Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ACCEPT
Harsh Times много добър филм

The Last King of Scotland/заслужен оскар за 2006/

The Departed

10th & Wolf

Babel

Bumer: Film vtoroy \ruski\

Little Children

United 93

ми това от мен ,това са класиките за 2006 според мен
гледаите ги няма да съжалявате
CheerFuL-F

The Hitcher - Мислех че ще е по хубав филма,но все пак си заслужава гледането
ACCEPT
евиленко /звяра/
великолепно направен филм с добри артисти
CraZy`HoT`SexY`F
Здравейте последните хубави филми ,които гледах и Ви препоръчвам са следните:
Alpha dog
Grandma's boy
Love actually
Funky Monkey
The illusionist
ACCEPT
аз съм кукла

вратата на бурите

и двата са руски ,страхотни филми

БЪЛГАРИТЕ документален /просто задължителен/
Древен Рим също документален но направен като игрален /всяка серия е за различен император/

и двата са направени доста добре
qwe123
The Departed,Babel-едни от най-добрите на 2006!
ACCEPT
Цитат(qwe123 @ Mar 23 2007, 15:51) *
The Departed,Babel-едни от най-добрите на 2006!

ми те обраха оскарите + писмо от иводжима/показва воината между япония и сащ видяна от японска страна/
записа е доста лош всеоще,има суб
TIGERM13
Малиии гледах сега Последния Мохикан -няма такъв филм просто-НЕВЕРОЯТЕН!!! worthy.gif
Автоматично се включва към любимите ми.
qwe123
Току що гледах A walk to remember smile.gif Този филм винаги ще го помня smile.gif Изплаках си очите на него! biggrin.gif Както казва @TIGERM13:
Цитат(TIGERM13 @ Mar 23 2007, 19:44) *
Автоматично се включва към любимите ми.
galdoka
Ми неска гледах "300" чесно казано очквах че хич няма да ми хареса ооооооообаче даже е много хубав
Konspin
Чесно казано 300 е як, но на моменти е много тъп unsure.gif
galdoka
но само на моменти wink.gif
metodi_1912
300 не струва. Спрях го до половината защото щях да заспа blink.gif . Не е това което представаха на рекламата, много съм разочарован.
groovemaster
на мен ми хареса много филма 300 това наистина е един велик шедиовар ако мога така да се изразя апак саундтрака на филма много ме впечатли този филм определено трябва да се гледа worthy.gif
emma_r
groovemaster,абсолютно съм съгласна с теб!300 е един страхотен филм..направен е много добре и на мен ли4но ми беше страшно интересен и бих го гледала още много пъти... :)Просто много ме впе4атли и историята и саундтрака..изобщо филмът ми е 1 от любимите smile.gif
CheerFuL-F
гледах Music and Lurics супер филмче и песента на Хю Грант и Дру Баримор е мн.яка
TIGERM13
Гледах City of God.Беше МНОГО МНОГО брутален и реалистичен-видях как се избиват деца и как човешкия живот няма никаква стойност в гетата на Рио Деженейро и разбрах че трябва да сме страшно благодарни за това че сме родени тук и че имаме такъв живот,в който няма постоянно такива ужасии.
vasinka_{P}
Цитат(cheerfuL-f @ Apr 17 2007, 21:13) *
гледах Music and Lurics супер филмче и песента на Хю Грант и Дру Баримор е мн.яка

Гледах го вчера този филм и много ми фареса. Препоръчвам го на тези, които си падат по романтични комедии.
justify
http://www.imdb.com/title/tt0300657/

много готино сериалче ...
hristin4e
Гледах филма Breaking And Entering /Взлом/ и много ми хареса. Участват Jude Law и Juliette Binoche smile.gif
доста е хубав според мен smile.gif
ani4ka_89
Вчера за пореден път гледах 10 ярда. Много е готин тоя филм, страхотна комедия
[dEs]
Вчера гледах филма The Lizzie McGuire Movie и не е лош има няколко разбиващи момента. Поне на мен ми хареса. Който е фин на Hilary Duff задължително трябва да го гледа.
Adorkable
Вчера гледах "The Number 23"...Беше просто shocking.gif .Като голяма фенка на Джим Кери останах просто очарована.Препоръчвам го на всеки фен на психо-трилърите biggrin2.gif .
vasinka_{P}
Днес гледах Pirates of the Caribien 3. Страхотен филм, препоръчвам го на всички. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Джони Деп е страхотен в този филм както винаги
logicfox
Преди малко изгледах The Hills Have Eyes 2. По-тъпо от едно даже. mad.gif
logicfox
Цитат(vasinka_{P} @ May 24 2007, 00:37) *
Днес гледах Pirates of the Caribien 3. Страхотен филм, препоръчвам го на всички. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Джони Деп е страхотен в този филм както винаги

