Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angelina Jolie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2, 3
Mrs.Ackles
blush.gif Няколко снимки на звездното семейство Джоли-Пит:

Най-новият филм на Анджито, "A Mighty Heart", вече е качен в zamunda-та, но качеството е отвратително. sad.gif

ani4ka_89
Аз мисля да почакам, докато пуснат по-добро.
dEniChka
Че е хубава и т.н е така .. но не сьм и фенка има много по красиви актриси от нея...
Mrs.Ackles
Цитат(ani4ka_89 @ Aug 13 2007, 13:48) *
Аз мисля да почакам, докато пуснат по-добро.

Аз не знам дали ще успея... unsure.gif Казват, че качеството е възможно най-лошото, ама е нормално.. все пак филмът е страшно нов.

Още няколко прекрасни снимки:
CheerFuL-F
Цитат(denichka_mnt @ Aug 13 2007, 14:02) *
Че е хубава и т.н е така .. но не сьм и фенка има много по красиви актриси от нея...

и аз мисля така smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Анджелина е обявена за най- секси жена .. мисля че го четох в списание блясък ...кактои да е ... всепак това доказв че Анджелина е върхът
smile.gif
Peyton___
Angelina Jolie е една от най-добрите и същевременно красивите актриси
Има невероятно излъчване и мн сладка усмивка
Гледала страшно мн филми с неино участи е и мога да кажа,също че няма лош филм mrgreen[1].gif
brooke_scott
мн е красива и е страхотна актриса, а с Брад са супер сладки заедно и бебенцето - Шайло също
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
9.emma_r
10.sulu
11.hip_hop^girl
12.Saphira
13.brooke_scott
ladysunshine
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
9.emma_r
10.sulu
11.hip_hop^girl
12.Saphira
13.brooke_scott
14. ladysunshine
ае и аз да се пиша за фенче. Анджелина емного красива и спор няма,че е е невероятна актриса. С Брад мисля, че много си пасват. Има нещо в нея, което леко ме дразни, но все още не мога да определя какво точно
aria
Страхотна е.А и изглежда някак естествена.С Брад са хубаво семейство.Харесва ми това че е осиновила две деца.Малко хора са готови да го направят,защото всички сме малко или много егоисти и маслим предимно за себе си.
Mrs.Ackles
Цитат(aria @ Sep 3 2007, 11:18) *
Харесва ми това че е осиновила две деца.

Три деца. smile.gif wink.gif Иначе си права.. много малко хора биха направили подобно нещо..
Adorkable
Значи както си прелиствах новия брой на Joy попаднах на една статия за новата мания на звездите да са кльощави.И какво да видя-снимка на Анджелина Джоли,където е адски слаба.
Доколкото разбрах майка й е починала,има 4 деца,Брад не е наблизо и изобщо е под голям стрес..Да се надяваме ,че ще се оправи,защото определено е една от най-сексапилните жени на света biggrin2.gif.
И днес гледах трейлъра на един нейн нов филм-Беоулф,Беовулф или нещо от този сорт...Доколкото разбрах от трейлъра тя играе нещо като магьосница.
Във филма участва и Антъни Хопкинс,така ,че си струва да се види.
И мнението ми за нея се подобри след Джия-невероятен филм ,задължителен worthy.gif .
ThePinkDuck
Цитат(Adorkable @ Sep 16 2007, 02:16) *
Значи както си прелиствах новия брой на Joy попаднах на една статия за новата мания на звездите да са кльощави.И какво да видя-снимка на Анджелина Джоли,където е адски слаба.
Доколкото разбрах майка й е починала,има 4 деца,Брад не е наблизо и изобщо е под голям стрес..Да се надяваме ,че ще се оправи,защото определено е една от най-сексапилните жени на света biggrin2.gif.
И днес гледах трейлъра на един нейн нов филм-Беоулф,Беовулф или нещо от този сорт...Доколкото разбрах от трейлъра тя играе нещо като магьосница.
Във филма участва и Антъни Хопкинс,така ,че си струва да се види.
И мнението ми за нея се подобри след Джия-невероятен филм ,задължителен worthy.gif .

