Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Oщe снимки от еп. 16 - "Promise"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda

П.П.:Честит празник на всички дами. smile.gif
MaLkIq_MuKi
worthy.gif Много са хубави снимките...нямам търпение вече да е 15 март smile.gif

П.П.: Мерси smile.gif
vikihill96
Да бе как се изложихме днеска във форума.Честит празник на всички дами.Да сте все тъй приветливи и красиви biggrin2.gif biggrin2.gif.

П.П- Абе Лайънъл си е изпечен гадник,признавам му го .Много добре ни измами ,както обича да казва и Емо- "този вълк в овча кожа".А за булката и шаферката - worthy.gif worthy.gif worthy.gif .
smallville_f
Определено и двете са много красиви в тези рокли ... Много хубави снимки ... worthy.gif

П.П.Миси, миси happy.gif
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Mar 8 2007, 18:12) *
Да бе как се изложихме днеска във форума.Честит празник на всички дами.Да сте все тъй приветливи и красиви biggrin2.gif biggrin2.gif.

Е, Викторе, по-добре късно отколкото никога, нали знаеш. smile.gif Добре, че побързах да честитя и на Venom-ката ми, защото знаеш ли как щеше да ме разпарчетоса иначе. biggrin.gif
free_soul
Чудесни снимки, господин Паркър ;-) Но не забравяй Мери Джейн, все пак е мома, иска внимание на 8-ми ;-))))
sonofsparda
Ооо, повярвай, на нея отделям внимание не само на 8-ми март. smile.gif

sydney
страхотни снимки biggrin2.gif biggrin2.gif
P.S Миси rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
MaHeKeHa
Jeez, почти познах..
pretty_girl
Вече нямам търпение просто..тва ще е една интересна сватба.Мерси за снимките страшни са!
tzvetka
Мерси за снимките много са готини!Клои е много готина на сватбата!И Лана си е хубаво момичето ама друг въпрос е персонажът и за който посто вече нямам думи!
sonofsparda
Е, персонажът много хора не го понасят, ама за външен вид - момичето си няма грешка просто. smile.gif
MaHeKeHa
Башери и Хейтъри - ей това сте вие..
sonofsparda
Щом казваш. biggrin2.gif Ама аз добре си спомням кой беше най големия Лана-башер като почнах да влизам във форума. rolleyes.gif
MaLkIq_MuKi
Начи, на колко години казахте че сте? Хора, след малко да няма "на си ти куклите, дай си ми парцалките"? dry.gif
sonofsparda
18.gif Това беше забавно. 18.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 10 2007, 13:00) *
18.gif Това беше забавно. 18.gif

Така е.Изключително забавно.Прекалено забавно.За да има мир ще кажа само "Вива Лана-...в казана" 15.gif 15.gif .Нямам търпение за епизода.А и Емо ,не се впрягай толкова за Лана.Може да не ни е всобщата любимка,но пък не може един герой да се харесва изцяло на всички.В крайна сметка отдаван съм си казал мнението за самата Кристин-тъй че спорът действително е безсмислен. 4.gif 4.gif .
tzvetka
Е аз пак казвам момичето си е много хубаво в това няма никакво смнение ама ме дразни това че е толкованаивна и че си вре носа в чуждите работи!
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 10 2007, 13:43) *
Щом казваш. biggrin2.gif Ама аз добре си спомням кой беше най големия Лана-башер като почнах да влизам във форума. rolleyes.gif

