sonofsparda
Mar 12 2007, 13:27
-"Promise" - 15 март
-"Combat" - 22 март
-"Progeny" - 19 април
-"Nemesis" - 26 април
-"Noir" - 3 май
-"Prototype" - 10 май
-"Phantom" - 17 май
vikihill96
Mar 12 2007, 13:39
Тези не им ли писна бе.Ние тука ще откачим с този още един месец почивка.И какво е това-два епизода и пак дупка.Гадове садистични
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
sonofsparda
Mar 12 2007, 13:49
Ама стратегията им я признавам обаче - отново се задълбочаваш в новите епизоди и после пак ти се налага да чакаш с огромен интерес. Доста добър ход относно рейтинга ако питаш мен.
MaLkIq_MuKi
Mar 12 2007, 13:58
sonofsparda, и аз съм на същото мнение! Хубаво е верно за техния рейтинг, но за нас феновете е още 1 месец мъка
sydney
Mar 12 2007, 14:27
sonofsparda
Mar 12 2007, 14:34
Няма как, Натали. Ама ние сме пирати все пак .

Като нямаме възможност да гледаме новите серии по ТВ-то и да им качваме допълнително рейтинга, си ги дърпаме.

А и вярвам, че и да сме пирати, пак сме доста по-лоялни от някои американски фенове.
sydney
Mar 12 2007, 14:41
vikihill96
Mar 12 2007, 15:04
Естествено,че ще сме лоялни.Това е велик сериал.Това за рейтинга е така.Колкото до това ,че ще полудеем-чудя се защо ли изобщо ми пука.За мен вече е късно,аз отдавна съм откачил безвъзвратно.Какво да се прави-съдбата на гениите като мен е такава(колко съм скромен,направо си се чудя понякога)

.
sladurkata_f
Mar 12 2007, 18:20

уааау..те даже и тия американци са извъдили големи комунисти бе!бива ли такова нещо..заради тях оборота на аптеките ще се увеличи от купуването на успокоителни през техните едномесечни ''почивки''.
vikihill96
Mar 12 2007, 18:49
Цитат(sladurkata_f @ Mar 12 2007, 18:20)

уааау..те даже и тия американци са извъдили големи комунисти бе!бива ли такова нещо..заради тях оборота на аптеките ще се увеличи от купуването на успокоителни през техните едномесечни ''почивки''.

Всичко при тях се прави с цел "комунистическа пропаганда"-Иване ти като "виден комунист" трябва да си много доволен от този факт.

.Бъзиче-то какво ли друго ни остава с тези паузи.Освен да се бъзикаме яко.Та да минава времето.Та като стана на въпрос-някои кретенчета от Замундата отдавна не си бяха "показвали зъбките ", ама гледам вчера и днес пак се заяждат ,а ,Иване?
sonofsparda
Mar 12 2007, 19:35
Ами да ама нещо идиота много бързо млъкна тоя път. Хващам се на бас, че в случая е прочел поне нещо от това, което му бях написал, но понеже е тъпоумник, няма да тръгне да си защити тезата по някакъв начин ами ще каже, че "не си правил труда да чете поемата". Жалък тип.
tzvetka
Mar 12 2007, 19:57
Е верно, че е е добре за рейтинга ама нас ни измъчват яко!
vikihill96
Mar 12 2007, 20:07
Абе садизъм до садизъм.Но какво да сторим.Нищо ще изтърпим и тази пауза.Добре поне ,че няма и още една,че тогава вече щях да "требя" наред от яд.То верно рейтинги,ама като се изпосамоубият тезе дето гледат сериала,к'ъв рейтинг бе??
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
sonofsparda
Mar 12 2007, 20:17
Е, това го правят и за да може сезонът да свърши "навреме", т.е. някъде по средата на май, защото точно тогава обикновено свършват сезоните на сериалите с по 20 и няколко епизода. Макар, че в случая "Progeny" трябваше да излезе седмица по-рано, но CW отложиха него и Supernatural, за да излъчат на живо "Brick Awards" или поне аз така разбрах. Абе пак ние губим.
sladurkata_f
Mar 12 2007, 21:33
абе рейтинги...глупусти!

всичко е мафия, за да ни мъчат повече!обаче наистина ако пуснат още една пауза,обмислям да се самоубия или с тоалетна хартия или с карамелени бонбони
sonofsparda
Mar 12 2007, 21:35
Споко, няма да ти се наложи, защото вече няма за кога да има още една пауза след другата.
sladurkata_f
Mar 12 2007, 21:49
хах, да прав си!нооо все пак нали зн - очаквай неочакваното! ако имаше повече време,усещам че щяха да си дръпнат по още една паузичка
vikihill96
Mar 12 2007, 22:24
Абе като отидем да им "взривим" студиото на телевизията,ще видят не една едномесечна ,а много по-дълга пауза,ама на цялата телевизия.Ама ха,ще ни разиграват те.
![0027[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0027[1].gif)
-Направо ще почна скоро да си скубя косата вече от яд.Добре ,че имам достатъчно игрички на компютъра, с които да "свалям" напрежението ,когато ме дразнят така.То като ги играя,какви "гаднички" идейки ми идват понякога за "садистичните сценаристи" -направо не си е дума да ги споделям в този форум.Само да пипна някой от тях ще му се наложи да вика-
![help[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/help[1].gif)
,ама няма да има кой да го спаси

