Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Addison Montgomery
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Страници: 1, 2
ludoto_mimi
Kate Walsh

Биография:
Кейт е родена в Сан Хосе, щата Калифорния, на 13.10.1967г. Израства в Сан Хосе и В Тускон, щата Аризона, и по-късно учи в Университета в Аризона, където се записва в местния театър. По-късно се мести в Чикаго, където започва работа с Piven Theatre и след това с Чикагския Shakespeare Repertory. Играе по националното обществено радио в продукцията на радиото – пиесата „Роден грешник”. Уолш заминава за Ню Йорк и се включва в комедийната трупа Burn Manhattan, изпълняващи пиеси от Бродуей.
Първата й главна поява по телевизията е в Шоуто на Дрю Кери през 1995, където се превъплъщава в Ники Файфър, приятелката на Дрю, която се бори с килограмите си. Продължава с ролята си на Керъл Нелсън във сериала на HBO "Съзнанието на един женен мъж" (2001) и влиза в ролята на жената, която привлича Норм Макдоналд в ситкома "Шоуто на Норм" (1999). Участва във филма Under the Tuscan Sun (2003), където в главната героиня се играе от Сандра О (д-р Янг в „Анатомията на Грей”). Ролята й на Адисън Монтгомъри определено е една от най-успешните в кариерата й и й донася много награди.

Интересни факти:
*Висока е 180см, което е удивлявало японските жители, когато е била модел в Япония през 80-те.
*Майка й е италианка.
*Като малка е носела очила.
*Филмът „Най-сладкото нещо” е написан от най-добрата й приятелка Нанси Пиментал. Героините в него са базирани на двете приятелки. Кейт участва в DVD-то на филма.

Връзки:
http://www.kate-walsh.com/
http://imdb.com/name/nm0005532/
http://www.k-walsh.com/

Dr. Addison Montgomery

Банери Тапети Аватари

Credit:FF
ludoto_mimi
Като за начало малко новини и снимки:

Grey’s Anatomy star Kate Walsh by Jennifer Wolf

Статията + още снимки в Best Life Magazine

Jezebel Photoshoot

Още снимки от фотосесията за сп. Jezebel - тук.

NABFEME Dreamgirls Luncheon

Кейт Уолш и Сара Рамирез (д-р Торес) на 04.03.2007г. Още снимки тук.

Kate Walsh Finds Her McDreamhouse

Няколко страници в списането на Опра, посветени на дома на Кейт.
Може да видите останалата част и да прочетете статиите тук.
Nasi
Мимс, с това се занимаваше снощи и не ми казваше, нали?

Супер е темичката. Адисън ми е любимката от доста време. А Кейт е много симпатична.
Roxanne
В последния сезон тя ми стана любимка rolleyes.gif
Голяма сладурана е и има харизма.
girl_from_hell
първо тя е много красива жена, но и има някакъв чар в нея ей така като я погледнеш неможе да се опише просто, иначе в сериала ми допада, но точно любимка не ми е
sladuranka
Много ме кефи. На пук на всички ще кажа, че ме кефеше и във 2-ри сезон worthy.gif .
Пред нея е Изи rolleyes.gif , а след нея Мередит. Просто това, че веднага я опреличиха на "лошата" супер ми допадна. Инъче актрисата си е супер biggrin2.gif .
ludoto_mimi
Цитат(sladuranka @ Mar 11 2007, 00:23) *
Много ме кефи. На пук на всички ще кажа, че ме кефеше и във 2-ри сезон worthy.gif .
Пред нея е Изи rolleyes.gif , а след нея Мередит. Просто това, че веднага я опреличиха на "лошата" супер ми допадна. Инъче актрисата си е супер biggrin2.gif .

Напълно съм съгласна с теб, само че на мен тя ми е на първо място, след нея Изи и после Мередит.
А ролята на лоша много и отива. 15.gif

Радвам се, че темата ви харесва.
ludoto_mimi

Още...

Още...
ludoto_mimi
Статия от Intouch Weekly относно реклама.

OTH_fenka
Ще излъжа много жестоко ако кажа, че не я харесвам rolleyes.gif . Симпатична ми е и в сериала и като актриса. В сериала бях малко негативно настроена към нея, но после от 1-2 серии мн започнах да и се радвам.Имаше моменти в които мн добре закопаваше другите cool.gif . След това си свалих няколко филма на Кейт макар че там играеше малки роли. Сега вече знам доста неща за нея и извода е че мн ми харесва. Помня, че за Адисън научих от един пост на Мими, зашото все още не бях гладала 2 сезон. И тогава реших да се поразровя и да видя коя е кво що. ohmy.gif
ludoto_mimi
GLAAD Media Awards April 14th

Нови снимки от GLAAD наградите, 14 април 2007г. Още снимки...

