Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов трейлър на "Promise"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
"Promise" - New Promo

П.П.: Епизодът ще бъде разтърсващ просто:

2 days left. smile.gif

Нова връзка YouTube: Smallville, епизод #16 "Promise"
smallville_f
Тфа ще е най-трудният момент за Кларк след смъртта на Джонатан ... Надявам се да й каже ... Време е вечe shocking.gif ... He has to be there to save the day (както Клои казва)!!! От една страна колкото и да не харесвам Лана, признавам че с Кларк БЯХА създадени един за друг ... А от друга - не искам с Лекс да се женят, въпреки че са ми сладки двамата заедно ... Ох да идва по-бързо епизода че не знам вече ко ше направя ... wacko.gif
MaHeKeHa
Ей т'ва е. Мерси, Ванка. И преди го казах, че епизода ще е велик, както и всички останали. WOW
MaHeKeHa
Updated: в първото мнение.
vikihill96
Абе големи сте гадняри!!!Как ще изчакам още два дни като видях какво предстои."Ще убия Кларк Кент"....ааааа.Шестица за промото mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
Victoria
Много ми хареса. smile.gif
lyubenski
Продължават да повтарят репликата на Лайнъл, затова и аз продължавам да мисля че това ще е нещо много важно.
sonofsparda
Сега обърнах внимание на репликата на Клои. Тя каза: "I always thought that you would just sweep in and save the day". Според мен тя казва това, след като сватбата се е състояла вече. Мислила е, че Кларк ще попречи, но това не е станало. Моя теория. smile.gif Ще се уверя дали ще се окаже поне малко вярна след 2 дни. smile.gif

П.П.: А и тази кама в ръката на Кларк...какво ще става бе, да му се не види! worthy.gif
vikihill96
Ами това с камата не се ли сещаш какво може да бъде?Да изкажа веднъж и аз предположение.Ако не се лъжа в този момент Кларк е насаме с Лана.А с какво ни занимаваха допреди един-два епизода-"отверката".Може нашия, за да покаже истината на Лана да реши да "забие" ножа в себе си,именно за да покаже, че е различен,както казва в промото.

П.П-И така неусетно стигнахме 300 комнтара .Йееееееее mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
sydney
невероятно промо worthy.gif worthy.gif worthy.gif останах без думи след репликата на Лайнъл "I`ll kill Clark Kent"! shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif определено ще бъде върховен епизод rolleyes.gif rolleyes.gif още 2 дена wacko.gif wacko.gif wacko.gif мерси за промото,Ванка
sonofsparda
За нищо, Натали. smile.gif А Викторе, съгласен съм с теорията ти за камата, но има една подробност - по нея има кръв. Сега, едва ли една кама е в състояние да пусне кръв на Супермен. Абе можем само да гадаем какво ще се случи.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 14 2007, 16:26) *
За нищо, Натали. smile.gif А Викторе, съгласен съм с теорията ти за камата, но има една подробност - по нея има кръв. Сега, едва ли една кама е в състояние да пусне кръв на Супермен. Абе можем само да гадаем какво ще се случи.

Може да е резнал лекичко Лана,за да й покаже ,че тя пуска кръв ,но той като пробва и няма да стане номера.Може и така да извъртим нещата ,не мислиш ли?То предположения хиляди.Ще видим другиден сутринта.
MaHeKeHa
За мен е по-скоро от убийството на онзи доктор, или отново Dream на Кларк Кент. Един от двата варианта.
MaLkIq_MuKi
Еми на мен не ми тръгва....няма ли го някъде другаде? wacko.gif
sonofsparda
Линка в Youtube пробва ли го? smile.gif
MaLkIq_MuKi
Цитат(sonofsparda @ Mar 14 2007, 22:36) *
Линка в Youtube пробва ли го? smile.gif

