Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 3x09 "Stranger In A Strange Land"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезони 1-3
the_mouse
LOST 3x09 "Stranger In A Strange Land"

Джак си спомня за времето, което е прекарал в Бангкок, Тайланд и интересните хора, които е срещнал там, включително и талантливата художничка на татуировки - Шери.

Airdate: 24.02.2007

ABC Promo
CTV Promo
Promo 1
Promo 2
Promo 3
Promo 4

Субтитри: lost.309.hdtv.xvid-notv by Firefly

Download:
Lost S03E09 @Zamunda.NET [355.12 MB]
Lost S03E09 @Zamunda.NET [705.23 MB]
Lost S03E09 HDTV XViD-NoTV @ArenaBG [350.87 MB]
Lost.S03E09.HR.HDTV.XviD-CRiMSON @ArenaBG [698.25 MB]

Промо снимки Link @lost-media.com

Коментари по за епизода тук
Sniper
Излезна новата серияя!! smile.gif
Lost S03E09 @ Arena.Bg
Lost S03E09 @ Zamunda.NET
the_mouse
Добавено в първия пост

Аднах и субтитрите на firefly!

Аз очаквах повече динамика, въпреки, че обещаха разкриването на 3 големи загадки, а аз освен това за татуировките на Джак, друго не можах да видя.
Интересно къде заминаха с лодката на края, това според Джулиет е "В къщи или поне Бен така му казва".
Джак нещо пак заформя заговор с Джулиет, за да успеят да напуснат двамата острова, лошото е, че трябваше да я изложи в началото, та после да я жигосат sad.gif
sulu
Цитат(the_mouse @ Feb 22 2007, 20:07) *
Добавено в първия пост

Аднах и субтитрите на firefly!

Аз очаквах повече динамика, въпреки, че обещаха разкриването на 3 големи загадки, а аз освен това за татуировките на Джак, друго не можах да видя.
Интересно къде заминаха с лодката на края, това според Джулиет е "В къщи или поне Бен така му казва".
Джак нещо пак заформя заговор с Джулиет, за да успеят да напуснат двамата острова, лошото е, че трябваше да я изложи в началото, та после да я жигосат sad.gif

Вкъщи е демек островът на който са другите оцелели от полета!Готин епизод беше и наистина имаше смисъл в татоировките на Джак,но не виждам кой знае какво да са разкрили.Мен лично най-интересен ми се стори 8-ми епизод и ми е наистина любопитно какво ще стане с Чарли! unsure.gif blink.gif mrgreen[1].gif
K_f_R
тва беше най-тъпия епизод които съм гледал някога ;(
the_mouse
E, най-тъпия едва ли, но можеше и по-добре smile.gif
btw Тая Алекс троши наред всичко с тея камъни biggrin.gif
K_f_R
Цитат(the_mouse @ Feb 22 2007, 21:33) *
E, най-тъпия едва ли, но можеше и по-добре smile.gif
btw Тая Алекс троши наред всичко с тея камъни biggrin.gif

мен много ме радва тва маце 8)
FrAgMaKeR
Тя не е ли дъщерята на Русо?
Sway
Да, тя е дъщерята на Русо.
Точно това си мислех миналия ден.. че е време вече да върнат и Русо в действието и да я съберат най-после с детето й.
the_mouse
Интересно след като говорят, че е дъщеря на Бен, дали това е формално или той е наистина биологичният и баща, защото ако това е вярно повдига някои наистина интересни въпроси относно Русо biggrin.gif
FrAgMaKeR
Тя каза, че екипажа и започнал да се разболява от някаква болест и че те са откраднали детето и.. Значи Бен ако е биологичен баща, тогава е бил част от екипажа, преди 16 години, когато са пристигнали на острова. Но след като голяма част от екипа им е бил в близките няколко години "навън" значи има начин да се избяга от там..
Sway
Съмнява ме да е биологичният й баща. По-вероятно я е осиновил.
the_mouse
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 23 2007, 23:00) *
Но след като голяма част от екипа им е бил в близките няколко години "навън" значи има начин да се избяга от там..

Как така навън? unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.