Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Още Спойлъри от еп. 21- Prototype
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
-Сценаристът на епизода - Стийв Динайт разкрива, че въпреки, че още не са съвсем сигурни, е почти решено епизода да се казва Prototype.

-Епизодът е заснет 20-ти поред, но ще бъде излъчен като 21 през този сезон.

-Динайт също споделя: "Лоис разследва случай, който я довежда до нещо, което никога не е и подозирала. И до цял куп неприятности. Тази проклета Лоис!"

П.П.: Точно това е епизодът, на който ще бъде наблегнато много на Лоис Лейн. То си и пролича, де. smile.gif

Нови спойлъри:

-Корумпиран сенатор на име Бърк е съдружник на Лекс. Когато използва властта си, за да спре един от топ-секретните проекти на Лекс, му се случва неприятна изненада. В същото време Лоис разследва сенатор Бърк.

-Сценаристът Стийв Динайт е отрекъл слуховете, че това ще е епизодът с Бизаро.

И малко по-подробно относно Лекс и сенатор Бърк:

-В "Prototype", изглежда че сенатор Бърк инвестира милиони в ЛексКорп относно проект на име "Арес"(ако не сте запознати, името произлиза от гръцката митология, където Арес е богът на войната и син на Зевс). Бърк разбира, че Лекс иска да направи много видове "Арес" вместо да му предостави прототипа. Той заплашва Лекс, че ще спре финансирането, докато Лекс го заплашва, че ще разкрие защо му е толкова голяма банковата сметка. По-късно, когато Лоис "интервюира" сенатора пред един ресторант относно тази му сметка, той е убит заедно с бодигардите си от невидима сила. Изглежда, че прототипът на Лекс е избягал...
tzvetka
Като видях някой знаечния на думата може би ще се отнася за Кларк и за Криптон и може би Лоис ще открие нещо около Кларк!Не знам просто!!!
3pacalypse Now
аз пък мисля че ще разбере не точно за Кларк но ще разбере за извънземни след като открие нещо може би някакъв прототип на корабът на Кларк или корабът на хората на Зод който Лекс да е изградил... Нз както знаете прототип значи макет и ако трябва да се придържам към мнението на tzvetka ттова би бил най-добър евентуален сценарий макар че незнам каква полза има Лоис от това ... Може да види нещо което не е трябвала да вижда smile.gif
sonofsparda
Лоис да заподозре нещо за Кларк - много е възможно да - въпреки че не се обзалагам много- това става в дните на Супермен вече. Но все пак ще видим ако разбере нещо повече около него, дали ще продължава да му вика "Смолвил". smile.gif
3pacalypse Now
Ами няма да му вика "Криптон" тва е сигурно biggrin.gif
sydney
най-накрая малко повече за Лойс mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif и аз се придържам към теорията че епизода ще се разказва за Криптон и че Лойс ще открие нещо smile.gif smile.gif въпросът е какво точноconfused.gif wink.gif wink.gif едно е сигурно..........ще бъде страшен епизод 4.gif 4.gif 4.gif
free_soul
А дали имаме тук възможността да намери нещо пряко свързано с Кларк, но да не знае , че "това" има нещо общо с Кларк, а вместо това да свърже "нещото" с някой експеримент на Лекс, или с ...опа...този предстоящ епизод "Прототип" със сигурност ще остави някаква следа и пак ще стане дума за него в 7-ми сезон... Не веднъж се е случвало един епизод да бъде един вид продължен след примерно 3-4 следващи серии. Ама започвам с всяко следващо разсъждение да мисля, че този епизод "Прототип" ще бъде изключително важен.
sonofsparda
"Update - в първото мнение".
free_soul
Синът на Спарда има право, малко се обърках... worthy.gif
sonofsparda
Е, нормално, Павка - ти просто спекулираше, както правим и всички преди да попаднем на малко по-солиден спойлър за епизода. smile.gif
Apfh
Аз май ще се окажа прав, че е някой прототип на супер-войник разцъфтял от 33.1 wink.gif
Поне, като ги гледам от новите спойлери така мисля (а и едва ли кораб ще убие сенатора biggrin.gif ).
sonofsparda
И аз мисля, че това с кораба се изключва вече.
MaHeKeHa
Цитат(free_soul @ Mar 2 2007, 17:51) *
А дали имаме тук възможността да намери нещо пряко свързано с Кларк, но да не знае , че "това" има нещо общо с Кларк, а вместо това да свърже "нещото" с някой експеримент на Лекс, или с ...опа...този предстоящ епизод "Прототип" със сигурност ще остави някаква следа и пак ще стане дума за него в 7-ми сезон... Не веднъж се е случвало един епизод да бъде един вид продължен след примерно 3-4 следващи серии. Ама започвам с всяко следващо разсъждение да мисля, че този епизод "Прототип" ще бъде изключително важен.

