Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да изсвирим някои песни на синтезатор
GGbit.info > Развлечение > Музика > Музикална Муза
3pacalypse Now
Спомням си някога времето , когатос е озовах с един синтезатор и понятие си нямах какво представлява и изках да се науча да свиря известни песни ... Та ето сега тва са някои , които и аз научих благодарение на youtube.com ... Та ако сте аматьор и искате да понаучите две три песнички ето ви няколко урока ... Няма да забравя колко време ми отнемаше някога да си търся определени песни на ноти ..

Първите неща с които се бях захванал тогава да свиря бяха LP - IN The End , LP - Numb , Phantom Planet - California

Сега съм се влюбил в Neyo - so sick & Fort Minor - Where do you go

Rihanna - Unfaithful

Coldplay - Clocks

Kanye West - Heard Em Say

The Fray - how to save a life

Politik by Coldplay

the killers hot fuss songs

Roses by Outkast

It Ends Tonight by The AAR 1/3

Say Goodbye by Chris Brown

Live and Let Die

Boston by Augustana

Changes by 2pac

Bones by the Killers Sams town

"Titanic"

Ride for you by Danity Kane

Play Minor Chords and Last Christmas

Because of you Kelly Clarkson

Mortal Kombat Theme

Pullin' me back by Chingy

Hurt by Christina Aguilera

Where'd you go by Fort Minor

It Ends Tonight by the AAR on piano part 3 of 3

It Ends Tonight by The AAR on piano part 2 of 3

So Sick by Neyo

Beyonce - Irreplaceable

All My Life by Kci and Jojo

If I ain't got you by Alicia Keys

Speed of Sound by Coldplay

"Home Alone"

Mad World (Gary Jules)

Circle by Marques Houston

Akon - I Wanna Love You

All these things that I've done

Justin Timberlake - My Love

Beatles - Let It Be

The Scientist by Coldplay

SUper Mario

mariah carey we belong together

Kiss - Because I Am a Girl

rihanna "sos"

Justin Timberlake - What Goes Around

Christina Aguilera Beautiful

Computer Game Themes on Piano

Everytime - Britney

crawling by linkin park

evanescence "hello"

p diddy feat keyshia cole "last night"

My Heart Will Go On

Evanescence - Bring Me To Life

Linkin Park - Numb

Yesterday ( Beatles )

MoonLight Sonata - Beethoven

Bon Jovi-Always

Destiny's Child - Say My Name

Gnarls Barkley - Crazy

My Immortal - Evanescence

Ще ъпдейтна списъка скоро smile.gif
Крадец на рози
Rihanna - Unfaithful

Страхотно, направо ми се иска и аз да можех, но.. ми мина tongue.gif
3pacalypse Now
Кво ти мина Крадльо smile.gif Фани се земе научи я някъде и някой път като излезнеш с жената ще имаш с кво да я изненадаш biggrin.gif не че няма да прочете поста ми ама нали и е фенка smile.gif Знаеш ли какъв виртуоз ще си във нейните очи biggrin.gif а в интерес на истината хич не е трудно само нерви д аимаш smile.gif Аз се зарибявам с музика от кга се помня и винаги намирам нови неща с които да се осъвършенствам tongue.gif Или ша сме професионалисти в нещо или ще сме ... Шамара biggrin.gif

Ъпдейт в 1вия пост !!
4i4iba
А синтезатора истински ли е или виртуален?
А иначе стила се казва инструментал.Ако те интересува нещо пвече за стила пиши ще ти кажа всичко за него wink.gif.
3pacalypse Now
Цитат(4i4iba @ Mar 8 2007, 18:43) *
А иначе стила се казва инструментал.Ако те интересува нещо пвече за стила пиши ще ти кажа всичко за него wink.gif.

Човече не падам от марс smile.gif Синтезатора е истински smile.gif

Ъпдейт в първия пост !
4i4iba
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 9 2007, 08:56) *
Цитат(4i4iba @ Mar 8 2007, 18:43) *

Човече не падам от марс smile.gif Синтезатора е истински smile.gif

Ъпдейт в първия пост !