.Естествено се шегувам,ама знае ли човек докъде ще му стигне търпението.Айде лека вечер на всички ви.В момента си слушам -Five For Fighting - Superman,Eva Cassidy - Time After Time,както и Avril Lavigne - Tomorrow,които са част от перфектния саундтрак на сериала и си релаксирам на макс.
.gif)
.
MaHeKeHa
Mar 12 2007, 22:44
Всъщност, аз се радвам, че ще има 1 месец почивка (отново) От друга страна и актьорите ще могат да си свършат навреме страничните проекти. Точно така!
vikihill96
Mar 12 2007, 23:47
Е от тази гледна точко може би паузата си е съвсем нормална.В интерес на истината и актьорите са хора.Трябва да мислят и за своите проекти, за личния си живот и т.н , и т.н.От тази гледна точка,вярно ,че ще е гадничко с тази пауза,но пък накрая ще ни "откъртят " главите от кеф.
П.П- Емо ,не му се пали толкова на Ванката за това ,че бил прецакал темата с фактите за Смолвил.Всеки прави грешки все пак.Вярно,че е много куцо да видиш как ти се прецаква положения труд,ама трява ли заради това да се избием ,а?Ще види човека грешката,ще скива,че е оплел конците.Няма смисъл от дрязги,между феновете на сериала.Все пак ,ако за всичко почнем да се караме ,ще стане страшно,но и адски тъпо.В крайна сметка,точно за такъв момент е една фраза от един от любимите ми филми-"Робин Худ-Принцът на крадците", с Кевин Костнър.Репликата е на Морган Фрийман-"На света няма идеални хора, има само идеални идеи".
free_soul
Mar 13 2007, 08:54
Дори с тази почивка, няма чак толкова да ми се удължи агонията по любимия сериял, даже ще имам възможност да изгледам още веднъж повечето епизоди от началния сезон до сегашния.
solenka
Mar 17 2007, 22:27
Офффф, пак пауза!

То тази тъкмо свърши, гледаш малко, зарибиш се много да разбереш какво ще стане накрая и Хоп! ще ти трябва много лед, за да охладиш насъбраната ярост, насочена към сценаристите и тези техни паузи.
pretty_girl
Mar 17 2007, 22:57
Да бе верно то аман от паузи..
sonofsparda
Mar 17 2007, 23:12
Ами няма как - трябва да си спазят графика все пак. Сериалите с по 22-23 епизода на сезон, обикновено свършват около средата на май - нормално е, че имат повече прекъсвания(въпреки че и аз много се дразня).
Има една хубава метафора на руски, която пасва перфектно в случая, но сценаристи не я спазват: "Мы в ответе за тех, кого приручили"
sydney
Mar 28 2007, 17:29
Цитат(Idex @ Mar 28 2007, 16:55)

Има една хубава метафора на руски, която пасва перфектно в случая, но сценаристи не я спазват: "Мы в ответе за тех, кого приручили"
само ако може и да го преведеш
sladurkata_f
Mar 28 2007, 20:08
"Мы в ответе за тех, кого приручили" -> ''Ние в отговор на тях, някого опитомихме''
Макар че лично за мен този превод няма никакъв смисъл,но...така се превежда просто...
sydney
Mar 28 2007, 21:40
Цитат(sladurkata_f @ Mar 28 2007, 21:08)

"Мы в ответе за тех, кого приручили" -> ''Ние в отговор на тях, някого опитомихме''
Макар че лично за мен този превод няма никакъв смисъл,но...така се превежда просто...

ами и за мен няма смисъл

но все пак мерси много за превода
sladurkata_f
Mar 28 2007, 22:05
За нищо

Явно руския имаме да го осъвършенстваме..но мисля че тази хм метафора определено има някакво друго значение, иначе просто става като ''Баничките със сирене свършиха поради липсата на извара" и " Двама плешиви се скубели" ....Утре ще проверя дали има и някакво друго значение тази метафора и ще пиша.
Victoria
Mar 29 2007, 01:32
Научил се поп на сварен боб. Свършил се боб - отучил се поп.

Може и да не значи това, но пък пасва идеално.
По думи не се превежда, по точно се превежда но не се запазва смисъла.
Метафорично означава: че всеки от нас сега се мъчи, гризе нокти, четейки нов спойлер, преглежда стари епизоди, нервно брои дните от календара до излизане на следващия нов епизод. Като за това наше поведение са отговорни създатели на сериала, които са ни "вързали на каишка и са забравили да ни нахранят"
Цитат(Victoria @ Mar 29 2007, 02:32)

Научил се поп на сварен боб. Свършил се боб - отучил се поп.

Може и да не значи това, но пък пасва идеално.

Нещо подобно, но завършека би трябало да бъде от рода на "побъркал се поп"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.