Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Beast Wars
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
4i4iba
Е?Какво мислите за сериала tongue.gif?
Ето ви ликове за сериала:
click
В Arenabg.com Ги има всички серии като торент мовет да си свалите липсващите сериали.
А ето и продълвението на Beast Wars-Beast Mashines click
ако някой го интерисува историята ще я напиша smile.gif.
storm
Aз пък си мислехр, че тези дето са в еврокомския сайт за филми включват всички епизоди , поне като бешв уарез-а цял май бяха всички , послекато го раздробиха на части добавиха само трети сезон , а накрая и другите два , аз го гледах още като го даваха по- канал 1- преди години и много ми харесваше , чак си го записвах на касети biggrin.gif , но първите два сезона ми харесваха най-много , после играта загрубя малко wacko.gif , а и е много интересна sci-fi теория за най--ранните пра-човеци smile.gif и 3D анимацията си я бива , сега разбрах че имало и продължение и още днес ще го гледам 4potrivam[1].gif
radotooo
На тва детско съм се сцепвал като малък..... още като го даваха по БТВ много е лудо.... бтв помна Оптимуса здраво ги мачкаше biggrin2.gif
Freaky
Това едно време беше много добре нарисувана анимация . За онвова време 3D дизайна е ... мноооо дубър biggrin2.gif
storm
още като го даваха по БТВ много е лудо

даваха го по канала 1 , не по бтв biggrin2.gif

Оптимус пък се разби от трансформирания , сега гледах две нови серии за 5 минути 10 пъти се трансформира wacko.gif , мен ме забавляваше RatTron и онова насекомо ,ама му забравих името , сега в новите серии много машини много нещо , постоянно бръмчене на мотор се чува smile.gif , събраха се там и Оптимуса пак трепеше 10.gif
vIkToRsHeFa
Heh спомени спомени....
Едно време и брат ми ги гледаше много ще ги дръпна да си припомня по нещо...
4i4iba
Викторе аз ти говорих за тея епизоди в 9-ти клас като се прибирахме от даскало 1наж.А онова летящото се казва Осинатор(Wasbinator)
Това не са всички серии.Това са всички 3D серии.Има продължение след Beast Mashines,но е обикновена анимация.Онези серии не съм ги гледал.В arenabg.com ги има в раздела на филмите(не торенти).
Ако ви интересуват ще ви ги издиря.
storm
Oсинатор , вярно , беше много смешен и най-накрая си получи заслужена почивка като ''управител на земята'' , иначе моите любимци бяха тигъртрон и стрела , ама те умряха dead.gif 1crying[1].gif , а що пък са решили да ги правят обикновена анимиция след като и двата филма с с 3D , ама аз пак ще ги гледам , детските никога не ми омръзват biggrin2.gif Незнам вие дали сте гледали Смехораните и The magc crown (вълшебната корона) даваха ги по канал 1 , бяха ми любими :Р
vIkToRsHeFa
Хи хи тая гадинка не се забравя ...
3pacalypse Now
4i4iba плс напи6и ми цялата история 4е макар 4е детското ме кефи не можах да схвана доста не6та а и сас вразката на Transformers s Beast wars:) biggrin2.gif
4i4iba
Ся тигъртрон и стрела не умират.Някакви извънземни сили ги обединяват в 1 под названието ......(непомня).
Ся историята(до колкото я помня):
2 планети водят война.2 вражески кораба се срещат в открития космос и започват да се пуцат.При което катострофират на земята.И там започва войната.Незнам ма аз си мисля че те са се варнали във времето защото след това Мегатрон казва нещо от сорта "Хората са били винаги причината да губим"(и Динобот умира в тая серия,но за това след малко).
Та вече са на земята и всеки си намира приемник.И така някои са съвремени животни други умрели.Пропуснах да кжа че преди да паднат на земята Макйсималите пуснаха в орбита да обикалят около жемята тяхни капсоли,с 1 вид души(искри както ги наричат те).
Та там падат капсоли и междувремено се появяват еденици и към Максималите и към Хищниците(Стрела,Тигъртрон, Инферно,Бърз удър,Сребробот,Черната вдовица,(за тези се сещам)).Междувремено 2ма от хищниците сменят фронта и стават максимали заради Мегатрон(1во Динобот а после и Черната вдовица).Сребробот се влубва в Черната Вдовица и обратно.Някои от хищниците и максималите сменят вида си зареди някакъв радиоактивен дъжд(това става докато Оптимус вече го няма).След това връщат оптимус.Някъде към края на предпоследния сезон на Войната на зверовете се появява 1 много важен герой.А имено Rampage.Това е бил престъпник на планетата Saibertron(планетата на Максималите).Мегатрон взима половината му сърце и започва да го кннтролира.Междувремено Динобот умира опитвайки се да защити хората(нас)от сигурна смърт.Той им дава огъня(а не промитей).След това с половината искра която Мегатрон притежава(която е на Rampage),той прави клонинг на Динобот който ще заеме важна роля в последния епизод на Войната на зверовете.Но преди края се появява и друга важна личност.Морската Котка.Той идвас кораб(преследва Rampage).Накрая успява да го унищожи но и той умира от взрив под водата.Кудето в същото време Динобот се е сетил на коя страна е бил преди и спира Мегатрон.Ако не беше тои Максималите бяха унищожени 100%.Така те вече имат кораб(Намират голям кораб оставен от някой под водата.И те тръгват с капсола към Saibertron.В капсолата са Оптимус,Плъхотрон,Черната Вдовица,Сребротрон,Леотроп,Носорог.Те се спасяват или така става известно от края на Войнаа на зверовете.Осинатор става господар(бог)на хората.
Сега за Beast mashines:
Капсолата се разбива и те се озовават на планетата си.Но там е станало нещо,което те незнаят.роботозирани войници непрекъснато ги преследват.те не могат да се трансформират.Но на планетата максималите се намират само 4ма-Черната Вдовица,Оптимус,Плъхотрон,Леотоп.Сребробот и Носорог не знаят къде са.Разбират че планетата е заразена от вирус,а вируса е имено Мегатрон.
Незнайно как той е изприварил времето и е отишъл на планетата преди тях.Завзел е всичко с вируса си и е умрял(не точно прехвърлил е памета си във вируса).Там се намират нови максимали(някъв прилеп и някво растение).Аз съм гледал до епизода където те унищожават Мегатрон вируса(който преди това погълна всичките събрани искри,а това са почти всички обитатели на планетата),Там те го спряха и го подредиха.Ама пак оцеля копелето(нали трябва да има продължение wink.gif)

