Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Гледах филма ***
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lyubenski
Току що гледах "American History X" , филмът е от 1998 и е с участието на Едуард Нортън. Филмът е доста тежък, естествено трилър, но наистина си заслужава. Ето инфо за филма. Препоръчвам го силно за всички ценители на този стил в киното smile.gif
The Shaman
Сега трябва да кажа: "Ееее,ти откри топлата вода..." с добро чуство разбира се.Наистина,който е пропуснал да гледа филма изпуска много.
ThePinkDuck
(lyubenski @ Sep 22 2006, 23:07) *

Току що гледах "American History X" , филмът е от 1998 и е с участието на Едуард Нортън. Филмът е доста тежък, естествено трилър, но наистина си заслужава. Ето инфо за филма. Препоръчвам го силно за всички ценители на този стил в киното smile.gif

Абе не бих го нарекла трилър, даже няма нищо общо с този жанр, но определено си заслужава гледането. Бих добавила още нещо, ама той The Shaman™ вече го е казал. Това е филм който си заслужава всяка минута гледане. Препоръчвам на 100%.
lyubenski

(ThePinkDuck @ Sep 23 2006, 01:31) *

Абе не бих го нарекла трилър, даже няма нищо общо с този жанр...

Да права си моя е грешката, филма си е чиста драма smile.gif.
lorelei_nz
Днес гледах The devil wears Prada. Като цяло не е нищо особено филмчето, очаквах да е по-забавен и да има повече весели моменти, но уви. sad.gif Ако обаче няма какво да правиш става за гледане. Това е още един филм, в които всички освен главната героиня са вманиачени в модата и в това да са възможно най-кльощави. Сега чакам да пуснат по кината Ali G in da USA. Гледах рекламата и е много смешен.
ALeX4e7y^
Гледай те сериала One Tree Hill велик сериал е 4.gif Гледай те и Rais your voise Много е готин! biggrin2.gif
LordAvenger
Не гледайте Черната Далия!!! Вчера беше предпремиерата му за разни журналисти, избрани гости и.т.н. и беше с покани. "Купонът" по случай филмът ставаше, но филмът......... 2 часа чисто мъчение, които не препоръчвам на никой.
CheerFuL-F
Гледах Devil wear prada филмчето ми хареса много свързано е с мода за тези който обичат модата им го препоръчвам!
chelsea
Аз пък гледах "Поличбата 666" (The Omen 2006) за мен филмът е размазващ!!!!!!!! 15.gif рядко се случва да направят филм на такава тематика,който да е качествен откм сюжет!!!!
XtCrAvE
Аз туко-що изгледах последната част на Баш Майстора.
LordAvenger
Гледайте "The departed" - филма "кърти мивки" и сигурно ще е един от основните претенденти за Оскарите в половината смислени категории.
ThePinkDuck
(LordAvenger @ Oct 27 2006, 18:05) *

Гледайте "The departed" - филма "кърти мивки" и сигурно ще е един от основните претенденти за Оскарите в половината смислени категории.

Е тая година бях гледала хубави филми, ама тоя направо ме хвърли в оркестъра. Мартин Скорсезе е надминал себе си. Просто невероятен филм, брилянтен актьорски състав, изключително операторско майсторство, страхотна музика, сценария също беше на ниво. Лично аз чаках този филм повече от 3 месеца и след като го изгледах мога да кажа, че чакането си заслужаваше. Джак Никълсън ми напълни душата, мафиот-гадняр от всякъде. Аз лично се надявам освен основен претендент, филма да спечели поне...във всички категории. Препоръчвам с 2 ръце да се насладите на това удоволствие наречено "The Departed".
Ледено_момиче
Оу,тъкмо гледах едно филмче..сравнително нов е -''Save The Last Dance 2''(''Запази последния танц 2'').
С участието на Columbus Short / blush.gif / и Izabella Miko е.
Филма е супер як,особено за почитателите на хубавата музика biggrin2.gif 4.gif .
300% след като го гледате ще ви се прииска да станете и да започнете да танцувате biggrin2.gif biggrin.gif .
fresh_girl
а аз наскоро гледах "Щрак"...мн ме кефи тоя филм.има местаа на които мое се разбиеете от смях и места,на които да си поплачете от сърце,от дълго вр. не бях гледала толкова хубав филм.. blush.gif
vitiq
(fresh_girl @ Nov 3 2006, 15:09) *

а аз наскоро гледах "Щрак"...мн ме кефи тоя филм.има местаа на които мое се разбиеете от смях и места,на които да си поплачете от сърце,от дълго вр. не бях гледала толкова хубав филм.. blush.gif

Филмчето наистина е много готино и адски поучително!!! 4.gif
Alexandra
(chelsea @ Oct 23 2006, 00:32) *

Аз пък гледах "Поличбата 666" (The Omen 2006) за мен филмът е размазващ!!!!!!!! 15.gif рядко се случва да направят филм на такава тематика,който да е качествен откм сюжет!!!!