shocking.gif не го бях видяла 16.gif 18.gif Мерси за просветлението smile.gif иначе от това което видях shocking.gif оставам безмълвна huh.gif
free_soul
Не Ви ли хрумва , че Кларк може да изпозлва криптонайт , чрез който става уязвим и така да се обясни кръвта по камата. Или не Ви се струва логично, я кажете ;-)
sonofsparda
Тази кръв няма да е от него, Павка. МаНеКеНа може правилно да се изказа, че може да е нещо свързано с онзи доктор. Все пак нали уж щял да изнудва Лекс и кой знае - може този път(точно на сватбения си ден)Лекс да прибегне до по-директни мерки. Ама много кофти ако така изведнъж и убиец решат да го направят, затова предпочитам да отхвърля тази възможност.
free_soul
От една страна си прав Ванка, но от друга сме виждали Лекс да убива хора през минали созни, така че има шанс да го стори отново. А и да не забравяме факта , че вече е доста по зъл отколкото в началните сезони;-) Ти как мислиш?
sonofsparda
Ами да, но - директно убийство, че и на сватбения си ден е много. Прекалено много. Не трябва Лекс така изведнъж да го правят ултимативна гад. Не трябва просто. И всичко това, само Лана пак да е жертвата. Абе не знам - ще се види.
free_soul
Лекс си е вече "гад" направо. Лекс за мен стана "гад" още в началото на 6-ти сезон. Той вече е коренно различен от този когото "познавах" допреди миналите 5 сезона. Дали на сватбения ден или на който и да е, Лекс вече може да си "позволи" повечето волности присъщи му за финалния образ, който сме виждали в филмите. Незнам дали наистна ще посмее да направи нещо (убийство) точно в този епизод , но занапред предполагам ще има(отдавна не е затривал собственоръчно някого;-). А и на моменти, малко странно , но свързвам поведението му(и начин на държание) с героя от PC играта "Hitman"(agent-47).
sonofsparda
Ееее, не, не, не чак така. 47 си е точно хладнокръвен убиец. Лекс още малко или много цени човешкия живот. Това, за което най-съжалявам е, че той почна драстично да се променя, като започна враждата му с Кларк относно Лана. Не исках това приятелство да свършва по този начин, да му се не види - заради Лана. Това беше възможно най-кофти причината, Кларк и Лекс да станат врагове. Не го казвам, защото не харесвам Лана, а просто защото според мен не трябваше да е главно заради жена. Тоя модел е прекалено изтъркан някакси, въпреки че винаги жената е в сърцето на повечето неща. Не гледам да засегна нито едно момиче от този форум, така че се моля да не ми се обидите или нещо такова. Просто началото на враждата им трябваше да е нещо повече или поне не само....Лана. Точно затова много искам да видя еп. 19 - "Nemesis", когато най-накрая двамата пичове ще имат предостатъчно време да си поговорят и според спойлърите и двамата сериозно ще се замислят дали са сгрешили, че така са "затворили вратата" за другия. Ще е страаааашен този епизод просто. smile.gif
free_soul
Ванка да прав си, но аз мисля също, че не точно като "по-главна" причина може да е Лана. Аз тълкувам така нещата. Лекс е ценител на всички неща(от материална гледна точка по-скоро). Той никога е нямал истински необходимите неща в живота си. Нямал е баща, който да е до него, нямал е майка, не е изпитвал истинска любов(което е много важно). Кларк освен , че имаше прекрасен баща, има прекрасна майка до себе си. Кларк носеше любовта в сърцето си. Лекс за мен просто не можа да издържи на едно нещо истински, а може би най-хубавото , което живота му предлагаше - истинско приятелсво с Кларк. Ще бъде интересно както викаш какво ще си кажат в еп.19, и на мен ще ми е крайно интересно. Но Лана за мен не е чак до такава степен "нещото" което сложи край на приятелството им. А самата алчност за знание и власт на Лекс. За жалост таке е учен от малък, от баща си. Лекс, ми прави впечатление, че дори и в филмите за "Супермен" просто няма "живот" , такъв нормален като останалите хора. Грешното напътствие от страна на Лайнъл лишава Лекс просто да стане човек. Така мисля аз.
lyubenski
^Доста правилно Павка.
MaHeKeHa
"Лекс цени човешкия живот, Ванка, а?"

