Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-готина целувка за 3-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
eL
(Даре, припомни ми защо се съгласих да я направя тая анкета ?)
След едночасово тършуване из мрежовото пространство, кропване на снимки, качване в photobucket и т.н. ...стигнах до следния извод... mrgreen[1].gif..."дано нета ми не спре докато я 'правя'". Та очевидно съм нямала този късмет ( happy.gif)слава богу...
Мисля че задачата е ясна ... emoticon1 (55).gif Нарочно съм сложила по няколко снимки ... то туй целувката да не е "Мляс" и Край! 18.gif тя е нещо вълшебно, красиво, магическо(и обикновено продължава повече от 1-2 сек)Тааа искам да кажа : бъдете обективни и оценявайте самата ЦЕЛУВКА, като такава(пр: текника, жестове, обстановка... е айде стига толкоз 16.gif )
п.с. Аз съм за "Чао ГадЖе" и "Я ми ела насам" 18.gif
п.с.2. Направих го да може с повече от един глас 4.gif Сори за прецаканите emoticon1 (5).gif
ludoto_mimi
Аз съм първаааааааааа. fun.gif
И гласувам за "Пробвай канапето" и "Я ми ела насам". 18.gif
Nasi
Eлииии You are THE BEST!!!!!!!!!

Аз съм за:

*PeyT*
Ммм.. след дълги колебания, гласувах! biggrin2.gif Ще изневеря на любимата си двойка, но нали целта е да бъдем обективни.. rolleyes.gif Давам гласчето си за Ча0 'Гадже' 10.gif .. първо, защото обожавам този момент, т`ва докосване на нослетата, усмивката на Брук(охх тези трапчинки... emoticon1 (5).gif ) и целувката е уникално сладка.. wub.gif Това ми и е една от най-любимите Брукас сцени! biggrin.gif

П.П1 ЕЛи, поздравления за темата! 4.gif Резултатът от многочасовият ти труд е страхотен, много ДжиДжаНа анкетка! 3.gif emoticon1 (5).gif

П.П2 С нетърпение очаквам "най-готината целувка от 4-ти сезон"! 2039[1].gif За кого ли ще гласувам тогава... emoticon1 (115).gif happy.gif
ludoto_mimi
След като двама вече се прецакаха, да поясня, че може да гласувате за повече от един момент. biggrin2.gif
Sladura
С две ръце и с двата крака гласувам за целувката м/у Пейтън и Лукас.Сезон и половина я чаках тази целувка biggrin2.gif
sophia__
аз гласувах за целувката на Брукас на плажа и за `хвани ме за синджира` happy.gif
sanuvam
Цитат
С две ръце и с двата крака гласувам за целувката м/у Пейтън и Лукас.Сезон и половина я чаках тази целувка biggrin2.gif

Аз също гласувах за нея !
Крадец на рози
Гласувах за всички tongue.gif
girl_from_hell
хах някаква весела тема smile.gif
аз дадох 2 гласчета за Хвани ме за синджира(Хейли/Нейтън) и "Акo ти кажа че Tе OбичаM ще го обърнеш ли против мен"(Пейтън/Лукас)
NeLinKa
Az obojavah dvoikata bruk i lucas i zatova glasuvah za momenta v koito i dvamata sa pod dajda a y
tva mi edin ot lubomite momenti blush.gif

---mod edit:
Писането на кирилица е задължително. Моля прочети Правилата и ги спазвай.
girl_from_hell
Цитат(*PeyT* @ Mar 11 2007, 02:17) *
П.П2 С нетърпение очаквам "най-готината целувка от 4-ти сезон"! 2039[1].gif За кого ли ще гласувам тогава... emoticon1 (115).gif happy.gif

хах от сега почваш да мислиш нали smile.gif и аз въопще не ни е лесно да избира ме междо толкова хубави моменти
Mrs.Ackles
Готина темичка! happy.gif Гласувах за "Не-екслузивните" на плажа(Брук/Лукас), Ча0 'Гадже'(Брук/Лукас) и "Tанцувай с мен"(Брук/Лукас)... rolleyes.gif
orhideya
Аз съм за Не-ексклузивните и целувката под дъжда blush.gif
DaniEl
Ами моята любима целувка е няма тук unsure.gif

От тези гласувах за: "Я ми ела насам.."(Пейтън/Джейк). Тоя момент ... mrgreen[1].gif
Обаче да спомена ,че "Tанцувай с мен"(Брук/Лукас) е една от най-хубавите сцени във One Tree Hill. За малко да гласувам за нея rolleyes.gif
CheerFuL-F
на плажа Брук/Лукас
bo7evka
aз гласъвам за I do
fenka_lucas_i_brooke
Аз съм за
"Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас)
и
"Tанцувай с мен"(Брук/Лукас):
Bloody_Tears
Аз съм за "Пипни ме тук и тук" 18.gif
Gossip Girl
I do и Танцувай с мен smile.gif Класика
DeSeRt^RoSe
Еми аз гласувах за Хвани ме за синджира(Хейли/Нейтън) и Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас) но беше труден избор
VanIcHka
"Не-екслузивните" на плажа и "Tанцувай с мен"
OTH^fenka
Хехе, барво за темичката. Супер е направена. Труден избор определено, но в крайна сметка се спрях на -->
Хвани ме за синджира (Хейли/Нейтън) wub.gif
susito
аз гласувах за "Я ела насам"...мноу ме накефи тоя момент!
seduction_55
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 11 2007, 12:27) *
Аз съм за
"Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас)
и
"Tанцувай с мен"(Брук/Лукас):

