Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя двойка?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
AnGelChe
Коя двойка най ви кефи wink.gif
Сара и Майкъл, Сукре и Марикруз, Ника и Майкъл или Вероника и Линкълн blink.gif
Mi6enceto
Майкъл и Сара,разбира се,те са ми любимите актьори rolleyes.gif .Много искам да си останат заедно във филма,въпреки че се съмнявам,заради бременността на Сара-сигурно ще я махнат.Нямам търпение да разбера какво ще стане с участието й във филма.Дали ще са заедно с Майкъл? unsure.gif
seduction_55
1.Вероника и Майкъл (Не са били истинска двойка,но определено биха били идеална двойка.) bigwink[1].gif emoticon1 (98).gif
2.Сукре и Марикруз (изключително романтично е от негова страна да прави всичко възможно за да си я върне.Надявам се че сега ще гледаме повече тяхни моменти) emoticon1 (55).gif
3.Вероника и Линкълн (Вероника наистина го обичаше,а аз обичах нея,затова съм за тази връзка,макар че...не можах да видя толкова много любовта на Лимкълн,доста студено се държеше с нея.) noexpression.gif dunno[2].gif
DesiTo
1. Сукре и Марикруз - All for love. happy.gifbiggrin2.gif Наистина е много хубаво, че той прави всичко за да бъде с нея и за да си я върне. Аз също се надявам да можем да гледаме повече тяхни моменти.

2. Вероника и Линкълн - Е, какво по-голямо доказателство от това да рисува живота си заради него. Определено тя го обичаше, мисля че и той също, но по-малко го показа. Много малко моменти имаха заедно, не трябваше да я убиват. dry.gif 10.gif
sulu
Сара и Майкъл wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gossip Girl
Ника и Майкъл smile.gif
pretty_girl
Сара и Майкъл - просто няма как иначе те най много ме кефят, Сукаре и Марикруз - другите ми любимци толкова са сладки и двамата а заедно още повече...
kingsize-4eto
Иска ли питане!?!? happy.gif Сара и Майкъл-няма такива сладури... wub.gif
lady_iz
Теди и Майкъл tongue.gif
Always&Forever
Майкъл и Сара естествено!Имат страхотна химия!Харесвам като двойка още Линк и Вероника и Сукре и Марикруз.
CheerFuL-F
Сара и Майкъл и Сукре и Марикруз
Devil_Wish
Сукре и Марикруз 4.gif
vm_93
Иска ли питане-мн ясно че майкъл и сара.те са най-сладки и мн ме кефят!
SweetDreams
Сукре и Марикруз.. наистина са много сладки rolleyes.gif
filmarkata
Сара и Майкъл worthy.gif !!!мн са сладки,мн ме кефи Майкъл голям сладур и чаровник wub.gif blush.gif
miss^619
еми чесно казано според мен отново е Майкъл и Сара но и Сукре и Марикруз са мн сладки а за Вероника и Лънкъл е малко невъзможно щото тя вече е мъртва иначе и те стават
Devil^Rose^^
Цитат(lady_iz @ Apr 3 2007, 14:58) *
Теди и Майкъл tongue.gif

4.gif 4.gif Сещам се за клипчетата, посветени на тези двамата и ме напушва голям смях 18.gif
bo7evka
Сукре и Марикруз wink.gif
naleyforevar
4.gif 4.gif 4.gifВероника и Линкълн 4.gif 4.gif 4.gif

Mrs.Ackles
Хмм, Сара и Майкъл може би... Сладури са, въпреки, че ако трябва да съм честна Сукре и Марикруз също са ми симпатични.. happy.gif
Haley____
Сара и Майкъл
Но много ми допадаше и двойката Бероника и Линкълн... всички знаем какво стана с нея sad.gif sad.gif
PoLiTy'
Сара и Майкъл,но и Сукре и Марикруз са сладки rolleyes.gif
vm_93
От начало и на мен ми беше Майкъл и Сара ама сега е Вероника и Логън!!!
Devil^Rose^^
Цитат(vm_93 @ Jun 4 2007, 12:28) *
От начало и на мен ми беше Майкъл и Сара ама сега е Вероника и Логън!!!

Виждам си голяма фенка на Вероника Марс!!! biggrin2.gif И на мен повече ми харесват от МиСа 18.gif
Nasi
Цитат(Devil^Rose^^ @ May 1 2007, 20:10) *
Цитат(lady_iz @ Apr 3 2007, 14:58) *
Теди и Майкъл tongue.gif

4.gif 4.gif Сещам се за клипчетата, посветени на тези двамата и ме напушва голям смях 18.gif

аз май съм изостанала...искам и аз. 10.gif
Snejito
Сара и Майкъл.Супер сладка двойка са
devilswish
определено съм за Майкъл и Сара biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
*BringMeToLife*
Майкъл и Сара много ясно 4.gif ! Много сладка двойка са,големи сладури и двамата и много добре си играят ролите ;]
dEniChka
Майкьл и Сара много ясно !! wub.gif Вьпреки че и другите са добре tongue.gif
Fernandito
Фернандо и Марикруз много ясно ... Майкъл и Сара още не мога да ги възприема като 2-ка някак чужди ми се струват
fNatic.
Линк и Вероника 1clap[1].gif
marti_89_76
Сукре и Марикруз-много ме кефят!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
!vEt0
Сара и Майкъл
an4ito
Сара и Майкъл са мн сладки wub.gif
Mr. Winchester
Ника и Майкъл си подхождат и са с един акъл biggrin.gif на мен лично много ми харесва Ника . Мнгоо по добра е от Сара. радвам се,че сега ще я извадат от сериала щото е pregnat in real life . Така,че аз съм за НиКа&Майкъл,макар че сам протиф Майкъл (надиавам се да го резнат от серияла както пишеше някаде преди че някой от братиата няма да издържи дано тва да е бай Уент. оф кви ги наприказвах дето не са по темата . още веднъж Ника&Майкъл biggrin.gif сега се сетих за още нещо biggrin.gif бат Франклин и жена му що не са включени като двойка? Той оня щеше да се 20.gif
sweet_deni92
Цитат(Fernandito @ Jul 13 2007, 17:55) *
Фернандо и Марикруз много ясно ... Майкъл и Сара още не мога да ги възприема като 2-ка някак чужди ми се струват

И аз съм за Сукре и Марикруз супер сладки са wub.gif wub.gif wub.gif
Mr. Winchester
Ника и Майкъл
Princess Of Sorrow
Сара и Майкъл са адските сладури.Някак си са противоположни,а ми харесват супер много като двойка.Просто нямам думи за тях wub.gif Когато се целунаха във влака сърцето ми се разтуптя emoticon1 (44).gif Сукре и Марикруз също не изостават rolleyes.gif
leyton_oth
Цитат(Always&Forever @ Apr 3 2007, 18:43) *
Майкъл и Сара естествено!Имат страхотна химия!Харесвам като двойка още Линк и Вероника и Сукре и Марикруз.

вси4ки тези са мн мн мн сладки като двоики wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
krisence13
Сара и Майкъл worthy.gif
vess
Майкъл и Сара
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.