Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
FrAgMaKeR
Ако сте гледали хубав филм, харесал ви е и искате да ни го препоръчате, пишете тук.. ако е възможно дайте оценка на филма по десетобалната скала и малко по подробно разкажете с какво точно ви хареса въпросният филм..

Защото при толкова много филми е трудно да се ориентира човек 20.gif
g0blin
Гледах Dawn of the dead и ми хареса.Заслужава си да го гледате определено,особено ако сте почитатели на филмите на ужасите 1.gif
vIkToRsHeFa
MAJOR PAIN малко е смахнат но определено не е лош... 4.gif
etelina
препоръчвам ви Стълба 49
FrAgMaKeR
Spun - имаго в раздел "РЕВЮТА НА ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ", много ме изкефи. Няма да се хареса на повечето от вас, но ако филми от рода на Trainspotting и Requiem for a Dream ви харесват, то трябва задължително да гледате и този.
prime_hellix
Aко все още има такива, които не са гледали THE RING и са почитатели на напрегнатите сюжети... не го изпускайте 3.gif ! И двете части си заслужават гледането!!! 4.gif
gmendev
Чух че Небесно Царство е добър филм.Освен това е и на Ридли Скот,режисьора на Гладиатор,гледайте го.
LOOPY
QUOTE(prime_hellix)
Aко все още има такива, които не са гледали THE RING и са почитатели на напрегнатите сюжети... не го изпускайте 3.gif ! И двете части си заслужават гледането!!!  [4]

Наистина си заслужават и двете части, особено втората, в която включиха и Хидео Накара, главната причина да се получи толкова успешен филм. В The Ring 2 имаше и някои сцени от японския оригинал "Ringu" и "Ringu 2". Естествено оригиналите ще си останат незаменими и много по-добри... но нека и американците да се порадват малко и да вземат акъл от кралете на трилърите 8.gif
Paagrio
ПРЕПОРЪЧВАМ ***

Два много качествени екшъна:
Midnight Run 1988
Ronin 199?
Zilenia
Един от най-добрите филми за мен е mindhunters (ловци на мозъци) мисля, че така се превежда просто няма 2-ри 4.gif
melkor
Гледайте "Revolution OS". Това е документален филм за възникването на Linux и Open Software Foundation. Лично на мен много ми хареса. Надявам се да ви хареса и на вас.
FrAgMaKeR
Като стана дума за документални филми, препоръчвам филма "GRASS", за историята на марухуаната в щатите и по точно за периодичната и легализация и забрана. Във филма много ясно се вижда пропагандата на американското правителство, както и лъжите с които залъгват хората. В крайна сметка на мен много ми хареса този филм 13.gif
n0HKko
Здравейте препоръчвам ви един БГ филм казва се "ВЧЕРА" мноого е як... 3.gif
miass
Онзи ден приключих с гледането на "Бригада"-страхотен филм,много добра игра-препоръчвам ви го от сърце, аз все още съм под неговото въздействие.Просто не очаквах това от руски филм!
MOLOKO
KUNG FU HUSTLE- Голем смех!!!!!!!!!!!!!! .Леко пародия на MATRIX!!!!!!!!!
"Кофти" , че през цялото време се говори на китайски, обаче субтитрите са на ниво!
Унгарския ни сайт - трябва всички да знаете къде е!!!!

А ! И ефектите са на ниво.

GGBIT.INFO EDIT
malkatalamia
O.C. FOREVER!........
vIkToRsHeFa
WHO I AM (КОЙ СЪМ АЗ) много е приятен... с жеки чан комедията е пълна... 4.gif Лично на мен много ми харесва... 1.gif
FrAgMaKeR
Mindhunters - Зарибено филмче за почитателите на криминални трилъри с хорър елементи.. 12.gif
ShadowX
Лично аз мога да ви препорачам няколко много ценни филма ... това са филмите които са ми направили наи голямо впечатление през годините
на 1во място разбира се

Godfather !!! наи -добри, филм ...и 3те части !
Cube - и 3те части са много добри
Saw - много брутален замисал има този филм
Usual Suspects - желика ролq на Кежин Спаиси ( незнам как се пише името на англ. )
Strasti i Izvrashteniq v Las Vegas -- много силна ролq на Йохнъ Деп ...
...

Превод: ggbit.info
nasko_sp
Сто и от мен един адски як филм - "Следата
на Сянката" в оригинал е "Fixing the shadow" (1993): За Мен това е най-блестящата роля на Чарли Шийн, а Майкъл Медсън е просто уникален. Само не знам къде да го откриете. Аз поне не можах да го намеря в нета!
kohinora
гледайте филма Контролна кула/Pushing Tin/ има го в warez-а/ и ще разберете защо настоявам за субтитри.
FrAgMaKeR
Ако има човек, който не е гледал "Шесто чувство" да го гледа непременно. Просто един от най-добрите трилъри на всички времена.

