Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ще умре ли президент Рейнолдс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
3pacalypse Now
Дали Агент Келърман ще успее да убие президент Рейнолдс в 19 епизод на 2 сезон ?
lyubenski
Мисля, че е доста възможно да стане така. В момента тя е единственият шанс на нашите хора и мисля, че няма да се оттърват толкова лесно.
seduction_55
Определено кучката е пътник. Келърман е професионалист и ще я убие без да му мигне окото.Тя заслужава да умре.
^mileto^
Според мен е твърде вероятно Келермън да я гръмне!Тя си го й заслужава де, само че гадното е че пак ще се провалят плановете на Майк и Линк! Интересно ми е какво ще стане!!!!Ще чакаме! 4.gif 4.gif 4.gif
sulu
Да и щв ви кажа защо-за да може наште пак да бъдат прецакани и да не остане абсолютно никакъв начин да се оневини Линкълн. 2.gif
SweetDreams
Изобщо не мисля, че ще я убие... все нещо ще му попречи накрая.. я той самия ще се разубеди, я някой друг ще го спре...
3pacalypse Now
Има голяма веро
3pacalypse Now
Има голяма вероятност да я убие защото епизода ще се казва SWEET CAROLINE а ако не се лъжа тя се казваше така ... Демек може да покажат някои неща за нея преди Келърман да натисне спусъка и ...GAME OVER CAROLINE
Hermes
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 28 2007, 05:32) *
Дали Агент Келърман ще успее да убие президент Рейнолдс в 19 епизод на 2 сезон ?

Да , Агент Келърман ще му стовари един по иконостаса и ще му тури окото в гипс. После ще му даде рицин и ще гушне букета.
Ali8
мен ако питат нека я гръмнат AR15firing.gif но така естествено че нашите са прецакани ама като се замисля Келерман може и да не я убие защото може да има чувства към нея ако не се лъжа брат и беше казал че Келерман я обичал и и е предлагал брак
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.