Днеска даваха 2-ри епизод на сериала.Дават го по същата телевизия която излъчи и One Tree Hill
/ РТВЦ Пловдив /.Мисля че се излъчва само на територията на Пловдив от 20:30 ч.
ludoto_mimi
Mar 9 2007, 21:55
Да бе, наистина и аз сега го видях в програмата.

Само че не знам къде е тая програма и дали още я има.
DaniEl
Mar 12 2007, 20:17
Ще го дават от понеделник до петък от 21:20ч.
Надявам се за в бъдеще да го пуснат по БНТ както направиха с One Tree Hill .
Gossip Girl
Mar 12 2007, 20:19
И аз се надявам а го пуснат . Не съм го гледала , но всички ми казват , че е много хубав
Bloody_Tears
Mar 12 2007, 20:30
Може да го гледам,ако го пуснат по БГ телевизия.Аз също съм чувала,че бил хубав
ludoto_mimi
Mar 12 2007, 22:06
Всъщност дублажа не е много зле. Гласовете им бяха що-горе прилични, а и са запазили френския акцент на Мишел. За превода не мога да кажа, защото не гледах много от серията, но дано да не са оплескали хубавите шеги.
DaniEl
Mar 13 2007, 12:45
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 12 2007, 22:06)

Всъщност дублажа не е много зле. Гласовете им бяха що-горе прилични, а и са запазили френския акцент на Мишел. За превода не мога да кажа, защото не гледах много от серията, но дано да не са оплескали хубавите шеги.
Аз ги гледам най-редовно определено е много хубаво преведен.Аз съм гледал малко от епизодите ,но вчерашния бях.Малко преводачката на Рори не я бива ,но пък то не може всичко да е идеално

Струва ми се доста лигава ,а героинята на Алексис е по-срамежлива като че ли,незначм.
ludoto_mimi
Mar 13 2007, 13:59
Има разлика между превод и дублаж.

Хората, които озвучават някой герой не са преводачи.
Според мен
дублажът е добре, никой не може да има същия глас като Рори. За
превода обаче не знам, трябва да гледам и следващите серии.
Alanna
Mar 13 2007, 14:14
Ама това само за Пловдив ли е? Искам и аз да го гледам !
ludoto_mimi
Mar 13 2007, 14:18
Цитат(Alanna @ Mar 13 2007, 14:14)

Да, само за Пловдив е, но най-вероятно ще го пуснат по БНТ, но не се знае кога. Така направиха с ОТХ. Първо го даваха по регионалните, а после по К1 го пуснаха.
pussy^^
Apr 4 2007, 15:49
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 13 2007, 15:18)

Цитат(Alanna @ Mar 13 2007, 14:14)

Да, само за Пловдив е, но най-вероятно ще го пуснат по БНТ, но не се знае кога. Така направиха с ОТХ. Първо го даваха по регионалните, а после по К1 го пуснаха.
дават го и по РТВЦ Русе( би тлябвало да го дават по вси4ки регионални)
Определено ще го погледна сериалчето, ама може да изчакам да го пуснат по Канал 1, че като гледам в Русе сме на 16 епизод. Алексис Бледел ми е много симпатична. За другите актьори почти нищо не зная,но смятам да поправя грешката!
ludoto_mimi
Apr 21 2007, 23:39
Oт сряда (25.04) от 18.55 започват да го излъчват по БНТ.
Всеки ден ли ще го излъчват?
Не че ще имам възможност да го следя...и все пак....
Bloody_Tears
Apr 21 2007, 23:41
Офф, ми ще взема да го видя

дано да си заслужава
ludoto_mimi
Apr 21 2007, 23:43
Eйй, много сте бързи бе.
Даре, ами от програмата за тази седмица ще го дават сряда, четвъртък и петък. За другата - ще видим. Но най-вероятно ще е всеки ден.
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 22 2007, 00:43)

Eйй, много сте бързи бе.
Даре, ами от програмата за тази седмица ще го дават сряда, четвъртък и петък. За другата - ще видим. Но най-вероятно ще е всеки ден.
Като пускаш хубави новини.
Чудно време обаче са му избрали. И ако дублажа е на ниво, съвсем ще ме шашнат.
Bloody_Tears
Apr 21 2007, 23:46
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 22 2007, 00:43)

Eйй, много сте бързи бе.

не ни подценявай, професионалистки сме. Все пак сме тренирали за тфа, цял живот сме учили
ludoto_mimi
Apr 21 2007, 23:49
Цитат(Menna @ Apr 22 2007, 00:45)

И ако дублажа е на ниво, съвсем ще ме шашнат.

[/b]
Tц.

