Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хрониките на Оливър Куин - филмът!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
MaHeKeHa
Честно да ви кажа, нямах големи очаквания към Оливър Куин, даже на моменти (когато чух, че ще участва в Смовил) бях негативно настроен към героя му, но сега, наистина ми липсва и трябва да ви кажа, че дълбоко съжалявам, за това, че повече няма да участва този сезон. Но хей, погледнато от друга страна, ви предоставям историята на Оливър Куин (изобразени в 3D филмчета за героя му) и повярвайте, наистина е много интересно. Историята му е идентична като на тази от Смолвил с Кларк Кент, всичко започва в Стар Сити, 1989 година, останалото вижте сами:

Легендите на Смолвил: Оливър Куин

Епизод #1 Счупена стрела

Епизод #2 Бон Воаяж

Епизод #3 Предателство

Епизод #4 Островът

Епизод #5 Ловците

Епизод #6 Възстановен

Зад кулисте: Зелената стрела

Връзка #1 Част 1

Връзка #2 Част 2

MaHeKeHa
Когато сложат ново филмче, ще го добавям тук, защото са много интересни! Най ми хареса 2-то филмче.
sonofsparda
Много благодарности. smile.gif
3pacalypse Now
Дам сега ги гледах! Много са яки !
sonofsparda
А другите три кога ще излязат? Харесаха ми, макар и да очаквах да са малко по-дългички. smile.gif
MaHeKeHa
Ами то ги има, Ванка. Всъщност, тези са за GSM версия, за това имат такава "скапана" графика, но историята е много интересна, много. Даже по два пъти ги гледах. Нека да ги сложат в нета и ги слагам тук. Даже мисля да ги рипна и преведем, ти, аз, или Виктория. Който е свободен.
sonofsparda
Да, идеята ми звучи добре.
3pacalypse Now
Аз също имам добри познания по английски smile.gif И имам цялото време на света smile.gif Само за какъв превод става въпрос ?
MaHeKeHa
А чу ли какво каза бащата на Оливър Куин в първата серия на онази жена: Swan is lucky to have you.

Дори споменават д-р Суан (Кристофър Рийв)
sonofsparda
Хммм, дали това беше Бриджит Крозби?
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2007, 00:16) *
Хммм, дали това беше Бриджит Крозби?

Най-вероятно, само че тук е на млади години. Виж какво щеше да се получи, ако бяха направили Spin-off-a на Зелената стрела, гледайки тези мини-филмчета, със сигурност е щяло да бъде върха!
sonofsparda
Ами да, но уви - нямаме късмет. С Ей Си не се получи, и с Оливър май няма да стане - въпреки че още е рано да се говори каквото и да е. wink.gif
free_soul
Ten_kю Емо, изглеждат много интересни за гледане, и историята след като изгледах засега само 1-то клипче ми се струва поднесена много добре. С радост ще ги изгледам по-късно тази вечер.
И аз малко в началото с недоверие подходих към Зелената Стрела, но след като се поразгърна малко образа му, започна да ми допада.
tzvetka
Много са интересни!С нетърпение очаквам третото клипче!
sonofsparda
Ами, третото го има. smile.gif
sydney
мерси много за клипчетата,Емо rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
lyubenski
Хей супер интересно smile.gif. И аз много се накефих на споменаването на д-р Суон, както и на сцената от 1 епизод на Смолвил с Лайнъл и Лекс smile.gif
smallville_f
Много благодаря ... наистина са доста интересни ... rolleyes.gif
tzvetka
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2007, 13:04) *

Ох аз пък колко съм зле!Имах предвид четвъртото!
MaLkIq_MuKi
Готини са наистина...keep up the good work smile.gif
sonofsparda
Цитат(tzvetka @ Mar 13 2007, 21:24) *
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2007, 13:04) *

Ох аз пък колко съм зле!Имах предвид четвъртото!