Още...
ludoto_mimi
Step Up Women's Network

Снимки от 19 април 2007г., Ескада. Още снимки...

Celebration For Diabless Boutique

Снимки от празненствата на Diabless Бутик от 19 април 2007г. Още снимки...

На сайта на Caress (http://caressfairytales.com/) можете да видите рекламите, които е снимала Кейт за козметичната компания. Едната е Beauty Unleashed, а другата - Cindy Rella.

Кейт ще участва в шоуто "Live With Regis and Kelly" на 3 май.
Nasi
Мерси много Мимс за снимките! emoticon1 (44).gif
ludoto_mimi
TV Guide Ad

Статия и реклама за последния епизод от този сезон.

В този епизод Адисън заминава завинаги от Сиатъл и историята й след това ще бъде филмирана в друг сериал, който също ще се излъчи по телевизия ABC. Повече информация и официални снимки от последния епизод може да намерите тук.
DesiTo
Линка не се отваря. Значи сериала ще продължи без нея? Хубаво е, че все пак ще филмират продължението на историята й, макар и в друг сериал. happy.gif
По принцип в началото не харесвах Адисън. Но сега гледам 3-ти сезон и определено мнението ми за нея се промени. Макар че и в началото е имало моменти в които ми е харесвала, но пък някои нейни постъпки не са ми допадали. 16.gif Доста противоречив персонаж, поне за мен.
Но пък актрисата Кейт е много симпатична. biggrin2.gif Не съм я гледала в други филми, но в този сериал според мен страхотно се справя с ролята на Адисън. 4.gif
ludoto_mimi
Цитат(DesiTo @ May 1 2007, 00:06) *
Линка не се отваря.

При мен няма проблеми. dunno[2].gif
DesiTo
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 30 2007, 23:30) *
При мен няма проблеми. dunno[2].gif

Явно проблемa е при мен, защото и самия сайт www.k-walsh.com не ми се отваря. dry.gif

И да не става оф - малко нови сниимки на Кейт biggrin2.gif

Kate Walsh shows her support for Presidential Candidate Barack Obama at a Parc

Още снимки тук!
ludoto_mimi
Access Hollywood: Billy Bush and Kate Walsh - снимки от пижамено парти, интервю и вечеря. Има и коментари на Били Буш под снимките. 18.gif
Gossip Girl
Не бих казала, че съм фенка на сериала, но определено Кейт и Катрин са ми любими. После да кажа и браво на @ludoto_mimi, защото темата е много добре направенa. А снимките от пижама партито са много яки, макар че първо като я видях не ми заприлича на пижама тая на Кейт.
ludoto_mimi
Upfront 2007 - Private Practice

"Private Practice"
(Premieres Fall 2007-08, Wednesdays, 9:00-10:00 p.m., ET)

Създателката на "Анатомията на Грей" и носителка на наградата Златен Глобус, Шонда Раймс, започва история за ново начало и стари приятели. Адисън Монтгомъри е известен неонатален хирург, уважавана от нейните приятели и колеги в болница "Сиатъл Грейс". След като решава, че вече не може да живее близо до бившия си съпруг, McDreamy, и бившия си любовник, McSteamy, Адисън се отправя към Лос Анжелис за по-топло време и по-сполучливи възможности. Отново събрана с вече разведените си приятели от университета, Наоми и Сам, тя се присъединява към тяхната частна практика. В ролите участват Кейт Уолш, Ейми Бренеман, Тим Дейли и Тей Дигс. "Private Practice" разказва историята на една жена, която не се страхува от промените и е готова да започне нов живот.

Kate on Ellen Degeneres May 10th 2007
Nasi
Оооо мерси много Мимс, определено това ще е сериалът, който ще чакам най-много тази есен. 4.gif

Цитат
бившия си съпруг, McDreamy, и бившия си любовник, McSteamy

18.gif 18.gif 18.gif как само звучи.
ludoto_mimi
Entertainment Weekly And Vavoom Host Upfront Party

ABC Upfronts

Oще снимки тук и тук

Kate is engaged!

The actress, 39, confirmed Tuesday that she's engaged to her boyfriend, Alex Young, a production co-president at 20th Century Fox.
The Grey's star flashed her Neil Lane Jubilee-cut diamond to PEOPLE and said that Young proposed last week in San Francisco.

