(Ал Гоуф на снимката)
MeeVee: Със скорошния успех на Зелената стрела в Смолвил, планувате ли допълните серии за героя?
Ал Гоуф: За момента нямаме никакви планове, тъй като "Feature Division Warners" имат и правят планове за различни супергерои. Има много за разясняване понеже повечето герои от комиксите излизат с различни права. Едно е да се направи един епизод за определен герой, а съвсем друго за цял един сериал. Мисля, че на на този етап, телевизионната мрежа "CW" трябва да покаже своята идентичност като доказала се ТВ мрежа.
MeeVee: Всеки фен на "Smallville" е чувал за младия Брус "Батман" Уейн, че ще направи участие в сериала. Ще се случи ли някога това?
Ал Гоуф: Отново, повтарям (тъжно), НЕ - без Батман. "Feature Division Warners" и Кристофър Нолан се справиха и свършиха фантастична работа с новия Батман. Но определено ни казаха и показаха, че Батман няма да бъде сервиран на нашата маса.
MeeVee: Колко сезона се предвижда за "Smallville"?
Ал Гоуф: Ами да видим. С пълно основание мога да кажа, че имаме истории, които НАИСТИНА си струват за още 2 сезона. След това мисля да си съберем багажа и да пожелая на всекиму успех в бъдещите начинания.
MeeVee: Преди Брендън Роут да бъде открит като "Супермен", той е получавал коментари от типа на: Боже, наистина приличаш на Супермен! Дори се е обличал като Супермен на "Вси Светии" Мислил си някога как ще изглежда Том Уелинг в костюм - дори само за идеята "Ами ако?"
Ал Гоуф: Не. Всъщност в неговия договор пише, че няма да облече костюма. (смее се) Не съм сигурен какво прави у дома си, но в сериала той няма да облече костюма. Отново повтарям, за да няма конфронтации с филмите за Супермен и "Feature Division Warners" не го искат в костюм. Така че и ние не го искаме в костюм. "Smallville" (Е) изцяло друг сериал.
MeeVee: Когато не се занимаваш със "Smallville", кои други сериали привличат вниманието ти?
Ал Гоуф: Пристрастен съм към сериалите "24" и "Heroes" на които наистина се забавлявам.
MeeVee: Сигурно си знаел, че ще попитам този въпрос: Ако имаше суперсила, каква би била тя?
Ал Гоуф: (обляга се назад и своевременно жена му отговаря) Способността да направи така че децата ни да изчезнат по едно и също време! (смеят се)