За различка от теб, аз приех личността на Лана и свикнах с положението й в сериала. Да не говорим, че в сезон 6 героят й много се разви. Плюс това играе повече от "перфектно" всяка една роля/еипзод. Имал съм негативи, но те бяха преди много време. Не съм на твоите години, Ванка. Видял съм и преживял доста неща в живота. И повярвай, сега е ми по-леко. Вместо да пиша глупости от типа: Лоис била неповторима и такива "shits"
MaLkIq_MuKi
Значи, МаНеКеНа и аз по принцип съм на твоето мнение...абсолютно същото, но както забелязвате си трая, защото забелязах че много се палите на тема Лана....и за това мисля да ви предложа нещо...ПОВЕЧЕ НИКОЙ ДА НЕ ОБСЪЖДА КОНКРЕТНО ЛАНА ИЛИ ДА Я СРАВНЯВА С ТОЯ И ОНИЯ...така ще е най-справедливо, аи няма да има кавги от сорта както казах по -рано "на си ти куклите, дай си ми парцалките" smile.gif
sonofsparda
Цитат(MaHeKeHa @ Mar 11 2007, 04:02) *

За различка от теб, аз приех личността на Лана и свикнах с положението й в сериала. Да не говорим, че в сезон 6 героят й много се разви. Плюс това играе повече от "перфектно" всяка една роля/еипзод. Имал съм негативи, но те бяха преди много време. Не съм на твоите години, Ванка. Видял съм и преживял доста неща в живота. И повярвай, сега е ми по-леко. Вместо да пиша глупости от типа: Лоис била неповторима и такива "shits"

Пак казвам - всички имаме различни мнения. Ти - твое и аз - мое. Наистина не си заслужава да се хващаме за гушите за такива глупости - ни най-малко. Просто искам от теб Емо, да обръщаш внимание и на останалата част в постовете ми, а не да кажем само на това, което примерно казвам за Лоис и да почваш да ми мелиш на главата без да погледнеш това, за което главно се отнася коментарът ми. Нищо против теб нямам, не съм имал, няма и да имам - просто да имаме, както се вика "underestanding at both sides". smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 11 2007, 14:01) *
Цитат(MaHeKeHa @ Mar 11 2007, 04:02) *

Пак казвам - всички имаме различни мнения. Ти - твое и аз - мое. Наистина не си заслужава да се хващаме за гушите за такива глупости - ни най-малко. Просто искам от теб Емо, да обръщаш внимание и на останалата част в постовете ми, а не да кажем само на това, което примерно казвам за Лоис и да почваш да ми мелиш на главата без да погледнеш това, за което главно се отнася коментарът ми. Нищо против теб нямам, не съм имал, няма и да имам - просто да имаме, както се вика "underestanding at both sides". smile.gif

По-добре недей да се хващаш с мен за гушата (просто съвет)
sonofsparda
Fair enough. smile.gif Надявам се този път обърна внимание на целия пост. smile.gif
vikihill96
Аз пък съм "гаден садист".Искам да хвана някой за гушата,и бой,бой,бой 5.gif 5.gif .И според мен е тъпо вече да обсъждаме,женските персонаж с ЛЛ в сериала(виждате,не пиша името им,не се занимавам вече да ги коментирам 5angel[1].gif 5angel[1].gif -колко съм добър,колко съм примерен).Някой харесва еди кой си,друг еди кой си-всеки с меннието си,ама трябва да си уважаваме мненията.В крайна сметка ,важното е всички да се наслаждаваме на сериала и да си го коментираме развитието на сюжета,а такива дребни дрязги,еми ако някой толкова го грее такава тема,коя героиня е най-добрата,The Best of the Best-направете една тема,дето всеки да си плюе и казва мнението,пък в тези теми дето коментираме конкретно сериала и епизодите да не се дърляме за глупости. Айде предлагам -"мир"[peace] icon_peace.gif .
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Mar 11 2007, 17:33) *
"мир"[peace] icon_peace.gif .

Exactly. smile.gif Както ти беше казал: "Мир на Земята и Кларк в небесата". biggrin.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 11 2007, 17:42) *
Цитат(vikihill96 @ Mar 11 2007, 17:33) *
"мир"[peace] icon_peace.gif .

Exactly. smile.gif Както ти беше казал: "Мир на Земята и Кларк в небесата". biggrin.gif

Абсолютно,така си е.Но нека да е след още два сезона този момент.
sonofsparda
Е, възможно е да е и по-скоро. Може Кал-Ел пак да се появи => lift off. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.