Не видех такава тема, а мисля, че е важна, защото всякакви дискусии е хубаво да се провеждат на едно място. Да стане коментар за нещо. И тъй като няма смисъл да пишем от 1 еп. затва направо пиша са последния.
Нещата почнаха да се навързват. Ясно е на всички, че Питър ще оживее, защото Хиро от бъдещето му каза, че
без белегът на лицето изглежда по-различен, а се досещаме, че белегът ще е от Сайлър

Също така Исак ще умре, защото Хиро го видя с разбит череп и липсващ мозък, освен ако не стане нещо, ма се съмнявам... така че Исак Мендез съм го отписал вече. Друг е въпросът за Мохиндер, за който не знаем нищо ''от бъдещето'', но се надявам да не го убие Сайлър, защото той е от най-главните герои, а и характерът му е важен. Очаквам развитие и с майката на Петрели - направо се изумих, като я видях с Хетянина. Честно да си призная най-малко съм очаквал и тя да е замесена в тея хави

Ма, все пак роднински връзки, ДНК,... нормално беше

А тоя от Лас Вегас дядото най-накрая го показаха, ма и той бая неща знае да го е*а. Аз почвам да си мисля, че той е шефчето на всички там като бащата на Клеър. А той пък най-накрая го разбрахме къв е - е, оказа се добър