Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sex аnd the City (1998-2004) / Сексът и града
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Whip
"Sex and the City"

TV-Series 1998-2004

Created by Darren Star

Genre: Comedy / Romance

Cast:
Sarah Jessica Parker - Carrie Bradshaw
Kim Cattrall - Samantha Jones
Kristin Davis - Charlotte York
Cynthia Nixon - Miranda Hobbes
Chris Noth - Mr. Big

Official website: http://www.hbo.com/city/

“Сексът и градът” – култовата трагикомедия на модерния свят e за хора, които искат да са в крак с модата, да знаят какво се носи, пие, яде и кой е последният хит в уличния жаргон.
Това е филм за тези, които вярват в един определен начин на живот – в най-новото и нестандартното.

Сексът е безразборен, труден, комичен, трагичен, разтърсващ, блудкав – той е просто задължителен.
Градът е Ню Йорк – меката на свободната любов и липсата на любов, топ-място за живеене и клетка за самотници, най-шикозният мегаполис на света и най-депресиращата дупка, където всеки втори лекар е психоаналитик.

“Сексът и градът” се превърна в емблематичен за съвременната модерна жена. Четири дами – Кари, Миранда, Шарлот и Саманта преобърнаха представите, доказвайки че днешната неомъжена 30-годишна жена може да бъде преуспяла, добре облечена и с много добро самочувствие, и изтриха завинаги образа на застаряваща и безинтересна "стара мома."
fresh_girl
ммммдаамз biggrin2.gif ...харесфа ми серялчето,ну не съм гледала абсолютно всички серии,от време на време когато го ххвана го гледам по тв-то, worthy.gif worthy.gif -Кари или по точну Сара Джесика Паркър ее суперр яка мацкаа 4.gif

ogata
Че и фенове има smile.gif
Whip
Цитат(ogata @ Feb 27 2007, 00:09) *

Това е хубаво, нооо... искрено се надявам, че не пиеш "Космополитан", тайно не си мечтаеш за чифт Маноло Бланик и не държиш в нощното си шкафче вибратор /това в кръга на шегата разбира се/ wink.gif
qwe123
Многоооо готин сериал.Гледала съм всички епизоди по няколко пъти biggrin.gif Ама по едно време майка ми беше забранила да го гледам mrgreen[1].gif явно много съм се извратила biggrin.gif
DaniEl
Абе и аз съм го гледал ,но не ми харесва особено.Когато няма какво друго да се гледа става.Хубавото е ,че има и леки комични ситуации ,което е в негов плюс.Kim Cattrall беше една от причините за да го гледам mrgreen[1].gif
lyubenski
Цитат(ogata @ Feb 27 2007, 00:09) *

Да съм честен съм гледал първите три сезона и наистина ми харесваше, но после ми по омръзна и го зарязах smile.gif. Иначе си е готино сериалчето.
Polly``
еее тва сериалче е върхът!!! Страшно много ми харесва! biggrin2.gif страхотна история, страхотна развръзка и "happy end", като една съвременна приказка с известна цензура happy.gif Момичетата попадат в много сложни ситуации и преживяват много неща хубави и лоши. Този сериал е най-вече за приятелството, показва ни как човек може да се справи със всички тези неща, които му се случват непрестанно с помощта на приятелите си. Показва как хубавите моменти стават още по-хубави и незабравими, когато ги споделиш с някой на когото държиш и който държи на теб! Също така това филмче показва, че чудесата може и да просъществуват, ако много силно вярваш в тях blush.gif ами....май малко се забравих в писания, но общо взето за това ми харесва толкова много филма biggrin2.gif
adoration_
И на мен мн ми допада сериалчето! smile.gif
Gossip Girl
Аз адски много го харесвам..Много зарибява..Изкефих му се яко, ама жалко, че няма нови сезони.. sad.gif Поне по Фокс Лайф мога да се наслаждавам
ALeX4e7y^
Велик ФилМммм biggrin.gif
DjuDju
и на мен много ми харесваше сериалчето..гледала съм го няколко пъти..супер забавно е и има доста интересни моменти.харесва ми това ,че наистина си останаха героините приятелки и се подкрепяха докрай,а също и че много готини дрехи носеха bigwink[1].gif Сериала е просто един!!!
divata_airis
Страшен сериал, Саманта няма равна-толкова извратен герой в друг сериал едва ли има. Много го обичам, макар т`ва дето Кари все се връзваше на Тузара много ме нервеше-уж, силна жена, а се оставя да я разиграва. blink.gif
**Sophia**
Сладко филмче blush.gif ..не съм го следяла мн мн,но когато съм имала време съм го гледала huh.gif и е мн интересен 4.gif !
K1llerAngel
Гледал съм около 3 серийки,ама горе долу ми хареса сериалчето
Sensimilla
Аз лично много го харесвам филмчето. Забавно е и е приятно. happy.gif
toho
има вероятност да направят филм по сериала happy.gif
brooke_d
Да, серияла е много готин! Гледах даже повторенията докато ги даваха! Иначе до колкото аз разбрах е сигурно че ще има филм само не беше сигурно дали всички актриси ще се съгласят да участват! Маи всички са се съгласили
dEniChka
Тоя филммм ее луууууууд !! Гледах го с интерес и бих го гледала пак smile.gif tongue.gif
Jordan
има и фенове даже biggrin2.gif
Сериала е страхотен, малко късно започнах да го гледам, но пък наваксвам бързо.
По повод филма Сексът и градът- да, ще има. Снимките започват през септември тази година.
Идеята за пълен филм е същестувала доста отдавна, но поради неразбирателствата м/у Ким Катрал(Саманта) и екипа проекта се е забавил до сега. В дъното на нещата разбира се стоят пари- Ким не е била съгласна с това да има по-нисък хонорар, от този на Сара Джесика Паркър(която пък е и съпродуцент). Сега всичко е изгладено и чакаме да видим какво ще измислят rolleyes.gif
brooke_d
Така като гледам филма ще излезна 2008 и маи това е трилара