П.С. Ако съм объркал някъде или съм забравил нещо важно пишете biggrin.gif.
storm
Aми Тигъртеон и Стрела първоначално изчеьзнаха , всички ги мислеха за мъртви , но в последствие се оказа че наистина извънземните сили са ги слели в едни и са ги ъпдейтнали , обаче тъй като мегатрон беше завзел the ultimate power по това време , те се жертваха за да успеят да го задържат , за са спечелят малко време на Оптимус и останалите да решат как да се справят .
Също първоначалната протоформа на Black Arachnia (черната вдовица) е била максималска , но под влияние на Мегатрох е станала , хищница , за щастие любовта им с Леотроп я връща към коренирте й в много ключов момент , в епизода ''Немезис" .Динобот пък много пъти сменя страната си , но накрая чувството за дълг и чест го повежда в правилната посока и той взима правилната страна макар и с цената на искарата си , после Мегатрон прави негов зъл клонинг , който обаче е запазил онова чувство за дълг и в последния момент буквално спасява земята и Максималите.В първите сезони е интересно наличието на веществото "Енергон" под формата на Кристали , който влияе върху системата и на максималите и на хищниците и те трябва да стоят във животинския си режим поовечето време , за да избегнат повреди , след големия взрив при който ОПтимус изчезва във финалния епизод на втори сезон , всичкия енергон на планетата мистериозно изчезва.

