Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: НОВ ЕКИП !!!
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Имаме нови двама администратора - melkor и FRAGMAKER и двама нови модератора - Johnnie_Walker и RuF

Честито и им пожелавам успешна работа !!! peace1.gif

ПП. Не е лесна работата на модера...spam-die.gif
Jonny
Обещавам да си върша работата съвестно 13.gif
FrAgMaKeR
Обещавам да дам най-доброто от себеси (дори и повече), за да помогна в развитието и подръжката на този страхотен форум icon_peace.gif
g0blin
Каквото зависи от мен ще го направя,даже и към повече ще се стремя. 4.gif Надявам се да сме добър екип и да поддържаме форума винаги на високо ниво ! 13.gif
vIkToRsHeFa
Много благодаря за сериозното отношение !!! [welcome2]
melkor
Аз ще се включа и аз, малко късно но... и нищо няма да обещавам. Човек трябва да се съди по делата си, а не по обещанията.
**ASTERIX**
Честито на всички.
Ся остава всички да се почерпят едно хубаво и готово 11.gif
Jonny
QUOTE(**ASTERIX**_89)
Честито на всички.
Ся остава всички да се почерпят едно хубаво и готово 11.gif

Добре аз черпя ти плащаш 4bira[1].gif 10.gif
g0blin
Не е лоша идея наистина някой път ако искате да се видим на живо.Поне да се знаем кой какво представлява 3.gif Ако сте съгласни де .
balista
Казвайте когато решите, кога, къде.
Jonny
И аз съм съгласен ама през почивните дни 4.gif
g0blin
Е да за почивни дни говорим , така и там , че да може на всеки да му е удобно.
FrAgMaKeR
Не е майтап да се направи нещо такова, но да е в удобно време за всички..
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR)
Не е майтап да се направи нещо такова, но да е в удобно време за всички..

Хахам няма лошо... 1.gif
Connect
Ами ако искате може да се разберем да си правим събирания на по биричка или нещо такова....... 3.gif
Аз съм твърдо ЗА
melkor
Така, за събиранията ще отворя тема скоро. Това с Алкайос се канихме да го направим от доста време, но просто винаги изникваше по нещо друго. Мислех си да е тази седмица, но няма да е. Може и другата да не е, защото се пада Св.Констатин и Елена и предполагам че повечето от нас ще са някъде на купон (аз поне ще съм 11.gif ). Та да го отложим за края на месеца а? Ще пусна една тема за срещи, но по нататък.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.