--------------------------
Е, очевидно с нея никога не е скучно, винаги има с какво да те изненада. Кейт вече е сгодена за приятеля си Алекс Йънг, който работи в 20th Century Fox.
Да им е честито! fun.gif
ludoto_mimi
The 4th Annual Lucky Club Day 3

Oще снимки...

Maxim Hot 100 Party on May 16th 07

Oще снимки...
sulu
О тя бременна ли е още или това са стари снимки?
ludoto_mimi
The Knocked Up Premiere

Oще снимки...

US Weekly Scans

Sixth Annual Chrysalis Butterfly Ball on June 2nd 07

Oще снимки...

Nasi
Мерси Мимс, страхотна е. Сканчетата от списаниято са много интересни.
ludoto_mimi

Kate Walsh and David Spade Talk About Maxim's Hot 100

Гледайте го и ще умрете от смях. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Гарантирам!
DesiTo
Мими, благодаря ти за снимките, както и за клипчето. Наистина е много забавно. biggrin2.gif

The Premiere of Universal Pictures "Knocked Up" Afterparty

ludoto_mimi
Fantastic 4 - Rise of the Silver Surfer London (UK) Premiere

Снимки от премиерата на втория филм за "Фантастичната четворка" на 12 юни 2007г.

The 2007 Crystal and Lucy Awards

Още снимки...
sladuranka
Изглежда супер както винаги biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
Kate hosts Kate Somerville Party

Oще снимки...
ludoto_mimi
Kate at The ESPY Awards

Още снимки...
brooke_scott
физи4ески ме кефи - мн красива жена е, но в сериала героинята й не ми е любимка и мн ме изнерви като по4на да се сваля на Алекс, а и още в на4алото като застана м/у Мер и Дерек
Tedds
Страхотна е,още когато се появи в сериала много ми хареса! 4.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Jul 27 2007, 19:44) *
физи4ески ме кефи - мн красива жена е, но в сериала героинята й не ми е любимка и мн ме изнерви като по4на да се сваля на Алекс, а и още в на4алото като застана м/у Мер и Дерек

Ейй добре бе, това е, което мисля и аз 4.gif то тва е един един от малкото въпроси (относно филми) за които да сме на едно мнение хихих smile.gif
fenka_1
Eee това е моята любимка от "Grey's anatomy" biggrin.gif Kate Walsh е страхотна актриса,а героинята й Адисън ми допада много smile.gif Мисля че без Адисън сериала няма да е същия9.gif ,но това си е мое мнение. И с нетърпение очаквам "Private Practice" 10.gif smile.gif
ludoto_mimi
Grey’s Girls Gone Wild!

Още снимки от моминското парти на Кейт.
На него са присъствали Сара Рамирез (Кали) и съпругата на Джъстин Чеймбърс (Карев) - Кейша.

Kate is married!

Кейт Уолш се омъжи за годеника си Алекс Йънг на 01.09.2007г. (събота)
Церемонията се е състояла в презвитерианската църква в Ojai.
На нея са присъствали актрисата Кейт Бекинсейл, със съпруга си Лен Уайзман, Катрин Хийгъл (с годеника си Джош Кели),
Сара Рамирез, Чандра Уилсън и Джъстин Чеймбърс, със съпругата си, и др.
ladysunshine
Лелееее, ludoto_mimi, много готини снимчици. Аз въобще не заех, че се очаква да се омъжи. Жалко само, че не се вижда хуаво мъжа и да го видим дали е хубав smile.gif
Loven
И моята любимка от Анатомията на Грей е Адисън. Много е симпатична. Абе супер е. biggrin2.gif biggrin2.gif 4.gif Кейт е старахотна актриса и ми е много гадно че няма да участва в 4-ти сезон. sad.gif
Катeто
Голяма сладурана е и добре си играе ролята,с Алекс не ми харесват като двойка,любимите ми моменти с нея са когато се заяжда с Марк или с Дерек,голям смях пада тогава 18.gif

dEniChka
Симпатяга .. smile.gif
ludoto_mimi
Ето две снимки от сватбата с хубаво качество. Има още в новият брой на списание OK!, но все още не са се появили в интернет.

ludoto_mimi
Kate Expectations

Статията от EW (с Кейт и Шонда) тук (възможни спойлери за Private Practice)
DesiTo
ludoto_mimi
OK! Magazine Scans

Bikini Babe

Още снимки тук, както и интервю с Кейт.
Nasi
worthy.gif Много красива свадба! Браво на Кейт.
brukas_love
Адисън е страхотна, жалко, че напусна сериала. sad.gif
DesiTo
Kate Walsh @ EW Pre-Emmys Party

Още снимки тук

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.