Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
f0rgy
Transformers-най добрия филм дето съм гледал тая година (+300) и като замисъл и като изпълнение и като ефекти happy.gif
hristin4e
гледах Fracture...
актьорите бяха подбрани невероятно... просто ако бяха други сигурно филма нямаше да ме впечатли толкова много... Антъни Хопкинс си знае работата и определено успява да подбира филмите в които участва. Хареса ми и играта на Раян Гозлинг smile.gif
Общо взето страхотен филм... много добър замисъл... гледайте го и вие wink.gif
CheerFuL-F
The Invincible - Не ми хареса филма...и самия сюжет
tania
The Goonies - страхотен прключенски филм.
Tedds
Последно гледах ''Хари Потър и орденът на фениикса'',на мен филма много ми хареса,макар че има бая орязани неща от книгата,все пак според мен 5тия филм е най-добрият досега!
sulu
И аз го гледах на кино в началото на седмицата и не ми хареса именно заради това-най-краткия филм за Хари Потър,а книгата е най-дългата.Направо са осакътили труда на писателлката.Иман...
SoARoN
Искам да кажа, че скоро гледах филма Коса "Hair". По принцип не харесвам филми тип мюзикъл но не знам защо реших да го изгледам целия и все още като си спомня края на филма ме обзема едно такова чувство...не мога да го опиша и особенно с финалната песен мога да кажа, че това беше един уникален край.
CheerFuL-F
Цитат(DakotaTrent @ Jul 10 2007, 08:42) *
За "трансформаторите" чувам само добри отзиви....

Снощи гледах Happily Never After и умрех от смях 18.gif Нема такава сатира, брато, тия направо ме убиха... 4.gif Рейтинг 10/10 за тази компютърна анимация! worthy.gif

Любимият ми момент от филма бе, когато един от помощниците на магьосника превключваше между приказките и даваше съответния коментар:

Цитат
Спящата красавица, все още спи...айде някой да и донесе двойно еспресо, моля? И тройно за мен.
Ръмпълстилскин все още иска попечителство...май искаше уикендите, а?

Нема такъв смех просто mrgreen[1].gif

и аз го гледах наистина пада голям смях

гледах и Drumline за 10 път някаде и си ме кефи много тоя филм smile.gif
DakotaTrent
Цитат(sulu @ Jul 18 2007, 14:49) *
Аз съм далеч над 10 годино,но с ръка на сърцето мога да кажа,че ревах като разпрана на Bridge To Terabithia.Забележете иронията просто-изтеглих си го,за да не гледам некви сериали с убийства,за да се разтоваря.ХА 18.gif 20.gif .

Момичетата сте извинени, нормално е да влагате малко повечко емоции докато гледате филми/сериали wink.gif А това с иронията...уцелила си в десетката просто с този заместител 16.gif

Като съобщиха на момчето,че Лесли е паднала в реката и се е удавила,аз си викам не бе тва е некъв сън нещо.

Аз очаквах да се върне в измисления им свят като част от "персонала" на Терабития...

А и на мен не ми харесаха тея моменти дето децата си представяха някакви войници,някви неща, аз като бях дете не си спомням да съм халюцинирала така здраво. confused.gif

Да живее качествения матерЯл... smoke.gif 59.gif

Цитат(hristin4e @ Jul 22 2007, 15:48) *
гледах Fracture...
актьорите бяха подбрани невероятно... просто ако бяха други сигурно филма нямаше да ме впечатли толкова много... Антъни Хопкинс си знае работата и определено успява да подбира филмите в които участва. Хареса ми и играта на Раян Гозлинг smile.gif
Общо взето страхотен филм... много добър замисъл... гледайте го и вие wink.gif

На този филм му гледах трейлъра наскоро и много искам да го гледам...учудващо е как Раян Гьослинг успя да стане един от най-добрите актьори в Холивуд без да "блести" по таблоидите... 4.gif
Bloody_Tears
Аз съм далеч над 10 годино,но с ръка на сърцето мога да кажа,че ревах като разпрана на Bridge To Terabithia.Забележете иронията просто-изтеглих си го,за да не гледам некви сериали с убийства,за да се разтоваря.ХА 18.gif 20.gif .Като съобщиха на момчето,че Лесли е паднала в реката и се е удавила,аз си викам не бе тва е некъв сън нещо.А и на мен не ми харесаха тея моменти дето децата си представяха някакви войници,някви неща, аз като бях дете не си спомням да съм халюцинирала така здраво. confused.gif

