Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Още снимки от еп. 17 - "Combat"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
smallville_f
КРЪВ?!?!!?!? shocking.gif Тоя луд ... ако си е пъхнал криптонит в джоба повече не го позна'ам ... dry.gif А пък Ашли и особено Лойс в тфа червено костюмче направо къртят мивки, лепят плочки и мачкат балатуми ... мали мали ... worthy.gif Радост за вас младежите във форума wink.gif
sonofsparda
Определено радост за нас. Относно Кларк/Кал - ами бие се със зонар все пак, няма как да не му пусне малко кръвчица. wink.gif
free_soul
Лелеееее, хора не Ви ли прави впечатление костюма на Лоис....Ами , че тя си е кажи-речи "Електра", без ония "вилици" само. Интересен дизайн наистина..хахх...
sonofsparda
Така е. А я вижте физиономията на нашия, когато му тече кръвта. Тежко му и горко на Титан(Кейн). wink.gif
sydney
Супер снимки rolleyes.gif rolleyes.gif много е готина Ерика в този червен костюм happy.gif happy.gifще бъде супер епизод 18.gif 18.gif 18.gif
MaHeKeHa
.... горе-долу биват.
sonofsparda
Че не те ли кефи да гледаш Кларк с коженото яке? Или Лоис с кожени дрехи?
MaHeKeHa
Нямах предвид Лоис и Кларк, а онези двамата (те биват) като визия. Вчера ги видях отблизо и... имат "визия" така да се каже. Интересно как така никой не забеляза символа на Титан:

На ръката му е символа за "сила", чийто символ видяхме в 1-ви епизод "Zod"
sonofsparda
Ами аз го забелязах, но не се сетих да отворя Криптонския речник, за да видя какво означава. Не съм запомнил буквите все пак. wink.gif
MaHeKeHa
Другия път да я знаеш, заедно с гласните, че тая точилка отдавна не е играла...
sonofsparda
Добре, добре, от сега нататък ще внимавам, защото комунистът ще се развихри. biggrin.gif
tzvetka
Много готини снимки!Радост за душичката ми е да видя Кларки в целия му блясък като изключим малкото кръв и в кожено яке! rolleyes.gif Просто ще е мног готин епизод и дано да не участва оная невинната селска клюкарка! mad.gif
Имам предвид Лана!Нещо много я намразих!
sonofsparda
Внимавай, защото всеки, който мрази или не харесва Лана, ще си навлече гнева на МаНеКеНа. rolleyes.gif Шегувам се естествено. biggrin.gif Лана мисля, че ще присъства в епизода освен ако сценаристите не са решили да изпратят нея и Лекс на меден месец де. wink.gif
tzvetka
Цитат(sonofsparda @ Mar 10 2007, 00:27) *
Внимавай, защото всеки, който мрази или не харесва Лана, ще си навлече гнева на МаНеКеНа. rolleyes.gif Шегувам се естествено. biggrin.gif Лана мисля, че ще присъства в епизода освен ако сценаристите не са решили да изпратят нея и Лекс на меден месец де. wink.gif

И аз си мислих дано да ги изпратят на меден месец че малко да изчезнат че да не ги гледаме тях поне 1 серийка!!А не че сега се оправдавам де ама искам да кажа че момичето си е много хубаво даже честно казано малко по хубавко и от Лоис ама за героинята и простоооооооооооооооооооооо......
MaLkIq_MuKi
Абе незнам ама не виждам някъде в азбуката да има предпоследния знак от ръката на Кейн unsure.gif първите са ТИТ ама после? blush.gif
MaHeKeHa
Правилно си видяла. Това е Криптонски символ за "извор от сила" Бях го написал по-горе...
MaLkIq_MuKi
Ама цялото общо ли прави този символ или само това след ТИТ...нещо не ми е ясно...ако е цялото символ за сила...защо има ТИТ в началото...все едно ТИТан blush.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 10 2007, 01:27) *

Ha-Ha-Ha-Ha...

Много си забавен, знаеш ли?
vikihill96
Да не би да не е истина?Направо ми разби "детските илюзии" cry.gif cry.gif .Не се връзвайте чак толкова бе.Това все пак е само сериал.Вярно един от най-добрите ,но трябва ли зарад него да "си сваляме скалповете" в безсмислени битки?Емо,ти харесваш Лана,ние не чак толкова,но причините сме си ги казали сто пъти какви са.А колкото до играта на Кристин-някой да спори тука,че е перфектна актриса 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif .
MaLkIq_MuKi
И все пак никой не ми отговори huh.gif
sonofsparda
Цитат(MaHeKeHa @ Mar 11 2007, 04:06) *

Ha-Ha-Ha-Ha...

А, само да те питам - прочете ли второто изречение? rolleyes.gif
MaHeKeHa
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Mar 11 2007, 12:40) *
И все пак никой не ми отговори huh.gif

Муки, мисля, че вече ти отговорих. Това е "символ" който означава "СИЛА" Пусни си 1-ви епизод от 6-ти сезон и ще видиш.
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 11 2007, 13:53) *
Цитат(MaHeKeHa @ Mar 11 2007, 04:06) *

Ha-Ha-Ha-Ha...

А, само да те питам - прочете ли второто изречение? rolleyes.gif

Не, аз съм прост...
sonofsparda

Айде да идва Combat по-бързо. biggrin2.gif

vikihill96
Еми естествено.След такова "представяне" на Ашли от твоя страна-садист такъв.Сега как ще изтраем още една седмица? mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.