Аз пък останах разочарован от филма. Едно и две са къде-къде по-интересни. 3 е пълно с безмислени сцени. И на всичкото отгоре е почти 3 часа. Едвам издържах до края. biggrin.gif
qwe123
Сега се сетих,че преди време гледах "Али".И страшно много ми хареса.Скоро ще го гледам пак,за да си го припомня biggrin.gif
TIGERM13
Цитат
Гледах филма Breaking And Entering /Взлом/ и много ми хареса. Участват Jude Law и Juliette Binoche smile.gif
доста е хубав според мен smile.gif

Многоо искам да го гледам,но все не намирам време,много уважавам Джулиет Бинош и Джуд Лоу като актьори,пък и филма е английски -усещам,че това е рецепта за нещо добро.

Та аз вчера гледах Шпек 3 и честно беше много смешно,бях се разочаровала от втората част,но сега съм доволна,защото се доближава до първи епизод.
Оня ден гледах Hey DJ -страхотен с хубава музика и участието на любимите ми дижеи. av-2500.gif
ThePinkDuck
Онзи ден гледах The Ultimate Gift. Доста време чаках филма и чакането си заслужаваше. Много сладко беше. В "Чародейките" Дрю Фулър ме беше отказал от актьорските си способности, но се оказа, че можел наистина да играе. Абигейл Брезлин няма смисъл изобщо да я коментирам, изключителна както винаги. Филма е драма с лек романтичен привкус и общо взето е много приятно преживяване. Лична оценка 8/10
TIGERM13
Гледах Sin city-Няма такъв филм!!!!!!!!!Страшно се изкефих -все ме мързеше да го гледам пък и мислех че е твърде прехвален ,но надмина всичките ми очаквания worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ani4ka_89
Гледах Drive me crazy - един от най-любимите ми филми
hristin4e
аз гледах Premonition... странен ми се стори, май не ми хареса много
и The Lake House - oт него съм доволна wink.gif
ani4ka_89
The I Inside - много странен ми се стори този филм, така и не го разбрах
Jolly_GirL
Преди малко излгедах Goal!Невероятен филм,много ми хареса rolleyes.gif
unvisioble
Преди 1-2 часа гледах "Дива орхидея" с Мики Рурк и Карри Отис. Не знам какво е мнението ви за този филм, но аз определено съм разочарована. Очаквах драма, а за моя голяма изненада беше чиста еротика, лишена от какъвто и да е сюжет. Единственото положително нещо в целия филм беше невероятното излъчване на главната героиня, която е несъмнено много красива.
f0rgy
QUOTE(Jolly_GirL @ Jun 9 2007, 15:04) *
Преди малко излгедах Goal!Невероятен филм,много ми хареса rolleyes.gif

Преди 1-2 седмици гледах Гол2....е не правете същата грешка..няма толкова тъп и глупав филм... dry.gif
CheerFuL-F
аз преди малко гледах Последния легион (The last Legion) мислех,че ще е по интересен,но все пак беше хубав филма wink.gif
Heaven's A Lie
мнението беше изтрито.
hristin4e
вчера гледах Ocean's Thirteen на кино... странно залата беше празна... както и да е smile.gif Много ме изкефи имаше пак много добри изрази и му се зарадвах общо взето. Не мисля че бях разочарована всъщност май беше достатъчно добра и тази част

за сега толкова.. гледайте го smile.gif и... "Ще се видим.. когато се видим" biggrin.gif
HiLaRy`DuFf{}
Наскоро глдах ... 100 GIRLS Всеки които не го е гледал му препора4вам мн як .. smile.gif))
Pr073c70R
D&D 1,2 ! Много добри movies
DakotaTrent
Гледах Bridge To Terabithia и .45 - две доста контрастни заглавия...

От Bridge To Terabithia бях много разочарован (4/10). За филм, който има потенциала да бъде на нивото на Хари Потър или Хрониките на Нарния, полученият продукт е просто подигравка. Самото заглавие на филма може на български да се преведе като: "Деца, друсайте се, по-забавно е". За съжаление немах тревица докато го гледах и не можах да се филмирам като двамата главни герои... mrgreen[1].gif

Първо почвам от трейлъра - много подлъгващ (за което ме предупредиха, така че знаех какво да очаквам). От трейлъра оставаш с чувството, че ще гледаш нещо подобно на Нарния, но всъщност fantasy моментите са доста малко за сметка на реалността.

