Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: НЕВЕРОЯТНИТЕ "Smallville" СКЕЧОВЕ
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
MaHeKeHa
Добре, добре,

Направо по същество. Тези невероятни снимки/скечове са на момиче, което познавам, но не бяхме се виждали поне година (каква ирония) преди година не знаеше как се борави на PS, а сега вижте какво прави. Освен, че има великолепно чувство за хумор, тя има и талант! Честно да ви кажа, отдавна не бях се смял така. Не се сдържах и на работа, всичките ми колеги ме сметнаха за луд. Смях се със СЪЛЗИ!!!

Да започваме: (хванете се за столовете, за да не паднете)

Нито една от снимките не е мое дело. Всичкото е на Debi/Gabi (TW1977)
MaHeKeHa
Скечове #1

Скечове #2

MaHeKeHa
Скечове #3

Скечове #4

MaHeKeHa
Скечове #5

Скечове #6

MaHeKeHa
Скечове #7

Скечове #8

Скечове #9

MaHeKeHa
HAHAHAHAHAHAHAHA!

Забавлявайте се!
sonofsparda
18.gif 18.gif 18.gif Брааааво, МаНеКеН, само така. 18.gif

"Clark didn't mention her morning breath" - LOL 18.gif

А Кларк да не яде боб другия път. 18.gif 18.gif
MaHeKeHa
Гледай какво е направила сладураната. Какво мръсно подсъзнание има. :>

tzvetka
Ха!Всичко е много готино!Особено това с бременните Лана, Клои и Лоис!ОО разбиха ме направо!Въпреки че 1естно казано тези дето са мисля че бяха във фен зоната тук във форума дет Кларки и Лекс са двойка повече ме кефят!Но пък тук ги е направилааа прооосто страхотно!
sydney
18.gif 18.gif 18.gif браво че ги пусна Емо 4.gif 4.gif това момиче се е справило страхотно happy.gif happy.gif
"Sssstop looking at him ! He`ssss MINE!!!" emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif 5.gif 5.gif
smallville_f
Страшни ... СТРАШНИ ... заболя ме корема от смях ... мн добри наистина worthy.gif 18.gif 5.gif worthy.gif
HooRiyA
~Оставиха ме просто без думи ! biggrin2.gif worthy.gif biggrin2.gif
didssy
shocking.gif worthy.gif biggrin2.gif 18.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif smile.gif
Green_Arrow
HahHAhAH смешно е ... biggrin.gif
Mr. Winchester
Супер са!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.