И аз днеска го гледах. И аз ревах много, когато разбрах, че момичето е умряло sad.gif Иначе аз пък въобще не съм халюцинирала, или поне не помня rolleyes.gif biggrin.gif
Tedds
Вчера гледах''Такси 4'',това е един от най-тъпите филми на света...
CheerFuL-F
гледах The Dukes of Hazzard: The Beginning супер филм4е smile.gif
Miss_Duff
Тъкмо свърши филмът,който гледах - The Hitcher.Трябваше да е хорър,но по-скоро беше екшън,не знам,не ми въздейства стяскащо..хехе..Но ми хареса много. wink.gif
^^HeLa^^
Гледах Хари Потър и орденът на феникса, не ми хареса въобще за мен това е най-слабия филм от поредицата.
dEniChka
40 days and 40 nights - супер филм !
ladysunshine
Гледах последно House Of Wax и му давам 10 от 10 wink.gif Въпреки че го гледах малко късно(имайки впредвид кога излзезе), филма си заслужава. Не беше много страшен , но беше готин
Miss_Duff
Последно гледах някакъв руски филм - скоро го даваха по Канал1..Казваше се "Дъждове в океана".Супер странен беше и понеже не го хванах от началото - не го разбрах.
HiLaRy`DuFf{}
Съвсем скоро гледах филма - 100 Girls ... много е хубав .. заслужава си .. има много смешни и забавни сцени ..smile.gif
DakotaTrent
Снощи не можах да спя, та към 3 като се събудих имах късмета да хвана "Texas Chainsaw Massacre" по Диема и беше доволен трилър, 6/10 smile.gif

После изгледах 30-тина минути от "Танцьорки" пак по същия канал преди да си легна...и този филм ме накара да се замисля, има ли изобщо "нормален" филм с Кайл Маклоклан?! 18.gif Или ще е нещо перверзно, или извратено, или поне по някакъв начин странно.... 16.gif
ladysunshine
Днес гледах The hills have eyes 1, 2. Казаха ми,че филма бил по-страшен от Тексаско клане. Е, не беше стршен(даже никак), но на места беше доста гнусен. Направо имаше някой потресаващи сцени. Долу-горе ставаше. Мммм... колко да му дам... Ае 8/10
pipelota
Бихте ли ми препоръчали някоя разтърсваща любовна история (по възможност да не е с хепи енд, на която майка ми да си поплаче), по възможност да е по-нов филма.
SoARoN
Цитат(pipelota @ Aug 16 2007, 11:16) *
Бихте ли ми препоръчали някоя разтърсваща любовна история (по възможност да не е с хепи енд, на която майка ми да си поплаче), по възможност да е по-нов филма.

Е той е с хепиенд но пък е хубаво филмчето - The Lake House
DaniEl

Последния такъв филм който гледах е If Only (2004). На мен филма не ми хареса ,но отговаря на това което търсиш. Любовна история без обичайния хепи енд.
Също така ти препоръчвам The Blue Lagoon ,но той е по-стар.
Крадец на рози

Хубав филм за плач, без да е любовна история може би Смело сърце или Патриот, не помня на кой се плачеше.
MoRJiNi_F
Мила pipelota ,мисля че твоя филм е
A Walk To Remember, въпреки че е още от 2002 година. Ще я разтърси жената ,не ами ... smile.gif
^^HeLa^^

Можеш да й пуснеш Тетрадката (The Notebook ) това просто е класика.

а по темата на скоро гледах An Inconvenient Ttuth, това е документален филм на Ал Гор и е доста интересен и стряскащ показва как хората чрез своята дейност са "опекли" Земята, също така се набляга и на вредите които причинява Глобалното затопляне, както и на причините за появата му. На мен филма много ми хареса smile.gif

Също така гледах и Win a date with Tad Hamilton, забавен филм и разтоварващ
DakotaTrent
Цитат(^^HeLa^^ @ Jul 31 2007, 19:18) *
Гледах Хари Потър и орденът на феникса, не ми хареса въобще за мен това е най-слабия филм от поредицата.

