Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мередит Грей
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
SeMiNi
Ellen Pompeo

Биография

Елън е родена в Бостън на 10 ноември 1969 г. Майка й умира рано, когато момичето е само на 4 годинки. Елън Помпео си изкарва хляба като сервитьорка в Маями и като барманка в Ню Йорк. Там я забелязвa продуцент и я кани на кастинг за реклами. Влиза в бизнеса и участва в десетки клипове. Дори става рекламно лице на банка и на голяма козметична фирма.
Първата й роля в киното е в Moonlight Mile. Режисьорът Стивън Спилбърг я кани в "Хвани ме, ако можеш", където Елън партнира на Леонардо ди Каприо в епизодична роля. Играе в "Дявол на доброто", в един от епизодите на "Приятели", докато не я ангажират за ролята на д-р Грей през 2004 г.

Интерестни факти

Висока е 1,70 см
Елън е най-малката от шест деца
Болна е от астма

Links

Ellen Pompeo Fan.Net
Ellen Pompeo Fan
Ellen-Pompeo.Net

Dr. Meredith Grey

Wallpaper
Wallpaper

Credit:FF;Krystal;tnella
ludoto_mimi
Браво, супер тема. 13.gif

Мередит не ми е от любимките, определено, но смятам, че Елън е много талантлива и добра актриса. smile.gif
girl_from_hell
браво на темата и аз мислех да направя за нея, но все не ми оставяше време и ето някой ме изпревари, но с много хубава тема smile.gif тя ми е любимката в сериала мисля, че е много красива и в ролята се справя си в нашото серилаче се справя перфектно
SeMiNi
Радвам се ,че темата ви харесва.. rolleyes.gif
Ето и малко аватари:

By Alicia:LJ

By Mohammad:LJ

Headers:

Wallpaper

Още малко аватари тук :exchangeofviews
Saphira
Без да се обиждате аз не я харесвам особено може би с грим изглежда по-добре,но лично аз не я харесвам в лице и още по-малко в тяло много е кльощавичка предпочитам изи
DesiTo
The Knocked Up Premiere

Sixth Annual Chrysalis Butterfly Ball - 02/06/07

brooke_scott
голяма сладуранка, мн я харесвам, наистина е хубава и като цяло мн ме кефи wink.gif
DesiTo
The Bourne Ultimatum Premiere

Още снимки тук.

Adorkable
И мен ме радва много ^^.След Бейли и Адисън ми е любима от жените.И все пак е главния герой,как иначе :].
Катeто
Изи наистина е по-хубава,но пък аз си харесвам Мередит повече,просто героинята и ми е много симпатична rolleyes.gif

ladysunshine
Ами Мредит е сладурана, кефи ме и с Дерек са мн хубава двойка, но аз харесвам повече Изи
OTH_BrOoke
Голяма сладурана е !!! Наистина Изи е по-хубава, но геройнята й ми допадна smile.gifsmile.gifsmile.gif !!!
bani
Браво за темичката,виждам че всички сте много талантливи по отношение,правенето на колажи rolleyes.gifА Мередит ми е много симпатична и с Дерек са супер двойка biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.