От това, което гледах по регионалните (1-2 епизода) "inn" беше преведено "пансион". Мисля, че това задминава дори ОТХ простотиите.
vasinka_{P}
Apr 23 2007, 01:16
Гледах рекламата по БНТ и мисля да видя какво представлява. Надявам се да е хубав
P.S. Чад Майкъл Мъри не участваше ли в първите епизоди?
Ияуу Канал 1 този път са си свършили работата доста прилично, харесват ми дублажите. Много добра работа. Часът е доста неподходящ за лятното часово време, но тяхна си работа.
Много ми беше странно да ги гледем отново в първи епизод, колко много неща се промениха от тогава, точно сега ми се изтегли 19 епизод на 7ми сезон и ще си го пускам след малко.
Цитат
P.S. Чад Майкъл Мъри не участваше ли в първите епизоди?
Мисля, че участва и в няколко серии на 2-ри сезон. Общо първите два сезона се появява в 11 епизода. Още в утрешната серия ще го видим. Ролята му тук е доста различна....типчиното лошо момче, забавен е.
Цитат
От това, което гледах по регионалните (1-2 епизода) "inn" беше преведено "пансион". Мисля, че това задминава дори ОТХ простотиите.

И аз го забелязах, някой трябва да им посочи разликите между пансион и гостоприемница.
Estell
Apr 27 2007, 14:43
Гледах втори епизод на филмчето и определено ми хареса. Ще го гледам при всяка възможност. В много неподходящо време го излъчват, но все пак ще се помъча да го следя редовно.
Определено са се постарали повече с озвучаването.

Аз не съм го гледала в оригинал, но ми харесва това, което чувам.
DjuDju
Apr 29 2007, 12:23
аз гледах в петък 3 епизод и много ми хареса..кофри, че го дават от 7 часа..но нищо не се знае може да променят часа

..изглежда доста симпатично сериалчето.Сега видях, че има толкова много сезони, дано Канал 1 да излъчат повечето
Успях да гледам част от един епизод.
Определено, всеки който не е слушал оригинала, много е загубил.
.gif)
Говора на Мишел няма да го коментирам.

Но пък е по-прилично от гаврата с "Дървото".
julia1990
Apr 30 2007, 18:03
добре,а аз не разбрах кои дни ще го дават серияла,защото примерно днес го няма
Само по тази пловдивската телевизия ли го дават?
ludoto_mimi
May 1 2007, 11:56
Цитат(qwe123 @ May 1 2007, 12:49)

Само по тази пловдивската телевизия ли го дават?
Мисля, че вече го дават по Канал 1.
Да, дават го вече и по Канал 1.
Сряда, 02 Май 2007 ---> 19:00 "Момичетата Гилмор" – тв филм (4 епизод)
Петък, 04 Май 2007 ---> 19:00 "Момичетата Гилмор" – тв филм (5 епизод)
Жалко, че го дават в толкова неудобен за мен час, иначе бих го гледала.
Оооо,ще го гледам

Жалко,че съм изпуснала първите 3 епизода
Ice^Ice^Baby
May 14 2007, 19:35
Аз днес изгледах една серийка и ми изглежда мн интересно-ще го следя сериалчето.Ще си изтегля и тези които пропуснах, ако ги има
bo7evka
May 14 2007, 19:44
Тоя филм исакам да го гледам отдавана, но нямаше суб сега като зилезнаха няма от къде да го сваля добре че тръгна по Канал 1 сиа само ми трябва да гледам 6,7,8 епизод че ги изпуснах ако намера от къде да ги изтегля в арената ги няма пък в другите или немога да се регна или ми тегли 1 епизод за 4 дена ако някой знаи хубав саит да ми каже плсс
susito
May 15 2007, 18:36
Аз го гледам от 7-ми насам без този в петък!Много е готин филма1Чад си е адски забавен и е с готиния външен вид тука!И ще може ли да ми кажете в кои точно епизоди участва Чад,че да си ги изтегля
evil.photographer
May 19 2007, 09:10
Лоол,мен ако питате гласовете са много зле,превода също .
Във втория епизод,когато Лорелай се успива,тя казва "This is the last time I buy anything just because it's furry. ",а на български е преведено "За последен път купувам нещо,само защото ми стои добре" или нещо подобно .
Иначе го гледам и по БНТ,интересно ми дали някога ще доживеем да видим седми сезон в Бг ...
divata_airis
Aug 8 2007, 23:29
Сериалчето е страшно (което ми напомня, като станах такъв чалтат фен на сред финалната права, защо пиша чак сега). Много ми харесва - просто отношенията м/у двете са страшни, хумора е номер едно - няма грешка - е, освен че свърши. Изгледах сериите но Канал1 и сега тегля втори сезон, ама мнооого бавно бе...е, какво да се прави: жертви, заради Гилморките, няма как.
Между другото и аз се питам - ще доживея ли седми сезон по бг телевизия и въобще ще доживея ли да го тръпна: другата година по това време да се надяваме да се похваля.
julia1990
Aug 10 2007, 20:04
хах да и аз мисля че сигурно няма да го доживеем така че и аз като теб започнах да си тегля сериите от нета

Вярно е че става бавничко ама кво да правим,като е толкова як сериала просто си струва чакането

Аз вече съм на 4ти сезон и тегля пети и дори за момент не ми е било скучно!Не знам на какво се дължи,на актьорите или на сценаристите,но няма съмнение сериала е номер 1!
Walker_
Oct 29 2007, 01:08
На мен пък си ми беше много удобно 19ч.

