Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
TheUnknown
Гледах Chasing Liberty. Готино филмче.
TheUnknown
Lord of the Rings за пореден път.
Всичките му 10 часа си заслужават biggrin.gif
Ice^Ice^Baby
Аз днес гледах на кино Ерагон-бива не е много лошо smile.gif А пък гледах Властелина... по Тв-то. 4.gif Вече е почти класика
TheUnknown
Еми аз Властелина - Задругата на Пръстена го гледах по ТВ а другите на компа . Третата я почнах в 11 и нещо и свърши към 3 biggrin2.gif

А по темата гледах The Illusionist. Готино филмче. Много готин край!
Jolly_GirL
QUOTE(Phoenix @ Dec 28 2006, 21:53) *

Еми аз Властелина - Задругата на Пръстена го гледах по ТВ а другите на компа . Третата я почнах в 11 и нещо и свърши към 3 biggrin2.gif

А по темата гледах The Illusionist. Готино филмче. Много готин край!

The illusionist наистина е готин филм,заслужава си 10.gif
DeVouR
Първо да коментирам и аз The Illusionist - много добър филм наистина 4.gif Но аз горещо ви препоръчвам Аризонска мечта (Arizona Dream) , - филмът е леко налудничев ,но много добър. smile.gif Режисьорът е Емир Костурица - няма как да не сте го чували. Ами ,това, Приятно гледане punk.gif
profusion
(Phoenix @ Dec 28 2006, 21:53) *

хех Феникс ти си си направил маратонче biggrin2.gif

ПП
по темата - гледах Илюзиониста - хареса ми!, Ерагон - отчаян опит да направят нещо като Властелина
hoomerggbit
Филма IDIOCRACY е много яка комедия.Пълен е с всякакви простотий biggrin.gif
Estell
Ами какво ще кажете за Deja Vu?? Хареса ли ви? На мен ми хареса, пък и Дензъл Уошингтън май няма лоши роли.
Jolly_GirL
Гледах Rob-b-hood,много сладурско филмче наистина много ми хареса 4.gif
CheerFuL-F
гледах End game и Flyboys и 2-та филма са супер!
gotinoto_baby
Fast & Furious:Tokyo Drift страхотен е 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif 3.gif
^`^KimBeRly^`^
Eight Below and Snow Dogs ( 18.gif 18.gif 18.gif ) 16.gif 16.gif 16.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jolly_GirL
The grudge i The grudge2,не е зле филмчето tongue.gif
K_f_R
Dexter много е добро сериалчето!
Крадец на рози
Току що изгледах Saw 3, някои казаха, че не е по-различен от миналите части и е в същия стил.. Това е логично, но този филм е най-хубавия който съм гледал за всичките си мизерни 16 години в този жанр.
Няма такъв звяр, малко са филмите които да ме изумят, той е един от трите такива.
TheUnknown
(Крадец на рози @ Jan 7 2007, 21:14) *

Току що изгледах Saw 3, някои казаха, че не е по-различен от миналите части и е в същия стил.. Това е логично, но този филм е най-хубавия който съм гледал за всичките си мизерни 16 години в този жанр.
Няма такъв звяр, малко са филмите които да ме изумят, той е един от трите такива.

И аз ся го гледах. Тва е най-уникалния филм , заедно с другите два Saw. Просто такива филми с такива завърщеци размазват. Само едно мога да кажа worthy.gif
dreamyyy
Днес гледах "Да срещнеш Джо Блек"(Meet Joe Black).Невероятен филм. 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif Не мога да го опиша с думи. Препоръчвам ви го.
П.С. Участват Антани Хопкинс и Брад Пит.За мен това една от най-силните роли на Пит, ако не и най-силната.
Ледено_момиче
(dreamyyy @ Jan 11 2007, 22:16) *

Днес гледах "Да срещнеш Джо Блек"(Meet Joe Black).Невероятен филм. 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif Не мога да го опиша с думи. Препоръчвам ви го.
П.С. Участват Антани Хопкинс и Брад Пит.За мен това една от най-силните роли на Пит, ако не и най-силната.

