Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angelina Jolie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2, 3
qwe123

Име: Angelina Jolie Voight (Анджелина Жоли/Джоли Войт)
Дата на раждане: 4.юни 1975
Място на раждане: Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
Височина: 1,73
Семейство:
* Баща: Jon Voight (Джон Войт, носител на "Оскар")
* Майка: Marcheline Bertrand (Марчелин Бертранд, актриса и модел, която почина на 28.януари 2007)
* Брат: James Haven (Джеймс Хевън)
* Бивши съпрузи: Billy Bob Thornton (Били Боб Торнтън, от 5.май 2000 до 27.май 2003) и Jonny Lee Miller (Джони Лий Милър, от 28.март 1996 до 3.февриари 1999)
* Деца: Осиновен син - Мадокс Чиван, роден на 5.август 2001 в Камбоджа. Осиновена дъщеря - Захара Марли, родена на 8.януари 2005 в Етиопия. Дъщеря - Шайло Новел, родена на 27.май 2006 в Намибия, Африка. Осиновен син - Пакс Тиен, роден във Виетнам. Син и дъщеря - Нокс Леон и Вивиан Маршелин, родени на 12.юли 2006 във Франция.
* Гадже: Брад Пит, баща на Шайло, Нокс и Вивиан.

Награди: Най-значимата награда на Анджелина е наградата "Оскар", която тя получи през 2001 за участието си във филма "Girl, Interrupted" (Луди години)

Филми:

*Wanted (2008) .... Fox
*Changeling (2008) .... Christine Collins
*Kung Fu Panda (2008) (voice) .... Tigress
*Beowulf (2007) .... Grendel's Mother
*A Mighty Heart (2007) .... Mariane Pearl
*The Good Shepherd (2006) .... Clover/Margaret Ann Russell
*Mr. & Mrs. Smith (2005) .... Jane Smith
*Alexander (2004) .... Olympias
*The Fever (2004) .... Revolutionary
*Sky Captain and the World of Tomorrow (2004) .... Franky
*Shark Tale (2004) (voice) .... Lola
*Taking Lives (2004) .... Illeana
*Beyond Borders (2003) .... Sarah Jordan
*Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) .... Lara Croft
*Life or Something Like It (2002) .... Lanie Kerrigan
*Original Sin (2001) .... Julia Russell/Bonnie Castle
*Lara Croft: Tomb Raider (2001) .... Lara Croft
*Gone in Sixty Seconds (2000) .... Sara 'Sway' Wayland
*Girl, Interrupted (1999) .... Lisa Rowe
*The Bone Collector (1999) .... Amelia Donaghy
*Pushing Tin (1999) .... Mary Bell
*Playing by Heart (1998) .... Joan
*Hell's Kitchen (1998) .... Gloria McNeary
*Gia (1998) (TV) .... Gia Marie Carangi
*Playing God (1997) .... Claire
*George Wallace (1997) (TV) .... Cornelia Wallace
*True Women (1997) (TV) .... Georgia Virginia Lawshe Woods
*Foxfire (1996) .... Margret 'Legs' Sadovsky
*Love Is All There Is (1996) .... Gina Malacici
*Mojave Moon (1996) .... Eleanor 'Elie' Rigby
*Hackers (1995) .... Kate Libby/'Acid Burn'
*Without Evidence (1995) .... Jodie Swearingen
*Cyborg 2 (1993) .... Casella 'Cash' Reese
*Lookin' to Get Out (1982) .... Tosh

Сайтове:
* http://all-jolie.dir.bg (BG)
* http://angelinajolie.dir.bg (BG)
* http://ajolie.hit.bg (BG)
* http://jolie-forum.allgoo.net/ (BG форум)
* http://www.joliestar.com/ (EN)
* http://angelinaj.net/ (EN)
* http://www.souliejolie.com/ (EN)
* IMDb
* http://angelinafans.com/ (EN)
* http://www.angelinajolie.com/ (EN)
* http://www.wutheringjolie.com/nuke/index.php (EN)
* http://www.angie-jolie.com/ (EN/DE)
* http://www.angelinajolie.ppg.br/