Друго добро трилърче с хорор елементи, което гледах скоро е "Опасно пътуване", американското му заглавие е "Pulse", a в "унгария" и "япония" е "Octane", не е нещо кой знае какво, но все пак щом участва Миша Бартън си заслужава.. Апък и музиката на Орбитал е доста смразяваща 15.gif
Paagrio
Препоръчвам ви филма Anaconda вероятно повечето от вас са го гледали но ако някой не го е гледал си заслужава да се види!! Това беше първия филм който гледах на компа си отначало до край (щото не ме свърта два часа да зяпам компа без да правя нещо с него) доста беше интересен а и не беше от долнопробните в смисъл змията да изяде без проблеми лошите а добрите да се измъкнат по фантастичен начин....
Друг филм- Мафиа това е пародия на Кръстникът голямо шоу пада през цялото време
Среднощно препускане и Ронин съм ги написал горе това са велики екшъни....
Кръстникът си е класика но трябва преди това да прочетете кннигата за да схванете за какво става въпрос
FrAgMaKeR
Не ви препоръчвам филма "Гадни момичета" (Mean Girls), защото е поредната изключително тъпа тийн история. Незнам как спечели толкова Mtv награди, просто имах чувството, че "този филм съм го гледал", даже по точно "гледал съм сто такива". Нищо особено, някакво момиче отгледано в африка, което отива в гимназия в цивилизацията, замисъла горе долу го бива, но филма щеше да става само ако го бяха направили луда комедия за да се посмеят хората, ама те поредната захаросана тийн историика.. тъпо, тъпо, тъпо sad.gif
LOOPY
От доста време се канех да гледам "Bend it like Beckham" и днес най-сетне го направих. Не е нов от 2002, но си заслужава вниманието. Още като излезна си спомням, че имаше много добри думи за него и днес се убедих в това. Филма се възприема много по-истински заради нравствените ценности заложени в него. В същото време е и забавен smile.gif Участва и небезизвестната Keira Knightley и още няколко по-известни имена от Лондонската сцена smile.gif

IPB Image
VIDEV
Гледайте:
Final Destination 1 (2000)
Final Destination 2 (2003)

Еи това за мен са най-изродските филми.

За комедии който не е гледал
How High (2001)
да го гледа.

Това са за мен филмите,който са малко старички но си остават класика в жанра smile.gif
miass
Ако харесвате развлекателните филмчета това би ви допаднало много: "Two can play that game" smile.gif
**ASTERIX**
Гледайте" Jason X ", има го в мбокса.Разправя се за убиец който неможе да умре ( не му се умира на човека или там каквото е ) и тъй като немогат да го убият го замразяват, обаче след 400 години пак го размразяват и т.н. Към края на филма когато трябва да бягат с една совалка ще разберете какво е това тъпа ....а ( извинете ме ама оная си е такава ) smile.gif

ASERIX.........Другия път пиши само "тъпа............."!!!!!!!!!!!!!! Като ти гледа човек аватара може да се сети за останалото, но не използвай "нецензурни изрази"
ARAGORN

OK следващия път ще го имам предвит.Това ще го редактирам. Така става ли ?
FrAgMaKeR
"The Butterfly Effect" (Ефекта на пеперудата), това е филм, който всеки трябва да гледа. Не можеда се опише с думи, трябва да се гледа. Гледайте го!

"Lost" (Изгубени), изгледах целият първи сезон за 1 седмица, почти си подобрих рекорда на 24 сезон 3, който изгледах за 3 дни smile.gif Филма е уникален, също трудно може да се опише. Гледай те го!
g0blin
Преди малко гледах Long Time Dead ! Филма е много готин , особено ако сте почитатели на филми на ужасите и то от тези , в които има замесени духове или същества от други светове,планети и т.н. Филма определено си заслужава вниманието ! 13.gif 4.gif
DELUXe
7 Seconds (2005)

На мен ми хареса много яко развитие има smile.gif добре са го измислили
radotooo
гледаите:
King's Ransom (2005)
Man Of The House (2005)

две доста приатни комедиики biggrin2.gif
danio
Man On Fire с Дензъл Уошингтън е много як филм смесен с екшън и драма едновременно.Непременно го гледайте.
Hacko
Ако ви кефат екшънфантастиките гледаите Blade I,II,III много са яки всички!!!Има много ефекти ако си падате по ефектните филми.
radotooo
Гледаите "Островът"(The Island) невероятен филм поне на мен много ми хареса happy.gif
Adrift
Бе то аз съм почитател на филмите на ужасите. Ако има някой който знае кой е Брус Кямбъл и Злите Мъртви да гледа третата част Армията на тъмнината (Army of Darkness) тя е по скоро пародия от колкото филм на ужасите - посмейте се малко. Иначе за филм на ужасите мога да ви препоръчам: Braindead - щом като го гледахме с компанията и някои си тъгнаха начи бива. Иначе и трите части на Кубът ги бива, аве ужаси има и то на кило и повечето са яки!
nikola
The skeleton Key този филм рулира простоооо има уникален завършек
Clark Kent
ЧЕкай и аз да дам едно мнение гледайте Identity мноо яко филмче заплетено все пак е за хора които харесват Mystery и такъв вид филми кат се сетя за някой друг който си заслужава пак ще пиша biggrin2.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Clark Kent @ Aug 31 2005, 01:57 AM)
ЧЕкай и аз да дам едно мнение гледайте Identity мноо яко филмче заплетено все пак е за хора които харесват Mystery и такъв вид филми кат се сетя за някой друг който си заслужава пак ще пиша  biggrin2.gif
*