Ооо...филмчето е страхотно наистина.Стар е,обаче в върховен...Особено в края.. 3.gif happy.gif ..макар че свръшва малко тъжно /много тъжно/ unsure.gif е хубав.
За Брад Пит -няма да коментирам,защото той е blush.gif rolleyes.gif blush.gif мн го харесвам в този филм..мн е магнетичен .. biggrin2.gif

Бтв препоръчвам един нов филм-
"Нощ в музеят" / Night in the museum"/
С участието на:Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Bill Cobbs, Jake Cherry и др.
Режисьор: Shawn Levy
Жанр: Action, Comedy, Family
Времетраене: 108 мин.

^Интересен е филма,като се има предвид,че последно време нищо интересно не е излизало на големия екран. wink.gif
TheUnknown
Гледах Апокалипто, много е изчаткал biggrin2.gif
Denis
Гледах Lost and Delirious и ме изкефи филмчето.Ако може да ми кажете още такива с женски драми smile.gif
erika80
Спасителен отряд / The Guardian worthy.gif Мнооооого е як! 10.gif
lyubenski
"Deja Vu" - много интересен екшън. Има заложена много инетересна идея smile.gif. Препоръчвам ви го силно .
DaniEl
Гледах Single White Female.Филма остави добро впечатление в мен.Ако си търсите добър трилър ,значи това е филма за вас emoticon1 (5).gif
Estell
Аз последно гледах Късметът на Слевин с Джош Хартнет, Брус Уилис, Луси Лиу и още доста известни актьори. Страшно е филмчето! Много ми хареса! Няма да съжалявате ако го гледате.
lyubenski
^ Гледал съм го още лятото и ми хареса и на мен. Определено има добра идея wink.gif
TheUnknown
The Guardian
Много готино филмче.
K_f_R
гледах Teксаското клане в Началото !!! Добър Е!!
lemmy
Гледах The Hitcher новата версия с София Буш бива си го филма очакванията ми не бяха големи но ме изненада wink.gif
NRG_God
Гледах филма "Tom Yum Goong" и останах много доволен. Има доста фантасмагории ,но бойните сцени са уникални ... дори Джеки Чан и Джет Лий не могат да се сравняват с главния герой . smile.gif
Гледайте го няма да съжалявате. 4.gif
ETO и линк за потребителите на ГГбит и Евроком.
Viiipeer_
моля някои да ми препорьча свястен филм за които няма да сьжалявам че го гледам моля предлагаите ми филми без спасителен отряд,гридайрьн ганг,кралицата,посеидон,понеже сьм ги гледал.

само вьв филма да ня се разправя за постоянни стрелби и т.н
erika80
Гледах Four Brothers! Не е лош и има над какво да се замисли човек! 1crying[1].gif Малко е "гангстерски", така че който харесва такива филми, да не се чуди 10.gif
TheUnknown
Гледах Blood Diamonds !!!
Е тоя Леонардо Ди Каприо нещо много се праи 18.gif
the_mouse
Наскоро гледах Hoodwinked, голям смях падна, това е от анимацийките-комедии тип Ледена епоха, много са зарибяващи, ако ви харесват такива филми, няма да съжелявате с Hoodwinked!
CheerFuL-F
High School musica не е кой знае нещо особено но все пак ми хареса! smile.gif
f0rgy
Shark Tale 4.gif Мноу смях... 18.gif
Jolly_GirL
QUOTE(cheerfuL-f @ Jan 26 2007, 19:05) *

И аз го гледах tongue.gifмалко ми наподобяваше мюзикъл..ама е готин smile.gif
ThePinkDuck
(Jolly_GirL @ Jan 27 2007, 21:26) *

