MaHeKeHa
Mar 13 2007, 11:12
Често виждам въпроси относно тази или онази песен от кой сезон и тъй нататък. Моята идея е да направя "Best of Smallville all the time, Smallville Bulgaria Project" Който ще включа най-добрите песни от ВСИЧКИТЕ сезони. Ще бъде двойна компилация, включително и обложката ще бъде мое творение. Да не ги давам една по една (пък и е доста досадна дейност) направо да ви "изплюЩА" накуп всичките песни, като всяка една песен ще има ТАГ (линк към този форум, както и от кой сезон и респективно епизод)
Ще помоля тези, които имат добра връзка, (след като направя и сложа албума тук) да я разпространят из торентите. Ще е добре да направим малко реклама на ggbit.info и Смолвил секцията (отново) и Хей, не забравяйте, че предстои уеб сайт, масивен уеб сайт.
Е, какво ще кажете, дИца?
tzvetka
Mar 13 2007, 11:53
Чудесна идея!Много ми харесва!А точно от нас какво се иска?
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 12:20
Цитат(tzvetka @ Mar 13 2007, 11:53)

Чудесна идея!Много ми харесва!А точно от нас какво се иска?
Дали го одобравяте, мъниче. :>
MaLkIq_MuKi
Mar 13 2007, 12:30
Ами що се касае до мен, аз съм за! Много по-добре ще е наистина така, отколкото секи да пита и да отваря ненужни теми...браво за идейката МаНеКеНа
vikihill96
Mar 13 2007, 12:31
Абе за одобряване,естествено,че го одобряваме.Друг е въпросът,че моята интернет връзка не е много добра(не че ми е и нужна,аз попринцип не бих могъл да се заниммавам много,много с качване на някаква информация,щото н е мога да си държа компа по цял ден включен-а това е едно от условията да качваш информация,не е ли тъй?).Иначе с каквото друго предложите да подпомагам-нищо против,идеята е много добра и трябва да бъде развивана.

.
sonofsparda
Mar 13 2007, 13:05
Определено и аз съм "за".
3pacalypse Now
Mar 13 2007, 13:14
Манекен както си тръгнал с добрите идеи и в гроба ще те последваме.Аз съм за също !
Gossip Girl
Mar 13 2007, 13:21
Много добра идея ! И аз съм за
3pacalypse Now
Mar 13 2007, 13:25
То при наличието на такива добри идеи човек освен Да друго може ли да каже

Бат Емо ако си така и с момичетата направо ти завиждам
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 13:54
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 13 2007, 13:25)

То при наличието на такива добри идеи човек освен Да друго може ли да каже

Бат Емо ако си така и с момичетата направо ти завиждам

Уви, не съм. Е, имал съм своите добри моменти, но определено не мога да се похваля с кой знае какви успехи в този смисъл. (Виж, поне си признавам - lol)
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 14:01
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Mar 13 2007, 12:30)

Ами що се касае до мен, аз съм за! Много по-добре ще е наистина така, отколкото секи да пита и да отваря ненужни теми...браво за идейката МаНеКеНа

Муки, а теб те поздравям, поради факта, че си почнала да пишеш във форума на Криптонсайт. Още един Българин there,... nice.
sydney
Mar 13 2007, 15:16
MaLkIq_MuKi
Mar 13 2007, 16:22
Е, то аз толкоз и пиша де....ама което ме развълува и пиша
smallville_f
Mar 13 2007, 16:47
Страхотна идея!!!!!
С две ръце съм ЗА!!!!!
sladurkata_f
Mar 13 2007, 18:11
ама естествено че съм ''за''..нз дали изобщо е нужно да питате

ако с нещо мога да съм полезна само казвайте!..нещо на испански а у
lyubenski
Mar 13 2007, 18:12
Ами супер