http://www.youtube.com/watch?v=i5QsdIrebmQ

Изглежда интересен....дано не съм се объркала с тоя трилър които намерих blush.gif
toho
Цитат(brooke_d @ Jul 28 2007, 15:25) *
Така като гледам филма ще излезна 2008 и маи това е трилара

http://www.youtube.com/watch?v=i5QsdIrebmQ

Изглежда интересен....дано не съм се объркала с тоя трилър които намерих blush.gif

Тва не е истинсти трейлър,а FanMade blush.gif
Jordan
няма начин да излезе трейлър, след като снимките на филма все още не са започнали wink.gif
ladysunshine
Харесва ми. Гледах епизодите по Фокс Лайф само, но ми харесваха
ZzoOoMeR
Определено ми допада сериала но така и не успявах да гледам подред сериите по ТВ-то та ся съм насвалял сезоните на PC-то и тепърва почвам 3 сезон да гледам ...

Иначе какво е вашето мнение за различните сезони ? След 3ти дали не ви омръзва малко сериала?! : )

П.п. Очаквам с големи надежди и филмчето 2thum[1].gif
ladysunshine
Абе по Фокс Лаф до кой сезон са излъчили епизодите?
ZzoOoMeR
Цитат(ladysunshine @ Oct 17 2007, 16:21) *
Абе по Фокс Лаф до кой сезон са излъчили епизодите?

аз все си мисля че до 3-ти са ги давали по Фокс Лайф ... ама може и да се бъркам unsure.gif
mi6eto_
Всички сезони са ги давали по Нова ТВ. А за филма, според мен е хубав, въпреки че на моменти омръзва, сякаш тъпчат на едно мясно, но после нещата се задвижват.
gotinoto_baby
Много ми харесва сериалчето happy.gif Гледам го с удоволствие, когато го хвана по телевизията. smile.gif
dEniChka
Всеки делничен ден от 12 часа на обяд го дават и то по 2 епизода кеФФ!! 3.gif
DesiTo

Sex and the City (2008) Trailer No. 1

dEniChka
СУперрррррр worthy.gif worthy.gif
ladysunshine
Оо да бе верно, че те сега снимаха и филм. Мисля, че ще е готин, чакам с нетърпение да излезе
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 9 2007, 13:41) *
Оо да бе верно, че те сега снимаха и филм. Мисля, че ще е готин, чакам с нетърпение да излезе

а яко, хубаво е че са запазили същите актриси mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 9 2007, 13:43) *
Цитат(ladysunshine @ Dec 9 2007, 13:41) *

а яко, хубаво е че са запазили същите актриси mrgreen[1].gif

Абе то май имаше някви проблеми, защото тая дето играй Саманта искала повече пари или нещо такова и май затова доста време мина докато се споразумеят. Ама сега ще гледкаме smile.gif
LimonkaTa`
Оооо любимият ми сериал. Малко е перверзен особенно Саманта laugh.gif но ще и простиме. Иначе и 3 са много сладки, любимка ми е Шарлот, Миранда не ми е много симпатична, но ...
N@det0
Сериалът е супер готин smile.gif Наистина много му се кефя и винаги като имам възможност го гледам, без значение по коя телевизия.
VeRonICa^^
Всичките сезони бяха супер,с нетърпение очаквам излизането на филма smile.gif
brooke_d
А филма кога излизаше ? Лятото или есента.
А иначе знам че не е истиснкия то си личи, но все пак ме кефеше
blush.gif laugh.gif
Jordan
Чакам с нетърпение филма да дойде тук и да го пуснат по кината(да се надяваме). Ще бъде едно невероятно изживяване. Най-накрая ще видя отново любимката си Саманта в цялата й светлина.
Всъщност наистина нещата с филма се бавиха до сега точно заради Ким Картал(Саманта). Не е била много съгласна с това Сара Джесика да взема повечко пари от нея и колежките й. В крайна сметка са се договорили някак си. rolleyes.gif Важен е крайния резултат biggrin2.gif
SilentShout
Чудно защо трябва да има само фенки shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.