Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
an4ito
Breath biggrin2.gif мн ми хареса... smile.gif
Sensimilla

## Режисьор : Стивън Фриърс

## В ролите : Джон Кюсак, Ибен Хиейле, Тод Луизо, Джак Блек, Лиза Бонет, Катрин Зита-Джоунс, Тим Робинс

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ / Великобритания

## Година : 2000

## Времетраене : 113 минути

## Резюме : Момичета от класа, създаден по световния бестселър на Ник Хорнби, е истински купон! Джон Кюсак (“Да бъдеш Джон Малкович”) играе ролята на Роб Гордън - собственик на полуфалирал музикален магазин на задна уличка в Чикаго. Той продава музика по старомодния начин - на плочи, заедно с двама свои шантави помощници - смехотворния рок маниак Бари (Джак Блек) и своенравния неудачник Дик (Тод Луизо). Но не само бизнесът на Роб е на ръба - той напълно излиза от релси, когато гаджето му Лора (дебютантката Ибен Хиейле) го зарязва. Това го кара да преосмисли последните си провалени романтични връзки както той си знае! Ако искате да се позабавлявате, пуснете си “Момичета от класа”. Този филм със сигурност ще ви стане любим - и то веднага!

жанр комедия / трилър / криминален / романтичен
времетраене 107 мин.
държава USA
година 1997
актьори John Cusack
Minnie Driver
Alan Arkin
Dan Aykroyd
режисьор George Armitage

И двата филма са перфектни!
an4ito
Pretty Cool Too glare.gif
ladysunshine
Гледах Pulse с Kristen Bell и Ian Somerhalder. Всъщност го гледах главно заради тях двамата. не беше лош
Sensimilla
Fracture

## Режисьор : Грегори Хоблит

## В ролите : Антъни Хопкинс, Райън Гослинг, Розамунд Пайк, Ембет Дейвиц, Били Бърк

## IMDB : Линк към IMDB

## Оценка в IMDB : 7.1/10 (14,715 votes)

## Официален сайт : Линк

## Трейлър : Линк

## Държава : САЩ

## Година : 2007

## Времетраене : 112 минути

## Субтитри : В торента

## Релийзът е на група : WAF

## Резюме : Тед Кроуфърд (в ролята – сър Антъни Хопкинс) разбира, че любимата му жена му изневерява. Той замисля перфектното убийство, застрелва я и прави пълни самопризнания. Младият и напорист помощник-прокурор Уили Бийчъм (Райън Гослинг) поема лесното на пръв поглед дело, но неочаквано се оказва въвлечен в сложна игра на котка и мишка.

Страхотен филм.
ladysunshine
Sensimilla, според мен ще е хубаво щом имаш толкова информация за филмите да я пускаш направо като нова тема в раздела за ревюта на филми. Това е само предложение де smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(ladysunshine @ Oct 16 2007, 15:45) *
Sensimilla, според мен ще е хубаво щом имаш толкова информация за филмите да я пускаш направо като нова тема в раздела за ревюта на филми. Това е само предложение де smile.gif

Подкрепям това предложение, само дето повечето филми вече са пускани, а и тази информация е твърде малко. А и е хубаво в тая тема да пишеме защо даден филм ни харесва, а не просто, че става!
the_vampire
Sensimilla напълно те подкрепям за този филм.Филма ми хареса страшно много,защото до края незнаеш какво ще се случи,пък и няма лоши филми със сър Антъни Хопкинс worthy.gif
И аз нека ви предложа друг филм:"Брулени хълмове".Филма е от 1992 година,с актьори-Ралф Файнс(Ralph Fiennes) и Жулиет Бинош(Juliette Binoche).Оценката ми за филма е 10/10.
Филма е драма,по романа на Емили Бронте.Гледайте го,не е за изпускане smile.gif
ladysunshine
Последно гледах Rich Kids. Не беше лошо филмчето. Трябваше ми да си уплътня час и нещо и ми свърши работа. Не ме впечатли много
brooke_scott
снощи гледах Devour , оказа се че някакъв си психо-трилър и беше малко труден, но аз го гледах заради Jensen Ackles и останах мн доволна от неговата игра и участие като цяло, а и като се замисля не беше чаааак толкова тъп филма, просто нещо не ми допадна....
ladysunshine
Аз последно гледах Американски пай 6 и Свевкървище
Американски пай тази част не беше лоша, но не беше кой знай какво. По добра от 5тата определено, но на много по ниско ниво от 1, 2 и 3. Като цяло става, имаше смях, което е най важното. 7/10
Свекървище Страшен филм, много ми хареса. Дженифър Лопез и Джей Фонда супер добре играха и беше супер смешен. Препоръчвам го на всички 10/10
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 17 2007, 15:58) *
Американски пай тази част не беше лоша, но не беше кой знай какво. По добра от 5тата определено, но на много по ниско ниво от 1, 2 и 3. Като цяло става, имаше смях, което е най важното. 7/10

