Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gilmore Girls по българска телевизия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
DaniEl
Днеска даваха 2-ри епизод на сериала.Дават го по същата телевизия която излъчи и One Tree Hill / РТВЦ Пловдив /.Мисля че се излъчва само на територията на Пловдив от 20:30 ч.
ludoto_mimi
Да бе, наистина и аз сега го видях в програмата. shocking.gif
Само че не знам къде е тая програма и дали още я има. 18.gif
DaniEl
Ще го дават от понеделник до петък от 21:20ч.
Надявам се за в бъдеще да го пуснат по БНТ както направиха с One Tree Hill .
Gossip Girl
И аз се надявам а го пуснат . Не съм го гледала , но всички ми казват , че е много хубав
Bloody_Tears
Може да го гледам,ако го пуснат по БГ телевизия.Аз също съм чувала,че бил хубав smile.gif
ludoto_mimi
Всъщност дублажа не е много зле. Гласовете им бяха що-горе прилични, а и са запазили френския акцент на Мишел. За превода не мога да кажа, защото не гледах много от серията, но дано да не са оплескали хубавите шеги.
DaniEl
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 12 2007, 22:06) *
Всъщност дублажа не е много зле. Гласовете им бяха що-горе прилични, а и са запазили френския акцент на Мишел. За превода не мога да кажа, защото не гледах много от серията, но дано да не са оплескали хубавите шеги.

Аз ги гледам най-редовно определено е много хубаво преведен.Аз съм гледал малко от епизодите ,но вчерашния бях.Малко преводачката на Рори не я бива ,но пък то не може всичко да е идеално rolleyes.gif Струва ми се доста лигава ,а героинята на Алексис е по-срамежлива като че ли,незначм. smile.gif
ludoto_mimi
Има разлика между превод и дублаж. wink.gif Хората, които озвучават някой герой не са преводачи.
Според мен дублажът е добре, никой не може да има същия глас като Рори. За превода обаче не знам, трябва да гледам и следващите серии.
Alanna
Ама това само за Пловдив ли е? Искам и аз да го гледам ! sad.gif unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(Alanna @ Mar 13 2007, 14:14) *

Да, само за Пловдив е, но най-вероятно ще го пуснат по БНТ, но не се знае кога. Така направиха с ОТХ. Първо го даваха по регионалните, а после по К1 го пуснаха.
pussy^^
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 13 2007, 15:18) *
Цитат(Alanna @ Mar 13 2007, 14:14) *

Да, само за Пловдив е, но най-вероятно ще го пуснат по БНТ, но не се знае кога. Така направиха с ОТХ. Първо го даваха по регионалните, а после по К1 го пуснаха.

дават го и по РТВЦ Русе( би тлябвало да го дават по вси4ки регионални)
Estell
Определено ще го погледна сериалчето, ама може да изчакам да го пуснат по Канал 1, че като гледам в Русе сме на 16 епизод. Алексис Бледел ми е много симпатична. За другите актьори почти нищо не зная,но смятам да поправя грешката!
ludoto_mimi
Oт сряда (25.04) от 18.55 започват да го излъчват по БНТ. biggrin2.gif
Menna
Всеки ден ли ще го излъчват? rolleyes.gif Не че ще имам възможност да го следя...и все пак.... biggrin.gif
Bloody_Tears
Офф, ми ще взема да го видя smile.gif дано да си заслужава happy.gif
ludoto_mimi
Eйй, много сте бързи бе. shocking.gif

Даре, ами от програмата за тази седмица ще го дават сряда, четвъртък и петък. За другата - ще видим. Но най-вероятно ще е всеки ден.
Menna
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 22 2007, 00:43) *

Даре, ами от програмата за тази седмица ще го дават сряда, четвъртък и петък. За другата - ще видим. Но най-вероятно ще е всеки ден.

Като пускаш хубави новини. biggrin2.gif
Чудно време обаче са му избрали. И ако дублажа е на ниво, съвсем ще ме шашнат. biggrin.gif
Bloody_Tears
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 22 2007, 00:43) *

не ни подценявай, професионалистки сме. Все пак сме тренирали за тфа, цял живот сме учили 18.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Apr 22 2007, 00:45) *
И ако дублажа е на ниво, съвсем ще ме шашнат. biggrin.gif [/b]

Tц. unsure.gif От това, което гледах по регионалните (1-2 епизода) "inn" беше преведено "пансион". Мисля, че това задминава дори ОТХ простотиите. rolleyes.gif
vasinka_{P}
Гледах рекламата по БНТ и мисля да видя какво представлява. Надявам се да е хубав

P.S. Чад Майкъл Мъри не участваше ли в първите епизоди?
Nasi
Ияуу Канал 1 този път са си свършили работата доста прилично, харесват ми дублажите. Много добра работа. Часът е доста неподходящ за лятното часово време, но тяхна си работа.