worthy.gif Фенове worthy.gif
1. qwe123
2. Mrs.Ackles [_NathaN_FenkA`]
3. Jolly_GirL
4. ALeX4e7y^ [LoF_Chad]
5. *PeyT*
6. ani4ka_89
7. VaNicHka
8. filmarkata
9. emma_r
10. sulu
11. hip_hop^girl
12. Saphira
13. brooke_scott
14. ladysunshine
15. dudenceto
16. meri_ans
17. nelito_91
ALeX4e7y^
Много готина актриса мн ме кефи!С Брат са мн сладки smile.gif
Bloody_Tears
Страхотна е Анджелинка.Мноу ме кефи.Брау за темичката Дидиии bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Gossip Girl
Кефи ме smile.gif хубава е .. само дето малко лошо ми стана мнението покрай тия коментри , че е гадже с Кристана Локън , по същото време и с Брат Пит , че е бисексуална не е толкова важно , но да е и с двамата едновременно
qwe123
Цитат(Prinston Girl @ Mar 14 2007, 22:05) *
Кефи ме smile.gif хубава е .. само дето малко лошо ми стана мнението покрай тия коментри , че е гадже с Кристана Локън , по същото време и с Брат Пит , че е бисексуална не е толкова важно , но да е и с двамата едновременно

Ооо,как не съм го чула това?!? Ам до колкото знам е само с Брад и много се обичат blush.gif И щом имат дете,значи трябва да се обичат!Дано да си останат заедно още цял живот smile.gif
VanIcHka
Цитат(qwe123 @ Mar 14 2007, 22:13) *
Цитат(Prinston Girl @ Mar 14 2007, 22:05) *

Ооо,как не съм го чула това?!? Ам до колкото знам е само с Брад и много се обичат blush.gif И щом имат дете,значи трябва да се обичат!Дано да си останат заедно още цял живот smile.gif

Хмм..какви ли не слухове са пускани за Анджелина , но на мен пак си ми харесва еднакво много smile.gif
**Sophia**
Ето няколко нови снимки..там е много сладка и красива. blush.gif

Още хубави снимки.
Gossip Girl
Ето още няколко снимчици:

qwe123
Една от последните новини около Анджелина-осиновила е трето дете.С това броя им става четири...Благородна жена :)
$windle
Дамн, виетнамче. Шапка й свалям, аз надали бих осиновил дете smile.gif
Mrs.Ackles
Поздравления за темичката! worthy.gif Не знам как съм я пропуснала досега... 16.gif 16.gif Нямам думи, с които да изразя колко харесвам Анджито, просто няма! Това същество е УНИКАЛНО, БОЖЕСТВЕНО, НЕПОВТОРИМО... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Нека оставим настрана факта, че е страшно красива... Толкова е благородна! Не е за вярване, че има такива хора! 5angel[1].gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Просто е невероятна.. Имам си специална витрина в нас посветена на нея (там има доста неща - като почнем от списания, тетрадки[в които обикновено лепя изрезките], книги[биографията й] и стигнем до чаша... rolleyes.gif това е прочутия олтар (в долния ляв ъгъл попринцип седи най-новия брой на сп. "Joy", но го дадох на една приятелка...) smile.gif ) Бих могла да говоря с часове за нея, само да има с кой (у нас на всички им е писнало да слушат все : "Анджелина Джоли т'ва, Анджелина Джоли онова..." biggrin.gif ) Приятелите и роднините започнаха да ме наричат фанатичка (може би, защото й подарих сърчице за 14-ти февруари, мартеничка за 1-ви март и цветя за 8-ми март...) не знам... rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif Аз съм няква ненормална... имам толкова много идеи за 4-ти юни, но няма засега да ги споделям, защото го направих веднъж и човека, на когото го казах ме изгледа някак странно... shocking.gif blink.gif
Смея да твърдя, че всичките й филми са уникални, успява да изиграе всяка роля страхотно! 3.gif Перфектна актриса! Едни от филмите, които са ме разчувствали най-много са: "Beyond Borders", "Gia"... общо взето всеки филм на Джоли е успявал да ме жегне по някакъв начин!
Сега идва ред на дечицатаа - толкова са сладки, обожавам ги! passifier.gif emoticon1 (44).gif Шайло Нувел направо е одрала кожата на майка си - по-красиво бебе не съм виждала! blush.gif Брад е идеалната й половинка без съмнение, допълват се перфектно! Искрено вярвам, че ще си останат двамката докрая! happy.gif smile.gif