Е, нищо сега. Човешко е да се объркаш. smile.gif
free_soul
Междудругото не съм чувал дали ще има екранизация за Зелената Стрела, но ако го направят мисля , че ще е доста сполучливо. Така както гледам има доста история за разказване. Историята на Зелената Стрела е крайно преплетена и интересна. Но..съм забелязал какво е едно от общото в трагедията на наи-големите герои-> техните родители умират. Така е с Супермен,Батман,Зелената Стрела. Други не се сещам в момента, но мисля че има.
sonofsparda
Така е - при повечето големи герои винаги смъртта най-вече на много близък роднина е причината да станат това, което са. Все пак наричат ги vigilantees(отмъстители). Няма да започвам да изреждам, защото списъкът е много дълъг. Такива случаи са много актуални както най-вече при герои на Marvel и DC, така и на DarkHorse, Image или TopCow. smile.gif
vikihill96
Ами достатъчно е да споменеш "приятеля" на Venom-бат Спайди.Неговите родители,ако не се лъжа също са мъртви.Както и естествено чичо му Бен,но предполагам,че тези факти всички ги знаем.А иначе за героите-така си е.Винаги има смърт на близък човек.
sonofsparda
Мхм - родителите му умират при самолетна катастрофа, когато той е бил още малко момче, а чичо му бива убит, след като той не решава да спре един крадец, по-късно Зеленият Гоблин убива първата му любима - Гуен Стейси. Преди няколко години, сценаристите на Марвъл решават да убият и жена му - Мери Джейн, но поради масова критика от страна на феновете, я така да се каже "съживяват". После убиват и него, но един вид го "възкресяват", а в последния брой на The Amazing Spider-man, гръмнаха и леля му. После ми разправяй, че на Смолвил сценаристите са гадове. wink.gif За мен лично няма по-трагичен герой от Спайдър-мен и друг толкова злостно определян от много хора като "детински" и "прост". Смотана държава сме и това е положението. Сори за оф-топика.
vikihill96
Що бе на мен ми беше адски интересно.Ами прав си-тези дето пишат за Спайди са наистина доста по-големи копелета от тези на Смолвил. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
sonofsparda
Ама явно едните много добре се учат от другите, май. wink.gif
MaHeKeHa
Както обещах преди; добавих всичко възможно за тези филмчета, плюс зад кулисите. Всички налични серии.

Update: нови 3 епизода + 2 кипа зад кулисите.

Виж първото мнение.

N-joy!
3pacalypse Now
Бат Емо объркал си линковете този за 6тото филмче е отново за петото smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(3pacalypse Now @ Apr 1 2007, 12:48) *
Бат Емо объркал си линковете този за 6тото филмче е отново за петото smile.gif

Вече го оправих, thanks.
repeto
Незнам дали сте видели, аз поне сега до виждам в ************** но явно Зелената стрела ще има все пак сериал, споменава се и още за появата на green lantern в шоуто. Смолвил се мести отново в WB TV, споменава се за 9 сезон на Смолвил и че договора на Том е удължен до 9 сезон и на Ерика за 8-ми. Както и други интересни новинки.
repeto
Има и епизодите за 7-ми сезон. Кара се завръща както и още доста интересни нещица.
lyubenski
^Това ако не са първо априлски шеги то па на !!!
П.П. Сега го прочетох и съм 100% сигурен че си правят шега smile.gif. Просто са написали прекалено много информация wink.gif. И някоя от тях е абсурдна.
MaHeKeHa
Честит ви 1-ви април, момчета. Мухахаххахахахаха. Въй, как сте се хванали :>
MaLkIq_MuKi
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 1 2007, 16:09) *

Ааааа, много се извинявам ама има и момичета тука dry.gif
MaHeKeHa
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Apr 1 2007, 15:12) *
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 1 2007, 16:09) *

Ааааа, много се извинявам ама има и момичета тука dry.gif

Ееее, недей така, бе, Тединце складко. Знаеш, че много ви обичам вас дамите на Смолвил. Особено вас. Много сте ми скъпи и почитаеми. :>
sonofsparda
Останалите епизодчета също са много яки. А иначе - April Fool's! biggrin2.gif Ааа, Криптонсайт направо избиха рибата - ест. че не им се хванах, ама колко се смях, не е истина. Макар, че идеите като цяло ми допадат - много при това. Кой не иска Кара в Смолвил, да му се не види? 4.gif Ама е добре да ги вземем под внимание, защото и преди пичовете с тези шеги са се оказвали прави - както стана и с Бизаро. Честит ви първи април. smile.gif
repeto
Надявам се че сте се разсърдили за шегата. Въпреки че очаквах поне някои да се хване вие веднага е разконспирирахте. Просто за да ви поздравя за празника.
MaHeKeHa
Цитат(repeto @ Apr 1 2007, 17:12) *
Надявам се че сте се разсърдили за шегата. Въпреки че очаквах поне някои да се хване вие веднага е разконспирирахте. Просто за да ви поздравя за празника.

Е хайде сега, така ще кажеш :>
DemonoiD
Има ли ги някаде другаде щото първите три са изтрити
This video has been removed due to terms of use violation.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.