MaHeKeHa
Mar 12 2007, 23:42
Честно да ви кажа, нямах големи очаквания към Оливър Куин, даже на моменти (когато чух, че ще участва в Смовил) бях негативно настроен към героя му, но сега, наистина ми липсва и трябва да ви кажа, че дълбоко съжалявам, за това, че повече няма да участва този сезон. Но хей, погледнато от друга страна, ви предоставям историята на Оливър Куин (изобразени в 3D филмчета за героя му) и повярвайте, наистина е много интересно. Историята му е идентична като на тази от Смолвил с Кларк Кент, всичко започва в Стар Сити, 1989 година, останалото вижте сами:Легендите на Смолвил: Оливър Куин
Епизод #1 Счупена стрела
Епизод #2 Бон Воаяж
Епизод #3 Предателство
Епизод #4 Островът
Епизод #5 Ловците
Епизод #6 Възстановен
Зад кулисте: Зелената стрела
Връзка #1 Част 1
Връзка #2 Част 2
MaHeKeHa
Mar 12 2007, 23:44
Когато сложат ново филмче, ще го добавям тук, защото са много интересни! Най ми хареса 2-то филмче.
sonofsparda
Mar 12 2007, 23:52
Много благодарности.
3pacalypse Now
Mar 12 2007, 23:59
Дам сега ги гледах! Много са яки !
sonofsparda
Mar 13 2007, 00:03
А другите три кога ще излязат? Харесаха ми, макар и да очаквах да са малко по-дългички.
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 00:09
Ами то ги има, Ванка. Всъщност, тези са за GSM версия, за това имат такава "скапана" графика, но историята е много интересна, много. Даже по два пъти ги гледах. Нека да ги сложат в нета и ги слагам тук. Даже мисля да ги рипна и преведем, ти, аз, или Виктория. Който е свободен.
sonofsparda
Mar 13 2007, 00:11
Да, идеята ми звучи добре.
3pacalypse Now
Mar 13 2007, 00:14
Аз също имам добри познания по английски

И имам цялото време на света

Само за какъв превод става въпрос ?
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 00:16
А чу ли какво каза бащата на Оливър Куин в първата серия на онази жена: Swan is lucky to have you.
Дори споменават д-р Суан (Кристофър Рийв)
sonofsparda
Mar 13 2007, 00:16
Хммм, дали това беше Бриджит Крозби?
MaHeKeHa
Mar 13 2007, 00:23
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2007, 00:16)

Хммм, дали това беше Бриджит Крозби?
Най-вероятно, само че тук е на млади години. Виж какво щеше да се получи, ако бяха направили Spin-off-a на Зелената стрела, гледайки тези мини-филмчета, със сигурност е щяло да бъде върха!
sonofsparda
Mar 13 2007, 00:25
Ами да, но уви - нямаме късмет. С Ей Си не се получи, и с Оливър май няма да стане - въпреки че още е рано да се говори каквото и да е.
free_soul
Mar 13 2007, 08:46
Ten_kю Емо, изглеждат много интересни за гледане, и историята след като изгледах засега само 1-то клипче ми се струва поднесена много добре. С радост ще ги изгледам по-късно тази вечер.
И аз малко в началото с недоверие подходих към Зелената Стрела, но след като се поразгърна малко образа му, започна да ми допада.
tzvetka
Mar 13 2007, 12:05
Много са интересни!С нетърпение очаквам третото клипче!
sonofsparda
Mar 13 2007, 13:04
Ами, третото го има.
sydney
Mar 13 2007, 15:19
lyubenski
Mar 13 2007, 16:33
Хей супер интересно

. И аз много се накефих на споменаването на д-р Суон, както и на сцената от 1 епизод на Смолвил с Лайнъл и Лекс
smallville_f
Mar 13 2007, 16:43
Много благодаря ... наистина са доста интересни ...
tzvetka
Mar 13 2007, 21:24
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2007, 13:04)

Ами, третото го има.

Ох аз пък колко съм зле!Имах предвид четвъртото!
MaLkIq_MuKi
Mar 13 2007, 21:31
Готини са наистина...keep up the good work
sonofsparda
Mar 13 2007, 22:58
Цитат(tzvetka @ Mar 13 2007, 21:24)

Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2007, 13:04)

Ами, третото го има.

