sonofsparda
Mar 8 2007, 13:00
-Събитията, които водят до сватбата се наблюдават от три различни гледни точки - на Кларк, на Лана и на Лекс.-Лайнъл разкрива на Лана, че знае за тайната на Кларк и заплашва да го убие, ако Лана не се съгласи да се омъжи за Лекс.П.П.:Да му се не види.

Ама аз ви бях казал, че Лана пак ще е в ролята на жертвата, нали?

А, и още нещо:
Според спойлърите за Combat, Кларк е "съкрушен след женитбата между Лекс и Лана" и това доказва, че сватбата наистина ще се състои. Това също обяснява защо той решава да излезе на тепиха без изобщо да обмисли ситуацията.
sonofsparda
Mar 8 2007, 18:44
Абе чакай да видим първо как ще се развият нещата в епизода.

Пък после прави с Лайнъл каквото искаш.

То и на мен много пъти ми е идело да удуша Лана, ама с тоя й външен вид, не става нещо.

Единственото нещо, което я спасява всеки път - така де, едно от двете неща - външният й вид и Кларк Кент.
free_soul
Mar 8 2007, 19:35
Ванка, "сине" хехх, интересно наистина за Лайнъл. Но някак , просто за себе си отхвърлям идеята наистина да го направи, тоест да убие Кларк...Нее не, усещам , че има нещо друго в случая....само , че леко ми е мъгла...Незнам Ванка, колко и подъл да е Лайнъл понякога, не го "виждам" просто така да убие Кларк , само за да угоди на сина си. Лайнъл отдавна е забелязъл , че вече синът му не е същият. Още когато Зод облада тялото му, Лайнъл имаше известни колебания дали да "позволи" на Кларк/Лана да убият Лекс чрез онзи "нож"(както го наричам аз ;-) И двата персонажа(Лекс/Лайнъл) коренно се промениха през 6-ти сезон. Леле....Ванка, момчета и момичета, незнам просто...по-добре да не Ви пълня главите с мойте налудничеви мисли...Може да не се окажа прав;-)
sonofsparda
Mar 8 2007, 19:55
Е, той просто е казал на Лана, че ще убие Кларк ако не се съгласи да се омъжи за Лекс. Едва ли наистина би го сторил, но е просто перфектен начин да сплаши Лана. Ще видим какво ще става другата седмица.
vikihill96
Mar 8 2007, 20:16
Цитат(sonofsparda @ Mar 8 2007, 20:55)

Е, той просто е казал на Лана, че ще убие Кларк ако не се съгласи да се омъжи за Лекс. Едва ли наистина би го сторил, но е просто перфектен начин да сплаши Лана. Ще видим какво ще става другата седмица.

Абе то като се замислите пичове и дами(другата рима на пичове в женски род не върви да се казва днеска

),май неслучайно Лана гледаше в трейлъра на епизода с един застреляно -тъжен поглед към Кларки.Явно каквато ми е "умничка" е повярвала на Лутър-старши,че той ще убие Си-Кей.