Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Epic Movie (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
DaniEl
Epic Movie

Световна премиера: 26/01/2007
Жанр: Приключенски / Комедия
Студио: 20th Century Fox
Режисьор: Джейсън Фридбърг, Аарон Селтзър
Сценарист: Джейсън Фридбърг, Аарон Селтзър
Участват: Фред Уилърд, Адам Кемпбъл, Дженифър Кулидж, Тони Кокс, Кал Пен, Фаун А. Чамбърс, Джейми Мейс, Мери Кастро, Саби Дор, Моника Форд
Ревю:
Двама от шесте създателя на "Страшен филм" представят своят невероятен филм в който историята се върти между 4 не толкова млади сираци, реализирани в различни области. Изживейте тяхната история в която има змии, мутантите "Х", шоколадова фабрика, пирати и много други незабравими моменти.

f0rgy
Ей тоя филм го гледах с лошо качество..Не е кой знае кво обаче на някои места се разглобих от смях 5.gif препоръчвам го на всички може да се каже че не е за изпускане wink.gif
lyubenski
Лично аз смятам, че всички смешни моменти бяха събрани в трейлъра, а да не говорим че филма беше около 60 мин. Не знам аз лично не го харесах много,а по принцип си падам по пародии.
ZzoOoMeR
и аз въобще не си падам по пародии ... усобенно по пародиите на "знам какво направи миналото люто" и "американски пай" - отврат ...
а за филма - ммм не ми е по вкуса , н еми хареса !
ACCEPT
отвратително качество ,кой печели от такива филми,закакво изобщо пускат филми с такова качество,през целия филм нещо бръмчеше
размазана работа

по добре изчакаите по добро качество
а иначе е от сорта на страшен филм,ноне е нищо кои знае кво
stormbreaker
Според мен - МНОО ТЪП ФИЛМ! sick1.gif
ani4ka_89
И на мен ми се стори много глупав и едва го изгледах до края.
Th3_SpY
Тва е най-простия филм който някога съм гледал glare.gif
Chefata
Много тъп филм wacko.gif mad.gif
Gossip Girl
И аз не харесвам пародии, голяма глупост..Типично за съзадтелите на Страшен Филм и Романтичен Филм
sladuranka
Изключително тъпо. Яка идея, ама не са я пресъздали като хората. "Романтичен филм" беше 1000 пъти по-як dry.gif .
renegade1990
Най-големият боклук правен някога!
qwe123
Много глупав филм...Признавам си,че от самото начало си знаех,че ще е тъп.Обаче любопитство,какво да се прави mrgreen[1].gif Филма ми беше толкова глупав,че на средата ми се приспа и на 45тата минута легнах.После си го догледах де biggrin.gif Ако трябва да си използвам асмо 1 изречение,за да го опиша - "Къде точно трябваше да се смея?!?" mrgreen[1].gif Като работят само 2ма от 6тте създатели на "Страшен филм" нещо не им се получава smile.gif
Bloody_Tears
Аз пък очаквах да е хубав. Но беше един от най-тъпите филми, които съм гледала.... не си заслужаваше.
Onlyshits
Аз пък на Улигофренските филми се радвам много...

И ми хареса .... една много добра пародия бих казал .....

Вие се казвате бати простотията .... ми Вие кво очаквате от пародия ?!?!?!?!?!

Ае помислете малко преди да пишете

И като не ви е харесал .... кажете кое по точно ви дразни в филма , това че е само простотия има ли confused.gif
ми то е нормално нали целта на филма е да отрази простотията .....
ALeX4e7y^
Ентелигентна олигофрения!!!
Тва е мн тъп филм,ама тук -таме и смешен wink.gif biggrin.gif
Mechka
Филма е пълен БОКЛУК...
HooRiyA
~Добра идея,но идеята не прави филма..Останах разочарована.. unsure.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Onlyshits @ Apr 7 2007, 16:32) *

И като не ви е харесал .... кажете кое по точно ви дразни в филма , това че е само простотия има ли confused.gif

Напълно те подкрепям!
ThePinkDuck
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jul 25 2007, 19:08) *
Цитат(Onlyshits @ Apr 7 2007, 16:32) *

Напълно те подкрепям!

То аз какво да добавя? Пародията е това, усмиване на всичко и всички. Филма ми хареса на макс! mrgreen[1].gif
ladysunshine
От много отдавна се каня да го гледам тоя фим. Дръпнала съм си го и се не остава време за него. Предполагам, че ще е готин щом е пародийка
susito
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 25 2007, 20:34) *
Филма ми хареса на макс! mrgreen[1].gif

на мен също...размазах се от смях!Имаше някои доста тъпи моменти,но по-голямата част от филма си беше много забавна!
julia1990
Цитат(LoF_Chad @ Apr 16 2007, 21:34) *

blink.gif
На мен филмът не ми хареса особено,но все пак имаше тук таме и някой смешен момент...Поне беше маалко по-добре от Романтичен филм sick1.gif
fai7h
хахах,Epic Movie rulz mrgreen[1].gif мн забавно филмче happy.gif
dEniChka
Цитат(julia1990 @ Sep 7 2007, 18:11) *
Цитат(LoF_Chad @ Apr 16 2007, 21:34) *

blink.gif
На мен филмът не ми хареса особено,но все пак имаше тук таме и някой смешен момент...Поне беше маалко по-добре от Романтичен филм sick1.gif

И аз така мисля...
toho
Много тъп и глупав филм.Даже и за пародия не става.
Mr. Winchester
Много як филм, страшно забавен, тип страшен филм
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.