Ох аз пък колко съм зле!Имах предвид четвъртото!
Е, нищо сега. Човешко е да се объркаш.
free_soul
Mar 14 2007, 22:27
Междудругото не съм чувал дали ще има екранизация за Зелената Стрела, но ако го направят мисля , че ще е доста сполучливо. Така както гледам има доста история за разказване. Историята на Зелената Стрела е крайно преплетена и интересна. Но..съм забелязал какво е едно от общото в трагедията на наи-големите герои-> техните родители умират. Така е с Супермен,Батман,Зелената Стрела. Други не се сещам в момента, но мисля че има.
sonofsparda
Mar 14 2007, 22:44
Така е - при повечето големи герои винаги смъртта най-вече на много близък роднина е причината да станат това, което са. Все пак наричат ги vigilantees(отмъстители). Няма да започвам да изреждам, защото списъкът е много дълъг. Такива случаи са много актуални както най-вече при герои на Marvel и DC, така и на DarkHorse, Image или TopCow.
vikihill96
Mar 14 2007, 23:28
Ами достатъчно е да споменеш "приятеля" на Venom-бат Спайди.Неговите родители,ако не се лъжа също са мъртви.Както и естествено чичо му Бен,но предполагам,че тези факти всички ги знаем.А иначе за героите-така си е.Винаги има смърт на близък човек.
sonofsparda
Mar 14 2007, 23:58
Мхм - родителите му умират при самолетна катастрофа, когато той е бил още малко момче, а чичо му бива убит, след като той не решава да спре един крадец, по-късно Зеленият Гоблин убива първата му любима - Гуен Стейси. Преди няколко години, сценаристите на Марвъл решават да убият и жена му - Мери Джейн, но поради масова критика от страна на феновете, я така да се каже "съживяват". После убиват и него, но един вид го "възкресяват", а в последния брой на The Amazing Spider-man, гръмнаха и леля му. После ми разправяй, че на Смолвил сценаристите са гадове.

За мен лично няма по-трагичен герой от Спайдър-мен и друг толкова злостно определян от много хора като "детински" и "прост". Смотана държава сме и това е положението. Сори за оф-топика.
vikihill96
Mar 15 2007, 00:03
Що бе на мен ми беше адски интересно.Ами прав си-тези дето пишат за Спайди са наистина доста по-големи копелета от тези на Смолвил.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
sonofsparda
Mar 15 2007, 00:05
Ама явно едните много добре се учат от другите, май.
MaHeKeHa
Apr 1 2007, 11:37
Както обещах преди; добавих всичко възможно за тези филмчета, плюс зад кулисите. Всички налични серии.
Update: нови 3 епизода + 2 кипа зад кулисите.
Виж първото мнение.
N-joy!
3pacalypse Now
Apr 1 2007, 12:48
Бат Емо объркал си линковете този за 6тото филмче е отново за петото
MaHeKeHa
Apr 1 2007, 13:01
Цитат(3pacalypse Now @ Apr 1 2007, 12:48)

Бат Емо объркал си линковете този за 6тото филмче е отново за петото

Вече го оправих, thanks.
Незнам дали сте видели, аз поне сега до виждам в ************** но явно Зелената стрела ще има все пак сериал, споменава се и още за появата на green lantern в шоуто. Смолвил се мести отново в WB TV, споменава се за 9 сезон на Смолвил и че договора на Том е удължен до 9 сезон и на Ерика за 8-ми. Както и други интересни новинки.
Има и епизодите за 7-ми сезон. Кара се завръща както и още доста интересни нещица.
lyubenski
Apr 1 2007, 14:31
^Това ако не са първо априлски шеги то па на !!!
П.П. Сега го прочетох и съм 100% сигурен че си правят шега

. Просто са написали прекалено много информация

. И някоя от тях е абсурдна.
MaHeKeHa
Apr 1 2007, 15:09
Честит ви 1-ви април, момчета. Мухахаххахахахаха. Въй, как сте се хванали :>
MaLkIq_MuKi
Apr 1 2007, 15:12
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 1 2007, 16:09)

Ааааа, много се извинявам ама има и момичета тука
MaHeKeHa
Apr 1 2007, 15:19
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Apr 1 2007, 15:12)

Цитат(MaHeKeHa @ Apr 1 2007, 16:09)

Ааааа, много се извинявам ама има и момичета тука

Ееее, недей така, бе, Тединце складко. Знаеш, че много ви обичам вас дамите на Смолвил. Особено вас. Много сте ми скъпи и почитаеми. :>
sonofsparda
Apr 1 2007, 16:10
Останалите епизодчета също са много яки. А иначе - April Fool's!

Ааа, Криптонсайт направо избиха рибата - ест. че не им се хванах, ама колко се смях, не е истина. Макар, че идеите като цяло ми допадат - много при това. Кой не иска Кара в Смолвил, да му се не види?

Ама е добре да ги вземем под внимание, защото и преди пичовете с тези шеги са се оказвали прави - както стана и с Бизаро. Честит ви първи април.
Надявам се че сте се разсърдили за шегата. Въпреки че очаквах поне някои да се хване вие веднага е разконспирирахте. Просто за да ви поздравя за празника.
MaHeKeHa
Apr 1 2007, 17:14
Цитат(repeto @ Apr 1 2007, 17:12)

Надявам се че сте се разсърдили за шегата. Въпреки че очаквах поне някои да се хване вие веднага е разконспирирахте. Просто за да ви поздравя за празника.
Е хайде сега, така ще кажеш :>
DemonoiD
Apr 14 2007, 13:18
Има ли ги някаде другаде щото първите три са изтрити
This video has been removed due to terms of use violation.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.