Ето някои снимки :

Инферно - хищник умира
IPB ImageIPB Image

Optimus - максимал , лидер на максималите , животинска форма - горила
IPB ImageIPB Image
IPB Image
СреброБолт - на страната на максималите
IPB ImageIPB Image

Мегатрон - лидер на хищницте , животинска форма - динозавър
IPB ImageIPB Image

Черната Вдовица - максималка , първо на страната на хищниците , животинска форма паяк
IPB ImageIPB Image

Cheetor (Леотроп) - макисмал , животински вариант - леопард
IPB ImageIPB Image

TigerTron - на страната на максималите , мистериозне и се крие из планините
IPB ImageIPB Image

Dinobot - хищник , в последствие с максималски убеждения , животински режим-динозавър
IPB Image

QuickStrike - хищник , умира IPB Image

Стрела - на страната на максималите има връзка с тигъртрон , изчезват заедни и се сливат в едно
IPB Image
животински режим - птица
IPB Image
storm
ТigerHawk - слятата форма на Тигъртрон и Стрела
IPB ImageIPB Image

Тeрозавър - хищник , винаги искал да заеме мястото на Мегатрон-умира
IPB Image

Rhinox -заместник на Оптимус
IPB Image

Oсинатор - комичен хищник
IPB Image

RatTrap - maximal
IPB ImageIPB Image

Извинявам се , че трябваше да заема 2 поста , но не ми стигна мястот в първия , а нямаше как да ви дам сайт за картинките , защото бяха разпръснати по много сайтове.
4i4iba
Мда полезна информация.
Самоче СреброБолт оства до края на "Войната на зверовете".И в по следващите епизоди на "Beast Mashines" той и носорог се появяват пак под друга форма.
alian x
QUOTE(joro @ Sep 7 2005, 02:15 PM) *

Aз пък си мислехр, че тези дето са в еврокомския сайт за филми включват всички епизоди , поне като бешв уарез-а цял май бяха всички , послекато го раздробиха на части добавиха само трети сезон , а накрая и другите два , аз го гледах още като го даваха по- канал 1- преди години и много ми харесваше , чак си го записвах на касети biggrin.gif , но първите два сезона ми харесваха най-много , после играта загрубя малко wacko.gif , а и е много интересна sci-fi теория за най--ранните пра-човеци smile.gif и 3D анимацията си я бива , сега разбрах че имало и продължение и още днес ще го гледам 4potrivam[1].gif

Абе ако видиш т'ва моля те ми кажи от къде ще си дърпаш новите серии pls?confused.gif worthy.gif
WarezRu
Тва си го спомням че го даваха по канал 1 в "Милион и едно желание" много беше яко
vIkToRsHeFa
Ако има нещо ново то трябва да се появи тук : http://ts.searching.com/search.asp?uid=&h=...=32&submit.y=14
4i4iba
Готово.Събрах всички серии от 1вия филм 4.gif .
xzibit1990
QUOTE(KyPBaPa @ Sep 7 2005, 15:53) *

На тва детско съм се сцепвал като малък..... още като го даваха по БТВ много е лудо.... бтв помна Оптимуса здраво ги мачкаше biggrin2.gif

по канал1 не по btv smile.gif
FreeWilly
QUOTE(4i4iba @ Jan 17 2006, 18:18) *

Готово.Събрах всички серии от 1вия филм 4.gif .

Можеш да облекчиш търсенията ми качвайки ги в торент тракера wink.gif
UlTiMaToR
v филми.япония ne sa vsi4ki epizodi ot 3q sezon .. i tochno tiq deto stavaha oshte po qki ... i chernata vdovica se beshe update malko i dino bot uj go bqha ubili ama go vurnaha .. baq epizodi nqma ... sad.gif
lyubenski
Лудо нещо беше този сериал не го бях чувал от години smile.gif
Geimara
хора става ли некой да ми прати на ЛС линковете за сезоните плз ако може със субс или с бг превод най добре smile.gif мерси предварително
Mr. Winchester
Не го ли даваха тва по бнт
ThePinkDuck
Цитат(LeoWyatt @ Dec 16 2007, 16:49) *
Не го ли даваха тва по бнт

Даваха го га бе'еме млади! Но все си мисля ,че не дадоха всички сезони и вариянти, а само тези в които главните измираха много редовно!
Jordan
мне, за съжаление така и не излъчиха всичко, а не знам защо, след като по мое мнение си беше успешно сериалче за времето си.
като си спомня само каква мания беше в моя клас... 18.gif
па и повторението даже съм гледал, а миналата година изгледах всичко отначалото до края rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.