TheUnknown
Dec 23 2006, 22:22
Гледах Chasing Liberty. Готино филмче.
TheUnknown
Dec 28 2006, 03:08
Lord of the Rings за пореден път.
Всичките му 10 часа си заслужават
Ice^Ice^Baby
Dec 28 2006, 20:36
Аз днес гледах на кино Ерагон-бива не е много лошо

А пък гледах Властелина... по Тв-то.

Вече е почти класика
TheUnknown
Dec 28 2006, 21:53
Еми аз Властелина - Задругата на Пръстена го гледах по ТВ а другите на компа . Третата я почнах в 11 и нещо и свърши към 3
А по темата гледах The Illusionist. Готино филмче. Много готин край!
Jolly_GirL
Dec 28 2006, 22:23
QUOTE(Phoenix @ Dec 28 2006, 21:53)

Еми аз Властелина - Задругата на Пръстена го гледах по ТВ а другите на компа . Третата я почнах в 11 и нещо и свърши към 3
А по темата гледах The Illusionist. Готино филмче. Много готин край!
The illusionist наистина е готин филм,заслужава си
DeVouR
Dec 29 2006, 13:02
Първо да коментирам и аз
The Illusionist - много добър филм наистина

Но аз горещо ви препоръчвам
Аризонска мечта (Arizona Dream) , - филмът е леко налудничев ,но много добър.

Режисьорът е Емир Костурица - няма как да не сте го чували. Ами ,това, Приятно гледане
profusion
Dec 29 2006, 22:30
(Phoenix @ Dec 28 2006, 21:53)

хех Феникс ти си си направил маратонче

ПП
по темата - гледах Илюзиониста - хареса ми!, Ерагон - отчаян опит да направят нещо като Властелина
hoomerggbit
Jan 2 2007, 15:17
Филма IDIOCRACY е много яка комедия.Пълен е с всякакви простотий
Ами какво ще кажете за Deja Vu?? Хареса ли ви? На мен ми хареса, пък и Дензъл Уошингтън май няма лоши роли.
Jolly_GirL
Jan 4 2007, 20:15
Гледах Rob-b-hood,много сладурско филмче наистина много ми хареса
CheerFuL-F
Jan 4 2007, 22:25
гледах End game и Flyboys и 2-та филма са супер!
gotinoto_baby
Jan 7 2007, 00:22
Jolly_GirL
Jan 7 2007, 10:58
The grudge i The grudge2,не е зле филмчето
Dexter много е добро сериалчето!
Крадец на рози
Jan 7 2007, 21:14
Току що изгледах Saw 3, някои казаха, че не е по-различен от миналите части и е в същия стил.. Това е логично, но този филм е най-хубавия който съм гледал за всичките си мизерни 16 години в този жанр.
Няма такъв звяр, малко са филмите които да ме изумят, той е един от трите такива.
TheUnknown
Jan 7 2007, 22:02
(Крадец на рози @ Jan 7 2007, 21:14)

Току що изгледах Saw 3, някои казаха, че не е по-различен от миналите части и е в същия стил.. Това е логично, но този филм е най-хубавия който съм гледал за всичките си мизерни 16 години в този жанр.
Няма такъв звяр, малко са филмите които да ме изумят, той е един от трите такива.
И аз ся го гледах. Тва е най-уникалния филм , заедно с другите два Saw. Просто такива филми с такива завърщеци размазват. Само едно мога да кажа
dreamyyy
Jan 11 2007, 22:16
Днес гледах "Да срещнеш Джо Блек"(Meet Joe Black).Невероятен филм.

Не мога да го опиша с думи. Препоръчвам ви го.
П.С. Участват Антани Хопкинс и Брад Пит.За мен това една от най-силните роли на Пит, ако не и най-силната.
Ледено_момиче
Jan 11 2007, 22:41
(dreamyyy @ Jan 11 2007, 22:16)

Днес гледах "Да срещнеш Джо Блек"(Meet Joe Black).Невероятен филм.

Не мога да го опиша с думи. Препоръчвам ви го.
П.С. Участват Антани Хопкинс и Брад Пит.За мен това една от най-силните роли на Пит, ако не и най-силната.
Ооо...филмчето е страхотно наистина.Стар е,обаче в върховен...Особено в края..

..макар че свръшва малко тъжно /много тъжно/

е хубав.
За Брад Пит -няма да коментирам,защото той е

мн го харесвам в този филм..мн е магнетичен ..
Бтв препоръчвам един нов филм-
"Нощ в музеят" / Night in the museum"/
С участието на:Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Bill Cobbs, Jake Cherry и др.
Режисьор: Shawn Levy
Жанр: Action, Comedy, Family
Времетраене: 108 мин.^Интересен е филма,като се има предвид,че последно време нищо интересно не е излизало на големия екран.
TheUnknown
Jan 11 2007, 23:02
Гледах Апокалипто, много е изчаткал
Гледах Lost and Delirious и ме изкефи филмчето.Ако може да ми кажете още такива с женски драми
erika80
Jan 14 2007, 22:36
Спасителен отряд / The Guardian

Мнооооого е як!
lyubenski
Jan 18 2007, 18:02
"Deja Vu" - много интересен екшън. Има заложена много инетересна идея

. Препоръчвам ви го силно .
DaniEl
Jan 18 2007, 21:10
Гледах
Single White Female.Филма остави добро впечатление в мен.Ако си търсите добър трилър ,значи това е филма за вас
Estell
Jan 18 2007, 22:21
Аз последно гледах Късметът на Слевин с Джош Хартнет, Брус Уилис, Луси Лиу и още доста известни актьори. Страшно е филмчето! Много ми хареса! Няма да съжалявате ако го гледате.
lyubenski
Jan 20 2007, 00:20
^ Гледал съм го още лятото и ми хареса и на мен. Определено има добра идея
TheUnknown
Jan 20 2007, 00:28
The Guardian
Много готино филмче.
гледах Teксаското клане в Началото !!! Добър Е!!
Гледах The Hitcher новата версия с София Буш бива си го филма очакванията ми не бяха големи но ме изненада
NRG_God
Jan 22 2007, 13:55
Гледах филма "Tom Yum Goong" и останах много доволен. Има доста фантасмагории ,но бойните сцени са уникални ... дори Джеки Чан и Джет Лий не могат да се сравняват с главния герой .

