sonofsparda
Mar 8 2007, 01:57
Сценаристът на Смолвил - Стийв Динайт съобщи това в своя блог:Клои определено притежава способност и ще я видим в последния епизод на сезона.П.П.: Мале, мале...
Нов ъпдейт: Запитан току-що за способността на Клои, Аусиело отговори така:"Не мога да ви разкрия цялата изненада, но ще ви кажа, че способността на Клои се активира само, когато тя е в безсъзнание. Хайде гадайте сега." П.П.2: DAMN!
3pacalypse Now
Mar 8 2007, 02:01
Ще се разцепим усещам
sonofsparda
Mar 8 2007, 02:05
И още как, приятелю, и още как.
smallville_f
Mar 8 2007, 05:48
Определено последният епизод ще бъде мн силен
, особено за Клои ... милата ... Обаче ако сценаристите пратят Лекс по петите й направо ще им чупя главичките ...
vikihill96
Mar 8 2007, 09:34
Абе щом и Клои ще притежава някаква сила(ще поживеем,ще видим каква е тя),не се съмнявам ,че ще се справи с положението,пък дори и Лекс да тръгне по петите й.В крайна сметка предполага се,че тя си има един "стоманен" приятел-бодигард
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
,който също може да помогне,ако тя загази.Много хубави часове забавления ни предстоят.Само да дойде по-скоро 15-ти,че ми писна вече да чакам.
3pacalypse Now
Mar 8 2007, 12:42
аз предполагам че ще е нещо което ще я уинищожи с времето и преди сериала да свърши ще я убият

за да има тъжни и фрапантни моменти като с джонатан
MaLkIq_MuKi
Mar 8 2007, 13:51
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 8 2007, 12:42)

аз предполагам че ще е нещо което ще я уинищожи с времето и преди сериала да свърши ще я убият

за да има тъжни и фрапантни моменти като с джонатан
Аааааааа, не така слошо!!! Надявам се способноста й да е интересна и в тяхна помощ! И не мисля, че ще й се случи нещо
vikihill96
Mar 8 2007, 13:59
Според мен,Клои ще добие някакъв опит за владеенето на силата си,която тя вече й е съвсем ясно,че има,...след срещата с майка си в 18-ти епизод.Не може "Wonder Woman",да не я научи на нещо.
free_soul
Mar 8 2007, 19:25
Като се замисля каква ли може да е способността на Клои....нейният образ ще го запомня с бекрайното нейно ненаситно любопитство за поглъщане на информация(също и като достоен приятел на Кларки). Така дали сега мога да свържа това с нейната евентуална сподобност. Има обаче 1 много важен въпрос. Кога я е придобила.... Не мога да се сетя в момента дали някой по предишен епизод е намеквал , че тя крие нещо..просто не мога да се сетя в момента. Тя се направи на учудена след като Кларк й каза , че е инфектирана с зелен криптонайт.Хмм...но дали не е било фасада нейното изражение....Клои по един или друг начин винаги е разбирала най-големите тайни на хората около нея. С нейна помощ пък Кларк не веднъж е разбирал как да подходи към дадена ситуация. Ффф...колкото повече мисля каква е способността й, толкова по заплетено ми става в главата;-) Мисля, че ще е нещо което превъзхожда повечето способности на "нейните колеги" изловени от Кларк. Не случайно са оставили това за накрая сценаристите. Тоест ако не притежаваше удивителна способност , щяха да ни я покажат много по-рано. Някак си отхвърлям идея, че примерно може да се трансформира в нещо..някак си не ми допада за характера й, също и примерно телепатия силно ме съмнява да има, ммм може би "способността" й няма да има физическа или психична основа...някъде другаде трябва да се търси...незнам ще помисля и пак ще понапиша нещо....
sonofsparda
Mar 8 2007, 19:30
А аз не знам защо, но много залагам на това с телепатията. Отива й някакси.
free_soul
Mar 8 2007, 19:37
Ванка имаме цяла вечер да му мислим...но това ще се окаже "адкси трудно"..повярвай...хехх
sonofsparda
Mar 15 2007, 03:17
"Update - в първото мнение."
free_soul
Mar 15 2007, 06:57
Xaxx, за това ни най-малко подозирах, че нейната способност ще се активира когато тя е в безсъзнание. Лелеее...интересно се получава. Мисля, че човек е в безсъзнание , когато спи. Но ако е така, тогава се получава адски трудно да се познае, как точно ще я използва. Пф...дано днес измисля нещо , че после да го споделя с Вас.
vikihill96
Mar 15 2007, 09:39
Аааааа,това е яко бе.Само докато е в безсъзнание.Са това дето ще го напиша едва ли ще стане така,но я си помислете.Ако вярно Лекс тръгне след Клои(тоест да я преследва) и ,ако я хване.Нали знаете,че той обича като пипне някой "екземпляр",веднага почва да го изследва внимателно в лабораториите си.Ами нали се сещате как стават най-добре тези изследвания?-Когато обекта,който ще се изследва бъде в БЕЗСЪЗНАНИЕ.Тоест,ако Лекс направи глупостта да я хване и да почне с "номерата си"-....интересно ми е как би го подредила Клои!!!Интересна фантасмагория ,а!??
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
sydney
Mar 15 2007, 16:03
Според мен е нещо от сорта на медиум.В смисъл,когато заспи сънува какво ще се случи или нещо такова.Но от друга страна "в безсъзнание" не значи "заспала" така че си няма и хабер за какво става въпрос.В последния епизод на сезона ще разкрият на 100% за какво става въпрос,но дотогава със сигурност ще дават знаци за способността й ние ще сме разконспирирари какво може Клоито.
free_soul
Mar 15 2007, 17:18
Цитат(vikihill96 @ Mar 15 2007, 09:39)

