lyubenski
Sep 22 2006, 23:07
Току що гледах "American History X" , филмът е от 1998 и е с участието на Едуард Нортън. Филмът е доста тежък, естествено трилър, но наистина си заслужава. Ето
инфо за филма. Препоръчвам го силно за всички ценители на този стил в киното
The Shaman
Sep 22 2006, 23:08
Сега трябва да кажа: "Ееее,ти откри топлата вода..." с добро чуство разбира се.Наистина,който е пропуснал да гледа филма изпуска много.
ThePinkDuck
Sep 23 2006, 00:31
(lyubenski @ Sep 22 2006, 23:07)

Току що гледах "American History X" , филмът е от 1998 и е с участието на Едуард Нортън. Филмът е доста тежък, естествено трилър, но наистина си заслужава. Ето
инфо за филма. Препоръчвам го силно за всички ценители на този стил в киното

Абе не бих го нарекла трилър, даже няма нищо общо с този жанр, но определено си заслужава гледането. Бих добавила още нещо, ама той The Shaman™ вече го е казал. Това е филм който си заслужава всяка минута гледане. Препоръчвам на 100%.
lyubenski
Sep 23 2006, 10:17
(ThePinkDuck @ Sep 23 2006, 01:31)

Абе не бих го нарекла трилър, даже няма нищо общо с този жанр...
Да права си моя е грешката, филма си е чиста драма

.
lorelei_nz
Sep 30 2006, 19:26
Днес гледах
The devil wears Prada. Като цяло не е нищо особено филмчето, очаквах да е по-забавен и да има повече весели моменти, но уви.

Ако обаче няма какво да правиш става за гледане. Това е още един филм, в които всички освен главната героиня са вманиачени в модата и в това да са възможно най-кльощави. Сега чакам да пуснат по кината
Ali G in da USA. Гледах рекламата и е много смешен.
ALeX4e7y^
Oct 4 2006, 21:08
Гледай те сериала One Tree Hill велик сериал е

Гледай те и Rais your voise Много е готин!
LordAvenger
Oct 12 2006, 09:05
Не гледайте Черната Далия!!! Вчера беше предпремиерата му за разни журналисти, избрани гости и.т.н. и беше с покани. "Купонът" по случай филмът ставаше, но филмът......... 2 часа чисто мъчение, които не препоръчвам на никой.
CheerFuL-F
Oct 16 2006, 17:53
Гледах Devil wear prada филмчето ми хареса много свързано е с мода за тези който обичат модата им го препоръчвам!
chelsea
Oct 22 2006, 23:32
Аз пък гледах "Поличбата 666" (The Omen 2006) за мен филмът е размазващ!!!!!!!!

рядко се случва да направят филм на такава тематика,който да е качествен откм сюжет!!!!
XtCrAvE
Oct 24 2006, 22:01
Аз туко-що изгледах последната част на Баш Майстора.
LordAvenger
Oct 27 2006, 17:05
Гледайте "The departed" - филма "кърти мивки" и сигурно ще е един от основните претенденти за Оскарите в половината смислени категории.
ThePinkDuck
Oct 27 2006, 19:36
(LordAvenger @ Oct 27 2006, 18:05)

Гледайте "The departed" - филма "кърти мивки" и сигурно ще е един от основните претенденти за Оскарите в половината смислени категории.
Е тая година бях гледала хубави филми, ама тоя направо ме хвърли в оркестъра. Мартин Скорсезе е надминал себе си. Просто невероятен филм, брилянтен актьорски състав, изключително операторско майсторство, страхотна музика, сценария също беше на ниво. Лично аз чаках този филм повече от 3 месеца и след като го изгледах мога да кажа, че чакането си заслужаваше. Джак Никълсън ми напълни душата, мафиот-гадняр от всякъде. Аз лично се надявам освен основен претендент, филма да спечели поне...във всички категории. Препоръчвам с 2 ръце да се насладите на това удоволствие наречено "The Departed".
Ледено_момиче
Oct 28 2006, 12:22
Оу,тъкмо гледах едно филмче..сравнително нов е -
''Save The Last Dance 2''(''Запази последния танц 2'').С участието на
Columbus Short /

/ и Izabella Miko е.
Филма е супер як,особено за почитателите на хубавата музика

.
300% след като го гледате ще ви се прииска да станете и да започнете да танцувате

.
fresh_girl
Nov 3 2006, 15:09
а аз наскоро гледах "Щрак"...мн ме кефи тоя филм.има местаа на които мое се разбиеете от смях и места,на които да си поплачете от сърце,от дълго вр. не бях гледала толкова хубав филм..
(fresh_girl @ Nov 3 2006, 15:09)

а аз наскоро гледах "Щрак"...мн ме кефи тоя филм.има местаа на които мое се разбиеете от смях и места,на които да си поплачете от сърце,от дълго вр. не бях гледала толкова хубав филм..