Как няма да е важен, Павка. Това е краен епизод.

П.С. Страхотен момент от сериала, както и аватар.

Ванка, мерси за новината. А тъй, искам да ме заместваш, комуняго бесен - lol
sonofsparda
Ти ако продължаваш с тия комунисти, знаеш ли само как ще те замествам... biggrin2.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 3 2007, 01:33) *
Ти ако продължаваш с тия комунисти, знаеш ли само как ще те замествам... biggrin2.gif

Ами точилката? :>
sonofsparda
Да, ама първо ши тряя да ма фаниш. 18.gif Айде стига, естествено, чи ш'та замествам. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Mar 3 2007, 01:38) *
Да, ама първо ши тряя да ма фаниш. 18.gif Айде стига, естествено, чи ш'та замествам. smile.gif

Ти винаги си го правил, но след известно време ще се наложи за месец някъде (а може и повече) - няма да ме има въобще
sonofsparda
Добре, няма проблеми, само да е преди лятото, защото тогава мен изобщо няма да ме има сигурно. sad.gif
tzvetka
Ма как тъй би хора!То без вас кумонисти такива няма да е интересно бие sad.gif и кой ша ни носи прясна, прясна информацийка! sad.gif
То май епизодчето се оказа повечко за Лекс!
sonofsparda
Съмнявам се, просто обявиха, че и той има роля при работата с прототипа. Ей, МаНеКеН, тоя път и теб комунист те изкараха. 10.gif А, Цвети, ти защо не спиш - после аз съм пишел по никое време, а? smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 3 2007, 02:09) *
Съмнявам се, просто обявиха, че и той има роля при работата с прототипа. Ей, МаНеКеН, тоя път и теб комунист те изкараха. 10.gif А, Цвети, ти защо не спиш - после аз съм пишел по никое време, а? smile.gif

Трябва и аз някой път като се събудя примерно към четири сутринта,да пусна машината и да шльопна едно коментарче(да бе да не съм сомнамбул).Епизода се очаква с все по-голям и по-голям интерес.А и наистина то без вас "комуняги" ще позамре май работката тука. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
tzvetka
Ха!Е сега когато съм на училище гледам да се ограничавам ама се пак беше петък!А и като зе захвана с фотошопа няма мърдане!
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Mar 3 2007, 12:02) *
Цитат(sonofsparda @ Mar 3 2007, 02:09) *

Трябва и аз някой път като се събудя примерно към четири сутринта,да пусна машината и да шльопна едно коментарче(да бе да не съм сомнамбул).Епизода се очаква с все по-голям и по-голям интерес.А и наистина то без вас "комуняги" ще позамре май работката тука. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .

Е, то лятото винаги замират нещата - нормално е това, но аз наистина сигурно няма да имам възможност да влизам тогава.
3pacalypse Now
Аз също ще имам много работа , но винаги съм намирал време за GGBIT.INFO тъй че ако от мен зависи да превеждам най-новото от Криптон Сайт и да го поствам тук smile.gif Нямате проблеми аз съм на линия smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 4 2007, 11:08) *
Аз също ще имам много работа , но винаги съм намирал време за GGBIT.INFO тъй че ако от мен зависи да превеждам най-новото от Криптон Сайт и да го поствам тук smile.gif Нямате проблеми аз съм на линия smile.gif

Вярвай ми, не всичко се ползва от Криптонсайт. Или поне за мен...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.