Тъкмо си науча уроците и то станало 18:30, отскачам до магазина за чипс, и се зазяпвам в Тв-то... ее хубаво време беше, цял ден тръпнеш за другия епизод.Тъпото беше, че ту имаше, ту нямаше, и така не разбрах, кой епизод, кога го дават.Все пак успях да поизгледам повечето
После лятото се заех да си тегля втори сезон.Доста мъчително бавно, но разбира се си струва.Сега обаче съм изправена пред друг проблем - субтитрите
masterspi
Nov 22 2007, 22:27
ludoto_mimi
Nov 22 2007, 22:42
Благодаря за новините.
brooke_scott
Nov 25 2007, 22:09
с-р аз ще почна пак да го гледам, пък да видим до къде ще го докарам тоя път
Jordan
Nov 25 2007, 23:47
"Момичетата Гилмор по GTV"
От понеделник 26-ти ноември по GTV започва да се излъчва хитовия американски сериал "Момичетата Гилмор". Какво става с този Канал 1. Първо "Три хил" започна по Фокс Лайф, а сега и това. Няма да се очудя ако и "Отдаденост" им откраднат.
МОМИЧЕТАТА ГИЛМОР
Оригинално заглавие: Gilmore girls
Дата на излъчване: всеки понедлник, от 21.00 час, от 26-ти септември
Повторение: вторник, 11:00 часа
Добре дошли в Старс Холол, Кънектикът. Очарователен и малък град с подредени къщи и чудновати характери, достойни да участват във всеки парад и пикник. Тук живее и вироглавата Лорелай Гилмор. На 32 години, с изключителна храброст тя създава уютен и спокоен живот за себе си и своята дъщеря-тинейджър Рори. Нещата обаче се променят, когато именно интересите на Рори придобиват нови измерения. Мечтите за частно училище и Харвард са „леко” изместени от момчетата и тинейджърската самоувереност. Самотната майка Лори отчита своята собствена бунтарска младост само до преди 16 години и ще се опитва да намери пътя към своята дъщеря.
Запознайте се с уникалния отбор майка-дъщеря, които, изглежда, израстват заедно. „Момичетата Гилмор” ни разкрива неподозирани взаимоотношения между майка и дъщеря. Показват ни как тази взривоопасна комбинация може да доведе до най-доброто приятелство на света – между майка и дъщеря.
Още с излизането си сериалът дава заявка за победител. Номиниран през годините, печели различни награди, в това число и наградата Emmy през 2004 година. През 2002 година Лорън Грахам е номинирана за Златен Глобус за най-добра женска роля в телевизионен сериал.
info by telemaniac.com
pretty_girl
Nov 26 2007, 19:32
О,супер новина много се радвам, задължително ще си припомня началните сериите,защото вече ми се губят.
ladysunshine
Nov 26 2007, 20:20
Ама защо по GTV бе

Аааа супер много се нервя, защото GTV-то ми се прецака, а супер много ми се гледаше Gilmore Girls

Явно ще се сваля
brooke_scott
Nov 27 2007, 16:36
те са мн сезони бе, как ще ги сваляш всички?
ladysunshine
Nov 27 2007, 19:07
Цитат(brooke_scott @ Nov 27 2007, 16:36)

те са мн сезони бе, как ще ги сваляш всички?
Еми ще видим като ми остане време и стигна до тях ще го мисля
Ice^Ice^Baby
Nov 28 2007, 15:37
О много хубаво че го дават по GTV да си го гледкам отново
music_girl
Feb 9 2008, 22:00
Следа си го редовно по GTV. Чудя се дали след това ще пуснат и втори сезон? Как мислите?
telford
Mar 3 2008, 14:10
От сряда всеки делник от 19:00 втори сезон по БНТ!
pretty_girl
Mar 3 2008, 19:00
Цитат(telford @ Mar 3 2008, 14:10)

От сряда всеки делник от 19:00 втори сезон по БНТ!
Супер,много се радвам ,че са решили да пуснат и 2 сезон,ама аз няма да мога да го хващам за жалост.
Ааааааа много се радвам, че пуснаха и 2 сезон по бнт!

Нищо, че ще го гледам за втори път, интересно ми като за първи път, че го гледам!

Уу, старата ми традиция отново в действие, само ме е яд, че изтървах първите 6 епизода и почнах от седми нататъка.. Иии много ми е весело...ама те като са тръгнали тъй една година един сезон... има да протакват 7 години, ако изобщо ще пуснат и останалите сезони

Както и да е, важното е, че ще гледам отново готския 2 сезон!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.