Филмчето наистина е много готино и адски поучително!!!
Alexandra
Nov 4 2006, 18:01
(chelsea @ Oct 23 2006, 00:32)

Аз пък гледах "Поличбата 666" (The Omen 2006) за мен филмът е размазващ!!!!!!!!

рядко се случва да направят филм на такава тематика,който да е качествен откм сюжет!!!!
гледай по-добре The omen от 70-те (мисля)....това е размазващ..
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 19:04
Вчера гледах 'Тhe covenant',не е нищо особенно даже ми се стори леко тъпичък
CheerFuL-F
Nov 6 2006, 16:24
Гледах Grind филмчето е за любителите на Скейтове мноу е готен филма с Адам Броди...
Аз няма да препоръчвам филм, а просто искам да ви предпазя от фаталната грешка да го гледате.
Гладах
Sin City, с много известни актьори и е толкова глупав, че ми иде да се самолинчувам задето отидох на кино да го гледам, 3 часа от моя живот които никога няма да мога да върна

толкова тъп филм, че предпочитам да гледам "Дързост и красота", вместо него
ThePinkDuck
Nov 9 2006, 08:49
(Ralna @ Nov 8 2006, 21:03)

Аз няма да препоръчвам филм, а просто искам да ви предпазя от фаталната грешка да го гледате.
Гладах
Sin City, с много известни актьори и е толкова глупав, че ми иде да се самолинчувам задето отидох на кино да го гледам, 3 часа от моя живот които никога няма да мога да върна

толкова тъп филм, че предпочитам да гледам "Дързост и красота", вместо него

Ами то има отделна
Тема за филми, които мислим че не струват. А относно един от любимите ми all time филми мога да кажа - който го схванал, схванал, а за останалите

.
Jolly_GirL
Nov 9 2006, 14:01
И аз в4ера гледах SIn city,не струва!
Mod Edit: Повтарям или по скоро казвам за пореден път, че има отделна тема за филмите които не са ви харесали или не сте успяли да схванете. Не е тук мястото.
Когато гледах "Sin City" за първи път не ми хареса изобщо и останах много разочарован толкова реклама толкова добри актьори и накрая нищо ,но преди седмица или две го гледах отново и останах доста доволен.Незнам просто може би защото филма е по-сложен за разбиране незнам ,но на мене ми хареса и го претпоръчвам
Ако не ви хареса първия път просто след известно време си го пуснете отново ,а и тогава ако не ви хареса ...просто филма не е за вас
Jolly_GirL
Nov 10 2006, 19:04
Гледах ''Date movie''.Филмчето ми хареса беше забавно
Mechka
Nov 14 2006, 17:29
Les Brigades Du Tigre - мноо як криминален екшън...
CheerFuL-F
Nov 15 2006, 17:19
гледах Сайлънт Хил нищо особено...даже ми е малко тъпичак
Олелел..Гледах "Stay Alive" е не няя такъв филм..Тряя се види!!!
Jolly_GirL
Nov 19 2006, 20:43
CheerFuL-F
Nov 23 2006, 22:21
Гледах Библиотеркаря 2 филма е готин има някой смешни моменти,но 1-во трябва да гледате 1-та част на филма...
QUOTE(cheerfuL-f @ Nov 23 2006, 20:21)

Гледах Библиотеркаря 2 филма е готин има някой смешни моменти,но 1-во трябва да гледате 1-та част на филма...
Библиотекаря е мн луд филм.А ся разбрах че има и 2

което значи моментален ДАУНЛОАД...Иначе гледайте и 1 супер як е
CheerFuL-F
Nov 30 2006, 18:52
гледах Преследването на Либърти(Chasing Liberty) филмчето е много готино за тия който обичат романтичните комедийки нещо от сорта е
Jolly_GirL
Dec 2 2006, 10:52
Гледах филма Blue Rush,не е зле,предполагам че ще се хареса на тези които обичат сърфа..
Ice^Ice^Baby
Dec 3 2006, 18:35
Аз пък ся завърших Step up- бива за гледане ако обичате танци но няма много сюжет
А колкот до silent hill- мисля пак да го изгледам да схвана идеята
Jolly_GirL
Dec 3 2006, 20:06
И аз гледах Step up,филмчето много ми хареса някакво разпускащо е а и по принцип оби4ам да гледам филми с танци..мисля че си заслужава гледането
CheerFuL-F
Dec 6 2006, 16:00
гледах филма Material Girls филмчето е много готино особено щом участва Хилари Дъф
DaniEl
Dec 11 2006, 21:01
Вчера гледах "True Romance" и филма ми хареса много.Препоръчвам го...
NRG_God
Dec 11 2006, 21:52
Гледах филма "Bachelor party Vegas" .
Добро филмче , разпускащо и ненатоварващо. Комедийка от стила на "Американски Пай".
Оценка 8/10 в стила.
girl_from_hell
Dec 13 2006, 09:52
(Jolly_GirL @ Dec 3 2006, 20:06)