Да подложиш на мъчение (и непосредствена смърт) най-добрата приятелка на бъдещата ти съпруга е достойно за "ценност" Не, един човек, който подлага всеки ден за опити "човешки животи" НЕ ЦЕНИ човешкия живот, Ванка. Говори пак за Лекс и неговата ценностна система за човешки животи. :>

О, още едно нещо; когато става дума за човешки живот, думи като "малко или много, няма" или цениш живота, или не. Конкретизацията ти в този случай е неточна.
tzvetka
Sujalqvam 4e pi6a tuk i to taka, no ne znam kakvo stava a i ne namerih kude da pitam!A i ne6to i kirilkizatora ne mi se otvarq!Zna4i pi6a taka za6toto kompa mi e nov i kat prevklu4a da pi6a na BG v internet i vmesto da pi6a na BG phonetic pi6a s nekvi 4isla i znaci!Ta mnooooogo sujalqvam 4e pi6a za gluposti oba4e mooolvi pomognete?Ako nqkoi znae kvo da prava!Tam gledah nastroikite oba4e ni6to ne se promenq na samiq komp moga da pi6a na BG oba4e pi6a na latinica ma ne na foneti4na a v internet kato iskam da pi6a v nqkoi forum pi6a s raznio 4isla i znaci!Pomoooo6t!A puk v skype moga da pi6a na BG oba4e nme s foneti4nata a kat iskam da si pusna angliiski poo4vat nqkakvi znaci da pi6a! sad.gif cry.gif 7hit[1].gif
П.П.Съжалявам че ви занимавах с мойте глупости оказа се че е от новата версия на Бит Комет!Там видях в един форум че хора са имали същия проблем и се оправи!Емо моляте изтрий ми мнението!И много съжалявам ама се бях паникьосала!
vikihill96
Споко.За изтриване ,ще ти го изтрият.Но ми е много интерсно как можете да пишете с фонетичния български.За мен си остава тъмна Индия,така че не се и опитвам.

П.П-Емо не си прав!!!Лекс цени "човешкия живот".....своя, да бъдем по-точни biggrin2.gif biggrin2.gif .Него вече си го интересуват единствено и само собствените интереси.Наистина какво от това ,че Клои е приятелка на Лана?Нали не е негова(не че той има вече приятели,де-изгуби единствения си такъв,който имаше).Освен това Клои е приятелка и на Кларки.Абе утре ще се размажем..... 3.gif 3.gif 3.gif .
sonofsparda
Ами истината е, че Лекс, също както и Лана, много често го показват в различна светлина. Понякога като го видиш си казваш: "Този човек вече напълно е приел тъмната си страна.", но в някои моменти поне аз си задавам въпроса:"Дали пък не е останало нещо от стария Лекс?". Лекс Лутър е много комплексен персонаж. Вярно е, че в крайна сметка става зъл, но за момента аз казвам да не го отписваме. Да - през новия сезон, той извърши ужасни неща и както се вижда не се е спрял да го прави, но не съм съгласен толкова бързо да деградират личността, която Лекс представляваше в миналите сезони(която пак не беше ни най-малко света вода ненапита, но имаше голяма надежда за него). И точно затова мисля, че "Nemesis" ще отговори на много въпроси. Но дотогава има време. Докато стигнем до това, първо трябва да станем свидетели на "сватбата на века", на мега-якия тупаник и на това как Клои просто ще насе*е Лекс в "Progeny". smile.gif
free_soul
Ванка, аз мисля, че вече отдавна са "деградирали" Лекс. В миналите сезони, бих могъл да кажа , че първо мислеше , а после ако се наложи действаше. Докато сега, аз смятам, че Лекс не мисли , а направо действа. Дали ще убиеш някого или ще си играеш с живота му експериментирайки...мисля, че "този човек може да се нарече" убиец.
sonofsparda
Ами вярно е да. Между другото аз държа да кажа, че нито защитавам, нито оправдавам постъпките на Лекс. Беше ми ясно, че все някога ще стане такъв и сигурно за това сега реагирам малко странно. Абе ще видим какво още са ни приготвили за този герой. smile.gif
free_soul
Да ти кажа пък аз честно, не бях подготвен за много неща през този сезон(6-ти). Новото (доразвито) амплоа на Лекс, Лана я чувствах като един съвсем различен образ от познатия ми преди. Клои обаче този сезон ми харесва повече от всякога. Харесвам как са я представили.Някак си е по женствена вече, няма ги "тийн" особеностите в нейния образ.
sonofsparda
Така е - тийн-особеностите ги няма не само при Клои, ами и в целия сериал като цяло, според мен. Сюжетът е много по сериозен, напрегнат и доразвит. Е. нормално е - Кларк Кент вече не е гимназист все пак. smile.gif
free_soul
Ооо Ванка да...пък и буквално на 29 години ;-)
sonofsparda
18.gif Така е. 18.gif А, след месец и малко прави трийсетак. smile.gif

