Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
dragon_girl
Американски пай 6,много се изкефих на простотията...
sonyx
Верно последия ПАЙ си беше забавен, ама не можете да отречете, че вече не ги правят като първите два... Класика просто! happy.gif

Шепот и прах' - моя съвет е да гледаш и Artificial Intelligence (изкустен интелект). Пак е с Haley Joel Osment
А иначе аз последно гледах 21 и ми хареса като цяло. 8/10 си заслужава.
hriska_jennifer
За почитателите на филми с мн кръв и убийства препоръчвам " I know what you did last summer" и продължението " I still know what you did last summer" worthy.gif 4.gif
Bellatrix
Ако ви се прииска да видите турския "модернизиран" Бай Ганьо, то тогава не пропускайте да гледате Реджеп Иведик! laugh.gif
galdoka
Последните два филма, които гледах са The Eye и Shinobi

The Eye не ми хареса особено ... честно казано имах малко по-високи очаквания и аз не зная защо
От Shinobi съм много очарована ... хареса ми историята, която разказва ... даже пролях някоя и друга сълзица. Разбрах, че филма е правен по анимето Basilisk и сега започнах да го гледам ... както и да е горещо препоръчвам филма
PayTon__
Pigs - страхотен е , препоръчвам ви го 4.gif
..: The L Word :..
Един от последните филми, които гледах беше The Truth About Love . Също и Unfaithful smile.gif
Шепот и прах'
Цитат(sonyx @ Jun 22 2008, 08:09) *
Шепот и прах' - моя съвет е да гледаш и Artificial Intelligence (изкустен интелект). Пак е с Haley Joel Osment

Гледала съм го, разбира се. Един от любимите.
Имам чувството, че съм гледала всички хубави филми, правени някога, и.. сега гледам останалата измет.

Иначе онзи ден гледах Черният рицар на кино. Не останах чак толкова очарована от сюжета и сценария като цяло, но играта на Хийт беше невероятна. Дишането му беше различно, начина по които говори, онези примлясквания.. малейй, беше незабравим.
Marielaaa
Последния филм,който гледах беше Solstice ...не е лош,повече го гледах заради Hilarie Burton : )
brave little toaster
"Cashback"

Един от най-невероятните филми, които съм гледала. Страшно красив. С такъв прекрасен сценарии, че сякаш те потапя в магичен свят и напълно забравяш за реалността. Края е, както казах, спиращ дъха. За фон е песен, за която ще пусна линк, защото си заслужава да бъде чута. Във въздуха са застинали множество снежинки, защото времето е спряно - и двамата главни герои се целуват, снежинките покрай тях стоят, сякаш светят в бяло.
Докосващо.
Голяма доза реализъм, вплетена в уникална смесица от добър сценарии, оригинален режисьорски поглед, добър саундтрак и симпатичен сюжет...
Препоръчвам го. Много е смислен, много е интелигентен...
Просто добър филм. Давам му...
10/10
..защото заслужава.

А песента, която си заслужава да бъде чута е: Grand Avenue - She
Няма я никъде като mp3 формат, но важното е, че изобщо я има... Очарована съм.

ПрИнЦеСкАтА
A Walk To Remember...Страхотен филм найстина много заинтригуващ поне на мен много ми хареса и мисля,че на повечето момичета ще им хареса...А вчера гледах LineWaTcH (Мрачно минало) Много е хубав wink.gif А също така много ми хареса P.S. I love you wink.gif
DeSiNCeTu
За последно гледах Chasing Papi незнам за кой път вече worthy.gif Много ми е интресен и смешен този филм, и всеки път като го изгледам мога да го пусна пак и пак да ми е интересен blush.gif biggrin2.gif
Velsis
Снощи гледах ' The Accidental Husband / Случайният съпруг '.Въпреки че мислех, че ще е поредния скучен филм , останах доволна.Беше забавно и имаше някой много добри момента.Става за гледане. smile.gif
mucinkata93
Гледах филма "Белия зъб".. невероятен просто.. с толкова много смислени неща.. тъга,радост,сълзи,смях.. Болката и радостта от живота... Очарована съм..
Marissa Cooper
Гледах "Втората майка" (Stepmom) със Сюзън Сарандън и Джулия Робъртс. Винаги много плача на този филм.

С: Ти не си била тук от началото...не си се безпокояла всяка минута, всеки ден...за това, че от решенията ти...зависи накрая какви хора ще бъдат.
Д: Аз никога не съм искала да им бъда майка. Поделейки си го с теб е едно. Поемайки го сама, до края на моя живот.винаги да бъда сравнявана с теб...Аз просто не искам, всеки ден в продължение на 20 години да знам, че ти би постъпила по-правилно, така както аз не мога. Ти помниш всяка история, всяка рана, всичко за тях. Всички радостни моменти в живота им са свързани с теб. Всеки един единствен момент. Не го ли разбираш? Когато тя стане
младоженка и аз съм в стаята сама с нея, оправяйки нейният воал, нейната рокля. Казвайки й, че никоя жена не е изглеждала така красиво. И аз се страхувам, че тя ще си помисли: "Аз искам моята майка да беше тук".
С: Аз се страхувам, че няма, но истината е, че тя не трябва да избира. Може да има нас двете и да ни обича. Тя ще бъде по-добър човек благодарение на мен.. и на теб. Аз съм тяхното минало...а ти тяхното бъдеще. Бъди там за щастието им, бъди там за сълзите им, бъди там за тях!

sad.gif
Dilka
Гледах последно 'Step Up'. Харесва ми заради танците, актьорите и въобще мн свежо филмче, даже пак може да си го пусна happy.gif
DeSiNCeTu
Mini's first time - не ми хареса, гледах го заради актрисата само biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.