Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Общи ДИСКУСИИ за Първи сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
The Black Dragon
Не видех такава тема, а мисля, че е важна, защото всякакви дискусии е хубаво да се провеждат на едно място. Да стане коментар за нещо. И тъй като няма смисъл да пишем от 1 еп. затва направо пиша са последния.

Нещата почнаха да се навързват. Ясно е на всички, че Питър ще оживее, защото Хиро от бъдещето му каза, че без белегът на лицето изглежда по-различен, а се досещаме, че белегът ще е от Сайлър wink.gif Също така Исак ще умре, защото Хиро го видя с разбит череп и липсващ мозък, освен ако не стане нещо, ма се съмнявам... така че Исак Мендез съм го отписал вече. Друг е въпросът за Мохиндер, за който не знаем нищо ''от бъдещето'', но се надявам да не го убие Сайлър, защото той е от най-главните герои, а и характерът му е важен. Очаквам развитие и с майката на Петрели - направо се изумих, като я видях с Хетянина. Честно да си призная най-малко съм очаквал и тя да е замесена в тея хави biggrin2.gif Ма, все пак роднински връзки, ДНК,... нормално беше smile.gif А тоя от Лас Вегас дядото най-накрая го показаха, ма и той бая неща знае да го е*а. Аз почвам да си мисля, че той е шефчето на всички там като бащата на Клеър. А той пък най-накрая го разбрахме къв е - е, оказа се добър biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
Ако нещо стане с Ники/Джесика..
Cartman
Цитат(The Black Dragon @ Mar 11 2007, 20:07) *
Не видех такава тема, а мисля, че е важна, защото всякакви дискусии е хубаво да се провеждат на едно място. Да стане коментар за нещо. И тъй като няма смисъл да пишем от 1 еп. затва направо пиша са последния.

Нещата почнаха да се навързват. Ясно е на всички, че Питър ще оживее, защото Хиро от бъдещето му каза, че без белегът на лицето изглежда по-различен, а се досещаме, че белегът ще е от Сайлър wink.gif Също така Исак ще умре, защото Хиро го видя с разбит череп и липсващ мозък, освен ако не стане нещо, ма се съмнявам... така че Исак Мендез съм го отписал вече. Друг е въпросът за Мохиндер, за който не знаем нищо ''от бъдещето'', но се надявам да не го убие Сайлър, защото той е от най-главните герои, а и характерът му е важен. Очаквам развитие и с майката на Петрели - направо се изумих, като я видях с Хетянина. Честно да си призная най-малко съм очаквал и тя да е замесена в тея хави biggrin2.gif Ма, все пак роднински връзки, ДНК,... нормално беше smile.gif А тоя от Лас Вегас дядото най-накрая го показаха, ма и той бая неща знае да го е*а. Аз почвам да си мисля, че той е шефчето на всички там като бащата на Клеър. А той пък най-накрая го разбрахме къв е - е, оказа се добър biggrin2.gif

Мисля че Мохиндер ще оцелее защото едва ли не е тойе ключа към разгадаването на загадката около героите, как са се появили, дали могат да се "излекуват" и дали могат да се дават на обикновенихора възможностти. А колкото до Питър, то е ясно, че ще оживее не само зарад белега и защото все пак трябва да гръмне накрая на сезона.По интересния въпрос е дали Сайлър ще оживее dunno[2].gif blink.gif
The Black Dragon
Тая седмица и Heroes са в отпуска sad.gif Дано другате седмица няма празно
Cartman
Цитат(The Black Dragon @ Mar 13 2007, 18:36) *

Доколкото разбрах следващия епизод е на 23 април. mad.gif mad.gif
Но съчщо така подочух че сезона ще е със 60 епизода (но несъм сигурен.. прочетох го в един форум) biggrin2.gif
Ето промото към 19 епизод цък.
И ако го гледате забележете какво казва Сайлър "Обикновено тук хората започват да пищят" следователно Питър оживява и започват доста приятелски разговор, поне Сайлър изглежда доста спокоен.
D__
сигурно ПИтър ще регенерира и ще започне геройска война laugh.gif все пак е логично той да има същите сили като Сайлър и да му се противопостави =)
а аз не вярвам Питър да е атомната бомба, има разминавания в неговото видение за бъдещето(нали беше негово? unsure.gif )...точно преди да се взриви всички герои започват да бягат, само Симон бяга към него... но нали тя умря smile.gif всъщност не знам дали това беше видение или сън, но си струва да се замислиш :Р
f0rgy
QUOTE(Cartman @ Mar 14 2007, 00:05) *
QUOTE(The Black Dragon @ Mar 13 2007, 18:36) *

Доколкото разбрах следващия епизод е на 23 април. mad.gif mad.gif
Но съчщо така подочух че сезона ще е със 60 епизода (но несъм сигурен.. прочетох го в един форум) biggrin2.gif
Ето промото към 19 епизод цък.
И ако го гледате забележете какво казва Сайлър "Обикновено тук хората започват да пищят" следователно Питър оживява и започват доста приятелски разговор, поне Сайлър изглежда доста спокоен.

ми аз ако не се лъжа така свърши епизода..Мохиндер му посочи Сайлър.Той прикове наш Питър на стената и му каза тази реплика и the end mrgreen[1].gif
Refuse
Добре, не можах да разбера този синът на Ники кфи способности има, свръх интелигентност или confused.gif
ani4ka_89
Цитат(Refuse @ Jun 11 2007, 15:07) *
Добре, не можах да разбера този синът на Ники кфи способности има, свръх интелигентност или confused.gif

Ами не точно... Така да се каже разбира се с машините и може да накара всяка машина да проработи
B-at
Аз искам да питам как се казва актьора дето играе Зак, прилятеля на Клер. blink.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(B-at @ Mar 15 2008, 13:05) *
Аз искам да питам как се казва актьора дето играе Зак, прилятеля на Клер. blink.gif

Thomas Dekker
The_Man_Of_Steel
играе Джон Конър в сериала Терминатор: Хрониките за Сара Конър

ПС искам още да играе в Хироус ама не го дават вече - иначе в Героите повече кефи от ХНСК (Хрониките на Сара...)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.