гледай по-добре The omen от 70-те (мисля)....това е размазващ..
Jolly_GirL
Вчера гледах 'Тhe covenant',не е нищо особенно даже ми се стори леко тъпичък
CheerFuL-F
Гледах Grind филмчето е за любителите на Скейтове мноу е готен филма с Адам Броди...
Ralna
Аз няма да препоръчвам филм, а просто искам да ви предпазя от фаталната грешка да го гледате.
Гладах Sin City, с много известни актьори и е толкова глупав, че ми иде да се самолинчувам задето отидох на кино да го гледам, 3 часа от моя живот които никога няма да мога да върна 14.gif толкова тъп филм, че предпочитам да гледам "Дързост и красота", вместо него sick1.gif
ThePinkDuck
(Ralna @ Nov 8 2006, 21:03) *

Аз няма да препоръчвам филм, а просто искам да ви предпазя от фаталната грешка да го гледате.
Гладах Sin City, с много известни актьори и е толкова глупав, че ми иде да се самолинчувам задето отидох на кино да го гледам, 3 часа от моя живот които никога няма да мога да върна 14.gif толкова тъп филм, че предпочитам да гледам "Дързост и красота", вместо него sick1.gif

Ами то има отделна Тема за филми, които мислим че не струват. А относно един от любимите ми all time филми мога да кажа - който го схванал, схванал, а за останалите 10.gif .
Jolly_GirL
И аз в4ера гледах SIn city,не струва! sick1.gif

Mod Edit: Повтарям или по скоро казвам за пореден път, че има отделна тема за филмите които не са ви харесали или не сте успяли да схванете. Не е тук мястото.
DaniEl
Когато гледах "Sin City" за първи път не ми хареса изобщо и останах много разочарован толкова реклама толкова добри актьори и накрая нищо ,но преди седмица или две го гледах отново и останах доста доволен.Незнам просто може би защото филма е по-сложен за разбиране незнам ,но на мене ми хареса и го претпоръчвам 4.gif Ако не ви хареса първия път просто след известно време си го пуснете отново ,а и тогава ако не ви хареса ...просто филма не е за вас mrgreen[1].gif
Jolly_GirL
Гледах ''Date movie''.Филмчето ми хареса беше забавно smile.gif
Mechka
Les Brigades Du Tigre - мноо як криминален екшън...
CheerFuL-F
гледах Сайлънт Хил нищо особено...даже ми е малко тъпичак
f0rgy
Олелел..Гледах "Stay Alive" е не няя такъв филм..Тряя се види!!! 4.gif
Jolly_GirL
Гледах филма The guardian,Невероятен е!Сюжета е страхотен,много ми хареса 4.gif 4.gif 4.gif
CheerFuL-F
Гледах Библиотеркаря 2 филма е готин има някой смешни моменти,но 1-во трябва да гледате 1-та част на филма...
f0rgy
QUOTE(cheerfuL-f @ Nov 23 2006, 20:21) *

Гледах Библиотеркаря 2 филма е готин има някой смешни моменти,но 1-во трябва да гледате 1-та част на филма...

Библиотекаря е мн луд филм.А ся разбрах че има и 2 blink.gif което значи моментален ДАУНЛОАД...Иначе гледайте и 1 супер як е 4.gif
CheerFuL-F
гледах Преследването на Либърти(Chasing Liberty) филмчето е много готино за тия който обичат романтичните комедийки нещо от сорта е smile.gif
Jolly_GirL
Гледах филма Blue Rush,не е зле,предполагам че ще се хареса на тези които обичат сърфа..
Ice^Ice^Baby
Аз пък ся завърших Step up- бива за гледане ако обичате танци но няма много сюжет
А колкот до silent hill- мисля пак да го изгледам да схвана идеята
Jolly_GirL
И аз гледах Step up,филмчето много ми хареса някакво разпускащо е а и по принцип оби4ам да гледам филми с танци..мисля че си заслужава гледането smile.gif
CheerFuL-F
гледах филма Material Girls филмчето е много готино особено щом участва Хилари Дъф blush.gif
DaniEl
Вчера гледах "True Romance" и филма ми хареса много.Препоръчвам го...
NRG_God
Гледах филма "Bachelor party Vegas" .
Добро филмче , разпускащо и ненатоварващо. Комедийка от стила на "Американски Пай".
Оценка 8/10 в стила. smile.gif
girl_from_hell
(Jolly_GirL @ Dec 3 2006, 20:06) *

