Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-готина целувка за 3-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
pokahontas_denka
аз гласувах определено за "Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас): -това за мен е най-сладката и красива целувка......
hrivetoo
LEYTON
nelito_91
Хвани ме за синджира (Хейли/Нейтън) и "I do..." (Хейли/Нейтън) 10.gif
poLyto
колебаех се между "Не-екслузивните" на плажа(Брук/Лукас) и Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас) .. това са ми двете най-любими целувки в целия сериал, така че не мога да избера ... за това няма да гласувам smile.gif
ПрИнЦеСкАтА
Определено за на плажа Брук и Лукас лелее тая снимка колко я търсих wink.gif
fenkanabrooke
Опрделено сам за целувката на Брукас под дъжда.Беше най- красивата и истинска.
PayTon__
"Акo ти кажа че Tе OбичаM ще го обърнеш ли против мен"(Пейтън/Лукас):
marin4et000
"Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"
or1g1nal
Еми аз гласувах за "Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ" , защото това наистина си беше много як момент, за "Акo ти кажа че Tе OбичаM ще го обърнеш ли против мен" , защото те са най- яката двойка в целия филм tongue.gif и ест за Нейли "I do..." wub.gif
caprice
"Не-екслузивните" на плажа(Брук/Лукас) и Ча0 'Гадже'(Брук/Лукас)...толкова са сладки и двамата happy.gif
gotinatakuma
За тази
и за "Хвани ме за синджира"
CiNdEreLLa``
"Танцувай с мен" ... страшно невинна и много емоционална целувка smile.gif
**Naley*
"Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ"(Брук/Лукас)
krisence13
Но аko искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ и Чао гадже. 4.gif
allnitess
"Tанцувай с мен"(Брук/Лукас)
vesko_oth_fen
.Пипни ме Тук и Тук..wink.gif(Хейли/Нейтън): emoticon1 (17).gif
Naley_fen
"Хвани ме за синджира(Хейли/Нейтън)" и "Пипни ме Тук и Тук..wink.gif(Хейли/Нейтън)"
summer77881
За мен тук верният отговор е ''Хвани ме за синджира'' Това са едни целувки които всички фенове на Нейт и Хейли чакаха с нетърпение след толкова много страдания изпяти песни и катастрофи след толкова много болка и страдания най-сетне Нейт и Хейли отново заедно!!!!!!!
Bodyguard
Акo ти кажа че Tе OбичаM ще го обърнеш ли против мен(Пейтън/Лукас)
Marissa Cooper
Хвани ме за синджира и Но акo искаш да знаеш защо те обичам ще продължавам цяла нощ
moni_hs
Всички на Брук и Лукас
Dimple
Пробвай канапето tongue.gif
mak3-l0ve
"Хвани ме за синджира" (Хейли/Нейтън) 4.gif .. момент, който много дълго чакахме ~ събирането на Naley wub.gif
"Но аko искаш да знаеш защо те обичам, ще продължавам цяла нощ" (Брук/Лукас) .. мн романтична сцена .. любимата ми от епизода blush.gif
"Пипни ме Тук и Тук" (Хейли/Нейтън) .. трудно е да устоиш на сексапила на Нейтън biggrin2.gif дори за човек като Хейли : D
"Пробвай канапето" (Брук/Лукас) .. няма кво да говоря повече .. Страхотни са! rolleyes.gif
"Ча0 Гадже" (Брук/Лукас) .. обожавам Брук като казваше Bye Boyfriend : D .. не е нещо особено, ама го казваше супер сладко rolleyes.gif
DeViL_AsS
Определено целувката между Люк и Пейтън smile.gif
ZuZka yeah
Лукас и Пейтън.
lu~
Лукас и Пейтън . happy.gif
badbaby22
На мене всички целувки между Найтен и Хейли и между Брук и Лукас ми харесвааттт biggrin.gif
naley_
Хвани ме за синджира e най-хубавата rolleyes.gif tongue.gif
^BeLieVe`iN`Me^

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ralichka_21
Амиии...Пипни ме тук и тук... smile.gif
back`to`black
Брук и Лукас под дъжда,Хейли Нейтън и синджира biggrin2.gif и Джейк и Пейтън!
FintiFlushka
Синджира,Брук и Лукас под дъжда,Пейтън и Лукас в библиотекатам,Брук и Лукас на сватбатаа ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.