П.П.: Що ли си мисля, че и бат Емо е някъде там. biggrin.gif
smallville_f
Мдаа наистина сериялът е "по-зрял" вече ... Няма ги детските закачки и флиртове (освен м/у Лойс и Кларк ма само понякога) ... А ако Лекс извърши убийство в деня на сватбата си много гадну от страна на сценаристите ... Лош, лош ма чак толку лош че да земе да опорочи един толку "светъл ден" ... Малко прекалено ... по-скоро подкрепям версията, че Кларк ще използва криптонит за да покаже на Лана че под негово влияние е оязвим, а после като го разкара и раната ще зарасне ... rolleyes.gif

П.П.Съжалявам ако съм писала с краката си ... ама неска съм станала в 3 и имах гаден ден в у-ще и ...... wacko.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 15 2007, 17:35) *
18.gif Така е. 18.gif А, след месец и малко прави трийсетак. smile.gif

П.П.: Що ли си мисля, че и бат Емо е някъде там. biggrin.gif

Къде ме слагаш в Б група по джапанки, бе, Ванка. Аз съм егати келеша - дали имам, я 14, я 15 години.
sonofsparda
18.gif
vikihill96
biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif -Аз да се "изгавря" малко.Ако си роден на 29 февруари,еми като помислим ,май точно 14-15 годишен излизаш mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Остават още броени часове до удоволствието.Как ще се спи ,не знаааам.
sonofsparda
А, аз изобщо не възнамерявам да лягам - имам си предостатъчно в-к Чук Чук, Списания "Playboy", Penthouse, Tabu и какви ли още не списания, за да изкарам една безсънна нощ. biggrin.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 15 2007, 23:14) *
А, аз изобщо не възнамерявам да лягам - имам си предостатъчно в-к Чук Чук, Списания "Playboy", Penthouse, Tabu и какви ли още не списания, за да изкарам една безсънна нощ. biggrin.gif

ROFL!!!!
sonofsparda
18.gif Е, разкри ме, МаНеКеН. 18.gif Ама новия Плейбой с Ашли е.... 0106[1].gif

П.П.: Btw МаНеКеНа едитна миналия ми коментар, така че не се връзвайте на тия работи с "чук-чук"-ците. biggrin.gif 18.gif
tzvetka
Готино епизодче ще е оооопределено!Кларки ообаче кво ли правеше с тоя нож?!А и за малко да каже на Лана, че е извънземен еххх!Искам да го глеееееедаааам!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.