойните сцени
.gif)
!

Супер смях

Как се мятаха по пода .... Брук беше супер сладка, Лукас става все по-необуздан в косата... А Маут И Рейчъл ми бяха малко скучнички. Дано следващия епизод е по-добър!
П.С. Хора, евала, супер бързо направихте субтитрите! seduction_55 браво
dudenceto
May 3 2007, 16:57
Аз вече го гледах със суб. и много ми хареса
ludoto_mimi
May 3 2007, 17:24
Нищо особено не беше според мен.

Само историята с Дан и Аби ми е интересно как ще се развие, но като цяло беше тъпичко.
Изчаках си чакането за тая серия

..така...Всеки си има право на мнение и различни неща му допадат,затова е излишно да се спори дали е била хубава или не серията

..на мен лично ми хареса

.Все пак нямаше какво толкова по-различно да барнат,се трябваше да има една такава серия ,за да се разясни всичко.Чакам с нетърпение другите..
П.П.Мисля си ,че не са дали на Чад да се остриже ,за да може в гръб да заприлича на Психото и да заснемат епизодите както са ги замислили..да ама Дерек вече го няма,а Лукас остава перхидролен
Ами аз само мога да кажа,че не си заслужаваше чакането...Тоя епизод просто ме разби от простотия...Толкова безвкусна серия отдавна не бяха правили...Единственото,което ми допадна беше часта когато Брук и Пейтън отидоха на бала и се хванаха за ръчички иначе цялата тая кеч мания ми беше супер тъпа...Абе обшо взето съм много разочарована...
FaLLOuTbOy
May 3 2007, 18:27
Рейтинг: 3.28 милиона и 1.5/5 А18-49.
Много, много добре като имаме предвид,че се изпрая срещу American Idol след почти 2 месеца почивка! Браво!
FrAgMaKeR
May 3 2007, 18:29
Много ме издразни този Дерек.. много е тъп.. хубав план, но лошо изпълнение..
Haley____
May 3 2007, 18:57
Тъкмо изгледах епизада...леле така ми се иска да превъртя времетоо и вече да гледам 17-я...

много яко свърши... абе нямам думи. Само не ми хареса че сцените с Дерек ги направиха все едно гледаш поредни хорър... но все пак накрая беше рабиващо. Който не го е гледал тоя епизад да си сяда на задните части и да го гледа...
pussy^^
May 3 2007, 19:01
туко що изгледах епизода и не беше нещо особено.Очаквах пове4е но нищо ще го приживея
Brookie
May 3 2007, 19:18
честно да си кажа беше горе-долу хубав... ама Лукас с тая коса просто ме разби... попринцип съм луда по него, ама когато беше с късата косичка

, сега е просто...
ani4ka_89
May 3 2007, 19:30
С оглед на последните епизоди очаквах, че този епизод ще бъде много зле, но все пак не беше толкова зле. Общо взето се смях на бойните сцени, които ми изглеждаха много нереалистично, но пък щеше да стане съвсем прекалено, ако Лукас за пореден път я беше спасил. За косите на момчетата no comment, защото ако започна, ще изпиша доста неща. Нейли бяха много сладки в този епизод и много им се радвах, а ролята на сцените с Маут и Рейчъл не я разбрах особено, но не аз решавам... И на мен страшно много ми хареса погледа на Аби към Дан. Това не променя фактът, че незнайно защо са решили да доближат сценария на ОТН до сценария на някой холивудски екшън - трилър. Айде стига съм ви досаждала
Ludata Julieta
May 3 2007, 19:42
Мале колко време се чакаше за тва чудо

Най вече като че ли се зарадвах, че Брук и Пейтан се оправиха.Не съм сигурна защо. Лукас и Нейли няма да ги коментирам. То незнам и дали има кво да им се коментира вече на тях.. Много яко го напердушиниха оня психар

И с Аби сега ще е интересно, да видим кво ще стане.Ми тва е общо взето, нито много нито малко, няма ги вече старите вълнуващи серии.. Някво-никво, само стоиш и зяпаш и чакаш да свърши
Be`YouRseLf
May 3 2007, 20:16
На мен ми направи впечатление мястото където се беше скила Аби.Специално изгледах 16 серия на 3 сезон и там дори да имаше прозорец,Лукас не би могъл да го види.Дори в тази серия си личи.Иначе нямам особени впечатления от серията.Само дето чакахме толкова много
ми на мен серията ми хареса, беше доста добра. И наистина сцената с боя беше супер и беше още едно доказателство, че 8-ми клас е важен!
hristin4e
May 3 2007, 20:37
опредлено много ми хареса и ме кефи как се развиват нещата
П.С. прозореца се вижда за кратък миг, точно когато Джими се самоубива и Кийт тръгва към него
значи няма гаф тук... или поне така мисля
Bloody_Tears
May 3 2007, 21:04
Цитат(FrAgMaKeR @ May 3 2007, 19:29)

Много ме издразни този Дерек.. много е тъп.. хубав план, но лошо изпълнение..
Обаче Пейт само колко яко го изиграаа...Наистина е голям малоумник, ама не го обвинявам човека, наистина Пейт го заблуди много добре. Ама аз още когато започна да му говори така се сетих, че ще го изланготи
girl_from_hell
May 3 2007, 21:14
виждам че пейт е коментирала, еми аз нямах желание защото наистиан си имаше хубави сцени, но повечето ми бяха направо смешно трагични така че предното ми коментарче е най правилно
acm_pippo
May 3 2007, 21:26
Сега изгледах серията(което едва ли ви вълнува мн мн

)
Ами като цяло серията беше добра, като изключим кеч-моментите. Определено ми се струва, че въпросният момент можеше да бъде измислен и изгиран доста по-добре

, но явно целта бе Пейтън и Брук да се сдобрят

Всичко останало си беше на ниво- Нейли,Лукас, Дан и Карън...
Щях да забравя за Маут - брей, момичетата много се зарибиха по него

Моментът с Мауъ и Рейчъл - наистина бе излишен. Нищо не ни разкриха чрез него...
Както се казва след лош мач - гледаме напред към следващият мач(в случая следващия епизод) и се надяваме, че там всичко ще бъде на ниво.
Ако трябва да дам оценка по десетобалната - мммм 6.
Епизодчето беше добро и ми хареса!И на мен като на повечето от вас ми досадяха сцените с Маут и Рейч (въпреки,че Рейч ме кефи

)...А бойните сцени....ами какво да кажа доста се посмях,особено накрая когато каза те винаги лъжат и кат го повалиха долу...направо щях да падна от стола от толкоз смях

..като цяло най-заинтригуващ беше края с историята с Дан и Аби

...И все пак очаквам новия епизод с нетърпение
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.