Един от любимите ми, ако се сетиш, или ако някой друг се сети за нещо подобно, обезателно да го сподели с останалите. wink.gif
Сетих се за "Обичайните заподозрени", който е криминален, но определено е с размазващ край и много ми хареса, като цяло.
cTo9H
Гледайте Контол...
Заслужава си.Филмчето е и със субтитри.Няма да ви го разказвам за да го гледате и да ви е интересно smile.gif

В ДВА ПОРЕДНИ ПОСТА СЛАГАШ ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ,СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ СЕ НАКАЗВАМЕ ,ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOD Edit: MOLOKO(moderator)
cTo9H
Другото ми предложение за вас е Восъчната Къща.Един страхотен хорор държащ зрителя в напрежение във всяка една сцена.В главната роля играе Elisha Cuthbert...една невероятна мацка...

БЕЗ ЛИНКОВЕ ВЪВ ФОРУМА. ЛИНК САМО НА ЛС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
филма е със субтитри
MOD EDIT:MOLOKO(moderator)
Edit: Малко подробности за филма, в раздела за ревюта. Иначе го има и в "унгария".
Баш-Будала
Lock, Stock and Two Smoking Barrels - класика няма кво да го коментирам
snatch - подобен на горния.
fakers - хубава английска комедия, пак се отнася до пари и хитри начини за препечелване
intermission - много хубава ирландска комедия
kika - almodovar!!!
sweet sixteen - брутално реалистичен
memento - много добра работа, мистерия smile.gif
dont move - прилича на баш любовен ама си е по-дълбок деsmile.gif
Y tu mamá también (и твоята майка също) - е нема такъв филм - зверски
Bloody Sunday - невероятен , почти документален и за това е толкова брутален
The Good Thief - още една хубава европейска продукция (участва и Емир Кустурица!!!)
The I Inside- подобен на "Ефекта на пеперудата" , ама по-хубав според мене

има още много които искам да споделя по-натамsmile.gif
а относно по-горния коментар за анаконда - хехе доста се посмяхsmile.gif
Zilenia
препоръчвам ви да гледате най-дългият ярд (the longest yard) това е просто една уникална комедия
също така и заразно зло (Resident evil) и двете части това е за сега друго не се сещам
kocetoHJ
Гледах Kingdom of Heaven мноо як филм гледаите го ! 4.gif
chelsea
Аз пък страшно се изкефих на SAW - за тези, които обичат напрегнатите сюжети и неочаквания в буквалния смисъл край shocking.gif Иначе също много харесвам "The Wall" на Pink FLoyd и "The Doors" за едноименната група wink.gif А "The Crow" просто не мога да пропусна! Невероятен филм!!!!! С невероятен замисъл!!!! А иначе други готини готик филми според мен са Underworld u Van Helsing 36_1_32v[1].gif
Bullseye
QUOTE(FrAgMaKeR @ Aug 31 2005, 10:29 AM) *

Един от любимите ми, ако се сетиш, или ако някой друг се сети за нещо подобно, обезателно да го сподели с останалите. wink.gif
Сетих се за "Обичайните заподозрени", който е криминален, но определено е с размазващ край и много ми хареса, като цяло.

Аз като чуя за "Обичайните заподозрени" и веднага се сещам за 2 такива филма - Basic( Първично) със John Travolta, Samuel L. Jackson, Connie Nielsen( Гладиатор) и Giovanni Ribisi( Да изчезнеш за 60 секунди) и The Game( Играта) с Michael Douglas, Sean Penn. И трите филма влизат в категорията "неочакван край" и според мен, който е харесал единия ще хареса и другите два.
smile
Pitch Black-нямам думи много хубав филм
Chronicles of Riddik-невероятен е просто и Вин Дизел играе много добре ролята rolleyes.gif smile.gif
WarezRu
"Петнайсет минути" и "Анализирай това" мноо яки.
K1llerAngel
легенда за страста ,зелениа път',истински романс',бригада,изгубени
iLLuSioN
Гледаите Poolhal Junkies много яко филмче.Распражя се за билярд и комар обшто взето Измами.Обаче няма да намерите субтитри които да съвпадат.ако вже пак намерите гледаите го заслужава си
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.