Съгласен съм. Изглежда някакси прибързан. Идните части сигурно ще са още по-зле, щото тия гледат да го направят в максимално кратки срокове... wacko.gif Любимата ми част си остава тази, която бе режисирана от Алфонсо Куарон... worthy.gif
fNatic.
Някой може ли да ми каже някоя брутално яка комедия ,че искам малко да се посмея smile.gif
ladysunshine
Гледах Маскта на Зоро, за да се убедя за пореден път, че го обожавам тоя филм. Страхотен е! Давам му 10/10. Актьорската игра на Антонио Бандерас и Катрин е страхотна. Има много силни сцени в тоя филм. Невероятен е
ladysunshine
Гледах The Island със Скарлет Йохансън и Иън Макгрегър. Филм амного ми хареса. Гледах го заради Скарлет и не ме разочарова. Както винаги Скарлет играеше чудесно, а с Иън бяха много добър екип smile.gif Давам 9/10 на филма
Катeто
преди малко изгледах Just My Luck-не беше лошо филмчето,никак даже..интересна история давам му 9/10,имаше едно-две слаби места smile.gif
DakotaTrent
Специално на човек като мен, които вярва в съдбата, само първите 15 минути от Just My Luck бяха достатъчни за да разбера, че този филм НЯМА да ми хареса wink.gif
ladysunshine
Гледах Scoop със Уди Алан и Скарлет Йохансън. Филмчето беше добро, доста забавно, с инетерсен сюжет. Хареса ми. Скарлет и Уди играеха много добре. Доколкото бях чела Уди Алан е направил филам специално за нея. Та браво на него и двамата са се справили страхотно. Давам 9/10
DakotaTrent
The Reaping - една приятна рекламка на сатанизма с още по-приятната за мен AnnaSophia Robb biggrin.gif 10/10

Captivity - напълно предвидим от началото до края (поне за мен). Но все пак, едва ли са много хората, които биха седнали да гледат филм с Elisha Cuthbert и да се интересуват от сценария...важно е Елиша да изглежда секси и да участва в секс сцена, а този филм го предлага това tongue.gif 8/10
ladysunshine
Цитат(DakotaTrent @ Aug 29 2007, 09:32) *
The Reaping - една приятна рекламка на сатанизма с още по-приятната за мен AnnaSophia Robb biggrin.gif 10/10

Captivity - напълно предвидим от началото до края (поне за мен). Но все пак, едва ли са много хората, които биха седнали да гледат филм с Elisha Cuthbert и да се интересуват от сценария...важно е Елиша да изглежда секси и да участва в секс сцена, а този филм го предлага това tongue.gif 8/10

Мале тоя филм Похищението(така се превежда нали) е супер тъп. Дума не може да става да е страшен. Гледах малко повече от половината, но накрая се отказах толкова беше скучен. Нямаше нищо интересно. Само Елиша беше хубавото в тоя филм
Jane
The notebook - няма такъв рев просто, до сега съм циврила. Много хубав филм sad.gif
^^HeLa^^
Ocean's 13 определено ми хареса филма, заплетен и интригуващ сюжет, както винаги, дори третата част ми хареса доста повече от втората smile.gif
ladysunshine
Гледах Когато звънне непознат и много ми хареса. Готино филмче. Уж трябва да е страшен филм, но на мен не ми беше кой знай колко страшно. Актрисата ме дразнеше, но нищо. Давам 9/10 защото накрая не се разбра какъв е мотива за убийствата
ThePinkDuck
И така освен, че в момента съм зарибена суууупер много на тема "страхотните сериалчета от репертуара на Дисни", почнах и оригиналните им филми. Леле това Jump in е жестоко. Върховен каст, супер музика и сладка история. И не е истина какво се казва скачане на въже, малийййй. Естествено сууупер предсказуем, ама все пак е предназначен главно за детска аудитория. Давам му пълно 6.
Другото нещо което гледах наскоро и си струваше гледането беше Shoot 'em up. Уоу няма такова шоу. От началото до края екшън на пълни обороти. Да ви кажа когато някой спомене тоя жанр и вече само тоя филм ми излиза пред очите, е и върхорната игра на Клайв Оуен не навреди! Препоръчвам и двете. Няма да съжалявате! mrgreen[1].gif