Много ми беше странно да ги гледем отново в първи епизод, колко много неща се промениха от тогава, точно сега ми се изтегли 19 епизод на 7ми сезон и ще си го пускам след малко.

Цитат
P.S. Чад Майкъл Мъри не участваше ли в първите епизоди?
Мисля, че участва и в няколко серии на 2-ри сезон. Общо първите два сезона се появява в 11 епизода. Още в утрешната серия ще го видим. Ролята му тук е доста различна....типчиното лошо момче, забавен е. smile.gif

Цитат
От това, което гледах по регионалните (1-2 епизода) "inn" беше преведено "пансион". Мисля, че това задминава дори ОТХ простотиите.

18.gif 18.gif 18.gif И аз го забелязах, някой трябва да им посочи разликите между пансион и гостоприемница.
Estell
Гледах втори епизод на филмчето и определено ми хареса. Ще го гледам при всяка възможност. В много неподходящо време го излъчват, но все пак ще се помъча да го следя редовно.
Определено са се постарали повече с озвучаването. smile.gif Аз не съм го гледала в оригинал, но ми харесва това, което чувам. smile.gif
DjuDju
аз гледах в петък 3 епизод и много ми хареса..кофри, че го дават от 7 часа..но нищо не се знае може да променят часа happy.gif ..изглежда доста симпатично сериалчето.Сега видях, че има толкова много сезони, дано Канал 1 да излъчат повечето
Menna
Успях да гледам част от един епизод. woohoo.gif
Определено, всеки който не е слушал оригинала, много е загубил. emoticon1 (116).gif Говора на Мишел няма да го коментирам. dry.gif Но пък е по-прилично от гаврата с "Дървото". biggrin.gif
julia1990
добре,а аз не разбрах кои дни ще го дават серияла,защото примерно днес го няма wacko.gif
qwe123
Само по тази пловдивската телевизия ли го дават?
ludoto_mimi
Цитат(qwe123 @ May 1 2007, 12:49) *
Само по тази пловдивската телевизия ли го дават?

Мисля, че вече го дават по Канал 1.
DesiTo
Да, дават го вече и по Канал 1.

Сряда, 02 Май 2007 ---> 19:00 "Момичетата Гилмор" – тв филм (4 епизод)
Петък, 04 Май 2007 ---> 19:00 "Момичетата Гилмор" – тв филм (5 епизод)

Жалко, че го дават в толкова неудобен за мен час, иначе бих го гледала. biggrin2.gif
qwe123
Оооо,ще го гледам smile.gif Жалко,че съм изпуснала първите 3 епизода tongue.gif
Ice^Ice^Baby
Аз днес изгледах една серийка и ми изглежда мн интересно-ще го следя сериалчето.Ще си изтегля и тези които пропуснах, ако ги има
bo7evka
Тоя филм исакам да го гледам отдавана, но нямаше суб сега като зилезнаха няма от къде да го сваля добре че тръгна по Канал 1 сиа само ми трябва да гледам 6,7,8 епизод че ги изпуснах ако намера от къде да ги изтегля в арената ги няма пък в другите или немога да се регна или ми тегли 1 епизод за 4 дена ако някой знаи хубав саит да ми каже плсс
susito
Аз го гледам от 7-ми насам без този в петък!Много е готин филма1Чад си е адски забавен и е с готиния външен вид тука!И ще може ли да ми кажете в кои точно епизоди участва Чад,че да си ги изтегля happy.gif
evil.photographer
Лоол,мен ако питате гласовете са много зле,превода също .
Във втория епизод,когато Лорелай се успива,тя казва "This is the last time I buy anything just because it's furry. ",а на български е преведено "За последен път купувам нещо,само защото ми стои добре" или нещо подобно .
Иначе го гледам и по БНТ,интересно ми дали някога ще доживеем да видим седми сезон в Бг ...
divata_airis
Сериалчето е страшно (което ми напомня, като станах такъв чалтат фен на сред финалната права, защо пиша чак сега). Много ми харесва - просто отношенията м/у двете са страшни, хумора е номер едно - няма грешка - е, освен че свърши. Изгледах сериите но Канал1 и сега тегля втори сезон, ама мнооого бавно бе...е, какво да се прави: жертви, заради Гилморките, няма как.
Между другото и аз се питам - ще доживея ли седми сезон по бг телевизия и въобще ще доживея ли да го тръпна: другата година по това време да се надяваме да се похваля.
julia1990
хах да и аз мисля че сигурно няма да го доживеем така че и аз като теб започнах да си тегля сериите от нета biggrin.gif Вярно е че става бавничко ама кво да правим,като е толкова як сериала просто си струва чакането 4.gif Аз вече съм на 4ти сезон и тегля пети и дори за момент не ми е било скучно!Не знам на какво се дължи,на актьорите или на сценаристите,но няма съмнение сериала е номер 1! 8.gif smile.gif
Walker_
На мен пък си ми беше много удобно 19ч. rolleyes.gif Тъкмо си науча уроците и то станало 18:30, отскачам до магазина за чипс, и се зазяпвам в Тв-то... ее хубаво време беше, цял ден тръпнеш за другия епизод.Тъпото беше, че ту имаше, ту нямаше, и така не разбрах, кой епизод, кога го дават.Все пак успях да поизгледам повечето rolleyes.gif
После лятото се заех да си тегля втори сезон.Доста мъчително бавно, но разбира се си струва.Сега обаче съм изправена пред друг проблем - субтитрите sad.gif
masterspi