Забравила съм да щракна цялата стена с плакатите, но обещавам, че щом го направя ще постна снимчица! happy.gif
Jolly_GirL
Страхотна актриса..невероятна визия,талант,направо е божествена!А и с множествените благотворители акции,които направи и с децата,които осинови..направо НЕВЕРОЯТЕН човек! worthy.gif За мен заедно с Джесика Алба са най-красивите жени smile.gif
qwe123
Малеее,Стеф...Ти си по-луда и от мен mrgreen[1].gif Хубаво е да имам сродна душа biggrin.gif Вече на приятелите им е се доповръща като чуят за Анджелина mrgreen[1].gif Ама помагат...Като съм изпуснала някоя статия за нея и веднага ми казват или ми я дават,с риска да има говоря после цял месец за това mrgreen[1].gif
TIGERM13
Еми да аз се влюбих в нея когато я видях в Томб Райдър wub.gif .Викам си :"Не съм виждала по хубава кака!!!" ohmy.gif
После изгледах всичките и филми ама Всичките-ДО ЕДИН.И страшно си падах по Брад-в мислите си представях как най-красивите хора за мен са заедно и един ден когато разбрах че това е реалност си викам брех аз да не съм Господ каквото си представях-стана.Ама аз Брад и Анджелина си ги събрах още 2002 ,когато нямаха нищо общо.
Mrs.Ackles
Цитат(qwe123 @ Mar 19 2007, 00:46) *
Малеее,Стеф...Ти си по-луда и от мен mrgreen[1].gif Хубаво е да имам сродна душа biggrin.gif Вече на приятелите им е се доповръща като чуят за Анджелина mrgreen[1].gif Ама помагат...Като съм изпуснала някоя статия за нея и веднага ми казват или ми я дават,с риска да има говоря после цял месец за това mrgreen[1].gif

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif И при мен е така... веднага щом излезе нещо свързано с нея всички до един се изреждат да ми кажат, но в повечето случаи се оказва, че вече съм си го взела... rolleyes.gif biggrin.gif Но помага наистина... мен абсолютно всички с това ме знаят! happy.gif

1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
Jolly_GirL
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
ALeX4e7y^
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad

И аз съм тука biggrin2.gif
*PeyT*
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*

Няма как без мен тука! 10.gif То и вие да имате у вас такова чудо като _NathaN_FenkA`, малко трудно да не я захаресате! mrgreen[1].gif Не мания, не фанатизъм, нз кво е.. чак олтар, забележете оЛтАр( shocking.gif 16.gif ) си имаме вкъщи... 18.gif Иначе, сериозно, наистина много й се кефя на Анджелина - страхотна мацка, много талантлива актриса и доколкото съдя по книгата й, интервютата и всичко, което съм чела за нея, е много интелигентна и интересна личност! Това, че се занимава толкова много с благотворителност и че е осиновила толкова дечица показва, че е и състрадателна и благородна.. При нея не ми изглежда да е стремеж към показност..! unsure.gif Фенка съм й определено ... личи си, че в работата си дава всичко от себе си, а сега дано да направи същото и в семейството biggrin2.gif ... макар че ако съумее да ги съчетае и двете, ще е най-добре! happy.gif
Има доста прилики, които си откривам с многопластовата й същност ( във външния вид няяме нищо общо 18.gif ..единствено в цвета на очите happy.gif ) и затова и симпатизирам толкова много... Как да не съм горда, че сме родени на една дата! 10.gif biggrin2.gif blush.gif Близнаци рулзз! tongue.gif cool.gif
ani4ka_89
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
Ей,хора. Браво за темичката 4.gif , а за Анджелина или хубаво, или нищо(по-вероятно първото biggrin2.gif )
Аз от доста време я харесвам и много ми харесват филмите с нейно участие, а бебчето и е супер сладко, някъде гледах негови снимки и много прилича на нея
VanIcHka
1. qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
qwe123
Анджелина е на корицата на мартския брой на списание "Joy" и априлския на списание "Elle". smile.gif
Mrs.Ackles
Цитат(qwe123 @ Mar 20 2007, 22:15) *
Анджелина е на корицата на мартския брой на списание "Joy" и априлския на списание "Elle". smile.gif

Дам, не ме питай как днес след даскало тичах до нас и после до една будка, за да си взема новото "Elle"! biggrin2.gif 16.gif 18.gif Статийката там е мн готина и доста голямка! wink.gif
SeMiNi
Наистина много хубавка темичка...браво!Сигурно много си се потрудила . rolleyes.gif
Не може да се каже,че съм луда фенка на Анджи,но попринцип може да се каже,че я харесвам.Не съм гледала много нейни филми(май два три)Мисля,че е доста красива..чаровна женa и добрa актриса и добрa майка. happy.gif
С една дума-харесвам я
Крадец на рози
Има къде къде по-красиви жени\момичета от нея ! Tara Reid rulz :>
qwe123
Хахах,ех тая мойта адашка...Колко я хвалиш...Сигурно има по-красиви,нали знаеш всеки в вкуса си.Апък и никой не е виждал всички хора на света,че да каже кой е най-красивия.Ама определено Анджелина е една от Най-красивите happy.gif Малко хора го отричат smile.gif)
f0rgy
QUOTE(Крадец на рози @ Mar 21 2007, 20:07) *
Има къде къде по-красиви жени\момичета от нея ! Диди {P} smile.gif

