Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Името на финалния епизод е вече факт!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Два месеца преди финалния епизод, Смолвил ни разкриха името на последния епизод и той ще се казва:

Smallville, сезон 6, епизод #22 - "Phantom"
MaHeKeHa
Кажете ми, мили мои хорица, усещате ли величието на последния епизод?
MaLkIq_MuKi
Е както винаги, като чета нови неща за сериала направо настръхвам....мисля че този епизод ще бъде меко казано unique shocking.gif worthy.gif
3pacalypse Now
Всички финали до момента са ми харесвали като изключим тогава когато Кларк се зариби с Червен Криптонит . Тва според мен беше най-тъпия край на сезон tongue.gif
Apfh
ЛоЛ заглавието ме кара да мечтая... smile.gif
sonofsparda
Ауу, каква класа само ще има финалният епизод на сезона. smile.gif
sydney
Цитат(MaHeKeHa @ Mar 12 2007, 09:13) *
Кажете ми, мили мои хорица, усещате ли величието на последния епизод?

определено го усещам biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif това ще бъде един от най-силните епизоди worthy.gif worthy.gif worthy.gif
lyubenski
Освен, че е ще супер завладаващ ще ни остави да чакаме няколко месеца и да се чудим както винаги какво ще стане с еди кой си и т.н.
sulu
Не знам как след последния епизод ще чакаме цяло лято-очертава се финала на сезона да е много силен.Чудя се каква точна сила ще има фаномеца с който ще се бие Клрак? 2thin[1].gif
sonofsparda
Или фантомите може би.
free_soul
Или завръщането на някой "приятел" на Кларк. Говоря за Брейниак. След като стана ясно , че няма да видим Брейниак в епизод "Combat" , защо не ,да ни се поднесе Брейниак в края на сезона. От друга страна обаче, може да ни се "представи" пък един бъдещ враг на Кларк, знаеш ли.....
Като чуя "Phantom" единственото логично обяснение е зоната фантом....
Ванка, не мисля , че ще са много фЪнтоми, защото Кларк едва ли ще се справи сам, а пък Лигата няма да я видим този сезон. Но....може точно пък в този финален епизод от 6-ти сезон, да ни се разкрие голяма част от възможностите на Кларк, изправейки се срещу няколко противника(Който е гледал последния епизод от последния сезон на Justice League Unlimited...и боя който отнася Darkside, може би потрива ръце да има яка очертаваща се тупаница ;-)
sonofsparda
Да, може и да е Darkside, кой знае, само че аз съм убеден, че Брейниак няма да го върнат, защото в един блог, Алфред Гоуф заяви, че Брейниак няма да се завърне. Все пак нали всичките му копия бяха унищожени. Абе ще видим как ще се развият нещата. smile.gif
MaHeKeHa
Най-много да седнат и да разцъкат едно сантасе - lol
Victoria
Аз не го усещам, но пък знам, че последните епизоди на сезоните никога не са ме разочаровали (нищо, че почнах да гледам сериала след края на 4-ти сезон, а докато стигна до него, пети вече бе започнал) и вярвам, че ще ни държи в напрежение до появата на седми сезон... а дотогава ще съм забравила какво е ставало в шести сезон laugh.gif (е, дано този път по-малко, имайки предвид, че повечето епизоди от шести сезон съм ги гледала повечко пъти smile.gif)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.