Филма като цяло мога да го сравня с недъгаво дете - докато го гледаш се чудиш дали Дисни са го направили за един ден или ден и половина. Главният герой е почти лишен от душа, можеше доста повече време да отделят да го доизпипат [най-много ме издразни отношението на пикльото към по-малката му сестра (за ролята на която са взели некво супер симпатично ангелче)]. Бащата на главния герой е представен като "добродушен нацист"...Останалите герои изобщо не искам да ги коментирам - такава подигравка с филмовата индустрия рядко се вижда, сложени са буквално за "пълнеж" и толкоз.

Ако не ме бяха предупредили за неочакван обрат в сценария, щях да се откажа да гледам тази пародия още след първия половин час. Bridge To Terabithia също доказва, че Дисни са яко на твърди наркотици - да направят толкова депресиран филм и да го представят като филм за деца граничи с престъпление (много хора в IMDB се оплакват, че дечурлига под 10 години са ревали в киното по време на филма). Може да съм атеист, ама гаврата с християнската религия също ми дойде в повечко. Поправете ме ако греша, но когато човек отиде да гледа fantasy филм, той иска да избяга от проблемите на реалността и да се потопи в измисления свят, които му представят. Ако и вие искате това, бягайте като дявол от тамян от това заглавие. Тук грубата действителност е на почит.

Единствено ми хареса представянето на AnnaSophia Robb (тя е и на аватара ми сега). От всички герои може би единствено нейната Лесли не бе лошо направена, а като добавим и таланта й + невероятната харизма, става ясно, че само тя блестеше в Bridge To Terabithia.

.45 от друга страна е много откровен филм, пълен с цинизми и груби селски прояви, който следи развитието на един махаленски бабаит mrgreen[1].gif На мен ми хареса, но на други може да не им допадне голямото количество псувни и прост език като цяло.

Още от първия кадър може да прецените дали този филм ще ви хареса или не - в него първата реплика на Мила Йовович е: "Големият Ал има голем х*й", като след това детайлно обяснява как бил като малка ръчичка или малко краче и колко хубав бил секса с него...Големият Ал е съответно и бабаита, главен герой на филма.

8/10
Сарма
Ъъъъъ някой да е гледал "Transformers" и ако да ... ми ХУБАВ ЛИ Е confused.gif
DakotaTrent
За "трансформаторите" чувам само добри отзиви....

Снощи гледах Happily Never After и умрех от смях 18.gif Нема такава сатира, брато, тия направо ме убиха... 4.gif Рейтинг 10/10 за тази компютърна анимация! worthy.gif

Любимият ми момент от филма бе, когато един от помощниците на магьосника превключваше между приказките и даваше съответния коментар:

Цитат
Спящата красавица, все още спи...айде някой да и донесе двойно еспресо, моля? И тройно за мен.
Ръмпълстилскин все още иска попечителство...май искаше уикендите, а?

Нема такъв смех просто mrgreen[1].gif
Adorkable
"Material girls" това е най-потресаващо глупавия филм,който съм глеала..Дори Alien 51 е по-смислен shocking.gif .От Хилари Дъф нищо не става-хем грозна,хем некадърна тц тц.
"Робин Худ-мъже в чорапогащи"-няма такъв смях...
"Look At The Skrypt"
18.gif
DakotaTrent
The Hitcher - тоя филм е само за хардкор феновете на София Буш. Останалите по-хубаво да седим надалеко от може би най-баналния, най-клиширан и тъп филм на ужасите правен някога!

Рейтинг: 2/10
sulu
Аз съм далеч над 10 годино,но с ръка на сърцето мога да кажа,че ревах като разпрана на Bridge To Terabithia.Забележете иронията просто-изтеглих си го,за да не гледам некви сериали с убийства,за да се разтоваря.ХА 18.gif 20.gif .Като съобщиха на момчето,че Лесли е паднала в реката и се е удавила,аз си викам не бе тва е некъв сън нещо.А и на мен не ми харесаха тея моменти дето децата си представяха някакви войници,някви неща, аз като бях дете не си спомням да съм халюцинирала така здраво. confused.gif
Snejito
Гледах филма The Sisterhood Of The Traveling Pants,много хубаво филмче.
Peyton___
Аз преди няколко дни гледах The Captivity,бих казала мн ЯКО филммче,хареса ми и то доста 15.gif
заслужава си гледането
Fixer
Сарма, аз го гледах добър е. А преди малко гледах EuroTrip. Направо се изкъртих от смяг biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.