Значи, смърта на майка и и постоянните и срещи с гладуващи хора супер зле и се отразяват. (както каза самата тя). Вече изглежда по-добре, защото пак започва да си връща килограмите! Иначе Беоуф си е класика и мисля, че римейка в който тя играе майката на Грендел ще е върховен. Мдам, може да се каже, че е магьосница, но за разлика от обикновенно тук определено не е от добрите. mrgreen[1].gif
Mrs.Ackles
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 16 2007, 02:31) *
Мдам, може да се каже, че е магьосница, но за разлика от обикновенно тук определено не е от добрите. mrgreen[1].gif

Напълно си права. Ето малко инфо за фентъзито "Beowulf":
Премиера в САЩ: 16 ноември 2007
Бюджет: 70$ млн. - 150$ млн.
Снимачни места: Лос Анджелис, САЩ

Историята се разгръща около скандинавския войн Беоулф, който трябва да се пребори с чудовището Грендел, което тероризира градове, а по-късно и с майката на Грендел, която започва да убива за отмъщение. Адаптацията на английската епическа поема предлага силен актьорски състав, макар част от филма да е анимиран - Анджелина Джоли като майката на Грендел, Антъни Хопкинс, Джон Малкович и Рей Уинстоун като самия Беоулф. Интересното е, че данните за бюджета на продукцията варират от 70 до 150 милиона долара, без да има официално потвърждение на някоя от цифрите.

Трейлър

Инфо: www.movies-bg.org
Ще бъде много интересно. 4.gif

Adorkable
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 16 2007, 20:24) *
Трейлър[/b]
Инфо: www.movies-bg.org
Ще бъде много интересно. 4.gif

Абе ти го гледай на кино трейлъра,на няколко пъти си изкарвах акъла,така на компютъра не си е работа.
Нямам търпение rolleyes.gif .

sulu
О супер изглежда този филм.Анджелина пак играе секси/луда майка,както в Александър.Не ми се стори страшен, но си е верно, че трейлърите на кино са си съвсем друго нещо.Нямам търпение да излезе в БГ.
Знаете ли кога му е примиерата у нас?
qwe123
A Mighty Heart вече го има в DVD Rip, а ето и субтитри (на английски са). Аз издържах да изчакам по-добра версия и още не съм го гледала. Ама сега ще се поправя biggrin.gif
ThePinkDuck
Ето няколко снимки от снимачната плщадка на The Changeling. Мистерията трябва да излезе през Ноеври 2008. Представете си само Анджелина, под режисурата на великия Клинт Истууд! Просто нямам търпение!

А ето и няколко снимки на безумно сладката Шайло, която е одрала кожата на баща си!

aria
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 22 2007, 01:04) *
А ето и няколко снимки на безумно сладката Шайло, която е одрала кожата на баща си!

Ама те наистина много си приличат.До сега не бях обръщала внимание.Много е сладичка малката,спор няма.
Gossip Girl
Ето го най-сетне и Beowulf. Аз си го свалих и по-късно ще го гледам. Качеството е camera.

EDIT: Хаха, гледах го. И останах леко разочарована. Явно не съм забелязала в резюмето, че е аниме. И не част, а целия филм. Историята беше като цяло добра, но разтегната тооолкова надълго, че даже нереалистично. Филма сякаш не е свързан. Липсваше му доста.
A_l_e_x
Шайло има на Анджито устните и очите
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Nov 23 2007, 19:05) *
Шайло има на Анджито устните и очите

дам и е мн сладко бебето, но има нещо и от Брад biggrin2.gif абе то като порастне трябва да е перфектния човек с гените на Брад и Анджи mrgreen[1].gif