. Може да направим и лека анкета ако искате за песните след като Емо избере основните няколко песни. Защото не са една и две и няма да му е хич лесно
sladurkata_f
Mar 13 2007, 18:16
ами то попринцип всичко може да се направи,стига да има желание! а нашето е даже в повече
Victoria
Mar 13 2007, 21:56
MaHeKeH, я ми преведи "Best of Smallville all the time, Smallville Bulgaria Project" , че нещо не мога да разбера идеята...
И още нещо, как ще направиш този подбор на най-добри песни, щото колкото хора, толкоз мнения, нъл' се сещаш?
free_soul
Mar 14 2007, 00:32
Идеята изглежда доста добра. АЗ обожавам повечето песни пускани в Смолвил. Наистина някои от тях са прекрасни за релаксация. Браво, че се сети ;- )
MaHeKeHa
Mar 14 2007, 06:32
Чудя се дали да включа инструменталите от различните епизоди на Смолвил. Или не, тях може да ги добавя като бонус. Хм, ще видя...
free_soul
Mar 14 2007, 07:55
Да..или като бонус..или като отделна част само с инструментали.
MaHeKeHa
Mar 14 2007, 17:59
Цитат(free_soul @ Mar 14 2007, 07:55)

Да..или като бонус..или като отделна част само с инструментали.
Не. Павка те са си чисти инструментали от Смолвил (примерно както на тези трейлъри за #16 епизод) нали си чувал бекграунд музиката? Ей за това ти говоря.
free_soul
Mar 14 2007, 19:13
Да , да разбирам ... Емо, те точно тия понякога доста ми "приковават" вниманието чесно да ти кажа.
sladurkata_f
Mar 14 2007, 19:32
мда това със саунда е добра идея.предлагам да има някакви надписи не само на английски,ами примерно и на испански или ако някой от тук знае и друг език..
Lois Lane
Mar 23 2007, 10:26
sladurkata_f, аз знам Български..това полезно ли е? Шегувам се разбира се... освен някой ъплоудери на един познат нам тракер...всички тук са доказали, че си знаят добре родния език... Но стига с глупостите.
Та, идеята е много добра...от мен получаваш бонус реклама по форумите ми
Познавам много хора, които гледат Smallville, но не са точно заклети фенове и не коментират тук...това обаче далеч не значи, че не биха се пордвали на подобна по рода си компилация.
Аммм ако включиш и background инструменталите - 2CD/ така да го кажем/ ще ти дойдат теснички като пространство
Но важен е труда и финалният продукт...а и продължения винаги са възможни.
sladurkata_f
Mar 23 2007, 19:28
Ами аз съм навита след като MaHeKeHa качи песни ау,саундтраци...да ги преведа примерно на испански заглавията..нз дали някои друг от форума знае езика де,ама поне ще е интересно...някфи надписи..
Lois Lane
Mar 25 2007, 02:21
Цитат(sladurkata_f @ Mar 23 2007, 19:28)

Ами аз съм навита след като MaHeKeHa качи песни ау,саундтраци...да ги преведа примерно на испански заглавията..нз дали някои друг от форума знае езика де,ама поне ще е интересно...някфи надписи..

sladurkata_f, това би послужило само ако бъде решено въпросната компилация да се качва освен в Българските торент тракери и във чуждестранните ... но ако се стигне до подобни действия може да се преведе на няколко различни езика...Важното сега е да се направи, пък после ще се решават и доуточняват подобен род подробности... Но относно това Емо има тежката дума... Все пак той работи над подбора.
MaHeKeHa
Mar 25 2007, 09:56
Вчера цял ден се биех с идеи какво да бъде заглавието на албума и ето, най-накрая реших: Smallville: On One Arm a distance from you. Songs Of Solitariness. Като второ подзаглавие (съкратено) символизира идейно на първото, което ще рече:
On One Arm a Distance from you - Songs Of Solitariness <- S.O.S - в БГ вариант: На една ръка разстояние от теб - песни на усамотението, и съкратено - ПОМОЩ!
В цял вариант:
На една ръка разстояние от теб, ПОМОЩ!
Това е. Надявам се да ви хареса, ако ли не - не мога да ви помогна...
sonofsparda
Mar 25 2007, 14:41
Заглавието ми харесва. От колко песни горе-долу ще се състои тавата?
smallville_f
Mar 25 2007, 14:55
Супер заглавие .. А кога да я очакваме компилацията ?
MaHeKeHa
Mar 25 2007, 17:27
Jeez, глей к'ва съм лейка, вместо да си редактирам мнението, го изтрих беш да ишкам от бързина. Исках само да попитам Мерито: Колко добре си запозната с Испанския език?
HooRiyA
Mar 26 2007, 16:18
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.