Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нови спойлъри от еп. 16 - "Promise"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
-Събитията, които водят до сватбата се наблюдават от три различни гледни точки - на Кларк, на Лана и на Лекс.

-Лайнъл разкрива на Лана, че знае за тайната на Кларк и заплашва да го убие, ако Лана не се съгласи да се омъжи за Лекс.

П.П.:Да му се не види. wacko.gif Ама аз ви бях казал, че Лана пак ще е в ролята на жертвата, нали? wink.gif

А, и още нещо:

Според спойлърите за Combat, Кларк е "съкрушен след женитбата между Лекс и Лана" и това доказва, че сватбата наистина ще се състои. Това също обяснява защо той решава да излезе на тепиха без изобщо да обмисли ситуацията.
smallville_f
19.gif Д**а тъпото копеле закле'ам се 14.gif ... Майчице ... ако срещнат тако'а говедо в истинския си живот нинам ко ше го напра'я!!!! chair.gif 0041[1].gif wqd.gif
sonofsparda
Абе чакай да видим първо как ще се развият нещата в епизода. smile.gif Пък после прави с Лайнъл каквото искаш. 15.gif То и на мен много пъти ми е идело да удуша Лана, ама с тоя й външен вид, не става нещо. smile.gif Единственото нещо, което я спасява всеки път - така де, едно от двете неща - външният й вид и Кларк Кент. wink.gif
smallville_f
Ммм ... ако не се лъжа Лана не знае тайна за Кларк от която да се притеснява ... не съм сигурна до колко е повярвала на Тобаяс ама той съвсем ясно й заяви че "по-нормален" човек от Кларк не е срещал (само ние можем да твърдим обратното) .. Тя каквато е празноглава (феновете да не се сърдят) нищо чудно да е повярвала ... dry.gif Или пък друг вариянт - да земе да души отново около нащу момче ... пффф ...

П.П.Лайнъл страда от липсата на външност, която да го спаси ... за негово нещастие ... 4potrivam[1].gif
sonofsparda
Fatality! 15.gif
free_soul
Ванка, "сине" хехх, интересно наистина за Лайнъл. Но някак , просто за себе си отхвърлям идеята наистина да го направи, тоест да убие Кларк...Нее не, усещам , че има нещо друго в случая....само , че леко ми е мъгла...Незнам Ванка, колко и подъл да е Лайнъл понякога, не го "виждам" просто така да убие Кларк , само за да угоди на сина си. Лайнъл отдавна е забелязъл , че вече синът му не е същият. Още когато Зод облада тялото му, Лайнъл имаше известни колебания дали да "позволи" на Кларк/Лана да убият Лекс чрез онзи "нож"(както го наричам аз ;-) И двата персонажа(Лекс/Лайнъл) коренно се промениха през 6-ти сезон. Леле....Ванка, момчета и момичета, незнам просто...по-добре да не Ви пълня главите с мойте налудничеви мисли...Може да не се окажа прав;-)
sonofsparda
Е, той просто е казал на Лана, че ще убие Кларк ако не се съгласи да се омъжи за Лекс. Едва ли наистина би го сторил, но е просто перфектен начин да сплаши Лана. Ще видим какво ще става другата седмица. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 8 2007, 20:55) *
Е, той просто е казал на Лана, че ще убие Кларк ако не се съгласи да се омъжи за Лекс. Едва ли наистина би го сторил, но е просто перфектен начин да сплаши Лана. Ще видим какво ще става другата седмица. smile.gif

Абе то като се замислите пичове и дами(другата рима на пичове в женски род не върви да се казва днеска biggrin2.gif biggrin2.gif ),май неслучайно Лана гледаше в трейлъра на епизода с един застреляно -тъжен поглед към Кларки.Явно каквато ми е "умничка" е повярвала на Лутър-старши,че той ще убие Си-Кей.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.