Аааааа,това е яко бе.Само докато е в безсъзнание.Са това дето ще го напиша едва ли ще стане така,но я си помислете.Ако вярно Лекс тръгне след Клои(тоест да я преследва) и ,ако я хване.Нали знаете,че той обича като пипне някой "екземпляр",веднага почва да го изследва внимателно в лабораториите си.Ами нали се сещате как стават най-добре тези изследвания?-Когато обекта,който ще се изследва бъде в БЕЗСЪЗНАНИЕ.Тоест,ако Лекс направи глупостта да я хване и да почне с "номерата си"-....интересно ми е как би го подредила Клои!!!Интересна фантасмагория ,а!??
.
Вики това което написа ми се струва интригуващо. Ако Лекс или неговите хора пипнат Клои, то със сигурност ще има експерименти=>безсъзнание=>използване на способността й.Хммм...но дай да разнищим при какво друго обстоятелство би могла да я изпозлва, освен да я заловят и да я занесат в експер. зала. Може при опит за бягство дали от Лекс или някой друг, тя да се нарани(примерно главата), тогава ще изпадне в безсъзнание. Има вероятност да изпозлва(окрие) каква способност има. Мммм...друго обстоятелство, Клои по някакъв начин да се упои(по неволност) така също ще изпадне в безсъзнание. Другите какво мислите?Някакви идеи?
MaHeKeHa
Mar 15 2007, 22:19
Да бе, Ванка. Я питай Аусиело дали има архивите от щаба на БКП, че да ни осветлиш с малко новини И оттам - rofl.
sonofsparda
Mar 15 2007, 22:21
Вече го питах - дори и той нищо не знаеше. Смяяятай.
tzvetka
Mar 16 2007, 00:33
Ъмм!Интересно!Мноого интересно!Ще е егати финала на сезона!Ама то Лекс сщност нали по принцип знае че на Клои нещо и има нали там гледаше докато я изследваха там!Значи ако я докопа лошо!Абе много ще е готино!
Може способността да е астрална проекция.Пoне така си мисля.Когато изпадне в безсъзнание да може да се явява другаде.Как мислите?
free_soul
Mar 25 2007, 19:42
Цитат(Leksi @ Mar 25 2007, 18:30)

Може способността да е астрална проекция.Пoне така си мисля.Когато изпадне в безсъзнание да може да се явява другаде.Как мислите?
Звучи интересно, но.....чесно да ти кажа...всикчо може да е...то почти няма спойлъри...и ...и аз даже незнам какво да мисля вече.
sonofsparda
Mar 25 2007, 19:54
Аз си мисля, че за това ще ни оставят да гадаем. Все пак не може всичко да ни кажат предварително и то за последния епизод от сезона. Вече казаха за Бизаро, казаха, че раняват тежко Лоис, казаха, че Марсианеца се завръща, а и Аусиело подсказа това-онова за способността на Клои. Аз също искам още предварителни спойлъри, но да не са много големи, защото вече знаем общо взето главните неща. Ще видим през идния месец какво още ще излезе от кухнята на Смолвил.
ZanGaDor
Mar 25 2007, 21:33
Може би способноста и като е в безсазнание е да мисля за Кларк
didssy
Mar 27 2007, 17:58
Верно мн интересно стана

аз лично предполагам че ще е нещо доста необикновено ... и неочаквано щом ни оставят само на догатки но като се замисля тка е мн по инетересно

няям търпение ...
sonofsparda
Mar 27 2007, 19:14
Ами те и без това не може да ни кажат точно какво ще прави Клои, защото така без съмнение биха обезсмислили една от изненадите на епизода. И аз нямам търпение.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.