Гласувах за абсолютно същите целувки. happy.gif
qwe123
"Хвани ме за синджира" и "Пробвай канапето" smile.gif са най-готини biggrin.gif Иначе гласувах за всички smile.gif Ама защо я няма на Хейли и Нейтън под дъжда,дето я има и в "Halo" confused.gif
Иначе темата е много готина smile.gif И заглавието е супер smile.gif Много ме кефи думата джиджъна mrgreen[1].gif
PS:как забравих да похваля и Джейтън момента!Много си ги обичкам заедно biggrin.gif
eL
Цитат(qwe123 @ Mar 11 2007, 16:26) *
Ама защо я няма на Хейли и Нейтън под дъжда,дето я има и в "Halo"

Нямаше как да сложа всички целувки от 3ти сезон ... щот' трябваше най-малко 3анкети да направя rolleyes.gif "Номинациите" са доста субективно напавени bigwink[1].gif (общо взето сложих само тези, които на мен са ми харесали... 15.gif ) Имах намерение да включа и целувката с Нейт и Хейли в дъжда, но не ми се смести в 10те blush.gif пък и в предната анкета тяхната в дъжда уби тотално конкуренцията. happy.gif
DesiTo
Гласувах за: happy.gif

"Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ" (Брук/Лукас) и "Tанцувай с мен" (Брук/Лукас)
Menna
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 11 2007, 01:59) *
(Даре, припомни ми защо се съгласих да я направя тая анкета ?)
Защото не можеш да откажеш на такова миловидно същество като мен. emoticon1 (47).gif

Снимките са ОчАрОвАтЕлНи. 8.gif За пореден път адмирации за подбора и положения труд. 13.gif

Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 11 2007, 01:59) *
бъдете обективни и оценявайте самата ЦЕЛУВКА, като такава пр: текника, жестове, обстановка...
Моя глас директно се отправя към последната целувка - "Танцувай с мен". 8.gif И за да докажа че съм обективна, използвах схемата, която си дала за пример - техника, жестове, обстановка. happy.gif
Нивото на засмукване беше добро passifier.gif , имаше опипване тук-там по тялото, не само мляс-мляс emoticon1 (28).gif , времетраенето беше прилично, така че практикуващите целувката да се опознаят достатъчно добре. emoticon1 (7).gif
Абе, въобще както писа някой по-горе, това е една от най-красивите сцени с тях двамата, така че аз лично въобще не се затрудних за кой номер да си дам гласчето. emoticon1 (32).gif

"Я ми ела насам" също ми хареса, но понеже съм си тъпичко забравих, че може по няколко. 1eyeb[1].gif
Впрочем целувка "Хвани ме за синджира"? 18.gif Уникален шмат си, признавам те! bigarmhug.gif
sladuranka
Гласувах за всички Брукаси и 2 Нейлита. БРАВО за темата worthy.gif .
Bong
"Не-екслузивните" на плажа(Брук/Лукас) - 1 shocking.gif shocking.gif
siska
Аз гласувах за "Хвани ме за синджира" , "..Пипни ме Тук и Тук..." и "Tанцувай с мен" happy.gif и бтв темата е мн готина браво biggrin.gif
Brookie
"Не-екслузивните" на плажа и "Tанцувай с мен" wub.gif wub.gif wub.gif
~●R@Li●~
happy.gif "Хвани ме за синджира" 4.gif 4.gif
**Sophia**
аз съм за -Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас)-много е романтично...
SeMiNi
Страхотна тема и прекрасни снимки!Всички са супер и са много хубави моменти..но аз гласувах за "Танцувай с мен"-просто невероятен момент.. emoticon1 (55).gif
nadezhda_had
Хвани ме за синджира
ALeX4e7y^
Тва пробвай канапето ми звучи най-добре и съм за него
И нека попитам защо ги няма Кийт и Карън шот между тях се разтегна една гнусна гадна лига което беше ужасн тва беше в 3 сезон там когато имаше мажуретски конкурс или и аз нз какво и мисл, че заслужава 1-во място ама я няма biggrin2.gif
Jolly_GirL
Амм най-много ми хареса моментът 'Танцувай с мен' невероятно красив smile.gif
Bethany
Хвани ме за синджира Copy of wub.gif
devon
"Хвани ме за синджира" и "Танцувай с мен" тези двечките най ми харесват и винаги изтръпвам докато ги гледам wub.gif
gotinoto_baby
"Не-екслузивните" на плажа(Брук/Лукас) и "Хвани ме за синджира" рулират 4.gif
pretty_girl
Аз съм за Чао гадже,Танцувай с мен и Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ.

P.S. Сори че съм само на Брукас ама от предложените те ме кефят най-много
Sensimilla
Аз гласувах за Брук и Лукас... целувката под дъжда... беше толкова сладко... и романтично...
sulu
Определено синджира emoticon1 (55).gif emoticon1 (56).gif
CatXx
Гласувам за 'Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ' & 'Tанцувай с мен' happy.gif
{HoNeY}
"Не-екслузивните" на плажа(Брук/Лукас) smile.gif
pussy^^
дадох едно глас4е за "пипни ме ......" НЕЙТЪН И ХЕЙЛИ мн са сладки в този момент!!!!!!!!!:P
^^HeLa^^
Хвани ме за синджира(Хейли/Нейтън)smile.gif
Lileto
Аз гласувах за "Танцувай с мен" ,но всъщност всички сцени на Брук и Лукас които са дадени ми харесват много и също "I do" happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.