П.П. Ей, за "Когато звънне непознат" какво против Лили Брускана имате? Муахах, незнам за мене тя все още си е сладураната от "Тайната градина"! mrgreen[1].gif
Mrs.Ackles
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 11 2007, 23:50) *
П.П. Ей, за "Когато звънне непознат" какво против Лили Брускана имате? Муахах, незнам за мене тя все още си е сладураната от "Тайната градина"! mrgreen[1].gif

Мисля, че ladysunshine имаше предвид главната актриса - Camilla Belle, която е наистина доста неприятна. biggrin.gif

И за да не е офф.. Последно гледах... ъъъ, какво гледах последно? 18.gif Не си спомням, защото още не съм си дала тъпия комп на поправка и не мога да гледам нищичко..
ThePinkDuck
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 12 2007, 00:01) *

Мисля, че ladysunshine имаше предвид главната актриса - Camilla Belle, която е наистина доста неприятна. biggrin.gif

И за да не е офф.. Последно гледах... ъъъ, какво гледах последно? 18.gif Не си спомням, защото още не съм си дала тъпия комп на поправка и не мога да гледам нищичко..

Ами за нея говоря де. Май не сте гледали "Завръщане в тайната градина", а? Супер красива приказка. Все пак е от листата на Холмарк. Там тя беше сладка и на мене все още ми харесва, ама може би щото не съм гледала въпросния "страшен филм".
sulu
Да права си.Ей са като й видях снимката на актрисата се сетих за филма на Холмарк.Наистина много сладка приказка.
Последния филм, който гледах беше "Позабременяла".Хареса ми, но не съм в пълен въсторг.Все пак му давам 8/10
Mrs.Ackles
Днес гледах "Сватбата на най-добрия ми приятел"/ "My best friend's wedding".. Невероятен филм - Толкова тъжен, а в същото време толкова забавен. Много ми се искаше да завърши с happy end, но всъщност точно краят му го отличава и го прави толкова различен. Също перфектно подбран актьорски състав...
Който не го е гледал, определено трябва да го направи.
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 12 2007, 01:17) *
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 12 2007, 00:01) *

Ами за нея говоря де. Май не сте гледали "Завръщане в тайната градина", а? Супер красива приказка. Все пак е от листата на Холмарк. Там тя беше сладка и на мене все още ми харесва, ама може би щото не съм гледала въпросния "страшен филм".

Абе не бе то не става въпрос, че не я харесвам заради тоя страшен филм. Ами не я харесвам, защото на моменти ми прилича на един човек, който не мога да търпя. А и като оставим това на страна не е нищо особено нито външно, нито като актриса. Просто не ме кефи
Dead Or Al!Ve
Филма който препоръчвам аз,и от който останах много впечатлен дори мога да кажа че това беше 1 от най-хубавите филми които съм гледал е Fighter In The Wind.Това е филма който ме остави без дух.Ще бъде интересен на всички особенно на тези които обичат филми с бойни изкуства.
ladysunshine
Последно гледах Saw 3. Много ми хареса. Давам му 10/10. За страшен филм е много добър. Вярно, че като голяма част от страшните филми имаше доста кървиша, но за разлика от другите, при тоя филм не знаеш какво ще стане докрая. Има доста заплетени неща, които се разбират само накрая и през цялото време се чудиш. Абе много е готин филма, За тези, които обичат страшни филми - гледайте го(не е кой знай колко страшен, но е мн готин :Р)
`BruKas`
последно гледах позабременяла..отначалоо бен мнн ми беше противен но като цяло филма беше хубав..

също така гледах in the land of woman..или нещо такова..просто чак не разбрах с коя беше с коя не беше..не ми хареса ..
Катeто
и последно го гледах тоя филм in the land of woman и да си призная не ми хареса много,пък и исках адам да остане с щерката пък то ...един финал беше... wacko.gif
Dead Or Al!Ve
Аз гледах war и ми хареса smile.gif се пак е с 1 от любимите ми актьори Jet Lee smile.gif
fNatic.
Цитат(Dead Or Al!Ve @ Oct 4 2007, 00:39) *
Аз гледах war и ми хареса.

+ този аз ви препоръчвам Invisible Target уникален екшън worthy.gif !!! тук цъкни за повече инфо smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.