П.С. Gossip Girl аз още от началото като про4етох и не мислех, че ще е мн хубаво, но все пак мисля да го дръпна да го гледам,като ми остане време, ще видим smile.gif А и нямаше ли един малко по-стар филм, който, ако си спомням добре се казваше Beowulf unsure.gif
Gossip Girl
Цитат(brooke_scott @ Nov 24 2007, 13:46) *
А и нямаше ли един малко по-стар филм, който, ако си спомням добре се казваше Beowulf unsure.gif

Има един Беуолф дето редовно си го връткат по Диема +. Оня като, че ли повече ми харесва. Само дето там Беуолф беше син на мрака. Иначе историята е същата. Майката е някаква секси дама, а Грендел е урод, на който му откъсват ръката, и после вещицата спи си Беуолф.
Като стана дума...Ето го.

А...ето няколко авчета на Шайло от снимките, които Патето е дала.

Навила съм се да правя и на Анджелина, но ще е по-късно.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Nov 25 2007, 12:21) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 24 2007, 13:46) *
А и нямаше ли един малко по-стар филм, който, ако си спомням добре се казваше Beowulf unsure.gif

Има един Беуолф дето редовно си го връткат по Диема +. Оня като, че ли повече ми харесва. Само дето там Беуолф беше син на мрака. Иначе историята е същата. Майката е някаква секси дама, а Грендел е урод, на който му откъсват ръката, и после вещицата спи си Беуолф.
Като стана дума...Ето го.

УОУ! Мерси мн за всичко, как веднага се сети,браво shocking.gif тъкмо се чудех по коя ТВ съм го гледала, абе въобще мерси мн пак smile.gif А верно и че филма не беше лош, ама първо да гледам тоя и ще сравнявам wink.gif
Mrs.Ackles
Анджелина в кожата на Кристияна в "Шестимата от Бенгази",
Том Ханкс - Здравко Георгиев
Световните кинозвезди Анджелина Джоли и Том Ханкс, чиято съпруга е с български корени, са най-вероятните участници във филма за несправедливо осъдените български медици и палестински лекар в Либия.

Джоли ще играе Кристияна Вълчева, а Том Ханкс д-р Здравко Георгиев. Очаква се снимките да започнат в края на 2008 г., а филмът да излезе на екран в края на 2009 година и да се разпространява в цял свят, предаде БГНЕС.
За реализацията на суперкинопродукцията "Шестимата от Бенгази" Холивуд отпуска над 30 милиона долара. Копродуцент ще бъде Ню Бояна филм. Филмът ще разкрие истината за ужасяващите 9 години на насилие, несправедливост и обиди, които са преживели Снежана, Валя, Валентина, Кристияна, Нася, Здравко и Ашраф.
Вещите в занаята продуценти от Sixth Sense Ричард Хардинг и Сам Фойър са се заели с мащабен проект, който цели не само да пресъздаде драмата на българите, но и да покаже какво значи процесът за международната политика. Снимките ще бъдат основно в София, уточни Димитър Дерелиев от "Ню Бояна филм".
Хардинг и Фойър вече са у нас и всеки ден разговарят поотделно с медиците. ”Много сме впечатлени от тези прекрасни хора, историята на всеки от тях е изключителна. Много е въздействащо единството, с което те са минали през всички изпитания и са ги преодолели. Благодарни сме им, че споделиха преживяното с нас”, сподели Ричард Хардинг. През последните десет дни вече той и Фойър са заснели 50-часов видеоматериал с разказите на всички медици и на трима български външни министри – Ивайло Калфин и неговите предшественици Соломон Паси и Надежда Михайлова.
"Още не сме влезли в контакт с актьори, но бих искал ролите да бъдат изпълнени от имена като Анджелина Джоли и Кейт Бланшет например", каза Сам Фойър пред Стандарт. Според него в ролята на полковник Муамар Кадафи най-добре ще се представи Джефри Ръш или Хавиер Бардел. Това не е комплимент за тези велики актьори, защото либийският лидер е доста грозен и негативен герой, допълни продуцентът.
На въпрос дали българските медици биха изиграли своите роли във филма, Кристияна Вълчева бе категорична: ”Би било смешно ние да играем своите роли. Нашата роля ние я изиграхме вече осем години и едва ли някой от нас би искал да повтори онова, което сме преживели”.