И аз гледах Step up,филмчето много ми хареса някакво разпускащо е а и по принцип оби4ам да гледам филми с танци..мисля че си заслужава гледането

точно за този филм исках и аз да се изкажа наисина има няколко подобни филми и не е много уникален, но е много хубав аз самата съм много запалена по бреак (уш съм тренирала) и гледам всички филми свързани с бреак и много ми харесват тези комбинаций, който правят с модерен балет
хубаво е филмчето препоръчвам го
QUOTE(girl_from_hell @ Dec 13 2006, 09:52)

QUOTE(Jolly_GirL @ Dec 3 2006, 20:06)

точно за този филм исках и аз да се изкажа наисина има няколко подобни филми и не е много уникален, но е много хубав аз самата съм много запалена по бреак (уш съм тренирала) и гледам всички филми свързани с бреак и много ми харесват тези комбинаций, който правят с модерен балет
хубаво е филмчето препоръчвам го
Гледай "You Got Served" ако не си[съмнявам се ама аз да си кажа

]
Иначе поставих нов мой рекорд за 2 дни гледах 5 пъти "The Nightmare Before Christmas"

МНОГО ЛУДО ФИЛМЧЕ!!!
girl_from_hell
Dec 13 2006, 12:09
f0rgy
гледала съм го, но мерси все пак
казах че обичам такива филми и повечето съм ги гледала
и You Got Served също е много хубав
Jolly_GirL
Dec 13 2006, 16:19
Гледах D.O.A.,много е готин,препоръчвам ви го
CheerFuL-F
Dec 14 2006, 15:43
гледах The Marine филма е много добър само че доста са преовеличили в някой от сцените
Jolly_GirL
Dec 14 2006, 21:13
Гледах Kiss the girls,малко е старичък но е готин
TheUnknown
Dec 17 2006, 17:14
Гледах Invincible по истински случай - става въпрос за американски футбол
Sir_Man0waR
Dec 17 2006, 18:04
филма Ерагон бива ли го има ли нещо общо с книгата и заслужавали си да се гледа

?
DaniEl
Dec 17 2006, 22:47
До колкото знам световната му премиера е била вчера.Шанса някой да го е гледал е минимален.Мисля ,че ще е най-добре да попиташ
тук
Aз гледах филм а"FLYBOYS" със Джеймс Франко повярвайте невероятен филм казват че е базиран на изтински факти много ми хареса препоръчвам ви го

))
girl_from_hell
Dec 23 2006, 01:03
(Хейли @ Dec 21 2006, 14:56)

Aз гледах филм а"FLYBOYS" със Джеймс Франко повярвайте невероятен филм казват че е базиран на изтински факти много ми хареса препоръчвам ви го

))
аз се замислих дали да си го дръпна този филм, май ще го гледам
Крадец на рози
Dec 23 2006, 05:33
(FrAgMaKeR @ May 10 2005, 22:45)

Spun - имаго в раздел "РЕВЮТА НА ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ", много ме изкефи. Няма да се хареса на повечето от вас, но ако филми от рода на Trainspotting и Requiem for a Dream ви харесват, то трябва задължително да гледате и този.
Как изобщо можеш да сравняваш Requiem for a dream с друг филм :> Аз лично, ви го препоръчвам
Препоръчвам и American History X...
Филмът Crank също ми хареса.. The brick си заслужава :>
Refuse
Dec 23 2006, 12:37
(Крадец на рози @ Dec 23 2006, 05:33)

(FrAgMaKeR @ May 10 2005, 22:45)

Spun - имаго в раздел "РЕВЮТА НА ИНТЕРЕСНИ ФИЛМИ", много ме изкефи. Няма да се хареса на повечето от вас, но ако филми от рода на Trainspotting и Requiem for a Dream ви харесват, то трябва задължително да гледате и този.
Как изобщо можеш да сравняваш Requiem for a dream с друг филм :> Аз лично, ви го препоръчвам
Препоръчвам и American History X...
Филмът Crank също ми хареса.. The brick си заслужава :>
Определено Requiem for a Dream е един много хубав филм, за мечтите и реалноста препоръчвам ви го
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.