И аз гледах Step up,филмчето много ми хареса някакво разпускащо е а и по принцип оби4ам да гледам филми с танци..мисля че си заслужава гледането smile.gif

точно за този филм исках и аз да се изкажа наисина има няколко подобни филми и не е много уникален, но е много хубав аз самата съм много запалена по бреак (уш съм тренирала) и гледам всички филми свързани с бреак и много ми харесват тези комбинаций, който правят с модерен балет
хубаво е филмчето препоръчвам го
f0rgy
QUOTE(girl_from_hell @ Dec 13 2006, 09:52) *

QUOTE(Jolly_GirL @ Dec 3 2006, 20:06) *

точно за този филм исках и аз да се изкажа наисина има няколко подобни филми и не е много уникален, но е много хубав аз самата съм много запалена по бреак (уш съм тренирала) и гледам всички филми свързани с бреак и много ми харесват тези комбинаций, който правят с модерен балет
хубаво е филмчето препоръчвам го

Гледай "You Got Served" ако не си[съмнявам се ама аз да си кажа blush.gif ]

Иначе поставих нов мой рекорд за 2 дни гледах 5 пъти "The Nightmare Before Christmas"
4.gif МНОГО ЛУДО ФИЛМЧЕ!!!
girl_from_hell
f0rgy
гледала съм го, но мерси все пак
казах че обичам такива филми и повечето съм ги гледала
и You Got Served също е много хубав
DeSiNCeTu
Последно няколко пъти гледах "Step Up" и ви го препоръчвам - страхотен филм 4.gif 3.gif

"Material Girl" - един от най-тъпите филми, които съм гледала 9.gif 18.gif
Jolly_GirL
Гледах D.O.A.,много е готин,препоръчвам ви го 4.gif
CheerFuL-F
гледах The Marine филма е много добър само че доста са преовеличили в някой от сцените
Jolly_GirL
Гледах Kiss the girls,малко е старичък но е готин smile.gif
TheUnknown
Гледах Invincible по истински случай - става въпрос за американски футбол
Sir_Man0waR
филма Ерагон бива ли го има ли нещо общо с книгата и заслужавали си да се гледа confused.gif?
DaniEl
До колкото знам световната му премиера е била вчера.Шанса някой да го е гледал е минимален.Мисля ,че ще е най-добре да попиташ тук bigwink[1].gif
Хейли
Aз гледах филм а"FLYBOYS" със Джеймс Франко повярвайте невероятен филм казват че е базиран на изтински факти много ми хареса препоръчвам ви го smile.gif))
girl_from_hell
(Хейли @ Dec 21 2006, 14:56) *

Aз гледах филм а"FLYBOYS" със Джеймс Франко повярвайте невероятен филм казват че е базиран на изтински факти много ми хареса препоръчвам ви го smile.gif))

аз се замислих дали да си го дръпна този филм, май ще го гледам
Крадец на рози
(FrAgMaKeR @ May 10 2005, 22:45) *

Spun - имаго в раздел "РЕВЮТА НА ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ", много ме изкефи. Няма да се хареса на повечето от вас, но ако филми от рода на Trainspotting и Requiem for a Dream ви харесват, то трябва задължително да гледате и този.

Как изобщо можеш да сравняваш Requiem for a dream с друг филм :> Аз лично, ви го препоръчвам smile.gif
Препоръчвам и American History X...
Филмът Crank също ми хареса.. The brick си заслужава :>
Refuse
(Крадец на рози @ Dec 23 2006, 05:33) *

(FrAgMaKeR @ May 10 2005, 22:45) *

Spun - имаго в раздел "РЕВЮТА НА ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ", много ме изкефи. Няма да се хареса на повечето от вас, но ако филми от рода на Trainspotting и Requiem for a Dream ви харесват, то трябва задължително да гледате и този.

Как изобщо можеш да сравняваш Requiem for a dream с друг филм :> Аз лично, ви го препоръчвам smile.gif
Препоръчвам и American History X...
Филмът Crank също ми хареса.. The brick си заслужава :>

Определено Requiem for a Dream е един много хубав филм, за мечтите и реалноста препоръчвам ви го wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.