От 26 ноември GTV започва излъчването на Gilmore Girls 4.gif 3.gif от програмата в сайта следва ,че ще се излъчва всеки понеделник от 21:00 ч. и повторение вторник от 11:00 ч.

Ето тук заснех с GSM-а рекламата малко лошо качество ама става
http://www.youtube.com/watch?v=oRDVD5oky_U
ludoto_mimi
Благодаря за новините. smile.gif
brooke_scott
с-р аз ще почна пак да го гледам, пък да видим до къде ще го докарам тоя път wink.gif
Jordan
"Момичетата Гилмор по GTV"
От понеделник 26-ти ноември по GTV започва да се излъчва хитовия американски сериал "Момичетата Гилмор". Какво става с този Канал 1. Първо "Три хил" започна по Фокс Лайф, а сега и това. Няма да се очудя ако и "Отдаденост" им откраднат.

МОМИЧЕТАТА ГИЛМОР
Оригинално заглавие: Gilmore girls
Дата на излъчване: всеки понедлник, от 21.00 час, от 26-ти септември
Повторение: вторник, 11:00 часа

Добре дошли в Старс Холол, Кънектикът. Очарователен и малък град с подредени къщи и чудновати характери, достойни да участват във всеки парад и пикник. Тук живее и вироглавата Лорелай Гилмор. На 32 години, с изключителна храброст тя създава уютен и спокоен живот за себе си и своята дъщеря-тинейджър Рори. Нещата обаче се променят, когато именно интересите на Рори придобиват нови измерения. Мечтите за частно училище и Харвард са „леко” изместени от момчетата и тинейджърската самоувереност. Самотната майка Лори отчита своята собствена бунтарска младост само до преди 16 години и ще се опитва да намери пътя към своята дъщеря.

Запознайте се с уникалния отбор майка-дъщеря, които, изглежда, израстват заедно. „Момичетата Гилмор” ни разкрива неподозирани взаимоотношения между майка и дъщеря. Показват ни как тази взривоопасна комбинация може да доведе до най-доброто приятелство на света – между майка и дъщеря.

Още с излизането си сериалът дава заявка за победител. Номиниран през годините, печели различни награди, в това число и наградата Emmy през 2004 година. През 2002 година Лорън Грахам е номинирана за Златен Глобус за най-добра женска роля в телевизионен сериал.

info by telemaniac.com
pretty_girl
О,супер новина много се радвам, задължително ще си припомня началните сериите,защото вече ми се губят.
ladysunshine
Ама защо по GTV бе confused.gif Аааа супер много се нервя, защото GTV-то ми се прецака, а супер много ми се гледаше Gilmore Girls mad.gif Явно ще се сваля
brooke_scott
те са мн сезони бе, как ще ги сваляш всички?
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 27 2007, 16:36) *
те са мн сезони бе, как ще ги сваляш всички?

Еми ще видим като ми остане време и стигна до тях ще го мисля
Ice^Ice^Baby
О много хубаво че го дават по GTV да си го гледкам отново worthy.gif
music_girl
Следа си го редовно по GTV. Чудя се дали след това ще пуснат и втори сезон? Как мислите?
telford
От сряда всеки делник от 19:00 втори сезон по БНТ!
pretty_girl
Цитат(telford @ Mar 3 2008, 14:10) *
От сряда всеки делник от 19:00 втори сезон по БНТ!

Супер,много се радвам ,че са решили да пуснат и 2 сезон,ама аз няма да мога да го хващам за жалост.
Zepp
Ааааааа много се радвам, че пуснаха и 2 сезон по бнт! biggrin2.gif Нищо, че ще го гледам за втори път, интересно ми като за първи път, че го гледам! blush.gif Уу, старата ми традиция отново в действие, само ме е яд, че изтървах първите 6 епизода и почнах от седми нататъка.. Иии много ми е весело...ама те като са тръгнали тъй една година един сезон... има да протакват 7 години, ако изобщо ще пуснат и останалите сезони dry.gif Както и да е, важното е, че ще гледам отново готския 2 сезон! biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.