Ец ец... rolleyes.gif

QUOTE(qwe123)
Хахах,ех тая мойта адашка...Колко я хвалиш...Сигурно има по-красиви,нали знаеш всеки в вкуса си.Апък и никой не е виждал всички хора на света,че да каже кой е най-красивия.Ама определено Анджелина е една от Най-красивите happy.gif Малко хора го отричат smile.gif)

Мда...Има и по-красиви от нея ама съм я признал за една от най-яките..Със сигурност е в топ3 smile.gif
arlekin
http://novosti.com.ua/2007/03/19/176326.php
unvisioble
Цитат(arlekin @ Mar 21 2007, 21:43) *

Ааа, забелязох една-две снимчици, които нямам. rolleyes.gif

Еталон за женска красота е образът на Анджелина. За първи път я видях преди доста време (още бях ученичка) във филма "Джия", който даваха по телевизията. Лелее, толкова бях пленена от обаянието й, че веднага изрових от вестника инфо за героите, участващи във филма, за да разбера как е името на тази очарователна актриса.
РС-то ми е пълно с нейни снимки, телефона ми също. Изгледала съм почти всички филми, с нейно участие (казвам почти, защото все не ми остава време) wub.gif
Mrs.Ackles
Съгласна съм с Дидито - не можем да кажем със сигурност, че е най-красивата (въпреки, че за мен е rolleyes.gif blush.gif ), но със абсолютна сигурност се нарежда сред първите места!
Впрочем Анджито е на корицата на априлският брой на "Паралели"! 3.gif Има готина статийка, в която се научават доста неща за новият член на семейството й happy.gif , а също така и страхотно плакатче! 4.gif
vasinka_{P}
За мен Анджелина е една от най красивите жени. Страхотна е.Гледала съм повечето и филми и мога да твърдя че е и много добра актриса
filmarkata
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
Тая жена толково ли да я обичам майна wub.gif обожавам я тя за мен е нъмбар 1 дори и като остарее rolleyes.gif няма значение,че в момента списание FHM я наредиха на 2 място по красота за мен си е винаги ша е нъмбар 1 blush.gif !!!Имало е случай ,kогато съм спорила с хора който не я харесват 19.gif ,че чак сме стигали до скандали мисля 18.gif ,че май от всички съм най-голямата фенка тука!!!Kомпа ми е бъкан с нейни снимки,евала на тая жена и жена e ,и майка е ,и актриса е и все така хубава и деца осиновява като невидяла 16.gif ,а уе шапка и свалям worthy.gif worthy.gif worthy.gif
filmarkata
qwe123
Цитат(filmarkata @ May 7 2007, 19:04) *
мисля 18.gif ,че май от всички съм най-голямата фенка тука!!!

Ееее,Ради,точно за това можем дълго да поспорим 16.gif 18.gif Само да знаеш,че май и аз не съм най-голямата фенка.Стеф има "олтар" и е щяла да купува подарък за рождения й ден 10.gif А и познавам хора,които са го празнували mrgreen[1].gif Така че... mrgreen[1].gif Иначе ако искате снимка,мога да сложа smile.gif С купища ги имам в нас blush.gif
Mrs.Ackles
Цитат(qwe123 @ May 8 2007, 03:19) *
Цитат(filmarkata @ May 7 2007, 19:04) *
мисля 18.gif ,че май от всички съм най-голямата фенка тука!!!

Стеф има "олтар" и е щяла да купува подарък за рождения й ден 10.gif

True angel_not.gif rolleyes.gif Сега съм под такова вълнениее - очаквания ден наближава! 3.gif Сега имам да се вълнувам за два рождени дни.. biggrin2.gif
Хора, не мисля, че можем да спорим и да разискваме коя е най-голямата фенка тук - няма такова понятие! Всяка си я харесва по различен начин.. пък и Анджито има тоолкова много фенове по целия свят.. ехее smile.gif Просто можем да се впишем в голямата бройка на почитателите й blush.gif
qwe123
Стеф,права си...Абсолютно.Някакъв си е купил мръсния памперс на Шайло...Къде къде по-луди има от нас mrgreen[1].gif
Mrs.Ackles
Цитат(qwe123 @ May 8 2007, 23:17) *
Стеф,права си...Абсолютно.Някакъв си е купил мръсния памперс на Шайло...Къде къде по-луди има от нас mrgreen[1].gif