Ролята на Кристияна Вълчева може да бъде изиграна от Анджелина Джоли

Източник: www.dnes.dir.bg

П.С. Представяте ли си? Анджи може да дойде в Българияяя! 3.gif
ladysunshine
А стига бе shocking.gif shocking.gif Тази статия направо ме шокира. Не мога да повярвам, че ще правят филм и то, в който ще участват толкова известни актьори. Това е просто страхотно. Вече няколко известни артисти са идвала защо не и Анджелина? Ще бъде супер ако дойде
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 23 2007, 09:28) *
А стига бе shocking.gif shocking.gif Тази статия направо ме шокира. Не мога да повярвам, че ще правят филм и то, в който ще участват толкова известни актьори. Това е просто страхотно. Вече няколко известни артисти са идвала защо не и Анджелина? Ще бъде супер ако дойде

дам, и аз само 4ета и гледам тай shocking.gif с-р!
qwe123
Такааа... Значи и аз като го чух това и като го прочетох, реакцията ми беше ohmy.gif и виках из цялата къща като побъркана, НО не са й предложили все още! "Още не сме влезли в контакт с актьори, но бих искал ролите да бъдат изпълнени от имена като Анджелина Джоли..." Дано да й предложат и да приеме! Просто от сега сме се разбрали със Стеф и още една луда фенка да ходим да я видим biggrin.gif Като нищо ако ни пуснат при нея да й счупим врата от мятане по него, но това е отделен въпрос... biggrin.gif
sladuranka
Преди време бях чела нещо подобно и се говореше за имена като Мерил Стрийп и Катрин-Зита Джоунс. Но наистина би било страхотно Анджи и Том Ханкс да се "вкарат в кожите" на тези хора. А това, че ще дойдат ив България... biggrin2.gif worthy.gif biggrin2.gif worthy.gif .
fNatic.
уникална мадама... може би най-готината и перверзна актриса wink.gif
Катeто
Цитат(ladysunshine @ Dec 23 2007, 09:28) *

shocking.gif Аз малко със закъснение,обаче много се шокирах shocking.gif Ще бъде чудесно ако се случи наитина,дано да е истина!
dragon_girl
Добра актриса,много красива и страхотна по душа!

{BrookeDavisForever}
Anjelina Jolie е много е една от моите фаворитки ! А това , че е бисексуална според мен са само глупости.. biggrin2.gif Много красива и добра worthy.gif Не всеки може да е такъв ... blush.gif Sophia Bush & Angelina Joliee.. foreverrr
qwe123
Цитат({BrookeDavisForever} @ Mar 26 2008, 17:47) *
Anjelina Jolie е много е една от моите фаворитки ! А това , че е бисексуална според мен са само глупости.. biggrin2.gif

Имала е връзка с жена, едва ли не е бисексуална smile.gif biggrin2.gif
ThePinkDuck
За бисексуална незнам, по-скоро ултрасексуална! А ако е би - по-хубаво няма на къде! Искренно се надявам наистина сегашната и бременност да е с близнаци. Подозирам, че ще са дори по-хубави от Шайло, ако това изобщо е възможно! mrgreen[1].gif
dudenceto
Цитат(Peyton___ @ Aug 17 2007, 12:19) *
Angelina Jolie е една от най-добрите и същевременно красивите актриси
Има невероятно излъчване и мн сладка усмивка
Гледала страшно мн филми с неино участи е и мога да кажа,също че няма лош филм mrgreen[1].gif

Напълно съм съгласна с тебе! happy.gif

1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3. Jolly_GirL
4. LoF_Chad
5. *PeyT*
6. ani4ka_89
7. VaNicHka
8. filmarkata
9. emma_r
10. sulu
11. hip_hop^girl
12. Saphira
13. brooke_scott
14. ladysunshine
15. dudenceto