да бе, Американския пай не жеше мн зле, новия, ама можеше и пове4е...аз по принцип си харесвам старите и най-мн 1, пък и старите актьори си ги харесвах мн пове4е и бяха мн забавни, ина4е тоя дето играеше Стифлър пак беше мн забавен biggrin2.gif и аз мога да кажа 7/10 или дори 7.5/10

ина4е преди това гледах The Solstice и мн ми хареса, заслужаваше си, добър сюжет и готини актьори, така 4е бих дала 9/10
Mr. Winchester
Гледах филма "Kickin It Old Skool" много е як с участието на Дж.Кенеди
`BruKas`
The Gremlins еммм.. горе долу биваше smile.gif
*BringMeToLife*
Цитат(SoARoN @ Jul 26 2007, 19:13) *
Искам да кажа, че скоро гледах филма Коса "Hair". По принцип не харесвам филми тип мюзикъл но не знам защо реших да го изгледам целия и все още като си спомня края на филма ме обзема едно такова чувство...не мога да го опиша и особенно с финалната песен мога да кажа, че това беше един уникален край.

worthy.gif worthy.gif Наистина страхотен мюзикъл .. ! worthy.gif worthy.gif

Иначе последно гледах "Сам вкъщи 3" wink.gif .. again tongue.gif
Tedds
Току-що изгледах Hostel.Филма е супер тъп,голяма простотия,никакъв замисъл...само се колят,пълна глупост.
Mr. Winchester
Гледах Shrek The Third biggrin.gif бива си го свен това гледах и I am Legend
K1llerAngel
EuroTrip размазах са от тоя филм който е фен на комедийте е за него !
Horrorlover
Гледах филма ''Осъдените'' [The Condemned] и бих искала да ви го препоръчам.Много e напрегнат,жанра е екшън.
divata_airis
Последния филм който гледах, оки де, бяха два - Game plan със Скалата - доста банална история е заложена в него...И продължението на Съкровището....Естествено, че ми хареса...Даже оставиха лек намек за трета част
ThePinkDuck
Да видим какво гледах напоследък... абе то някои от филмите които ще оплюя отдавна гледах, ама все пак...

September Dawn

Малийй! Ако не сте виждали Джон Войт в лош филм това ви е шанса. Тоя филм е като зле направена политическа пропаганда. Ама ужасна режисура, кофти музика, нереалистични декори и зле избацана атмосфера. Сигурно и аз с ножичката и тиксото щях да се справя по-добре с едитинга! Дали има нещо което да си заслужава? О, да! Каста. Актьорската игра беше супер. Незнам тея как успяха да направят нещо с толкова скапан скрипт ама определено бяха супер. Тренд Форд определено водеше стабилно групата, Джон Войт няма какво да го коментирам той си беше брилянтният зъл чичко... дедко! Тамара Хоуп и Тайлър Хендли се представиха на ниво! С 2 думи - филма съкс!

The Game Plan

Оооода! Ейгати и тъпия филм. Изгледах го с голямо удоволствие! Много гот. Супер тривиална история, пълна липса на актьорска игра и типични диалози. Много приятен и разтоварващ! Хареса ми!

Sydney White

Йей много сладка тийн простотийка! Историята не е от крайно тривиалните, но и не блести с особенна оригиналност! Много красива и нежна история! Аманда е безумно сладка както винаги. Мъжката част на каста също не и отстъпва! Филмът си заслужава за убиване на час и малко!

Zerophilia

Ако ще си говориме за оригинални идеи ето ви една. Супер свежо и забавно филмче с вредно сладък и талантлив каст. Интересна история, добри диалози, макар и малко клиширани тук там, супер игра и готина музика. Кайл Шмид и Тайлър Хендли бяха супер сладки кретени!

