MaHeKeHa
Mar 13 2007, 17:44
Предполагам всички сме големи любители на музиката от Смолвил, (в това число включвам и себе си) Казвам себе си, понеже съм захранен откакто съм роден с друг вид музика, които малко хора понасят (в България) и като направя изключение за Смолвил, друга подобна музика не мога да слушам, но бъдейки от Смолвил, ме кара да чувствам всички онези велики моменти в сериала съпроводени от тази изключителна музика. Музика, на която обичам да релаксирам. В интерес на истината исках да ви го поднеса като факт, но мисля, че си струва много повече от факт, тъй като тази песен ми харесва много повече от "Remy Zero" (не че не харесвам и на Реми, напротив.)
През 2004 година, Ал Гоуф и Майлс Милър бяха запланували нова (интро) музика по време на представянето на героите в главната концепция на Смолвил (Сезон 4) - (Преди представянето на Кал-Ел и първото му излитане от Земята) Предполагам всички знаете, че Гоуф и Майлс са били поддържащи сценаристи на филма "Спайдър Мен 2" та в този аспект искам да добавя, че първоначално, главния саундтрак към филма на "Спайдър Мен 2" и песента на Nickleback - Hero е била запланувана за Смолвил, вместо "Спайдър Мен 2" но не знам какво точно е станало и защо не са я добавили към главния "Theme" на Смовил. Според мен, тази песен отъждествява много повече идентичността на Кларк Кент, отколкото на Remy Zero - Save Me.
Искрено мен ме е яд, че не са успяли да я вкарат. И за да ви докажа, че е така, вижте това клипче (още един велик клип, съпроводен от песента, която е могла да бъде за главен саундтрак на Смолвил от 2004 година)
Smallville: Hero
Гледайки този, ме кара мисля колко велик сериал е Смолвил.
А, и докато не съм забравил, за тези, които харесват песента, могат да си я свалят точно тук: Nickleback - Hero.mp3
N-joy!
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 17:45
Спайдър Мен 1, 2 е велик филм за мен, но ще извиняват, тази песен повече отива за Смолвил и Кларк Кент - това е самата истината!
sonofsparda
Mar 13 2007, 17:53
Определено отива адски много - да. А Спайдър-Мен 3 ще е още по-велик според мен. Но това няма значение - само искам да отбележа нещо - "Hero" на Chad Croeger(от Nickelback) и Josey Scott(от Saliva) е от първия Спайдър-Мен, а не от втория, на който Ал и Майлс са поддържащи сценаристи. Но както и да е - определено много щеше да е яко ако тази песен беше сложена за фон на началните надписи.

П.П.: Btw Питър Паркър и Кларк Кент като личности имат много общо помежду си, така че това е още една причина, поради която песента щеше да отива на сериала.
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 17:58
Ей това казах на Габито от Криптонсайт, но тя ме уверяваше, че това била песента. Понеже има две "Hero" - карай. Jeez, защо не беше тази песен..
sonofsparda
Mar 13 2007, 18:03
Защо наистина

Обаче благодаря, че си я сложил - отдавна я търсех.
lyubenski
Mar 13 2007, 18:10
Клипа е супер - напомни за някои супер готини моменти на Кларк

. Особено любимата ми сцена например с хеликоптера

. Като се замисля, че някой ден ще сме без този сериал направо не е истина
sonofsparda
Mar 13 2007, 18:17
Няма как, Любо - всичко хубаво все някога свършва.
MaLkIq_MuKi
Mar 13 2007, 19:21
Хубаво е клипчето, а и песента е много много добра...но някакси не мисля че щеше да стой хубаво както песента на Remy Zero, защото трябва да си е по ритмична...а пък тази е малко по-бавна...както и да е де, това е лично моето мнение
smallville_f
Mar 13 2007, 19:59
Песента е наистина мн здрава, само че за мен няма по - подходяща от Save me на Remy Zero ... Все пак нали знаем че Супермен е молен от всички хора да ги спаси ... А в същото време Кларк търси спасение и за самия себе си ... Тъй че за мен репликата Somebody save me...Come on, I've been waiting for you ми звучи по - добре от And they say that a hero could save us ... Но няма спор че песента е много добра ...
поклон и пред двете
vikihill96
Mar 13 2007, 22:19
Така е.Песента е мноооого добра.Когато за пръв път гледах тази част на Спайдърмен-тя беше нещото,което веднага ми хвана окото(естествено и Кирстен Дънст-Мери Джейн,ама това не се коментира).
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
tzvetka
Mar 13 2007, 22:52
Ми много и хареса песента ама според мен Save me на Remy Zero по-си отива!Е може би защото съм свикнала ама повече ми се струва подходяща!
sonofsparda
Mar 13 2007, 23:01
Цитат(vikihill96 @ Mar 13 2007, 22:19)

(естествено и Кирстен Дънст-Мери Джейн,ама това не се коментира).
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
А така, шшт.
free_soul
Mar 13 2007, 23:08
Ох приятели , лично на мен ми допада песента "Hero", но....чесно да Ви кажа мисля, че тази песен подхожда на повечето филми за супергерои. Просто самата песен е уникална. Тя е направена точно за героите, и за тяхната съдба - да ни спасяват. Мисля, че би било страхотно ако бяха я вкарали като начално интро на Смолвил...
Според мен настоящата песен си е по-хубава,а колкото до Hero на Nickelback това е стахотна песен и група,но просто не е песента за Smallville
free_soul
Mar 15 2007, 17:32
Въпрос на лично мнение наистина. Но и тази песен "hero" като че ли допада като интро за повечето герои. Но аз продължавам да смятам , че щеше да е уникално ако присъстваше в Смолвил. Да не говорим , че имат на разположение прекрасни кадри от досега излезлите епизоди които също могат да изпозлват. За жалост обаче, не е така ....
MaHeKeHa
Mar 15 2007, 22:14
Цитат(sulu @ Mar 15 2007, 16:48)

Според мен настоящата песен си е по-хубава,а колкото до Hero на Nickelback това е стахотна песен и група,но просто не е песента за Smallville

Ами ще ти направя още 2 клипа; с тази на Hero и с тази на Реми Зеро и после ще сравняваме кадрите и това, което се пее в песета заедно с кадрите. Виждал съм МНОГО версии на различни клипове от Смолвил и Реми Зеро - е, мога да кажа, че нямат никакво сравнение. Просто поредния клип на Смолвил и песента на Реми. Докато тук - хм, по-добре виж отново клипчето.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.