**Sophia**
2008 Screen Actors Guild Awards

Повече снимки тук
ThePinkDuck
След слуховете вчера, днес списание Star обяви, че Анджелина и Брад са официално женени. До колко може да се вярва на таблоида незнам, но твърде подозрително беше цялото им посещение в тази Ню Орлиънска френска църква вчера! Ако е вярно то искам снимкииии хиляди снимкиии! mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 30 2008, 13:38) *
След слуховете вчера, днес списание Star обяви, че Анджелина и Брад са официално женени. До колко може да се вярва на таблоида незнам, но твърде подозрително беше цялото им посещение в тази Ню Орлиънска френска църква вчера! Ако е вярно то искам снимкииии хиляди снимкиии! mrgreen[1].gif

леле супер да но да са се оженили! а за снимките и аз искам мн мн снимки, представям си колко е била красива и тя и роклята и Брад mrgreen[1].gif мн ги харесвам двамата като двойка happy.gif айде чакам с нетърпение пикз 3.gif
qwe123
Не са. Всички сайтове писаха, че са се оженили, но скоро след това го отрекоха:
http://www.people.com/people/article/0,,20187119,00.html
http://x17online.com/celebrities/brad_pitt...ed-03292008.php
http://justjared.buzznet.com/2008/03/30/br...gelina-married/

Когато наистина се оженят, не знам къде ще черпя, колко високо ще скачам и как ще викам biggrin.gif
ThePinkDuck
Ще се радвам и да са и да не са! Защото ако са, супер, ама ако не са още има шанс за голяма и красива сватба и много приказни снимки и такива неща! mrgreen[1].gif Все пак Брад и Анджи казаха, че няма да станат част от брачната институция, докато тя не позволи на всички, най вече хомосексуалните да се венчават свободно!
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 30 2008, 20:32) *
Все пак Брад и Анджи казаха, че няма да станат част от брачната институция, докато тя не позволи на всички, най вече хомосексуалните да се венчават свободно!

оле боже, явно няма да ги видим женени wacko.gif
meri_ans
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3. Jolly_GirL
4. LoF_Chad
5. *PeyT*
6. ani4ka_89
7. VaNicHka
8. filmarkata
9. emma_r
10. sulu
11. hip_hop^girl
12. Saphira
13. brooke_scott
14. ladysunshine
15. dudenceto
16. MERI_ANS

nelito_91
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3. Jolly_GirL
4. LoF_Chad
5. *PeyT*
6. ani4ka_89
7. VaNicHka
8. filmarkata
9. emma_r
10. sulu
11. hip_hop^girl
12. Saphira
13. brooke_scott
14. ladysunshine
15. dudenceto
16. MERI_ANS

17. nelito_91

Много я харесвам. Тя е страхотна актриса и е страшно чаровна. smile.gif
LimonkaTa`
Ох, моята звезда wub.gif Много я харесвам, събрала съм и всичките снимки който има в нета, и вс нейн филм съм изгледала по 10 пъти, и мога по още 10 ... просто нямам думи, невероятна е....
ThePinkDuck
В интервю вчера потвърди, че чака близнаци! Това ще бъдат 5тото и 6тото дете на Джоли и Пит! mrgreen[1].gif Ох а Шайло става все по-красива и по-красива!
djesito
Много ми е симпатична...И мисля,че играе супер добре ролите си,в това няма спор...Всички филми с нейно учатие са доста интересни,а и тя е сладурана....Честито за близнаците ами да са живи и здрави това е най-важно!!!
ThePinkDuck
Премиерата на Kung-Fu Panda на вторият ден от фестивала в Кан

Леле бременна изглежда дори още по-феноменално!
aria
Цитат(ThePinkDuck @ May 16 2008, 21:23) *
Премиерата на Kung-Fu Panda на вторият ден от фестивала в Кан

Леле бременна изглежда дори още по-феноменално!

Ау мн е сладка smile.gif на снимките smile.gif
sulu
Снимките са страхотни, а който иска да види интервюто в което Джак изпусна новината за близнаците да заповяда: -----> Klik
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.