За Atonement и No Country for Old Men няма какво да кометирам. Писала съм им по темите. Такива филми ми връщат вярата в киното! mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Цитат(K1llerAngel @ Dec 31 2007, 11:28) *
EuroTrip размазах са от тоя филм който е фен на комедийте е за него !

ооо и аз го гледах EuroTrip наскоро , размазваща комедия е smile.gif
Mr. Winchester
Гледах филмите:

Daddy Day Camp / Таткова Градина

Ами добра комедия, имаше доста смях с Куба Гудинг Джуниър.

Underdog / Супер-кучето

Забавно и разпускащо филмче, гледах го заради участието на Taylor Momsen (Джени-Gossip Girl).

Van Wilder / Ван Уайлдър

Ами филма беше малко скучен, но все пак не беше от най-скучните. mrgreen[1].gif
*BringMeToLife*
Цитат(LeoWyatt @ Jan 8 2008, 18:19) *
Гледах филмите:

0фф : Не е ли Еди Мърфи ? .. blush.gif

Bring It On 4: In It to Win It / Мажоретки: Заедно за победа Филма беше наистина страхотен .. много ми хареса.. и btw в него участва Феликс от ОТХ ;]
tsvetan93
Вчера гледах филма Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood. Филма е много стар ама е супер яка комедия. Пълна олигофрения.
bo7evka
Aз гледах Click и плаках :| филма има много добро послание освен това има и забавни моменти на които се разбиваш от смях.
Друг гледах Eurotrip тоя филм е уникленнннн меко казано, щото тва ми е любимата комедия и мога да я гледам всеки път с интерес и пак да се смея.
Също Raise Your Voice е хубав и той има хубаво послание не бих казала, че има моменти в кото да се паднеш от смях, ноооо филма е много хубав и ни показва как никога не трябва да се отказваме от мечтите си smile.gif

и това са филмите са които се сещам в момента надявам се да ги гледате и да ви харесат smile.gif
Mr. Winchester
Цитат(*BringMeToLife* @ Jan 8 2008, 19:56) *
Цитат(LeoWyatt @ Jan 8 2008, 18:19) *
Гледах филмите:

0фф : Не е ли Еди Мърфи ? .. blush.gif

Сега ще си пусна Bring It On 4: In It to Win It / Мажоретки: Заедно за победа после ще си едитна поста =)

Ами Еди Мърфи е в първата част от 2003 , а тази от 2007 е с Куба Гудинг Дж.

ПС гледах Клик много забавен с гаден край филм
`BruKas`
Последно гледах Charm school беше готино филмче..smile.gifsmile.gifsmile.gif
neohl
Вчера гледах Hitman и въпреки всичките критики, филмчето ми хареса!!! Добро екшънче... Като фен на играта не мога да кажа, че беше най-доброто, но като фен на киното филмът определено си струваше за разпускане smile.gif
`BruKas`
Sydney White ,Penelopa,Charm school, cow belles.. всички леки и разтоварващи .. smile.gif
dessity
Цитат(`BruKas` @ Jan 25 2008, 21:58) *
Sydney White ,Penelopa,Charm school, cow belles.. всички леки и разтоварващи .. smile.gif

D
Да всичките са много хубави и The plan game също е много сладко филмче
Niksana
Гледах Bachelor Party филма е старичък,но пък много смешен smile.gif
^^HeLa^^
The Sisterhood of the traveling pants - филма като цяло ми хареса а и в него участват America Ferrera( Грозната Бети), Alexis Bledel(Рори Гилмор), Blake Lively(Серена Ван Дер Уудсън) rolleyes.gif
`BruKas`
Хора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гледайте филма Любовта боли .. има го в замунда .. по тъжен филм не съм гледала ,но си струва определено..Чак плаках..
la_belle_helene88
ATONEMENT - Невероятен филм -
Категория "ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ" worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Актьорската игра - завладяваща. Сценарият - един път!!!
Краят - разтърсващ 8.gif Изобщо това е филм, след който оставате без думи!
Заслужено бе отличен с няколко Golden Globes. Fingers crossed и на Оскарите да е така emoticon1 (117).gif
Никол
Значи,ето ви няколко СТРАШНИ(в буквалния смисъл) филмчета:
"Tne hills have eyes"
"House of wax"
"SAW"-1,2,3,4
1.gif
Gossip Girl
Цитат(Никол @ Feb 9 2008, 15:47) *
Значи,ето ви няколко СТРАШНИ(в буквалния смисъл) филмчета: "House of wax"
Да не си фенка на Чад Мъри. 18.gif