Хах, еми да.. biggrin.gif Ама, да ти кажа.. и ние бихме си го взели, ако имахме възможност.. rolleyes.gif mrgreen[1].gif
emma_r
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
9.emma_r
ThePinkDuck
Няма равна тая жена. Нямам думи с които да я опиша. Ослепително красива и зверски талантлива. Постарала съм се да изгледам всички нейни филми и лоши роли няма. Винаги е на 100% и винаги те кара да и повярваш. Незнам как да изразя възхищението си към нея. С филмите си, а и като човек с публичните си прояви и становища определно си записва място в историята. На нея без колебание казвам, че съм и фен, в истинският смисъл който се влага в тази дума. С огромно нетърпение чакам "A Mighty Heart", че да видя какво са измайсторили с г-н продуцента Брад Пит. mrgreen[1].gif
sulu
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
9.emma_r
10.sulu

Най-добрата и красива актриса на света!!! smile.gif
hip_hop^girl
Просто я обожавам worthy.gif Обожавам стилът и , обожавам талантът и , визията и , филмите и , харктерът и , излъчването и !Тя е съвършенна 13.gif 1clap[1].gif 36_1_55[1].gif и няма втора като нея , толква перфектна и харесване от толква много хора. Всичките всичките и филми са невероятни и наистина интерестни не еднообрезни американски бози. За благотворителността няма смисъл да говорим токва благородна и мила... аз мисля че какъвто и сценарий да напишат тя си остава една онази която е най-добра в това да убива! 12.gif greenchainsaw.gif
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
9.emma_r
10.sulu
11.hip_hop^girl
И аз искам да съм при феновете тя ми е идол от 2 години и половина
Mrs.Ackles
Честит Рожден Ден на най-красивата жена, най-талантливата актриса и най-добрата майка на света ---
Angelina Jolie
Да продължава да бъде №1 (в което не се и съмнявам) и да не променя нищо в себе си, защото е просто перфектна! wub.gif wub.gif wub.gif

П.С. Вчера целия ден се занимавах е едно нещо, свързано с РД-то, но после ще ви предоставя снимка.. happy.gif
qwe123
Стеф,ще чакам!!!И аз искам да й кажа да продължава да бъде перфектна (не, че ще прочете де mrgreen[1].gif) Днес бях в някаква еуфория сутринта заради рождения й ден mrgreen[1].gif Другата година ще чакам покана за празненството, че тази нещо ме забрави mrgreen[1].gif
Adorkable
Честно казано ми омръзна от нея dry.gif ...Анджелина Джоли тва,Анджелина Джоли онова...Просто и хората които говорят за нея и самата тя са ми адски досадни в момента.
Иначе има някои хубави филми,но не заради нея...
sladuranka
Айде ЧРД и от мен 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Adorkable @ Jun 4 2007, 20:09) *
Просто и хората които говорят за нея и самата тя са ми адски досадни в момента.

Т'ва като лична обида ли да го приемаме? huh.gif
qwe123
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 5 2007, 12:18) *
Просто и хората които говорят за нея и самата тя са ми адски досадни в момента.

Т'ва като лична обида ли да го приемаме? huh.gif

Стеф,спокойно.И на мен ми беше леко странно,ама пък всеки може да си казва каквото си иска (да си пише biggrin2.gif) За да не е off,ето снимки от новата й фотосесия,която е за списание Esquire:
TIGERM13

Лара Крофт в действие 18.gif
The Shaman
Честно казано ми омръзна от нея dry.gif ...Анджелина Джоли тва,Анджелина Джоли онова...Просто и хората които говорят за нея и самата тя са ми адски досадни в момента.
Иначе има някои хубави филми,но не заради нея...

Не тя самата а хората като теб говорят за нея и не виждам нищо лошо в това...Красива е и прави толкова много за децата колкото не може да го побере главичката ти...Поздрави...
Saphira
1.qwe123
2. _NathaN_FenkA`
3.Jolly_GirL
4.LoF_Chad
5.*PeyT*
6. ani4ka_89
7.VaNicHka
8.filmarkata
9.emma_r
10.sulu
11.hip_hop^girl
12.Saphira
страхотно красива и талантлива една от любимите ми актриси със сигурност
HiLaRy`DuFf{}
Красива , талантлива ... Жена за пример .. !!! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.