Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Parasite"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Parasite"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: With the election and NYC’s destruction looming, Nathan (Adrian Pasdar) has a disturbing face-to-face meeting with the shadowy Linderman. Hiro’s (Golden Globe nominee Masi Oka) attempt to steal the sword steers him into a grim new direction. Suresh (Sendhil Ramamurthy) makes a breakthrough on ”the list” — at great cost. D.L. (Leonard Roberts) begins to suspect all is not well at home. Isaac (Santiago Cabrera) paints his most terrible painting yet. New ”hero” Candice Wilmer (guest star Missy Peregrym) makes an illusive debut.

НАКРАТКО: С наближаването на изборите и избухването на Ню Йорк, Нейтън се среща с мистериозния Линдерман. Опита на Хиро да открадне меча го насочва в нова зловеща посока. Мохиндер има внезапен напредък със списъка, но на голяма цена. Ди Ел започва да подозира, че нещо не е наред. Исаак рисува най-ужасяващата си картина досега. Нова героиня - Кандис Уилмър - прави измамлив дебют.

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E18.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG

Eдин ден по-рано. Пак. dunno[2].gif
Titan
Предчувствам супер епизодче... дърпааам biggrin2.gif
А и миналия път скороста ми стигаше до 300кб/с blink.gif Тнх за сийда гигабитци biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif
Alanna
аааааа не не не нееее Питърconfused.gif!!!!!!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif
seduction_55
shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Бахти е епизода,и най-вече какъв край... shocking.gif shocking.gif shocking.gif Все пак съм сигурна че нищо няма да му стане на Питър...поне се надявам,все пак той си е най-главния герой rolleyes.gif (Пък и Мохиндер е все още жив,не може Мохиндер да живее,а Питър да умре mad.gif )
Клеър-знаех си че ще тръгне да търси Питър,но малко доста взе да ме дразни.
Това което хич не ми хареса в епизода беше Ники,значи от както я изкараха от затвора,Джесика я превзе,а изведнъж когато трябва да убие Нейтън и изведнъж....ХОП....Ники успява да изплува dry.gif dry.gif
Никол-най-накрая да се разкара... 18.gif 18.gif 18.gif
Новата пичка е страхотна,как може да се преобразува във всеки worthy.gif worthy.gif
Друго не се сещам сега happy.gif

lemmy
ааааа не ми баца тъпата арена и замундата още не баца аре дайте некъв друг линк ше се побъркааааам!!!!
seduction_55
ето smile.gif
ludoto_mimi
Аааа, тая серия беше супер яка. И как свърши само. shocking.gif
Още нямам думи.
lemmy
Цитат(seduction_55 @ Mar 5 2007, 21:38) *

мерсииии мноу са дърпам wink.gif
sydney
много яка серия worthy.gif worthy.gif worthy.gif най-много ми хареса когато Клеър отиде да търси Питър,а срещна баба си rolleyes.gif rolleyes.gif очертава се седвашият епизод да бъде много интересен happy.gif happy.gif
ludoto_mimi
Цитат(sydney @ Mar 6 2007, 21:56) *
много яка серия worthy.gif worthy.gif worthy.gif най-много ми хареса когато Клеър отиде да търси Питър,а срещна баба си rolleyes.gif rolleyes.gif очертава се седвашият епизод да бъде много интересен happy.gif happy.gif

Колкото интересен, толкова и далечен. Следващата серия ще е на 23.04.
Има ПРОМО, но няма официално описание. Ще се появи по-късно.
f0rgy
Луда серия,важното е че Питър не умира...Иначе ще видим и как ще се развият нещата с Хиро,но въпреки всичко мисля че няма да успеят да SAVE THE WORLD smile.gif
Sway
Най-после разбрах за какво е говорил Хиро, когато се върна от бъдещето при Питър в метрото и му каза: 'You look different without the scar' smile.gif
Titan
МНОГО добър епизод... И Линдерман е ония старчок WTF!!! Аз си го представях като някаква мутра...
Cartman
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 6 2007, 22:02) *
Следващата серия ще е на 23.04.
Има ПРОМО, но няма официално описание. Ще се появи по-късно.

Що така? Т'ва е повече от месец!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.