(cheerfuL-f @ Jan 26 2007, 19:05) *

И аз го гледах tongue.gifмалко ми наподобяваше мюзикъл..ама е готин smile.gif

Ами той филма може би, защото е мюзикъл се казва High School Musical? Както и да е. Много яко филмче, супер разпускащо.
Вчера гледах Lonely Hearts и определено останах доволна от видяното. Атмосферата във филма е много ... приятна. Актьорската игра е на високото ниво на което са и самите звезди във филма. Определено го препоръчвам на почитателите на криминалния жанр. mrgreen[1].gif
TheUnknown
The Prestige.
Доста изчаткал филм ама става....
Brooke
Днес гледах The Holiday.Оказа се много готин филм,отдавна не се бях смяла така и беше нещо по-различно .Ако ви се гледа нещо смешно и интересно го пробвайте,не мисля ,че ще съжелявате rolleyes.gif
erika80
Преди малко гледах "If Only" от 2004 с Дженифър Лав Хюит!!! 18.gif. Не е лош, стига човек да не се дразни от английска реч 10.gif . Иначе мога да го определя като СИЛНО романтичен, МНОГО драматичен и ЛЕКО комедиен 4.gif
lyubenski
Цитат(Dark Phoenix @ Jan 30 2007, 23:50) *
The Prestige.
Доста изчаткал филм ама става....

На мен много ми хареса. Мисля, че има заложена много интересна идея в филма smile.gif.
FrAgMaKeR
Днес гледах "The Hole" с Тора Бърч.. още немога да се осъзная.. Тая усмивка накрая, където е направи.. искаше ми се да вляза в монитора да я сграча и да я.. вкарам в не просто в някоя дупка, ами направо в дупката, която води до самият АД.. или просто да й прережа вратленцето с големият ми нож 19.gif
TIGERM13
И аз гледах the HOLIDAY беше много хубав
а наскоро гледах APOCALYPTO shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
филма е адски добър ама не е за хора със слаби сърца вземете си валериан или валидол преди да го гледате

също гледах BORAT -голем смех батка 3.gif biggrin2.gif
хмм гледах OVER THE HEDGE много приятно анимационно
а да не забравя и BAD SANTA препоръчвам го нищо че не е Коледа-става дума за много изпаднал и препил дядо Коледа mrgreen[1].gif

ох май мноо филми гледам а?

Ekfeeld
Аз пък скоро гледах Вълкодав много готино филмче малко е като Конан Варварина но по готино руско филмче. Много ми хареса и ви го препоръчвам rolleyes.gif
Estell
The Holiday и на мен ми хареса много. Аз по принцип си ги обичам такива романтични... А пък имам и Apocalypto сигурно от един месец си седи и все не му идва времето да го изгледам. Така като чета коментарите ви май доста изпускам като не съм го гледала още.
f0rgy
Гледах Epic Movie супер яка пародия на X-Man,Eragon,Narnia и още много,мноу смях ви каам мноу 18.gif
^^BIG`smile^^
Robots е супер яка анимацийка, The Pursuit of Happyness не е анимация, но пак си заслужава - по действителен случай е и в него играе детенцето на Уил Смит 4.gif и се представи супер добре в интерес на истината

П.С. не правете грешката да гледате the hills have eyes sick1.gif супер малоумен беше, но за сметка на това Forgotten е колкото стар, толкова и як 4.gif
**Sophia**
Гледах филмите:

Историята на Пепеляшка-Филма е много хубав и въздействащ, biggrin2.gif
забавен и интересен.Хилари там е много сладка blush.gif ,чад също е супер..
Просто ако някои не го е гледал,трябва да го гледа... 4.gif

Джон Тъкър Трябва да Умре-Много забавен и хубав филм е rolleyes.gif .Просто е невероятен. 10.gif
Препоръчвам го на всички,които си падат по свежарски филми.Страшен е.!. 3.gif

Осем Героя-Интересен,но в същото време и много тъжен sad.gif и въздействащ филм.Аз
много ревахкато го гледах,но наистина си заслужава. happy.gif

Перфектен Мъж-Много сладък филм е .Хилари Дъф там е много сладка blush.gif
има много хубав стил на обличане.И изобщо всичко е изпипано и прекрасно. 18.gif
Много забавно филмче! wink.gif
lemmy
Оня ден случайно попаднах на един от любимите си филми "В Божийте ръце" и просто като го изгледах и се размазах, отново, гледайте го хора много добър филм за човешката душа, за издражливоста, за приятелството и естествено за сърфа biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.