Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Помощ
GGbit.info > Развлечение > Игри
malkatalamia
sad.gif Спряха ми единствената любима 12.gif 19.gif sad.gif ай някоя да каже безплатни сървари за нея ако може да не са само БГ но ако няма други и тжа става благодаря предварително тая игра е....................
LOOPY
Хващай бългрския C3 сървър Infinity. Доста добре се справят момчетата wink.gif След нуубуорс повечето приятели от клана там се преместихме в Infinity и засега сме доволни. Жалко наистина за нуубуорс обаче... а вече бяхме най-силния клан там no.gif Та мисълта ми е пробвай го мисля, че ще ти хареса, а ако желаеш нашия клан в инфинити е с отворени засега врати така че ще помагаме smile.gif
Freaky
За коя игра говорите момчета ? blink.gif
malkatalamia
за Rose Online a Freaky не ти ка4их фаила на Fttp-тo щото имах проблеми с компа ся се варнах smile.gif,а и вас ве помня имаше един от вашия клан ме уни доста пати а в тоя сървър играят ли много хора?аз ще доведа още:SonicHero,
tsdBG,gamezonebg,Ale4ka,AngelBG,MisterScout,BGxMuseofDeathBGx,Ruffy,Selene......
и още и дай моля линк от каде да си сваля нещо за да мога да се свъжа със сървъра smile.gif,благодаря ти много а и мисля да си правя Knight,затова ако 6те помагаш намери неща за него biggrin.gif
Jonny
malkatalamia, ако незнаеш си имаме локален Rose Online сървър http://ro.evrocom.net/ wink.gif
LOOPY
Аз за Lineage говорих laugh.gif huh.gif
Jonny
QUOTE(LOOPY @ Sep 3 2005, 03:41 AM)
*

Знам laugh.gif
В темата не пишеше за коя игра точно става въпрос (Нарушение на правилника! При втора тема с неясно съдържание/заглавие warn tongue.gif )
Но се разбра, че става въпрос за Rose Online (така и не разбрахме кой сървър са спряли).
LOOPY
QUOTE(Johnnie_Walker @ Sep 3 2005, 02:58 AM)
QUOTE(LOOPY @ Sep 3 2005, 03:41 AM)
*

Знам laugh.gif
В темата не пишеше за коя игра точно става въпрос (Нарушение на правилника! При втора тема с неясно съдържание/заглавие warn tongue.gif )
Но се разбра, че става въпрос за Rose Online (така и не разбрахме кой сървър са спряли).
*

Ами понеже и на Lineage спряха един от най-добрите сървъри... и направих връзка само с тази игра blush.gif smile.gif
malkatalamia
QUOTE(malkatalamia @ Sep 3 2005, 12:55 AM)
за Rose Online a Freaky не ти ка4их фаила на Fttp-тo щото имах проблеми с компа ся се варнах  smile.gif,а и вас ве помня имаше един от вашия клан ме уни доста пати а в тоя сървър играят ли много хора?аз ще доведа още:SonicHero,
tsdBG,gamezonebg,Ale4ka,AngelBG,MisterScout,BGxMuseofDeathBGx,Ruffy,Selene......
и още и дай моля линк от каде да си сваля нещо за да мога да се свъжа със сървъра smile.gif,благодаря ти много а и мисля да си правя Knight,затова ако 6те помагаш намери неща за него biggrin.gif
*

Сори ама тва не ли Ragnaok?
crazychild
Аве заебаваите ги тея онлине игри smile.gif) няма смисъл ... минал съм ги сички ама писват !!! нз smile.gif) вече не се занимавам с онлине игри иначе наи зарибеното което съм играл беше MythofSoma
malkatalamia
А бе то някой ако може да каже пък..... smile.gif
melkor
Интересен разговор... Единия говори за една игра, другият за втора, и накрая никой не знае за какво става въпрос. Това започва да ми заприличва на диалог от Бразилски сапунен сериал.
dulsinea
QUOTE(melkor @ Sep 9 2005, 06:26 PM)
Интересен разговор... Единия говори за една игра, другият за втора, и накрая никой не знае за какво става въпрос. Това започва да ми заприличва на диалог от Бразилски сапунен сериал.
*

Ами така се получава, когато някой го мързи и не си прави труда да прочете какво е писано преди него...
malkatalamia
вярно ама някой ще може ли да ми помогне?
malkatalamia
стига де просто полудявам пред компа ай ако няма къв то и да е сървър кажете как аз да направя sad.gif
**ASTERIX**
Аиде някой да ме просветли най накрая за коя игра става въпрос, че още немога да разбера.
малкаталамиа ползваи бутона промени а не пускаи 2 поста един след друг.Тук не съм модер иначе....
malkatalamia
играта е тип Lineage 2 но е доста по-хубава играта се казва:
RoseOnline(RushOnSevenEpisodes)моля кажете некой сървър или как аз да си направя
HoTsoT
Кво стана с тая игра има ли хора дето о6те я играят ако има даваите линкове от каде да я дарпам и линк за сървър :П
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.