И за да не спамя, последно гледах The Nines и The Eye.
The Nines беше странен, трудно разбираем и ми беше скучноват(вината не е във филма, просто на мен малко неща са ми интересни в последно време).
The Eye ми хареса, имаше си всичко. Актьорите бяха блестящи, в частност Джесика, и сюжета беше извъртян доста интересно.
vasinka_{P}
Вчера гледах Shortcut to happyness с Антъни Хопкинс. Невероятен филм, много смислен, препоръчвам го всички.
*BringMeToLife*
Аз пък гледах "АЛвин и Катеричоците" .. Много забавно филмчее.. а АЛвин,Саймън и ТЕодор .. ш ги изяяммм =))) 3.gif happy.gif
brooke_d
Цитат(Никол @ Feb 9 2008, 15:47) *
Значи,ето ви няколко СТРАШНИ(в буквалния смисъл) филмчета:
"Tne hills have eyes"
"House of wax"
"SAW"-1,2,3,4
1.gif

Гледала съм ги всичките и нито един не ми е бил особено страшен wink.gif Явно ти се плашиш лесно wacko.gif

Таа наскоро гледах Scary Movie 4,3,2 като 3 и 2 не можах да ги изтърпа - бяха крайно несмешни. А иначе гледах и SAW 1 - доста тъпо направен филм, даже по едно време почнах да разглеждам някво списание щото ми писна от тъпите истории.
The_Man_Of_Steel
Последните филмите които гледах бяха Step Up 1/2/, Enchanted, Hitman..много интересни филми всеки от различен жанр xD
`BruKas`
Love hurts .. Не беше в най -добро качество но се гледаше... Простоо толкова хубав филм... ПРЕПОРЪЧВАМ ГО.. Наистина страхотен! Остана в сърцето ми завинаги..
Шепот и прах'
Pay it forward

Преди две вечери. Търсих тема за него, но се оказа, че няма. А би трябвало да има.
Гледала съм го отдавна, може би когато излезе. Но имам навика на не помня нищо от филмите на първо гледане.
Плаках като бебе. Не, не бяха само няколко сълзички, както обикновено. Беше си цял рев. Все едно някой мой много близък човек си е отишъл, а не измислен герои, изигран от хлапе, което дори не познавам лично.
Както и да е.
Това е един от филмите, които задължително трябва да се гледа преди да навършиш 40.
DjuDju
The Other Boleyn Girl -исторически и просто невероятен..страшно съм впечатлена happy.gif
Jordan
Цитат(Шепот и прах @ Mar 30 2008, 12:38) *
Pay it forward
Това е един от филмите, които задължително трябва да се гледа преди да навършиш 40.

Е, та това е задължителен филм за всеки просто. Аз мое Гладиатор да не съм гледал, ама това съм го гледал. Още преди 5-6 години беше и вече нямам подробни спомени но помня основното. Хареса ми адски тоя филм, и все още имам любовни чувства към него biggrin2.gif
Tedds
Преди малко изгледах The Eye,велик филм,и адски въздействащ,невероятна игра на Джесика Алба,адски много ми хареса,просто е невроятен.
klasa
Аз гледах филма Fantaghiro.Той е любимият ми филм.
anji_banji
Цитат(DjuDju @ Apr 16 2008, 18:36) *
The Other Boleyn Girl -исторически и просто невероятен..страшно съм впечатлена happy.gif

worthy.gif Наистина много хубав филм и аз останах впечатлена biggrin2.gif
-eclipse-
The Forbidden Kingdom - не е лош филмът, но очаквах много повече като се има впредвид и актьорския състав. Оценката ми e 6/10.
Шепот и прах'
Boys don't cry

Един от най-силните филми, които съм гледала напоследък. Да, знам, че е стар. Но все пак.
Седмица преди това гледах P.S. I love you, където пак играе Хилари Суонк. Момичето си е заслужило Оскара.
Препоръчвам го горещо на всеки, които гледа търси нещо различно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.