Не ве твоя истински ли е?И от къде го зе... колко пари и прочие.А да и кви функсции има (смисъл вади звуците само на пияно и орган или на много повече инструменти).
3pacalypse Now
Истински е ! Взех го от един оказион преди 2 години Yamaha е , но не се сещам модела точно ... звуците са 100 ако не се лъжа има барабани , орган , пиано и още някви други ефекти , но аз не ги ползвам на мен работа ми вършат само класическо пиано и орган като звук чат=пат
BledPoet
3.gif ААААА леле как ми се иска, да съм си в къщи пред пияното, а не в гадния офис.

Не съм свирил от 6 години, ама утре ще побъркам съседите 15.gif

ПП .Мале са като се замисля, то горкото ми пиянце, не е акордирно от сума си време 16.gif
3xП Браво 3pacalypse Now 4.gif 4.gif 4.gif

4i4iba
Я виж тук wink.gif.
3pacalypse Now
4i4i друго си е на живо smile.gif Ама както е тръгнало скоро всички компютърни софтуери ще заменят живата музика tongue.gif
common_sense
колко струва 1 синтезатор, доволно добър?
3pacalypse Now
Ами напълно професионален 1000 лв smile.gif А иначе по-обикновен , но в никакъв случай играчка ! Има от 300-500 лв.Виж в някой сайт на Технополис.Там се продават.
4i4iba
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 9 2007, 20:07) *
4i4i друго си е на живо smile.gif Ама както е тръгнало скоро всички компютърни софтуери ще заменят живата музика tongue.gif

Е да ама като нямам истински dry.gif .
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 12 2007, 20:45) *
Ами напълно професионален 1000 лв smile.gif А иначе по-обикновен , но в никакъв случай играчка ! Има от 300-500 лв.Виж в някой сайт на Технополис.Там се продават.

Е има и по скъпи, най хубавите са до 5000 кинта wink.gif.Ама и за 1000 ще си намериш нещо изрутско.Аз мноо съм навит ма ся няма начин да дойдат кинти при мен предстои студенство sad.gif а и наще ще са в затруднение защото и сестерата трябва да кандидатства след 2 години което значи още повече разходи sad.gif .
common_sense
искам пиано, но верочтно някога ще си купя синтезатор, че са по-евтини sad.gif
3pacalypse Now
И аз исках супер много пияно но уви ...
common_sense
пианото е най-лудо от всичкииии!
4i4iba
Цитат(common_sense @ Mar 18 2007, 23:28) *

Напротив!Според мен синтезатор е по добре, защото владее и функцията на пиано wink.gif.
Крадец на рози
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 8 2007, 13:33) *

Изслушах го с удоволствие :>
ymnika
Добра работа 3pacalypse Now worthy.gif .А ето един сайт за нотни листове http://www.8notes.com.
common_sense
Цитат(4i4iba @ Mar 19 2007, 15:01) *

Напротив!Според мен синтезатор е по добре, защото владее и функцията на пиано wink.gif.

пианото си е пиано, не може да се сравнява с тва електронно нещо smile.gif
3pacalypse Now
Цитат(4i4iba @ Mar 19 2007, 15:01) *

Чичи много грешиш...Пианто никога не може да бъде заменено и звукът му...Синтезаторът самио го имитира но ако чуеш пиано и синтезатор един до друг и...може би ще видиш разликата
common_sense
клипчето с Ейкон - Ай уона лав иу е страхотно, поне частта, където си свири в нормално темпо и не учи smile.gif))
3pacalypse Now
Аз най-много се впечатлих от NeYo - So Sick smile.gif Страхотна мелодия е smile.gif

Скоро ще накача още че съм се захванал с 1 милион неща и незнам от къде по напред да хвана smile.gif
rumchi
PLS някой ако може да ми каже от къде да си взема нотите по пиано за "Titanic" и Christina Aguilera-Hurt
Ако някой знае да ми пише на rumchi@abv.bg
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.