Гледайте го няма да съжалявате.
ETO и линк за потребителите на ГГбит и Евроком.
Viiipeer_
Jan 24 2007, 13:27
моля някои да ми препорьча свястен филм за които няма да сьжалявам че го гледам моля предлагаите ми филми без спасителен отряд,гридайрьн ганг,кралицата,посеидон,понеже сьм ги гледал.
само вьв филма да ня се разправя за постоянни стрелби и т.н
erika80
Jan 24 2007, 20:41
Гледах Four Brothers! Не е лош и има над какво да се замисли човек!
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
Малко е "гангстерски", така че който харесва такива филми, да не се чуди
TheUnknown
Jan 24 2007, 23:47
Гледах Blood Diamonds !!!
Е тоя Леонардо Ди Каприо нещо много се праи
the_mouse
Jan 24 2007, 23:54
Наскоро гледах Hoodwinked, голям смях падна, това е от анимацийките-комедии тип Ледена епоха, много са зарибяващи, ако ви харесват такива филми, няма да съжелявате с Hoodwinked!
CheerFuL-F
Jan 26 2007, 19:05
High School musica не е кой знае нещо особено но все пак ми хареса!
Shark Tale

Мноу смях...
Jolly_GirL
Jan 27 2007, 21:26
QUOTE(cheerfuL-f @ Jan 26 2007, 19:05)

И аз го гледах

малко ми наподобяваше мюзикъл..ама е готин
ThePinkDuck
Jan 27 2007, 23:12
(Jolly_GirL @ Jan 27 2007, 21:26)

(cheerfuL-f @ Jan 26 2007, 19:05)

И аз го гледах

малко ми наподобяваше мюзикъл..ама е готин

Ами той филма може би, защото е мюзикъл се казва High School Musical? Както и да е. Много яко филмче, супер разпускащо.
Вчера гледах Lonely Hearts и определено останах доволна от видяното. Атмосферата във филма е много ... приятна. Актьорската игра е на високото ниво на което са и самите звезди във филма. Определено го препоръчвам на почитателите на криминалния жанр.
TheUnknown
Jan 30 2007, 23:50
The Prestige.
Доста изчаткал филм ама става....
Днес гледах The Holiday.Оказа се много готин филм,отдавна не се бях смяла така и беше нещо по-различно .Ако ви се гледа нещо смешно и интересно го пробвайте,не мисля ,че ще съжелявате
erika80
Feb 1 2007, 20:59
Преди малко гледах "If Only" от 2004 с Дженифър Лав Хюит!!!

. Не е лош, стига човек да не се дразни от английска реч

. Иначе мога да го определя като СИЛНО романтичен, МНОГО драматичен и ЛЕКО комедиен
lyubenski
Feb 4 2007, 22:16
Цитат(Dark Phoenix @ Jan 30 2007, 23:50)

The Prestige.
Доста изчаткал филм ама става....
На мен много ми хареса. Мисля, че има заложена много интересна идея в филма

.
FrAgMaKeR
Feb 12 2007, 01:43
Днес гледах
"The Hole" с
Тора Бърч.. още немога да се осъзная.. Тая усмивка накрая, където е направи.. искаше ми се да вляза в монитора да я сграча и да я.. вкарам в не просто в някоя дупка, ами направо в дупката, която води до самият АД.. или просто да й прережа вратленцето с големият ми нож
TIGERM13
Feb 12 2007, 17:38
И аз гледах the HOLIDAY беше много хубав
а наскоро гледах APOCALYPTO
филма е адски добър ама не е за хора със слаби сърца вземете си валериан или валидол преди да го гледате
също гледах BORAT -голем смех батка
хмм гледах OVER THE HEDGE много приятно анимационно
а да не забравя и BAD SANTA препоръчвам го нищо че не е Коледа-става дума за много изпаднал и препил дядо Коледа
ох май мноо филми гледам а?
Ekfeeld
Feb 13 2007, 00:01
Аз пък скоро гледах Вълкодав много готино филмче малко е като Конан Варварина но по готино руско филмче. Много ми хареса и ви го препоръчвам
Estell
Feb 19 2007, 19:38
The Holiday и на мен ми хареса много. Аз по принцип си ги обичам такива романтични... А пък имам и Apocalypto сигурно от един месец си седи и все не му идва времето да го изгледам. Така като чета коментарите ви май доста изпускам като не съм го гледала още.
Гледах Epic Movie супер яка пародия на X-Man,Eragon,Narnia и още много,мноу смях ви каам мноу
^^BIG`smile^^
Feb 25 2007, 20:02
Robots е супер яка анимацийка,
The Pursuit of Happyness не е анимация, но пак си заслужава - по действителен случай е и в него играе детенцето на Уил Смит

и се представи супер добре в интерес на истината
П.С. не правете грешката да гледате
the hills have eyes 
супер малоумен беше, но за сметка на това
Forgotten е колкото стар, толкова и як
Оня ден случайно попаднах на един от любимите си филми "В Божийте ръце" и просто като го изгледах и се размазах, отново, гледайте го хора много добър филм за човешката душа, за издражливоста, за приятелството и естествено за сърфа
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.